Syny 16.09.07 22:16:28 napsal: -> juraj 14.09.07 17:09:08: Pod pojmem posilovac rizeni 80% lidi mysli hreben... Uz sem se s tim setkal strasne mockrat... Uzofky nic a eMka maj posilovac rizeni (prej) Takze asi tak
presne tak, uz som sa s tym stretol viac krat, proste ludia odlisuju maticu o hrebena ako bez serva a so servom. Rovnako ako odlisuju uzovky od emiek tak, ze uzovky su 105 a emka 120
mno lidi si to myslí možná proto, že s hřebenem to jde fakt točit hezky.. mě se kámoš řehnil, že machruju, že točím volantem jendou rukou a jak to zkusil, koukal, že to jde fakt lehce Mno jo, on neví, co je normální, dyť jezdí ve favoryťu
Všechno jde, ale u dobře zachovaný šáde je to zbytečný, protože i s malym (32cm) volantem se dají zatáčky brát jednou rukou.. to je jak, kdyby tam cpal někdo airbagy
-> juraj 14.09.07 17:09:08: Pod pojmem posilovac rizeni 80% lidi mysli hreben... Uz sem se s tim setkal strasne mockrat... Uzofky nic a eMka maj posilovac rizeni (prej) Takze asi tak
tak ked slecna panicka pise ze tuning,,, predpokladam ze ju kupila od niakeho tunera, ten jej nahovoril ze ma servo, lebo sa jej tak lachko toci volant, a na servo ukazal ze je to ta velka kovova nadobka, ktora je brzdovy posilovac, inak si to vysvetlit neviem
no možný je všechno, když mi na pojišťovně vyplňoval technik dotazník tak se uplně seriózně zeptal jestli tam mám posilovač řízení, já myslel že si dělá srandu a on mi na to řekl že už tam měl i trabanta s posilovačem.