skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nehody škodovek...
13:18:01
23.05.2010
23.05.2010
105
-> 1560: tak jako da se rict ze cyklisti u nas ve meste sou docela v pohode ne?... treba ted nedavno sem jek na Břest a za zatackou jeli dve kravy na kole vedle sebe a u po celym mojim pruhu... samozrejme do protismeru auto .... za troubil sem a cekal ranu.. stesti bylo ze to protijedouci auto jelo jako prase takze se rychle mihl a udelal mi ''misto'' abych je mohl objet... pak sem zpomalil a zarval ze tosou p*če
13:05:30
23.05.2010
23.05.2010
Don Carlos
-> Matthes, záškodník z TechWebu: JJ je to něco podobného jako "stádový efekt" a je to zcela normální psychologický jev.
13:04:54
23.05.2010
23.05.2010
Syny
-> David29: hmm, taky dobrej nazor
-> m8rinek: Dyt to tam je napsany
-> m8rinek: Dyt to tam je napsany
13:03:51
23.05.2010
23.05.2010
m8rinek
-> Syny: neslo to takhle napsat predtim? :D:D:D
13:02:51
23.05.2010
23.05.2010
David29
Matthes, záškodník z TechWebu 23.05.10 12:55:19 napsal:
→ Syny: Doufam ze z toho nebude mit problemy ten ridic
feldy ale prisijou to tomu cyklozmrdovi Este bych po nem chtel opravu
ty feldy…
Ty se s tim taky nesereš
Ale je pravdou, že jsem taky udělal cyklistovi prasárnu, abych moh využit skuliny a zařadit se a nečekat až on projede - tudíž zase čekat
Jel jsem z vedlejší na hlavní a odbočoval jsem doleva a zleva přijížděl lážoplážo cyklista a zprava jeli auta a mezi nima díra...
Najel jsem si na hlavní abych bloknul cyklistu (byl daleko, aby si někdo nemyslel že musel hekticky brzdit) a pak jsem se krásně zařadil
Ted mě ukamenujete že jsem bezohledný prase, ale což-) Tak ať, ale pro mě je důležitejší, abych byl včas tam kde mám bejt...
EDIT: Ani nemusel zastavovat, jenom zpomalil a jel dál...
→ Syny: Doufam ze z toho nebude mit problemy ten ridic
feldy ale prisijou to tomu cyklozmrdovi Este bych po nem chtel opravu
ty feldy…
Ty se s tim taky nesereš
Ale je pravdou, že jsem taky udělal cyklistovi prasárnu, abych moh využit skuliny a zařadit se a nečekat až on projede - tudíž zase čekat
Jel jsem z vedlejší na hlavní a odbočoval jsem doleva a zleva přijížděl lážoplážo cyklista a zprava jeli auta a mezi nima díra...
Najel jsem si na hlavní abych bloknul cyklistu (byl daleko, aby si někdo nemyslel že musel hekticky brzdit) a pak jsem se krásně zařadil
Ted mě ukamenujete že jsem bezohledný prase, ale což-) Tak ať, ale pro mě je důležitejší, abych byl včas tam kde mám bejt...
EDIT: Ani nemusel zastavovat, jenom zpomalil a jel dál...
13:01:25
23.05.2010
23.05.2010
Syny
Cyklista jel z kopce po hlavni a dost rychle... Felicie jela proti taky po hlavni a odbocovala doleva, nacez zkrizila rozjetymu cyklistovi cestu, a ten se o ni rozmaznul...
13:00:21
23.05.2010
23.05.2010
Matthes, záškodník z TechWebu
-> 1560 23.05.10 12:57:57: Tak jsi asi necetl vse co Syny psal, ja jo a to jsem timhle tematem zabil asi 10 minut - vcetne prohlizeni obrazku.
12:59:22
23.05.2010
23.05.2010
1560 - zrušená registrace
Tedy aby bylo jasno, cyklisty taky moc nemusím (i když nejsou cyklisti jako cyklisti), ale rozhodně bych je nepřizabíjel naschvál už jen když se o nich mluví, jak by tady někteří nejraději udělali.
Nicméně pravdou je, že pokud jezdím na kole, tak zásadně s helmou a vestou. Posledně, když jsem hobloval hlavou a zádama pole tak si dovolím tvrdit, že mi helma hodně pomohla tomu, abych odešel z pole po svých...
Nicméně pravdou je, že pokud jezdím na kole, tak zásadně s helmou a vestou. Posledně, když jsem hobloval hlavou a zádama pole tak si dovolím tvrdit, že mi helma hodně pomohla tomu, abych odešel z pole po svých...
12:57:57
23.05.2010
23.05.2010
Já teda nevím, ale ze Synyho popisu jsem nějak nepochopil, že za to mohl ten "cyklozmrd", možná by neškodilo nechat si nějaké urychlené závěry pro sebe...
12:55:19
23.05.2010
23.05.2010
Matthes, záškodník z TechWebu
-> Syny: Doufam ze z toho nebude mit problemy ten ridic feldy ale prisijou to tomu cyklozmrdovi Este bych po nem chtel opravu ty feldy...
Jinak to, ze nikdo nezastavil je proste lidska psychika. O tom jsme se ucili na vejsce. Proste lidi jedou kolem a videj problem a reknou si, ze jak ja bych pomohl? On se urcite tady najde nekdo, kdo to zvladne lepe nez ja. Pricemz si neuvedomi ze jde treba o cas. Je to blba vlastnost ale moc lidi to nezna...
Jinak to, ze nikdo nezastavil je proste lidska psychika. O tom jsme se ucili na vejsce. Proste lidi jedou kolem a videj problem a reknou si, ze jak ja bych pomohl? On se urcite tady najde nekdo, kdo to zvladne lepe nez ja. Pricemz si neuvedomi ze jde treba o cas. Je to blba vlastnost ale moc lidi to nezna...
12:54:36
23.05.2010
23.05.2010
David29
-> m8rinek: Tak u motorkářu bych ty vesty nedával příkazem - jejich halogény maj výkony na to aby byly zavčasu vidět... Cylklista nemá nic...
12:51:50
23.05.2010
23.05.2010
m8rinek
-> David29: motorkáři v tom jezděj třeba v mlze, to pochopim, ale navlíknout si to na sebe za normálních okolností mě nikdo nedonutí, proč taky? Svítím? Svítim! Navíc většina motohadrů na sobě reflexní prvky má už v serii...
12:48:05
23.05.2010
23.05.2010
Syny
-> Alenka: Ty musi mit v hlave fakt vymeteno nebo ja nevim, kdyz do tyhle debaty dokazes po dvou prispevkach vtahnout politiku... A to jeste nechapu jak si prisel na to, ze sem levicak
Resit to s tebou nehodlam, protoze si stejne furt meles to svoje a jinej argument nez to, ze te sere, kdyz te zastavi a kontrolujou si stejne zatim nemel... Vysvetlovat neco nekomu, kdo vlastne je o svem nazoru presvedcen a neni schopen debaty je celkem tezky a nevidim duvod, proc bych se mel vlastne snazit... Kdo chce to chape a kdo nechce to chapat stejne nebude...
BTW: Kdyz uz si nakous tu politiku - pokud pravice = srani na zakony (ve smslu povinna vybava je zbytecna, kontroly na cestach jsou buzerace), protoze to jen otravuje, tak asi fakt radeji budu ten levicek podle tebe...
Stejne by me zajimalo, kdyby ses fakt nekde rozsvihal, jestli bys mel radost, ze nikdo kolem tebe nema tu povinnou vybavu (konkretne tedy lekarnu)... Je opravdu problem koupit lekarnu platnou 5let za 180Kc a mrsknout ji pod plato do kufru... Fakt ze jo... Tady je videt jak lidi co stimhle souhlasi jsou bezohledni... A jestli to je ta pravice (cili zminovane "mensi zlo"), tak to potes panbuh...
Resit to s tebou nehodlam, protoze si stejne furt meles to svoje a jinej argument nez to, ze te sere, kdyz te zastavi a kontrolujou si stejne zatim nemel... Vysvetlovat neco nekomu, kdo vlastne je o svem nazoru presvedcen a neni schopen debaty je celkem tezky a nevidim duvod, proc bych se mel vlastne snazit... Kdo chce to chape a kdo nechce to chapat stejne nebude...
BTW: Kdyz uz si nakous tu politiku - pokud pravice = srani na zakony (ve smslu povinna vybava je zbytecna, kontroly na cestach jsou buzerace), protoze to jen otravuje, tak asi fakt radeji budu ten levicek podle tebe...
Stejne by me zajimalo, kdyby ses fakt nekde rozsvihal, jestli bys mel radost, ze nikdo kolem tebe nema tu povinnou vybavu (konkretne tedy lekarnu)... Je opravdu problem koupit lekarnu platnou 5let za 180Kc a mrsknout ji pod plato do kufru... Fakt ze jo... Tady je videt jak lidi co stimhle souhlasi jsou bezohledni... A jestli to je ta pravice (cili zminovane "mensi zlo"), tak to potes panbuh...
12:45:44
23.05.2010
23.05.2010
105
je hezky pomoct kdyz se neco stane... jeden idiot co se znazil ''driftit'' u nas na kruhaci s mazdou 323f a vjel do mojeho vyjezdu ,, coz melo za nasledek ze sem preskocil s 205 asi 20cm rantl ve 40km/h rychlosti (verte nebo ne rana jak svina a cumak ve vzduchu) tak on jenom pozastavil pockal az vylezu a jak sem sel k nemu tak ujel ...ZMRD
ale ten co jel za nim sel za mnou a protoze sem vezl i mladou tak se ptal jestli se nam neco nestalo a nepotrebujem pomoct ze to byla rana jak prase.. (vypadlo me z toho sklo svetla) ale auto bylo jakz takz ok.
tuhle zimu jak byli u nas vanice tak jedu asi 9 vecer do mesta a vsimnu si seata zaborenyho v poli v bilboardu ,,, zastavil sem skocil do snehu a pripravoval na nejhorsi ... nastesti nikdo v aute uz nebyl a nebyli ani vystreleny bagy a jen rozbity svetlo...
jak rika 1560 je to jen o lidech,, ja povinnou vybavu mam .. 2x vestu mam , hasicak .. a vsecko co je potreba
ale ten co jel za nim sel za mnou a protoze sem vezl i mladou tak se ptal jestli se nam neco nestalo a nepotrebujem pomoct ze to byla rana jak prase.. (vypadlo me z toho sklo svetla) ale auto bylo jakz takz ok.
tuhle zimu jak byli u nas vanice tak jedu asi 9 vecer do mesta a vsimnu si seata zaborenyho v poli v bilboardu ,,, zastavil sem skocil do snehu a pripravoval na nejhorsi ... nastesti nikdo v aute uz nebyl a nebyli ani vystreleny bagy a jen rozbity svetlo...
jak rika 1560 je to jen o lidech,, ja povinnou vybavu mam .. 2x vestu mam , hasicak .. a vsecko co je potreba
12:44:53
23.05.2010
23.05.2010
David29
-> m8rinek: Myslím si, že v době růzhných materiálů není problém mít vestu upnutou, přesněji řečeno, mít reflexní oděv.
A v obyč vestě jsem viděl už i pár motorkářů, což mi od nich přijde rozumný...
Tak jasně že nemyslim světlo když pere slunko, ale když je malinko šero, tak i míň může znamenat víc...
A v obyč vestě jsem viděl už i pár motorkářů, což mi od nich přijde rozumný...
Tak jasně že nemyslim světlo když pere slunko, ale když je malinko šero, tak i míň může znamenat víc...
12:43:40
23.05.2010
23.05.2010
Don Carlos
-> Alenka: Budu se opakovat. Nechápeš souvislosti. Já zase nechápu, proč sem taháš politiku a stát. My o voze, ty o koze.
12:38:58
23.05.2010
23.05.2010
m8rinek
-> David29: přestože mě tyhle asfaltomrdací formy života(cyklisti, bruslaři...) taky serou, nemám důvod je likvidovat, i když dělaj co nemaj, nejhorší je asi jízda vedle sebe, tim že se na ně natlačim se dostanu stejně do průseru nakonec jenom já, ale všechno to je o ohleduplnosti. A slečny v těch elastickech hadrech vypadaj zezadu dobře:))).
Ale o čem jsem chtěl psát, ta tvoje vesta, na motorce musí bejt od příštího roku v povinný výbavě, ale nemusí se v ní jezdit (naštěstí), případně stačí reflexní prvky na oblečení (jupí). Nicméně na kolo ani na motorku bych si vestu nevzal, když jedeš, blbě foukne vítra a vestu máš narolovanou až u držky a máš víc starostí s ní, než s řízením, je to jen další čápovina od mocipánů.
A led světýlko ve dne? Nenech se vysmát :D
Ale o čem jsem chtěl psát, ta tvoje vesta, na motorce musí bejt od příštího roku v povinný výbavě, ale nemusí se v ní jezdit (naštěstí), případně stačí reflexní prvky na oblečení (jupí). Nicméně na kolo ani na motorku bych si vestu nevzal, když jedeš, blbě foukne vítra a vestu máš narolovanou až u držky a máš víc starostí s ní, než s řízením, je to jen další čápovina od mocipánů.
A led světýlko ve dne? Nenech se vysmát :D
12:36:09
23.05.2010
23.05.2010
Alenka
-> Syny: lol, semnou se o tom bavit nebudes, protoze semnou nesouhlasis a s kym nesouhlasime, s tim se nebavime ... jak typicke pro vas levicaky.
Ostatne, i sam velky Jyrka tuhle prestal komunikovat s temi novinari, kteri horlive nepritakavali jeho objevitelskym myslenkam.
Nenapadlo mne, ze v podobnem duchu instruoval i svoje ideologicke priznivce :)
-> Don Carlos: je mi moc lito, ze nezapadam do tvoji skatulky spokojeneho a klidneho ovcanka, ktery jasa nad vsi tou solidaritou a bezpecim, ktere mu stat zabezpecuje.
Omlouvam se a jdu se kat.
Ostatne, i sam velky Jyrka tuhle prestal komunikovat s temi novinari, kteri horlive nepritakavali jeho objevitelskym myslenkam.
Nenapadlo mne, ze v podobnem duchu instruoval i svoje ideologicke priznivce :)
-> Don Carlos: je mi moc lito, ze nezapadam do tvoji skatulky spokojeneho a klidneho ovcanka, ktery jasa nad vsi tou solidaritou a bezpecim, ktere mu stat zabezpecuje.
Omlouvam se a jdu se kat.
12:34:26
23.05.2010
23.05.2010
David29
-> Nwkt: Nezkusim, neláká mě ze sebe dělat debila co překáží...
Když jsem jel do práce na kole, vzal jsem to uličkama a po chodíku, aby nepřekážel - nechci aby mi to dělali cyklisti, nebudu to dělat řidičům já...
Když jsem jel do práce na kole, vzal jsem to uličkama a po chodíku, aby nepřekážel - nechci aby mi to dělali cyklisti, nebudu to dělat řidičům já...
12:30:59
23.05.2010
23.05.2010
Nwkt
-> David29: Si to kolo někdy vem a zkus se projet v provozu ať víš jaký to je z druhý strany
12:29:24
23.05.2010
23.05.2010
David29
-> fido06: Zrovna na tu vestu by mě komentář zajímal V čem je problém, aby si ji nasadil?
Někdy nevim, která skupina je nejhorší - ale řek bych že "galuskáři". Závoděj se vzduchem a když jede auto tak nemůžou zpomalit, aby se nalepily na kraj silnice...
Hrdě se hlásim k řidičům, kteří by cyklisty vyškrtli ze silnice a natlačili je na cyklostezky a cyklopruhy... Auto taky nesmí na chodník nebo na cyklostezku...
Někdy nevim, která skupina je nejhorší - ale řek bych že "galuskáři". Závoděj se vzduchem a když jede auto tak nemůžou zpomalit, aby se nalepily na kraj silnice...
Hrdě se hlásim k řidičům, kteří by cyklisty vyškrtli ze silnice a natlačili je na cyklostezky a cyklopruhy... Auto taky nesmí na chodník nebo na cyklostezku...
12:22:33
23.05.2010
23.05.2010
fido06
-> David29: jako jsou někteří blbý řidiči, existují i blbý cyklisté, že musíš tolerovat rychlost cyklistů, to musíš jsou účastníky provozu, že nemusejí mít helmu? já bez helmy na kolo nejdu… a dokud tu nebude nějakej rozumnej zákon, tak blbci budou jezdit bez helmy furt…
O osvětlení se nebavim, to kolo má mít…
Vestu, ani nebudu komentovat, protože je vidět, že si na kole nikdy nejel dál než do hospody
O osvětlení se nebavim, to kolo má mít…
Vestu, ani nebudu komentovat, protože je vidět, že si na kole nikdy nejel dál než do hospody
12:17:09
23.05.2010
23.05.2010
Syny
-> David29: No tak ja si nedovedu predstavit, ze po tom co mi preletel kolem kapoty bych zaradil 1, objel ho a jel dal... A nic svetobornyho sem taky neudelal. Proste mel rozsekanou hlavu, tak sme mu ji ovazali. Spis teda ta zenska, ja poskytl tu lekarnu a deku, predtim zavolal sanitku a pak sel dat trojuhelnik do zatacky, pres kterou prijizdejici auta nemohli videt co se tam deje... Defakto nic vic... Nevidim na tom nic co by nikdo nemel zvladnout i bez jakychkoliv kurzu... Staci mit v aute povinnou vybavu a bejt ochotnej ji pouzit...
A uprimne receno na ten prukaz nekde v penezence sem si za celou dobu nevzpmel. Defakto az ted, kdyz si mi to pripomel...
A uprimne receno na ten prukaz nekde v penezence sem si za celou dobu nevzpmel. Defakto az ted, kdyz si mi to pripomel...
12:17:02
23.05.2010
23.05.2010
Ono je koukám dobrý, že nás váže zastavit
Osobně mám sice taky nějaké zdravotnické zkoušky plus tu průkazku, zastavoval jsem ale i v době, kdy jsem to neměl. Je možné, že dotyčná osoba pak cítí nějakou jistou povinnost, ale o povinnosti by tohle být nemělo, mělo by to být o ochotě, ohleduplnosti a radosti z toho, že někomu pomůžu. Tedy nebavím se teď o lidech, co to mají v popisu práce.
Osobně mám sice taky nějaké zdravotnické zkoušky plus tu průkazku, zastavoval jsem ale i v době, kdy jsem to neměl. Je možné, že dotyčná osoba pak cítí nějakou jistou povinnost, ale o povinnosti by tohle být nemělo, mělo by to být o ochotě, ohleduplnosti a radosti z toho, že někomu pomůžu. Tedy nebavím se teď o lidech, co to mají v popisu práce.
12:11:56
23.05.2010
23.05.2010
David29
-> Vojťas: No, kdyby měl tu vestu a třeba i to jedno blbý diodový světýlko (co svítí dobře) nemusel by ho přehlídnout - kort když letěl jak šíp...
Jinak proč by v ní nemoh jezdit? Vesta ho nijak neomezuje - rozhodně míň, než třeba mě pás když se zasekne
-> Syny: Lidi sou hovada a nepomůžou - tuhle jsem jel po magistrále, a v pangejtu bylo auto na střeše. Jak jsem se blížil, stála tam kolemjedoucí sanita (jenom převozka), takže i tak jsem zastavil jestli všechno v pohodě a nepotřebujou pomoc...
Ono je koukám dobrý, že nás váže zastavit - tebe jako zdravotníka (máš přece kurz) a mě jakožto člena jednotky hasičů
-> fido06: Dokavaď nebudou cyklisti ohleduplní vůči provozu a já nebudu muset trpět jet za nima jejich rychlostí, prosim.
Navíc mě sere, jak oni nemusí nic a řidič musí všechno. Cyklista nemusí mít helmu (ř. pás), nemusí mít žádnou povinnou výbavu, nemusí svítit (což mezi svítícími auty je problém) a ta blbá vesta by taky neuškodila - můžou ji mít motorkáři, proč ne cyklista?
Jinak proč by v ní nemoh jezdit? Vesta ho nijak neomezuje - rozhodně míň, než třeba mě pás když se zasekne
-> Syny: Lidi sou hovada a nepomůžou - tuhle jsem jel po magistrále, a v pangejtu bylo auto na střeše. Jak jsem se blížil, stála tam kolemjedoucí sanita (jenom převozka), takže i tak jsem zastavil jestli všechno v pohodě a nepotřebujou pomoc...
Ono je koukám dobrý, že nás váže zastavit - tebe jako zdravotníka (máš přece kurz) a mě jakožto člena jednotky hasičů
-> fido06: Dokavaď nebudou cyklisti ohleduplní vůči provozu a já nebudu muset trpět jet za nima jejich rychlostí, prosim.
Navíc mě sere, jak oni nemusí nic a řidič musí všechno. Cyklista nemusí mít helmu (ř. pás), nemusí mít žádnou povinnou výbavu, nemusí svítit (což mezi svítícími auty je problém) a ta blbá vesta by taky neuškodila - můžou ji mít motorkáři, proč ne cyklista?
12:06:41
23.05.2010
23.05.2010
Syny
All: Jeste je moznost ze ostatni ty lekarny meli, ale nechtelo se jim je vybalovat Protoze kdyz sem pribehnul k tomu cyklistovi jeste s tou zensku, ktera se vsech lidi co tam stali zeptala, jestli nema nekdo learnu, tak nikdo nehnul ani brvou a sel sem pro ni ja...
Sam nevim co je hrosi varianta, jestli ji vubec nemit nebo mit, ale nechtit pouzit...
Sam nevim co je hrosi varianta, jestli ji vubec nemit nebo mit, ale nechtit pouzit...
11:55:04
23.05.2010
23.05.2010
-> Syny:
Skládám poklonu. Za prvé, že jsi měl povinnou výbavu, i když jsem si až do teď myslel, že ji má každý, za druhé, že jsi i v takové situaci, kdy člověk pomalu neví, kde má vlastní nohy, věděl, co dělat a za třetí, že ses nebál pomoci.
Z vlastní zkušenosti vím, že v bandě čumilů kolem se nenajde prakticky nikdo, kdo by byl ochoten a schopen pomoci - je to škoda, ale je to tak, asi taková doba. A nejen z okolních čumilů, mnohdy i z okolních aut - když mne tenkrát sejmul ten Golf a vytlačil do pangejtu, taky nikdo nezastavil (z kolony aut) - i když chápu, bylo vidět, že mi nic není, proč by měli zastavit, na druhou stranu, já bych zastavil alespoň jako svědek nebo tak). Na druhou stranu, když jsem byl v příkopu podruhé uprostřed lesa, zastavil každý, kdo jel kolem. Je to vždy jen a jen o lidech, bohužel dnes je situace taková, že kdo vidí, dělá, že nevidí, kdo vidí a dělá, že vidí, tak neslyší. Osud lidí je ostatním lhostejný, když to tak řeknu na plnou hubu. Ale jistě, najdou se vyjímky.
Skládám poklonu. Za prvé, že jsi měl povinnou výbavu, i když jsem si až do teď myslel, že ji má každý, za druhé, že jsi i v takové situaci, kdy člověk pomalu neví, kde má vlastní nohy, věděl, co dělat a za třetí, že ses nebál pomoci.
Z vlastní zkušenosti vím, že v bandě čumilů kolem se nenajde prakticky nikdo, kdo by byl ochoten a schopen pomoci - je to škoda, ale je to tak, asi taková doba. A nejen z okolních čumilů, mnohdy i z okolních aut - když mne tenkrát sejmul ten Golf a vytlačil do pangejtu, taky nikdo nezastavil (z kolony aut) - i když chápu, bylo vidět, že mi nic není, proč by měli zastavit, na druhou stranu, já bych zastavil alespoň jako svědek nebo tak). Na druhou stranu, když jsem byl v příkopu podruhé uprostřed lesa, zastavil každý, kdo jel kolem. Je to vždy jen a jen o lidech, bohužel dnes je situace taková, že kdo vidí, dělá, že nevidí, kdo vidí a dělá, že vidí, tak neslyší. Osud lidí je ostatním lhostejný, když to tak řeknu na plnou hubu. Ale jistě, najdou se vyjímky.
11:50:20
23.05.2010
23.05.2010
Syny
-> Alenka: Potrefana husa nejvic kejha... S tebou se o tom fakt bavit nehodlam... Prave proto ze "buzerujou", tak to plno lidi prijme si ji koupit. Nebejt to povinny, tak ji nema vubec nikdo. Doufam, ze az si nekde rozsekas ty, tak ji nikdo kolem mit nebude a budou te rikat, ze je to zbytecnost to mit...
A kontrolujou to tak intenzivne, ze za 5let co ridim ji po me nikdo videt jeste nechtel...
-> U-Geen: Sanita prijela cca za 5min, nevim to presne nestopoval sem to... Kazdopadne to je kusicek od Plzne, takze to neni tak hrozny...
-> 105: Ma, taky byl jeden z mala co vedel co ma delat...
-> Gryzly: Ze strany co sem jel ja tam videt neni skoro vubec a neni tam ani zrcadlo. Ale za strany co jela ta Feliciie, tam je videt dobre vsude a dost daleko...
A kontrolujou to tak intenzivne, ze za 5let co ridim ji po me nikdo videt jeste nechtel...
-> U-Geen: Sanita prijela cca za 5min, nevim to presne nestopoval sem to... Kazdopadne to je kusicek od Plzne, takze to neni tak hrozny...
-> 105: Ma, taky byl jeden z mala co vedel co ma delat...
-> Gryzly: Ze strany co sem jel ja tam videt neni skoro vubec a neni tam ani zrcadlo. Ale za strany co jela ta Feliciie, tam je videt dobre vsude a dost daleko...
11:17:33
23.05.2010
23.05.2010
Don Carlos
-> Alenka: Chlape, ty asi žiješ v jiné dimenzi.Absolutně nechápeš souvislosti a dle mého názoru vůbec nevíš, co je klidný a šťastný život. Možná to teda víš, ale nevážíš si toho. A připadá mi, že se podle toho projevuješ.
-> Syny: První pomoc je povinností a měla by být samozřejmostí, ale vzhledem k tomu, v jaké době žijeme, tak ti napíšu jen toto: DOBŘE TY.
-> Syny: První pomoc je povinností a měla by být samozřejmostí, ale vzhledem k tomu, v jaké době žijeme, tak ti napíšu jen toto: DOBŘE TY.
11:06:49
23.05.2010
23.05.2010
105
zda se mi to nebo ta 603 ma na prednim skle nalepku lékař ?
10:56:15
23.05.2010
23.05.2010
U-Geen
-> Syny: 5 minut? co sme loni byli u nehody tak prijeli asi za 30 minut, mozna 40... strasny cekani.
10:00:28
23.05.2010
23.05.2010
Jarda - zrušená registrace
-> Alenka: jednou je to predepsane, tak to musi byt, at to teda kontroluji a davaji 5000kc pokutu, kdo lekarnu mit nebude..., ja jel letos 1x bez lekarny, protoze jsem vzal jiny auto a zapomel jsem si ji do nej prendat, pak kdyz jsem to zjistil, tak jsem si rikal, co jsem za blbce, co kdybych ji potreboval.... ale stejne jak vidim krev, tak omdlivam, takze bych to co dokazal syny asi nedokazal
09:39:38
23.05.2010
23.05.2010
Jarda - zrušená registrace
-> Alenka: me spis sere, ze me zastavi za denni svetla, jsou drzi a kdyz pochopi, ze to fakt nejsou mlhovky, tak mi zacnou prolejzat cele auto vc. vybavy, nic nenajdou, ale zdrzeji me pul hodiny, a pak jeste reknou, ze kdybych na sebe neupozornoval tim svicenim, tak by me nezastavili...
Nevite nekdo, kde sehnat maily na kapitany policejnich oddeleni? , ze bych jim doporucil udelat skoleni svych zamestnancu o svetlech pro denni sviceni
Nevite nekdo, kde sehnat maily na kapitany policejnich oddeleni? , ze bych jim doporucil udelat skoleni svych zamestnancu o svetlech pro denni sviceni
09:27:52
23.05.2010
23.05.2010
Alenka
Syny 23.05.10 01:50:25 napsal:
A az mi nekdo bude rikat, ze policejni kontroly, kde kontrolujou jestli ma auto lekarnu
a povinnou vybavu sou zbytecny, tak je u me blbec! Protoze sem byl fakt
jedinej, kde to vsecko mel!
Blbec jsi sam, protoze cele tohle jen dokazuje, ze i presto jak intenzivne se tyhle veci kontroluji, stejne na to lidi serou, takze je to jen bezpredmetna buzerace, ktera kdyby se fizlum zakazala, lekarnu by sice porad nikdo nemel, ale aspon by zbytecne nedochazelo k opakovane buzeraci ridicu, kteri se dopustili jen toho, ze maji zrovna tu smulu a projizdeji kolem buzerhlidky ;)
A az mi nekdo bude rikat, ze policejni kontroly, kde kontrolujou jestli ma auto lekarnu
a povinnou vybavu sou zbytecny, tak je u me blbec! Protoze sem byl fakt
jedinej, kde to vsecko mel!
Blbec jsi sam, protoze cele tohle jen dokazuje, ze i presto jak intenzivne se tyhle veci kontroluji, stejne na to lidi serou, takze je to jen bezpredmetna buzerace, ktera kdyby se fizlum zakazala, lekarnu by sice porad nikdo nemel, ale aspon by zbytecne nedochazelo k opakovane buzeraci ridicu, kteri se dopustili jen toho, ze maji zrovna tu smulu a projizdeji kolem buzerhlidky ;)
09:12:24
23.05.2010
23.05.2010
vhml
155 te rovnou prehodi na 112 tudiz se dovolas na kraj. Takze operatorka z Plzne posílá sanitky z Domažlic, Klatov atd. Nejsou místní...
Teda aspon takhle to funguje u hasičů
Teda aspon takhle to funguje u hasičů
08:43:41
23.05.2010
23.05.2010
fido06
-> Vojťas: naprostej souhlas, synymu palec nahoru za chladnou hlavu a poskytnutou pomoc
-> David29: hele ty klidni hormon........vyjadřovat se takhle o cyklistech je silný kafe......
-> Syny: jak se zachoval řidič felicie?
-> David29: hele ty klidni hormon........vyjadřovat se takhle o cyklistech je silný kafe......
-> Syny: jak se zachoval řidič felicie?
08:16:51
23.05.2010
23.05.2010
Gryzly
Tak pokud si někdo koupí kolo s karbonovým rámem, tak na helmu za 2000Kč by snad měl mít taky, ne?
Jinak jestli do té Feliny narval zboku, tak by to řidič Feldy mohl ukecat na to že cyklista jel rychle a při odbočování ještě nebyl vidět, nebo byl daleko, ale to záloeží podle toho jakej je tam výhled.
Jinak jestli do té Feliny narval zboku, tak by to řidič Feldy mohl ukecat na to že cyklista jel rychle a při odbočování ještě nebyl vidět, nebo byl daleko, ale to záloeží podle toho jakej je tam výhled.
05:08:03
23.05.2010
23.05.2010
Vojťas
-> David29: co zas tohle ma bejt? To by mu jako nejak pomohlo? ze nemel helmu tak to byl kokot, ale v reflexni vesti ti fakt takovej clovek jezdit nebude, a o svetlech za bilyho dne uz vubec nemluvim, nebo jako proc to zminujes?
-> Syny: Syny teda klobouk dolu, muzes na sebe bejt hrdej zes mu takle dokazal pomoct, jak vidis neni to uplne bezny jev. S tou sanitkou mam stejnou zkusenost, proste tenhle system nefunguje, a to kolem me jeste projeli a musel sem znovu volat na centralu at se vratej ze me nevideli, nastesti o nic vaznyho neslo.
-> Syny: Syny teda klobouk dolu, muzes na sebe bejt hrdej zes mu takle dokazal pomoct, jak vidis neni to uplne bezny jev. S tou sanitkou mam stejnou zkusenost, proste tenhle system nefunguje, a to kolem me jeste projeli a musel sem znovu volat na centralu at se vratej ze me nevideli, nastesti o nic vaznyho neslo.
03:51:34
23.05.2010
23.05.2010
Mr_Kubas
-> Syny 23.05.10 01:54:20: BTW. Měl jsem takový pocit, že tahle Tatra byla i s tím pánem dneska u nás v Roudnici na akci, kde jsme slavili 100 let od postavení mostu a 65 let od konce II. světové války u nás v Roudnici. Ale když tam strávil takhle celý ráno tak pochybuju, že to stihl do dvou hodin odpoledne k nám na náměstí. Byla tam i přehlídka veteránů z druhé světové a potom i "modernější" vozy jako T603, 1200, 1202 STW, 110R a Rapid. Byly to skutečně libovky, jen škoda, že jsem neměl foťák Byly opravdu zánovní...
03:31:34
23.05.2010
23.05.2010
Mr_Kubas
-> Syny: Co se týče "operátorky" u záchranky, tak jsme měli podobnou zkušenost, kdy do panimámy narazil motorkář. Tak vzala telefon, vytočila 155 a oznámila paní na druhé straně, že se stala nehoda v tý a tý vesnici. No a pani na to, že takovou obec v databázi nemá, tak neví kam má záchranku vyslat. Nezbývalo nic jiného než ji tu vesnici polopaticky "vyspelovat" jako v první třídě a to by člověk nevěřil, že to pani pochopila asi až na potřetí... Kdybych to měl shrnout, tak cesta tý záchranky byla kratší, než ten telefonát v kterým jsme o ní žadáli a to bez prd... Tahle vesnice leží hned vedle Roudnice, což je takové větší město, ale abych pravdu řekl, tak ani nevim, kde sídlí operátorky záchranných služeb. Podle mě každá záchranná služba má vlastní dispečink, tak by snad pani mohla aspoň znát obce v okolí, aby nedocházelo k takovýmhle dohadům, někoho by to potom mohlo stát život...
Jinak něco podobného jako se stalo dneska Tobě, se stalo kdysi i mojí mamce, která viděla jak motorkáře srazilo auto, které vyjelo z ničeho nic z řady zaparkovaných aut a začalo přejíždět přes oba pruhy. Motorkář jel naštěstí pomalu, ale i tak narazil tak špatně, že přeletěl auto a dopadl tak nešťastně, že nakonec skončil na vozíčku. Nicméně auto bylo plné nepřizpůsobivých, které nezajímalo to, že pan motorkář leží za jejich autem, ale museli hned zkontrolovat tu jejich plečku (prý to byl snad starý vrak kadetta nebo co). Takže mamka vyběhla zatím motorkářem a začala mu dávat první pomoc. Světe div se, projely okolo desítky aut a nikdo nezastavil a ani se nezeptal jestli potřebujou pomoc. HRŮZA! Nakonec tato nehoda skončila u soudu, protože se romové dožadujou zaplacení škod na jejich voze !!! Jelikož mamka si jen tak nenechá srát na hlavu, tak řekla že proti nim bude svědčit a nenechá chudáka pána v tom jen tak. Soud proběhl minulé léto a doteďka není znám výsledek šetření. Škoda, že ta nehoda byla jasně evidentní, ale bohužel v našem absurdistánu je možné vše a jen ses čeká, kdy motorkáři přijde složenka na zaplacení faktur za auto. Člověk by ani nevěřil, co všechno se může stát a nikdo s tím nic nenadělá... AMEN
Jinak něco podobného jako se stalo dneska Tobě, se stalo kdysi i mojí mamce, která viděla jak motorkáře srazilo auto, které vyjelo z ničeho nic z řady zaparkovaných aut a začalo přejíždět přes oba pruhy. Motorkář jel naštěstí pomalu, ale i tak narazil tak špatně, že přeletěl auto a dopadl tak nešťastně, že nakonec skončil na vozíčku. Nicméně auto bylo plné nepřizpůsobivých, které nezajímalo to, že pan motorkář leží za jejich autem, ale museli hned zkontrolovat tu jejich plečku (prý to byl snad starý vrak kadetta nebo co). Takže mamka vyběhla zatím motorkářem a začala mu dávat první pomoc. Světe div se, projely okolo desítky aut a nikdo nezastavil a ani se nezeptal jestli potřebujou pomoc. HRŮZA! Nakonec tato nehoda skončila u soudu, protože se romové dožadujou zaplacení škod na jejich voze !!! Jelikož mamka si jen tak nenechá srát na hlavu, tak řekla že proti nim bude svědčit a nenechá chudáka pána v tom jen tak. Soud proběhl minulé léto a doteďka není znám výsledek šetření. Škoda, že ta nehoda byla jasně evidentní, ale bohužel v našem absurdistánu je možné vše a jen ses čeká, kdy motorkáři přijde složenka na zaplacení faktur za auto. Člověk by ani nevěřil, co všechno se může stát a nikdo s tím nic nenadělá... AMEN
02:38:30
23.05.2010
23.05.2010
Syny
-> David29: Mel nakej dres... Svetla nevim, kazdopadne nemel helmu...
02:25:59
23.05.2010
23.05.2010
David29
-> Syny: Zase cyklozmrd Vsadim se, že nebyl vybaven osvětlením a ani reflexní vestou....
02:20:39
23.05.2010
23.05.2010
afro100
-> Syny: husta strory, ale je fakt, ze ja tenkrat jak som zahucel do skarpy, tak okolo mna aj napriek trojuholniku lietali niektori jak blazni
01:56:19
23.05.2010
23.05.2010
Kaprof-Pisařík
-> Syny: 603ječka hezky pěkně dneska mě jedna pouštěla v Poděbradech na námku na prechodu to jsem si poslintal zas
01:55:22
23.05.2010
23.05.2010
Syny
Fakt nic moc... Musel sem jit dneska na pivo, abych prisel na jiny mylsenky...
01:53:43
23.05.2010
23.05.2010
Syny
Tak tohle bylo kolo s karbonovym ramem... Rozlamany asi na 6 kousku jako papir... :/
01:52:49
23.05.2010
23.05.2010
Syny
Moje auto jak sem zustal stat, zachranaka, Tatra a kolo cyklisty... Plus vysypane sklo z Felicie (je tu krasne videt, jak tesne odeme se to stalo)...
01:51:35
23.05.2010
23.05.2010
Syny
Felice, ktera nedala prednsot "rakete"... Vysypane okno spolujezdce a zrusenej celej bok auta vcene zadniho okna a svetla...
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: prispevky beze smyslu