Rozlucka

prohledat
236 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 23.07.2007 do 28.07.2007, založil/a Milacek

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:

Live is Live

Zastavil:Milacek

řadit dle data
16:44:25
26.07.2007
U-Geen
-> Milacek: ale nejdriv si vzpomen na ty ostatni lidi... no to je furt dokolecka ze.
16:44:02
26.07.2007
Milacek
-> Reeaper: Vim kolik smutku jim dam,ale taky mi bude lepe.Nechci uz myslet na ostatni.Nic uz me nemuze zachranit.Seru na tu holku.V zivote mi ani jednou nedala otazku jak mi je.Beze srandy.Seru na ten zkurvenej zamrdanej zapicenej zivot.Jestli se tu jeste nekdy ukazuj tak jen diky nahode.Sbohem kluci.Fakt jste bozi a vemte si ze me priklad.Nedelejte picoviny tak jak jste psaly.Ja jsem osoba asi narusena se slabym srdcem a slabou naturou a nedokazu ji rict ze je krava,ale jakmile to reknu tak mne to sere.Vyserte se na tohle tema a serte i na to aby jste mi to rozmlouvaly.Je to nan nic.Ja to udelam.A nemyslim to tak ze jak rikaly tady kluci ze lidi co se tim chlubi to neudelaj.Ja jsem popak.Depka me zabila.
16:42:56
26.07.2007
U-Geen
-> Milacek: tak cus
16:38:48
26.07.2007
Milacek
Nechci se opakovat, ale smrt je jedina volba.Kluci.Asi jsem fakt naruseny, ale tak to chci ja.Tak sbohem.Zase jsme se pohadaly,Tak ahoj.Mel jsem vas rad.Moje mysleni nad tim ze bude vsechno ok bylo asi mylne.Jsem curak, ze jsem si myslel ze s takovou kravou sobeckou se dam dokupy.Seru na ni a jak jsem ji rikal, ze kvuli ni slozim zivot.Pekna curakovina.Seru na ni
15:49:19
26.07.2007
bitmap - zrušená registrace
-> Psilocibin: lezes zase do stejnejch s*acek?

Uvidis, bude to zas to samy, jen po delsi dobe, takze bejt tebou, tak predtim nez to zas date do kupy bych nalestil vercajk a uklidil v garazi, at to nemusis delat potom a muzes zacit rovnou makat 4
15:45:00
26.07.2007
charon
-> Reeaper: Ooo děkuji. Jen tak mimochodem, pytlačku doma ještě někde mám, ale tak 10 let sem jí nevytáhnul na světlo boží, já sem dřív chodil na ryby s kamošem co měl povolenku a hlídal jsem mu pruty, na tu pytlačku sem snad nikdy nic nechytil a popravdě sem to ani mockrát nezkoušel. Ale to je jedno. No a to co píšu, píšu proto, že takhle sem se z toho dostával já. Prostě se to chce vysrat na to špatný. A propos, všechno špatný je k něčemu dobrý. Já chodim třeba relaxovat k řece, když mě někdo nasere. Vezmu si foťák, nějaký to pitivo (podotýkám že nealkoholický !!!), foťák a celej den vydržím brouzdat kolem řeky, podlouchat a fotit. A třeba celej den nikoho nepotkám. Krásně si všchno v klidu promylim a srovnám a dom se vracim cečer jako jinej člověk. A poslední dobou relaxuju svym způsobem i v práci, protože mě můj džob baví a hlavně je tam výborná parta lidí.
14:10:25
26.07.2007
Psilocibin
-> Reeaper: mockrát ti diky. Strašně si to přeju a moc v to doufám, ale psal jsem to sem hlavně aby milaček věděl, že v tom není sám.
11:21:36
26.07.2007
Reeaper
-> Psilocibin: ´tka snad to vyjde, ale už tak, aby to stálo za to, držím palce!!105
11:14:46
26.07.2007
Psilocibin
-> Milacek: mě se stalo taky něco podobnýho. Našel jsem si holku a prožil jsem s ní ten nejkrásnější měsíc v životě. Žádná z holek mě nedostala tak jak ona. byl jsem z ní fakt úpe mimo. Bydlela, ale 100km ode mě . Pro mě dálka nehrála roli, ale jí to vadilo a tak to všechno skončilo. Půl roku možná i dýl jsem z toho byl nemocnej. Ještě předtím než jsem ji poznal bylo pro mě auto na prvním místě. Po rozchodu jsem se do garáže nešel ani podívat. myslel jsem jen na ni. pak jsem si řekl, že auto tu bylo ještě dřív než Veronika a tak jsem zase začal makat. Práce na autě mi moc pomohla. Vždycky jsem si říkal, že ona je ta osudová. Před třemi dny mi napsala, že možná od září bude studovat v Olomouci, kde bydlím. A že by si moc přála kdyby se jí povedlo se sem dostat. Čekám na ni. Žádnou jinou jsem tak nemiloval jak ji. Když se semnou rozešla, napadaly mě stejný myšlenky jak tebe. Jsem štastnej, že jsem to nezabalil. To mi ještě v té době děda řekl, že je mu ze mě blbě a že utápím prachy ve střepu. Doslova ve střepu. Tím myslel mýho rapida. Buď silnej chlape. Ono se to vyplatí. Jo musím ještě přiznat, že jsem bulel jak malej4
08:38:16
26.07.2007
Reeaper
-> Reeaper: proslov woe 83

-> Milacek: a jak tu bylo psáno..nějakým fííííííí z tohodle světa bys možná ulevil sobě.

Máš kolem sebe lidi, na kterých ti záleží a se kterými ti je fajn? Ano? fajn.. a........

.......víš kolik smutku a neštěstí bys způsobil jim? Nebuď sobec 6

Smutný je, že dneska si málo lidí váží svých přátel a blízkých, protože si neuvědomují jak rychle a neuvěřitelně snadno je mohou ztratit. Je špatný, nebo snad divný říct příteli, kamarádovi že ho mám rád a že je mi s ním fajn? proč se tomu některý lidi smějou.. 83
08:27:53
26.07.2007
Reeaper
-> charon: ty woe, klobouk dolů, já jen valím oči 82 píšeš to moc hezky a halvně máš pravduu..52 (akorát za tu pytlačku bych tě kopnul do zadku3)

-> Milacek: na tvým místě ybch si opravdu vzal 99% z toho, co tu píše Charon (až na tu pytlačku teda 3) 52

Zarazilo mě, co jsi napsal, že ta vá tě možná má už v prdeli..kamaráde, jelsit máš tenhle pocit, tak od ní utíkej jak zajíc na honu!! den, dva nic neřeší.. normálně od tama zmizni a dokaž jí, že na ní nejseš závislej (dokaž to taky sobě). Pokud ani delší doba nic nevyřeší a zase se tě bude snažit ovládnout, ukonči to s ní. Nenech se sebou mávat. Uvědom si, že je škoda času, citů, slz, který jsou věnovaný někomu, kdo to neocení! Místo toho, aby ses na tohle vyprdnul a našel si (i třeba po dělším hledání) dámu, která ti bude s nadšením opětovat vše, co jí dáš ty.

Rozhodně se taky vykašli na náký ožírání apod.. tím se nic nezlepší a za ty opice to nestojí.. Osobně bych měl starch i z nákýho výletu, dovolený a útěku z reality, pže pak se do ní vrátíš. Jedině pod podmínkou, že by sis za tu dobu ujasnil věci v hlavě a do reality všedního uspěchanýho života by ses vrátil s čistou hlavou a jasnými názory, co ccheš změnit.

Víš jak čerpám enrgii já? jednoduše z přírody.. dřív jse si zašel na ryby, někam, kde nikdo nebyl.. teď už nemám papíry, tak si občas zajdu takhle k vodě sednout, někam, kde jsem třeba i 2 hodiny sám, než někdo projde..je nádhera sledovat přírodu a uvědomit si pomíjivost naší existence v ní 6 ony ty stromy šustí, rybky se pleskají, datel ťuká ať tam seš, nebo nejseš 6 Ale stejně tam seš a je to krása-žádnej stres, spěch.. a můžeš přemýšlet 5 Tohle je moje nabíječka 4 a nebo vezmu autííí a jedu se projet někam, kde to neznám..někdy rychle, někdy pomalu a koukám kolem sebe 6 Taky jsem jezdil na kole-sport zahání chmury *6* Jelikož jsem teď nepojízdnej, tka jsem si o wee sednul v garáži do auta, pustil rádio a usnul jsem tam *1* a taky relax..

Takže: hlavně uteč od stresu z ženský (holt se nebudeš těšit an to, jak jí doma uvidíš, ale třeba na to, jakej dobrej dlabanec si dáš apod.), tím si vyčisti hlavu a srovnej si priority. A uvědom si, že dobrej člověk a nebudeš dávat něco ze sebe uvnitř někomu, kdo to neocení. (to myslím všeobecně..)

jůůů, prsolov *40**3*
23:48:51
25.07.2007
Bagrr- máma mele Emu
-> Milacek: Realitě se musíš postavit ne před ní utíkat....
23:22:56
25.07.2007
Milacek
jj.Me ted braly takovy moresy kazdej den bejn na mol a utect realite.
23:08:42
25.07.2007
Bagrr- máma mele Emu
-> Milacek: Žádný ale... Život je proto aby se žil! Kua sou i horší věci... Už sem si prošel takovejch životních testů že kdybych se měl zachovat jako srab tak bych byl mrtvej už snad 6X.... Ale sem tady dál... Protože po pár dnech mi vždycky došlo že to nemá cenu opouštět lidi co mně maj rádi a udělit jim tak stejnou ránu jako sem dostal já... Prostě a jednoduše Nech toho a jeď někam hodit relax a vyčisti si myšlenky něčim co tě baví.....
22:42:10
25.07.2007
Milacek
Budu bojovat.Jsem kurva chlap a ne nejaka sracka,ale . . .
22:33:00
25.07.2007
Milacek
120 121 84 119 169
22:22:38
25.07.2007
Labros
-> Milacek: Tvůj boj 4
22:21:49
25.07.2007
Milacek
Dneska jsme se s Jancou(ta ma) strasne dlouho objimaly.Je to vsechno takove zmatene.
21:15:32
25.07.2007
charon
-> Milacek: A proto ti řikám, sbal se a vypadni odtamtud. Pak si vezmi dovolenou a jeď někam, kde se nebudete moct nijak dohonit, aspň na tejden, vem sebou partu lidi. A spousta věcí se ti vyjasní, spousta věcí se ti rozleží v hlavě. A až pujdeš zejtra z práce, rozhlídni se kolem sebe. Dívej se po ulici, jak kolem běhaji holky, jezději auta, podívej se na slunce, nebo nastav tváč větru. Sbal se, jeď někam k řece, lehni si do trávy a chvíli poslouchej. Poslouchej vodu jak šumí, sleduj trávu, jak se vlní a pohupuje. Vem pytlačku a běž na ryby. Sedni do auta a někam jeď, pomaličku v klídečku, pust si dobrou muziku a jen tak v klídečku si to prdlej někam po okresce ... Snad ti dojde, že by byla hodně velká blbost o tohle všechno přijít ... Já vim, že si možní řikáš, že se mi to dobře radí, když nemám problémy jako ty. Máš pravdu, nemám. Měl jsem podobný a řešil jsem je tak, že sem si prostě čistil hlavu. A jedno, jestli si budeš čistit hlavu v garáži pod autem, v lese na houbách, na koupálku čuměnum po holkách nebo ježděnim na kole po parkovišti furt dokolečka ...
20:48:29
25.07.2007
Milacek
b>-> charon: Bo jsme se popovidaly a bylo to.Nedam to odejit.Ona me mozna uz ma teda doufam, ze ne v prdeli, ale ja ji furt miluju, ale asi zbytecne
20:26:04
25.07.2007
spartra
-> Milacek: nevaž se, odvaž se5
19:43:28
25.07.2007
p.b.
-> Tuner#2: Není nad to si dobře poradít 1
18:40:52
25.07.2007
charon
-> Milacek: Jen tak pro info, proč ses vrátil? Poprvý po dni a po druhý po dvou?
18:38:58
25.07.2007
Tuner#2 - zrušená registrace
-> Labros 25.07.07 18:34:29: Tady si sám sobě radíš, že se na ní nemáš už fixovat 40
18:38:52
25.07.2007
charon
-> Milacek: No vidiš, takže neodcházej na de, nebo na dva, ale na dýl. Nikde přece nejni psáno, že když teď odejdeš, tak se nemůžeš vrátit, nikde neni psáno, že se nemůžete vídat, pokud budete oba chtít. Ale veř mi, že dokud budeš u ní bydlet, tak ti bude furt mizerně. Heleď já to řešim tak, že když to prostě jde, seberu se, vyrazim někam na čundr, na týden, nebo aspoň na víkend, vytáhnu kámoše a prostě si užíváme. Za tři čtyři dny se dá bezvadně vyčistit hlava (nemyslim alkoholem, ale co nás nezahubí, to nás posílí). Já si myslim, že si prostě od tý baby potřebuješ hlavně odpočnout, ona si odpočine pro tebe, srovnáš si myšlenky ty, srovná si je aji ona. Pak se můžete začít bavit znova. Ale být tebou bych se od ní fakt odstěhoval, protože veškerý tohle dumání nad sebevraždama a končenim života je k hovnu a jen ti bere sílu užít si každej den. A hlavně by sis měl najít spřízněnou duši, někoho, komu se budeš moc vypovídat kdykoliv to bude potřeba. Je jedno koho. Když nebude nikdo lepší, tak tady se určitě najde pár lidí, který budou poslouchat. Protože sme tady taková rodina ... A rodina drží při sobě.
18:36:52
25.07.2007
Labros
-> Tuner#2: ty woe - chvilku jsem horečně šrotoval, o co go 2
18:36:01
25.07.2007
Labros
-> Milacek: a z depresí se určitě léčíš, nebo ne?
18:35:57
25.07.2007
Tuner#2 - zrušená registrace
-> Labros: Cože - rozvod po takhle krátké době?3
18:34:29
25.07.2007
Labros
-> Labros: Ona tě docela slušně deptá, dalo by se to možná nazvat vydíráním, že ti řekne žes jí chyběl a pak tě zase pošle do prdele. Docela dobrá psychologická taktika na zmagoření někoho. Ale ty bys měl pochopit, že s ní je prostě konec, přestat se na ni tak fixovat a pochopit že život je dál. Jak ríká pb dej si pár facek a odejdi od ní, čím dřív tím líp, a přemýšlej o tom, proč ti vyhovuje tahleta ponížená pozice. Když si to uvědomíš máš ještě šanci se změnit.
18:12:22
25.07.2007
p.b.
-> Milacek: Šmarijá, sbal si kufry, dej si pár facek, schop se a vyraž do světa, přece nebudeš pořád fňukat jak stará baba. Případně bych uvožoval i o návštěvě psychologa...
17:53:50
25.07.2007
Milacek
-> charon: Charone dik.Já už 2X zkoušel odejít.Poprvé to bylo na den a podruhé na dva a říkala, že jsem ji tam chyběl.
16:49:02
25.07.2007
charon
Takže bod číslo 1 - musíš od ní vypadnout. Protože sejde z očí, sejde z mysli. Tak to je a docela rychle to funguje. Stejně ti nic jinýho nezbyde. Takže bafní nějakýho kamoša, udělejte se pro sebe a zařiďte si pánský bydlení. A když vás bude víc, tím líp. Dokud budeš u ní, tak to bude stát za hovno. Ono až odejdeš, tak jí tam budeš chybět, možná jí dojde, že udělal krávovinu a začne přemejšlet o návratu ... A to taky funguje zaručeně dobře!
16:43:16
25.07.2007
Milacek
A jedte jsem, zapomnel zer o ni bydlim.Je mi zase na pi- - .Ja jako kreten nejvetsi se kazdej den tesim na to ze po 14:00 dojdu domu a uvidim ji.Chyba je ve mne
16:41:45
25.07.2007
Milacek
Musim si to vsechno prebrat.To co ma a naema cenu.Z mladou je to zase v hajzlu a to jen kvuli tomu ze jsem ji napsal ze si myslim, ze se to zpravi,ale mozna to bude trvat nejakej cas a ona mi na to odpovedela, ze ne a ze ji s temahle kecama nemam srat,tak asi vis jak mi s mou hlavou je.Na pytel a to me zase bere plac.Je to skoro kazdej den a uz fakt nemozu.
16:35:58
25.07.2007
charon
-> Milacek: Hele neboj, kdybys prudil, nebo kdyby to někoho sralo, že si tady vylejváš srdce, tak ti to řeknem. Ono depresi nepřepereš sám. Prostě jeď někam za někym, bav se, dělej šílený věci, který jsi chtěl udělat, ale nepřišlo ti to košer, užívej si život ... A za chvíli se to zpraví, ještě sem nezažil člověka, u kterýho by se to nezpravilo. Vem to takhle. Když to nerozchodíš a něco si uděláš, už NIKDY nedostaneš šanci mít tu nejlepší babu na světě (a věř mi, že tam venku někde je a čeká na tebe, na mě tam totiž jedna taky někde čeká), nebudeš mít šanci, mít to nejluxusnější a nejvymakanější auto na světě, protože když ho postavíš sám, vypipláš si ho, tak pro tebe bude mít možná větší cenu než nějakej posranej Mercedes za kdovíkolik czechocreditů, protože lidi, který takovejma Meďourama jezděj, většinou nemaji dost invence, trpělivosti a tvůrčího ducha si něco poladit sami. Prostě a jednoduše jako člen virtu patříš mezi horních 10 000 a vždycky budeš mít si s kym pokecat, když budeš mít černýá myšlenky. Já už jsem si tady na virtu taky jednou vylejval srdce a pomohlo mi to ... Takže hlavu vzhuru, úsměv na tvář a hurá do života 4
16:34:20
25.07.2007
alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
-> Milacek: Clovece, poviem ti pribeh jedneho kamosa - Homosexual, ktory veri ze je to choroba, je to silne veriaci katolik, ma diagnostikovanu manicku depresiu a je farboslepy.... 3x sa skusal zabit a ani raz mu to nevyslo.... este stale si myslis, ze tvoj zivot je zlozity??? Ten chalan ma uplne peklo, 99% ludi ho davno odsudilo, ale vzdy sa naslo 1% ludi, co ho podrzali....

A ked mam pravdu povedat, ja som si tiez za poslednych 6 mesiacov presiel peklom, ale mnohe veci som vdaka tomu prehodnotil a teraz viem, co v zivote chcem a co je dolezite. Poznam aj depresie zo samoty aj preplakane noci, a mnohokrat ma pri zivote udrzala len zvedavost - kazdy vecer som zvedavy, co sa stane zajtra.... a ked mi je naozaj tazko, tak chytim do ruky papier a pero a hodim to na papier..... obcas to pomaha a ked si to clovek po roku precita, obcas sa aj zasmeje sam na sebe... Takze hlavu hore, bud zvedavy, co bude zajtra
16:22:17
25.07.2007
Milacek
Víš onao já jsem takhle osobně strašně slabej.Už jednou jsem si na život sáhl a bejvalej kámoš mi ten můj zkurvenej život zachránil.Chybělo mi prej 10 minut,Sežral jsem tablety, který jsem doma našel.Deprese pro mě znamená strašně krutou věc a nejde mi se z ní jen tak vyhrabat.Nechci Vás tu prudit jak mě všechno mrdá a jak je všechno na koko...., ale jste tu pro mě v téhle zasrané době nejbližší osoby a někteří i kámoši, ale nikdo není tak blízko abych s ním na to pivko zašel a pokecal.Stará mě nevyslechne a mamka už o všem ví.Je to prostě na nic.ACH jO
16:15:29
25.07.2007
charon
-> Milacek: Heleď, život nejni peříčko, ale je krásnej, i když stojí za hovno. A věř mi, že vim o čem mluvim. Mě se něco sere furt. Ale prostě já sem highlander a tu svojí káru potáhnu dál, ať mi sere na hlavu kdo chce a ať se sere co chce. Vždycky je nějaký řešení ... Přece mě nějaká bréca nerozhodí až tak moc, že bych si házel mašli. Je prabda, že sem o tom několikrát přemejšlel, ale pak zajdeš za kamošema, někomu se svěříš oni ti řeknou, že seš čůrák, protože bys jim pak chyběl a o to jde. Nejde o to, že tobě chybí jedna osoba, ale spíš o to kolika osobám bys eventuelně chyběl ty. A buď si jistej, že by jich bylo víc, než si myslíš!
16:04:06
25.07.2007
Milacek
-> Luděk: Nechci tady na tebe nejak narazet, ale pral bych ti muj zivot od mala.Na picu a kdyz si jednou myslis ze je to za tebou tak se to zase zkurvy.Nechci byt za frajera, ale za obycejnyho kluka kterej hledal pomoic.Sam bych to nedal a napsal jsem to co jsem mel v hlave mit mozna budu.
14:21:16
25.07.2007
Tuxik
-> Luděk: ty jsi vul :-)
14:19:27
25.07.2007
Luděk
-> all: ho tady všichni chválíte jak je statečnej,ale kdyby to byl pořádný chlap,tak se sebere a skočí z nuseláku a nebrečí tady jako stará baba1
13:59:57
25.07.2007
Komár 1981
@Milacek: to tu ctu letmo a chlape, ses frajer, zes od puvodniho planu upustil a drzis se. je jedno jak zijes, smutnej, veselej, chudej nebo prachatej, ale zijes. bab jeste bude a pruseru a hezkejch chvil, vsechno se vrati a pak to zas ztratis, ale jedina vec na svete je opravdu jen jednou. ze zijes. a toho se drz. baba se najde ;o)
00:59:48
25.07.2007
Tampajs
-> Milacek: Ne asi ale určitě.....

Teda v tom případě že si to nenapsal jen v tom aby si na sebe upoutal pozornost...což ale snad ani nepřipadá v uvahu
00:16:46
25.07.2007
Milacek
hmmmm...asi jo
00:04:25
25.07.2007
Samantus
-> Milacek: nema bejt z ceho, neudelal si to a to znamena ze nejaka sila v tobe je
23:54:10
24.07.2007
Milacek
Je mi trapne.Moč si mechej.Kdyby tak pak ju pouzi
23:50:46
24.07.2007
magor-no1
řídím se dvěma hesly :

1 ) nějaká zatracená věc se vždycky podělá ( ať už to je cokoly )

2) usmívej se bude hůř
23:29:56
24.07.2007
Tomik...
-> Samantus: Tak teď myslim, že jsi ho od toho nadobro odradil 3 a to je dobře
23:26:42
24.07.2007
Samantus
-> Milacek: hele, ja to tady jen tak ctu, letmo mezi radkama, ale to co tady meles je neco neuveritelnyho, vzit si zivot kvuli babe??? to fakt budes za curaka i po smrti. pises ze si mlady rodicum pomohl udelat byt a rikaj ze je to spatne, ja si myslim ze kdyby ses tam vysral do prostred obyvaku pripojil k tomu repraky a ono by to hralo, tak na to budou chvili cumet a pak ti stejne reknou ze je to blbe, hele tohle ja si zazil taky a jediny reseni je sebrat babu a jit bydlet sam, zacit nejakej svuj zivot a curakovat u nekoho v baraku je blbost pac te furt sledujou, radej ti a tak. Jinak sebevrazdou nic nevyresis, hele predstav si ze by se ti to nepovedlo a byl bys nadosmrti mrzak, zase bys na tom byl skodnej ty, a co rodice hotovej kvartyr, baba jinyho chlapa a vsichni vytlemeny, jen ty v prdeli, takze se na to vyprdni a zaklad je aby tys byl stastnej, protoze to pak prenasis na svoji polovicku a svy blizky a pak panuje dobra nalada a takovyhle picoviny te nenapadaj, a navic situaci kdy se se mnou rozesla holka a ja ji presto miljuju a nemuzu na ni zapomenout, to jsem jeste nezazil, takze nemuzu moc radit, ale fakt brat si kvuli tomu zivot neni to pravy pro tebe.... proste tejden v kuse chlastat, pak 99% casu venuj autu, protoze nikdo jinej te nema tolik rad jako tvoje auto, protoze jen to ti dokaze 100%ne oplatit tvoji snahu, kazdej jinej si akorat navymejsli jiny veci aby to a to nemusel. No a pak na starou babu je zaplata jina baba? je to tak??? ale jak tak ctu tak se vsechno vyresilo tak ti drzim palce k dalsimu novemu zivotu a jak se dozvim ze sis neco udelal tak se na tvuj vlastni hrob prijdu vychcat a to uz je dost dobrej duvod to neudelat nemyslis???? Hodne stesti ti preju do dalsiho zacatku......
23:03:53
24.07.2007
bond007
-> Milacek: ale sa to už dnes zlepšilo že jo?A nech ta už nenapadne znovu robiť chujoviny90

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:

Live is Live

Zastavil:Milacek

Extreme Tyres