skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Virtual tuning...
Ja nevim, ale 165/80 R13 kdez sem nes jen gumu tak to byl docela narez... Sem cekal ze to bude lehci...
-> havlik: víš kolik váží ten stlačenej vzduch vevnitř? Pak je to těžký jak kráva.
Když už jde o ten virtual tuning mám problém. Chci si stáhnout program ale kterej neni trial a neni placenej. Dostal jsem teda echo že je takovej ,,GIMP". Skoušel jsem ho stáhnout, ale: Pokaždý když jseem ho stáhl a nainstaloval tak mi to ukáže že se vyskytla chyba a že mám instalaci provézt znovu. V čem je problém?
-> radekp: odvrtej pneu

-> havlik: Asi to tak fakt bude.....uvažuju,že ty svoje odvrtám

-> kuko:

-> havlik:
plast 175/70 r13 ma sam o sebe cca 8kg
plast 175/70 r13 ma sam o sebe cca 8kg
-> radekp: divný když tu kdysi kubina dával vážený kola tak samotný apollo mělo asi 5.7kg
-> havlik: Jednou jsme to vážili: ARC 8" se slickem 8,5kg...Apollo s gumou 175/70 12,5kg...Mangels 7*15 s gumou 195/50...18,5kg + - půl kila

-> Karlos: Jsou úžasný
-> radekp: mi neřikej že guma na apollo je težší než samotný kolo

-> Karlos: za tu krasu to ale stoji..
-> radekp: Jak říkáš, já jezdím na tomhle a taky to není žádný zázrak co se akcelerace a brzd týče.
-> Daff: Ale pokud je chceš,dobře si to rozmysli: v 15" váží s gumou 195/50 18,5kg!!! Apollo 12,5kg! Po asi dvou letech spálil! nové bubny a převodka řízení taky dostává zabrat.Má 4písty bez posilovače a taky měl problém při brždění....
-> Daff: Taky jsem si hrál, tady jsou pro změnu kola z Mustanga.
Hele kvalita nic moc ale dělal jsem to v malování. Snad ti to bude stačit