tak sem přidám mojí nehodu :) nedostal jsem přednost na hlavní slinici z leva jel transportér plnej romských obyvatel na červenou rychlostí cca 60-70 km/h
-> Jozka: No taky se divím z interiéru Laurin a cement moc nezbylo maximálně zadní sedačky řidičův tapec a zadní spolujezdcův...páč tam chyběj dvoje dveře...no zadní kola tlumiče 5 dveře a to bude asi všechno protože plechy a náprava budou hnutý...
-> Lukaso358: Hodně divný.. nedávno jsem viděl P106 bouranýho čelně do betonový zdi a vypadal líp. Kdyby to bylo tuzemský auto, tak bych tipoval opakovanou bouračku po prasácký opravě, ale z Německa..?
-> Marty_pv: to je jiný auto, poškození je uplně jiný
-> Lukaso358: to je brutus, nechápu, jak se to takhle mohlo zlomit, vždyť tomu předku (skoro) nic neni a jen se zasunul dovnitř. Trochu mě to připomíná tohle, tím spíš když tam nejsou dveře a ani nebyly stříhaný...
-> Marty_pv: to ji prodavaj teda nejak brzo kdyz se to stalo predevcirem... Kazdopadne to nejak nepobiram... Rozhled tam je jako krava. To by musel jet 400 aby ho ten ridic tatry nevidel... A kdyz uz ho treba nevidel nebo byl daleko, tak ten s tou vochcafkou musel mit dost casu na zabrzdeni, kdyz mu sebral az konec navesu. Ale na to ze to je smrtak, tak to auto neni zas az tak na kasi... Vnitrni zraneni je svinstvo asi no...
-> squalo: Podle tý fotky bych si byl jistej, že nemohl přežít, ale podle popisu zranění, bych si typnul, že se tím stromem trefil za dveře, popř lehce na dveře a že čumák toho rapida by měl být relativně OK.