skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nehody škodovek...
-> Nwkt: slusne pokrcena je ta fela
-> Syny: je to iez na F tak co riesit 

-> Matsoft: Normál okreska to vypadá a normál styl jízdy na ní - jeli nejspíš oba blíže středu, nežli je zdrávo - bzdná stopa levá od Makrely alespoň vypadá, že jde středem vozovky..

-> Matsoft: to vypadá jak kdyby ta makrela spíš vjela do protisměru což?
Asi si spletli Forda s Fiatem

-> HanysR: Pekny, ale bohuzel stodvaci uz jsou v dnesni dobe opravdu rakvicky... A at delam co delam, tak tam Forda nikde nevidim.
-> HanysR: Ano, je to makrela :-D a buhvi jak se ta bouracka stala.. podivej ajk tam makrela stoji a kde je skudle....
www.novinky.cz/krimi/3305
56-senior-ve-skode-120-vje
l-do-protismeru-a-stretl-s
e-s-fordem-na-miste-zemrel
.html 
A jestli to druhé je Ford jak píšou, tak já sem papež, podle mě je to Fiat Marea

A jestli to druhé je Ford jak píšou, tak já sem papež, podle mě je to Fiat Marea
-> Jozka: jistěže co jiného 

-> Nwkt: namiesto plechu papier
-> Arnold: Myslels určitě ten Peugeot, že..?

-> Nwkt 16.03.14 21:00:37: se rozleští však ne? 

-> Bukaj: jj, ona to asi nebude, protoze nemela ty gumy na bocich
-> Jarda: Pokud dobře vidím, tak za volantem sedí nějaký starý pán.
Jinak píšou tam, že nedošlo k úniku provozních kapalin - a ta louže, co teče z chladiče a co se v ní brouzdají hasiči je co? Limonáda?
Jinak píšou tam, že nedošlo k úniku provozních kapalin - a ta louže, co teče z chladiče a co se v ní brouzdají hasiči je co? Limonáda?

-> Nwkt: sakra to je snad ta stodvacitka, co prodala pani po zesnulem panovi - sousedovi, jestli je to ona, tak mela najeto 38tis. km pred rokem

-> Luky: keby len jednu
-> john simple 05.03.14 06:28:16: Na tom je krásně vidět jak jsou nový auta pevný. Fiat na sr.čky a u Fábie jdou otevřít dveře.
PPL asi vyjíždělo od krajnice a přehlídl fóbiu. Tranzit měl naraženy kolo, blatník a kus nárazníku. Fábia celej pravej předek v prd.. a na levé straně vypadalo že je naraženy kolo od obrubníku.
-> Don_pepe: z tej tisicka ostala iba placka :/ riadne dokrcena :/
-> Don_pepe: Velmi zajímavé fotky! :) A půlka prahy byla bez papriky :-D
-> Shatter: skoda-virt.cz/cz/.../1441
40-petr-s-je-asi-po-smrti?
gotopost=2...
Letí,to,no...škoda každýho dobrýho člověka...a Petra Stryka obzvlášť. Nezažil jsem,že by se tu s někým kdy chytil,měl vzhledem ke svému věku nad vším nadhled,zkušenosti,věděl, poradil,pomohl.
Letí,to,no...škoda každýho dobrýho člověka...a Petra Stryka obzvlášť. Nezažil jsem,že by se tu s někým kdy chytil,měl vzhledem ke svému věku nad vším nadhled,zkušenosti,věděl, poradil,pomohl.
-> ZdeněkH: aha, nebol som si istý..
-> Shatter: výročí odchodu jednoho člena.
Ani mi nepřišlo, že už je to zase rok
Ani mi nepřišlo, že už je to zase rok
čo sa komu stalo, že má logo čiernu stuhu?
Tak šikovnej strom roztrhá při dostatečný síle nárazu i rallyeový auto vyrámovaný.. Ale jestli jo, hezký by bylo autora odhalit a přizvat k rozdílení cen... to se snad od roku 1989 totiž nestalo..
-> Syny: je mozne ze to bola lepenica
-> castrol: Tak to bud byla zarucene nebourana z AAA a nebo byl pilot hodne sikovnej. Rozlozit auto na 4 kusy, to asi neni uplne snadny
No kazdopadne ho asi nemuseli strihat...

-> castrol: no pekne 

-> Mil@n: no staci jedna blba rana a je tam
-> castrol: Tady je jasně vidět,že i novější auto vše nezachrání...
-> castrol:

-> Arnold 14.02.14 11:45:59: dobre mierena rana a nepomoze aj ked budes sediet v tanku
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: prispevky beze smyslu