skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nehody škodovek...
tak toto by som sa vsadil že sa nedá prežiť ... zázrak 

Taky přidám jednu,z dávných dob,co jsem našel v dědových fotkách. Nějaký jeho kamarád jel strašně dlouhou štreku a díky únavě skončil pod nějakým náklaďákem. Prej se tenkrát musel ,,jen" vyzout,aby se dostal ven a pak prej kolem toho chodil bosej strašně dlouho než mu vlastně došlo že je živej...Na foto je auto už po odtahu,tak se možná dokurvilo ještě víc než bylo hned po nehodě,tak možná někomu přijde,že to je nereálný přežít.
-> Tomáššš: Po ruce bohužel ne, večer se pokusím najít..
-> Jozka: nemas fotku ?
neuvěřitelný! To odletěl pryč a díky tomu se mu nic nestalo asi ne?
No ty vole.. téměř identickou fotku pamatuju ze kdysi, bylo to kilo vs. RTO stěhovák a tehdy všichni mrtví mám dojem.. Někdo holt strážnýho anděla nemá, aby jiní jich měli hned několik..
-> darkstar93: ved to, ale ona nema ako vypadnut von ! tam ma byt poistena , plus pas a vodic ... cudne
by ma zaujímalo kde ten šoref škodovky po zrážke ostal ked sedačka je von za autom :O
viac tu : www.revuca24.sk/clanky?ex
tend.108...
-> Tomáššš: ty krávo
to při něm stáli všichni svatý...

-> Tomáššš: mno tak to mal ale stastie a niekto ho asi ma rad ked sa mu nic nestalo :O)
-> Tomáššš: Panenko skákavá... dnes už za volant nesednu...
-> Tomáššš:
vodič mal štastie...kde sa to stalo?.

-> Tomáššš: a kurwa
, to musela bejt šlupka

-> Šulda 20.08.11 15:21:41: Dopadlo to ještě dobře, ale auta fakt škoda, onehdy u nás na Agropě jsem si říkal, že jsou jediný se škodovkou s motorem vzadu, kterejm to jede i do kopce..
-> Šulda: něco jsem zaslech že ohnul spojovačku a auto hůř poslouchalo..
-> Bery: -> Vojťas: já to taky tak nějak nechápu proč tam mu to ubec neposlouchalo jel rovně ale já to tam znám a nechápu jak moch jed rovně tam to šlo normálně projed pořád nad tím přemejšlím 

-> Tomaso435: no prave :D proste od pulky ty zatacky jel rovne, jinak nevim
jak krásně mluvil šimurda o škodovkách v posledním videu RFK z rallye železné hory...a tady ho takhle nakopne cesta do lesa...škoda,veliká!
-> Vojťas: na tomhle místě ?
jak se to povedlo proboha :-D

Veľká smola,škoda toho auta,bolo krásne ozaj,mám ju všade v PC na fotkách
Hlavne ,že sa nič vážne nestalo,ale aj tak škoda roboty,peňazí,času...no čo aj také veci sa pri pretekaní stávajú.Fakt to už nejde opraviť?Mne sa zdá,že stĺpik neni pohnutý,ale možno sa mýlim...či???

-> mark: zadáš mediasport, v horní řádce onboardy a jméno jezdce (Šimurda). To snad není tak těžké
Máte někdo odkaz na to video? děkuju
Rána pěkná..... Tam je to fakt šilený ta šotol. Loni jsem to tam před rally projížděl a prdel staženou kvuli vaně a gumám...... Kdo neviděl ztěží si představuje 

-> Šulda: auto vem čert,duležitější je že jsou na živu.
Videa běží. Koukám že je to nějaký předělaný, aneb další změna k horšímu. Auta je škoda... 

-> OndraKrupi: Maj to nějaký pojebaný....
-> MerHanz: mě to včera jelo....
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: -> Mr_Kubas: Taky tak, skoro jsem rozkousal klávesnici.... Grrrrrrrrr
-> OndraKrupi: mě ty videa nejdou 

Podle posledních zpráv, co vím. Byl Petr propuštěn z očetření s ortézou . Do tý doby jel neuvěřitelnej kalub. Jak jsme psal u Honzy u auta. V Předchozí RZ byl púrvní celkově a druhej za ním byl Lancer o 3 vteřiny. To je prostě neuvěřitelný....
na mediasportu je onboard, bohužel to vypadá, že jel moc rychle a klouzlo to na takovém štěrko-asfaltě
jaj, tak to jsou smutné obrázky, hlavně že jsou kluci ok, a snad postavěj další takovou střelu, jinak ji Petr vodíl neskutečně krásně

-> Vojta P.: to je jediný co mě drží nadvodou toho opela taky přestavěly jako dost mě to vzalo to byl fakt borec a fandil jsem mu 

takova kraska ty je škooooddddaaaaaa

-> Šulda: jeeeee to je škody
ale hlavně že je posádka ok..snad se auto podaří převtělit do jiný kastle 

Konec jedné éry, škoda že je tak pokroucená, ještě nedávno jsme povídaly o stavbě auta, a hlavně má v tom nastřádáno dost peněz, doufám, že bude nová a ještě rychlejší.
Skoda 130 Lr surprising value for money.
Skoda 130 Lr surprising value for money.
Pane boze, strasna rana, chvalabohu ze je Petr zivi, bohuzial tej nohy :( ... skodovka
... Posadke zelam skore uzdravenie, a dufam ze sa im podari postavit este jednu taku skodovku... pre mna osobne bola, je a bude vzorom nielen auto ale aj posadka...

Je jí Škoda doufám že bude řidič v pořádku!!!
Syny 20.08.11 15:52:20 napsal:
→ palinator: To sice ne, ale ten kdo skodovku mel nekdy
odstrojenou a videl odstrojeny i jiny auto, tak pochopi jak jsem to
myslel…
asi tak... Nicmeně brzké uzdravení jezdci :o)
→ palinator: To sice ne, ale ten kdo skodovku mel nekdy
odstrojenou a videl odstrojeny i jiny auto, tak pochopi jak jsem to
myslel…

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: prispevky beze smyslu