Jak říkáš, základní finanční gramotnost, i kdyby si koupil alespoň slušnou Feldu za 40, tak by si nejspíš sakra pomohl 
-> King 19.02.21 18:04:58:

Jak říkáš, základní finanční gramotnost, i kdyby si koupil alespoň slušnou Feldu za 40, tak by si nejspíš sakra pomohl 

Jinak jo, dá se nacpat nesmysl do auta, čím větší vrána tím víc, nevím jestli jsem vyprávěl, ale k bývalému kolegovi jezdil borec s formanem, akorát se v tom nehrabal sám, ale nechával vše dělat v servisu a cca už dva roky zpátky v tom měl tak 300t., ted to bude tak další kilo navíc, snad lepší nevědět
Některý lidi by potřebovali hlavně jít na nějaký kurzy základní finanční gramotnosti... A byl to přesně typ jak si tu minule psal o tom začarovaném kruhu, furt do toho lil další a další prachy, takže na nic normálního neměl, tohohle se zbavit nechtěl protože ho to stálo spoustu peněz, na nový neměl a stále dokola, tohle musel udržovat aby měl čím jezdit. Bylo mi ho líto, ale co se dá s takovými lidmi dělat

lada a 1.8t mi drzi

Včera jsem přivezl -> dragon_cb_cz 17.02.21 18:32:24: .

Myslím, že pokud se na tej trase stihne ten motor ohřát, tak je mu úplně šumák, jestli má 15 nebo 150km. A jednou pro vždy: 1.8 není velkej motor 

a ten tvůj fénix byl co?
Já fakt nemám čas ti to tady dohledávat, jo je fakt že od tý doby to asi raději moc nezminuješ
Jardo uvědom si že tohle je jen tvá věc, my se tady tomu můžeme zasmát, ale jinak je to úplně šumák co děláš, je to tvůj život.

) a nového radiátoru. 

paradoxně je to vyhřívaný levnější než obyčejný na passata

teda dělal ale to už je VW Passat

A vlastně vůbec na co to dáváš, když jak říkáš že jen jezdíš a v ničem se nehrabeš

prej až až komfortu
Jardo ty si fakt blázen, ale zase je dobrý že i takový lidi jsou