Rozlucka

prohledat
236 příspěvků (zobrazeno 201 až 236) od 23.07.2007 do 28.07.2007, založil/a Milacek

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:

Live is Live

Zastavil:Milacek

řadit dle data
19:54:15
23.07.2007
charon
-> Milacek: Ser na to, já už to takhle fackuju několik let ... A prostě jedu podle svýho, ať se sere co chce ...
19:39:36
23.07.2007
Skoda RBK - zrušená registrace
-> Milacek: preboha neurob daku somarinu!!! To ti zato nestoji, ublizis sam sebe ale najviac tvojej mamke. Nic na svete nestoji zato aby si niekto vzal to najcennejsie co ma. Ved si 22 rocny chalanisko ktory ma este len to dobre pred sebou. Aha: dorobis skolu ak este na nejaku chodis, najdes si nejaky dobry plac, ziskas novych priatelov, priatelku. Ser na vsetkych debilov co hovoria ze nic nedokazes, sam vies ze to neni pravda.
19:35:30
23.07.2007
p.b.
-> Milacek: Kurva co tady blbneš chlape? Koukej si dát pár facek, schop se a začni znova...
19:17:09
23.07.2007
ludwyg.net
-> Milacek: Jestli Ti nekdo tvrdi,ze nic neumis presto, ze jsi pro nej udelal skoro cely byt, tak si ho vubec nevsimej. Vsichni jsme videli, ze kdyz neco chces, tak to dokazes dat dokupy tak, jak jsi dal svoje auto. Vestina lidi by ho poslala do srotu. A ty jsi ji dal uz skoro dokupy. Pokud bys provedl nejakou blbost, tak by vsechna tato Tvoje prace prisla vnivec a to by byla skoda. A nejlip jak to udelat uz tu jednou zaznelo. Zbal se, odjed nekam pryc, najdi si nejakou praci ci brigadu pokud delas skolu a zacit novy zivot. Taky me nikdo nedocenil a citil jsem se furt na dne. Sbalil jsem se, odstehoval od rodicu a ted se mi dari. Casem poznas nejakou lepsi holku, ktera Te nebude jen vysavat, ale bude Ti i davat energii k dalsimu zivotu...
19:16:59
23.07.2007
Mantrabeach
-> Milacek: chlape,chlape.Sice jsem nikdy neměl takhle posranej život ale taky sem si sáhl trochu na dno.A zrovna kvůli bábě a řeknu ti že za to nestojí.Vím,4 roky je dlouhá doba ale na top se vyser.Říká se že na lásku zapomeneš jinou láskou tak si najdi jinou a uvidíš.A nebo je taky možnost upnout se hezky na to co tě baví.Mě pomohlo auto a hle,je z něho to co teď je a jsem moc rád.A mámu tady opravdu nenechávej.Ona by to taky neudělala.Nezapomeň že ti dala s tátou život a ty bys jim to chtěl takhle oplatit?To není dobrý.A udělal bys bolest ostatním,nejvíc zrovna mámě.Vzpamatuj se,jdi si v klidu lehnout.zítra třeba začni něco dělat nebo někam vyraz a na všechny ty idioty se totálně vyser a ignoruj je.oni poznaj svoje.A už nemluv o nějakých hloupostech,že si něco uděláš 8
19:08:49
23.07.2007
formalin
-> Milacek: keby nebolo zle tak by sme nevedeli co je to dobre. ale dufam ze to prezijes a v buducom zivote ta uz nic tak lahko nedostanena dno!!! a s tym ze sa ti vela veci co robis pokasle s tym si nic nerob. aj ja ked som bol v puberte tak som bol z toho smutny ale terez sa z toho smejem neveim ako ale podarilo sa mi to obratit zo smutku na smiech. vsimam si tvare tych ludi ked nadavaju a hromzia a sa musim smiat.. inak este je ozaj pravda ze predtym kym spravis ten koniec je tu stale posledna vec, ten psycholog. u nas je mentalita ze kto tam ide je cvok. to nie!! ja mam pripad z rodiny co tam siel a pomohli mu a zije plnohodnotny zivot a aj jeden kamos tam siel a postupne sa dava do kopy!!! este predtym nez sa ozaj odhodlas tak chod tam ! oni su tu pre ludi !
19:07:13
23.07.2007
Milacek
Jdu si dat cigo-10 MIN...BUdte tu prosim
19:06:42
23.07.2007
Martin2705
Majkí říká, že tu umíme oravovat auta. Já neumim ani auto opravovat, ale baví mě se v tom hrabat, přesto že sem hroznej nešika? A řeknu si:" Sem blbec, neumim opravit auto, zabiju se? Ne, ale mám radost z každý drobnosti, třeba teď sem si udělal centrál a byl sem na sebe fakt hrdej, i když je to kravina
19:06:19
23.07.2007
Milacek
Majkí , Havliku, Martine.Jste asio super typci.Rad bych Vas poznal.Vite ja se snezim jako kreten a vono nikdy dekuju i kdyz je to dobry.Nikdy je to fajn, zes to udelal.Proste jsem tu u mlady na to abych ji dodelal omytky podlahy dlazbu elektriku sehnal kamose(V uvozovkach)Na jine prace ktere se chci naucit okoukat.Zase brecim.Vite jak je rekklama na KOFOLU.KDYZ JI MILUJES NENI CO RESIT
19:02:53
23.07.2007
Majkí-110R - zrušená registrace
-> Milacek: neřikej takovešj život jako sem měl ta ho budeš mít taky moc dobrej jen to chce šac hlavně neudělej níkou píčovinu jo a co je to čiko
18:59:58
23.07.2007
prostě neblbni a nesnaž se bít sám litován nikdo tě litovat nemusí ty víš jakej si sám třeba já umím opravovat auta jako všichni tady z virtu ale třeba by mě někdo nedovolil ani viměnit gumy u auta ale já si říkám že to prostě dokážu a to svoje auto který mám dám do kupy a pak všichni budou koukat a když nebudou tak mě to srát nebude protože sem udál práci k terou by voni neudáli a to je fono sory za to přirovnání vo mě a vo mích lajdských vědomostích o autech ale tak to prostě je a když se nad tím zamyslíš tak můj život je vlastně stejnej jako tvůj a na sebevraždu nemyslím
18:59:26
23.07.2007
havlik
-> Milacek: šak my sme tu furt a když ne my tak háfo jinejch:) hlavně aby tys dorazil4
18:57:56
23.07.2007
Milacek
-> Vojtik: Já tu vchci být s Vámi, protože když jsme se hádaly, tak vy jste tu byly pro mě furt a bylo Vám jedno jakej jsem.Kluci jste fajn a tak jako jsem žil já Vám fakt nepřeji.Co bych dal za to mít prsten od Arabely a otočit a myslet na to ať se tu v Opavě oběvíte s AUTAMA a mít Vás tu u sebe.Jsem tu na své pocity sám a nikdo mi tu nepomůže.Jdu si dát čiko a za 110 minut.Prosim budte tu????
18:51:27
23.07.2007
Martin2705
-> Milacek: Tak se obrať na nejakýho psychologa, určitě to neni slabost a ten ti poradí mnohem fundovańejš než my tady. Sou lidi v mnohem větších sračkách, feťáci apod. a dostanou se z toho
18:51:04
23.07.2007
COL
S odstupem casu uvidis vse lip, neboj. Nekdy proste stoji vse za prd. To si prozil kazdej. Nedelej blbosti, kterymi bys mohl jinym ublizit - a to treba vic nez si myslis.... treba ty mamce. A uz vubec neblbni kvuli nejaky holce, co jsi s ni byl 4 roky - bylo s ni mozna fajn, s jinou muze byt lip - a to fajn je to, o co jde. Taky jsem v takovejhle chvilich vidaval svet cerne, ale to prejde.
18:49:58
23.07.2007
Vojtik
-> Milacek: hele, bude sedm, tak si pust Novu, bude tam hospoda, zasměješ se, pak přepneš na ČT 2 a budou Simpsonovi, další skvělá prdel, v klidu se vyspi a zítra si v klidu popřemýšlej a ještě budeš rád, že jsi dneska neudělal nějakoui blbost. Dokonči školu a vypadni z města za novejma lidma atd, jak už jsem psal
18:49:53
23.07.2007
Milacek
Je mi už tak půlroku na kokota.Fakt prmiňte, že jsem tak sprostý.Teď jsem si dal jednu fajn ránu do zdi pěstí.Já jsem tušil, že mi budete říkat jakej jsem chuj atd,,, ale fakt by jste to musely zažít.Je to obrovskej příběh života tak na 60 stránek ve WORDU a to je určitě m,álo.Nikdo se mě tak 5 let nezeptal co mě trápí a tak.Šáhl jsem si na své nejnižší dno co se dá
18:48:59
23.07.2007
myschaak AZNP K.Hora
kašli na to...udělej fiktivní tečku a začni znova....já jsem takhle 5 let zpátky udělal obrat ve svym životě....změnil jsem bydliště,kamarády,záliby, školu a teď dělám co mě baví,jsem vysmátej a nemusim nic řešit....jen tu fiktivní tečku a znova žít!4
18:47:59
23.07.2007
Martin2705
A neříkej mi, že na tobě nikomu nezáleží...To nemáš kámoše, se kterýma si žažil spousta legrace a ještě toho spousta zažijete? Tebe nebaví zajít na pivko, pokecat, zaflirtovat? 99 procent času na tomhle světě stojí za hovno, ale kvůli tomu 1 procentu stojí za to tu bejt, protože ty blbý chvíle to v pohodě přebije.

Podívej se, kolikrát si určitě viděl třeba vozíčkáře, který maj zpackanej život a maj stokrát větší právo si na něj šáhnout,ale přesto to neudělaj, protože chou bojovat a i nevdory omezení užít každou chvíli
18:47:55
23.07.2007
51 143 skus se trochu sebrat chlape já vím že když se něco sere tak všechno ale co musíš se tomu postavit a nebrat ohledy jestli ses tomu postavil už několikrát i když si měl peklo od děctví tak na to neber ohledy skočit někdy z nuseláku je srabotina a nic tím nedokážeš jestli si myslíš že když ukončíš svůj život že si ta baba řekne no jo von byl dobrej to sem neměla dělat vod něj vodcházet atd. a že si to všichni uvědoměj nojo uvědoměj třeba jenže s tím uděláš ještě mnohem víc že když s to udál ty tak s toho skočí někdo jinej tak se seber a vůbec na to nemysli4
18:44:29
23.07.2007
Martin2705
-> Milacek: A navíc, necítil by ses trapně tu tu mámu nechat? Myslíš, že ona by tě tu nechala? Já myslim že ne, tak se chovej jako chlap a ne jako hňup, kterej potopí někoho, na kom mu záleží? Uvědomuješ si, jak by se pak asi cítila?
18:43:29
23.07.2007
Vojtik
-> Milacek: Ty vole, jestli se ti všechno takhle sere auž nevíš co dál, tak je pěkně debilní nápad to co chceš udělat!! Normálně bych si sbalil pár věcí, narval do auta a odjel někam moc daleko a začal třeba od začátku, nebo prostě jen cestoval - v nějakym městě třeba přes léto na brigádách vydělat a jet zase dál, jen se tak toulat, poznávat svět a ne mít takovýhle debilní nápady8 Nevim, jak ti to mám říct, ale skončit se životem je docela zásadní rozhodnutí a myslim si, že ať se děje cokoliv a ostatní tě serou, tak neni důvod si kvůli nim ubližovat, když tě nemaj rádi, tak si hold někde jinde najdeš někoho jinýho, kdo tě bude mít rád. Někam se třeba přestěhuješ, najdeš práci, v práci nové kámoše, budete večer chodit na pivo, o víkendech podnikat nějaký kalby, nebo vejlety, jezdit po srazech s virtem a tak, prostě končit život kvůli takovejmle píčovinám je veliká a zbytečná blbost !!
18:43:25
23.07.2007
Milacek
-> Martin2705: Ty xichty mě taky serou.Jsou holky tak a tak.Ty pěkný chodí s klukama který nemaj ani paf o tom k čemu maj nohy atd.Ale já nehledím na vzhled, ale na to jaká je holka uvnítř.Jenže ta má je právě to co chci.Obyč Lady tak jask to má být a nechci žádnou BARBIE s blond vlasy a super rty a aby uměla dupat jak králík atd.Miluju holky jaký jsou a né ty PLASTYČNAJA.Ta má bejvelka je ta nej
18:42:43
23.07.2007
Martin2705
A navíc, myslíš si, že říkaj, že si na hovno jen tobě? Já přijdu domu, buzerace že neni uklizeno, pak že nei vynesenej koš, pak zas buzerace že furt chodim chlastat...Nemysli si že si jedinej, neznám nikoho, komu by se furt dařilo. Navíc když si budeš říkat, že se ti nic nedaří, tak se ti to fakt nepodaří. Podle toho co píšeš tak si šikovnej řemeslník a takový lidi sou dneska vyvažovaný zlatem. Nebojíš se šáhnout na práci a je třeba jen najít někoho, kdo to ocení
18:39:30
23.07.2007
Milacek
To je odvšad takový řeči, ale jen kvůli pár čůrákovynám je konec.Prostě konec a ještě tu chci s vámi pobýt a pak pudu.Seru ne to.Mámu tu sice nechám.To je tak jediná osoba které na mě záleželo, ale jinak to byly kurvy.
18:39:16
23.07.2007
Martin2705
-> Milacek: A to tě sere jen ta holka? Je to hrozný, ale o co jde? Já sem teď taky sám a žiju si docela dobře a říkám si, že zas něco přijde, hlavně nesmíš bejt sebelítostivej, a myslet si že je konec. Proč by měl bejt? To jsi hnusnej zlej blbec, že si myslíš, že o tebe nikdy už žádná holka nezavadí? Se podívej, jaký pěkný holky kolikrát chodí s takovýma xichtama. Když už se chceš mermomocí zabít, tak to promysli, protože impulsivní rozhodnutí stojí za piču.
18:34:48
23.07.2007
havlik
-> Milacek: chlape neblbni kurva to že se něco(podle tebe všechno) nedaří nejni důvod se hned vraždit. A co holka když tě nechala po takový době tak si tě stejně nezasloužila4
18:33:29
23.07.2007
Milacek
-> Majkí-110R: -> Martin2705: Nejsem ten co si sáhl na dno jen jednou.Odn mala mám peklo a nechci to dál.Nechci se Vám tu vyzpovídat.Jo promiňte za pravopis.Brečím tak mevidím.Nejsem slaboch, ale jak to mám řešit, když druhá strana nechce.Celej život na pičuZnovu sorry TUXIKU
18:30:25
23.07.2007
Milacek
Myslim to vazne.Vim, ze si ted reknete, ze kdybych to chtel udelat tak to uz udelam, ale chci jeste slyset jestli nekomu na me zalezi, protoze kdo moch tak se na me vysral a zradil me a s holkou jsem byl 4 roky a 2 dovolene u more a snahy co jsem do toho dal !!!!!Serer me ten zkurvenej zivot a nechci v nem dal pokracovat.Kdyz jsem si myslel, ze jsem dlazbu polozil dobre, tak me jeste zjebaly a podobnych veci aleluja.Nebavi me nic a seru na vsechno.Vzdycky jsem si myslel, ze budu aspon trochu uzitecnej, ale asi stojim tak jako tak za hovno.Uz nechci poslouchat to jak jsem na nic a jak mnou vsichni opovrhuji a mysli si, ze kdyz s necim zacnu a dodelam to, tak vsichni, tedy ne vsichni, ale treba babicka od me holky: . . . . .Ze je to spatne atd . .. . . Nejsem kluk z vesnice a nejsem nejak naucenej na to delat veci jako jsou na vesnici.Sekani dreva : Umim sekat, ale ostatni mi rikaj ze ne.Ze seknu jinde ío milimetr nez mam a tak.A to je ze vsim.Uz fakt nemuzu.Chci vas slyset co nejvic.Potrebuji vas.Chlapy stare je jedno jak skoncim tak mi to ted rekla a vy jste chlypy s par holkama ale rozumnyma a vy jste taky tak.Opravdu vas miluju jako pomocniky.Diky Vam jsem dal autzo do sveho obrazu a kdyby vas nebylo tak jsem v pici.Omlouvam se adminovy ale fakt mam nervy.Sorry TUXIKU. Uz seru na to snazit se,uz seru na to delaT NEKOMU DEBILA.Uz seru na to jak jsem tu byl za curaka.Samantus mi rozumi,ze???Udfelůal jsem od mlade matce celej byt.Od stropu az po podlahu atd.Je to na dlouho.Vsechny prachy co mam tak dam na virt, protze jste super chlapy prispolu a nedate jeden na druheho a fakt Vas mam rad
zvětšit Rozlucka - obrázek od Milacek vložen 23.07.2007 18:30:25
18:22:51
23.07.2007
Martin2705
Nevím jestli tě to odradí, ale o sebevrazích si myslim, že jsou to hrozní ubožáci, slaboši a měkkejši, kteří nejsou schopní řešit problémy a tak zvolí nejednodušší cestu...
18:16:58
23.07.2007
-> Milacek: hele neboj to se prostě stáva jednou si prostě každej až na dno sáhne a někdo i víckrát a jestli to je kvůli tý babě tak si musíš řikat že sou i lepší o kterejch ještě nevíš ale jinak neboj tady budeš vždicky vítán4
18:12:51
23.07.2007
COL
Tak nevim jestl si delas legraci nebo to myslis vazne. Pokud to druhy, tak neblbni! A uz vubec ne kvuli nejaky babe a) existuji miliony jinejch b) pokud neumrela, tak zadna ztrata nemusi byt definitivni. Hlavne neblbni.5
18:05:00
23.07.2007
Vojtik
-> Milacek: ať už děláš, nebo se děje cokoliv, tak prosimtě neblbni, nějak jsem to tu kloudně nepochopil, ale nepůsobí to na mě dobrým dojmem a mám strach, aby se tady něco špatnýho nestalo...
17:54:37
23.07.2007
Milacek
-> havlik: Nechci byt za dulezityho, ale neco tak.Prominte mi za my blby otazky, ale mam vas vsechny rad
17:52:19
23.07.2007
havlik
to si chceš jít hodit mašli?
17:51:07
23.07.2007
Milacek
Panover a damy.Nevim jak co dopadne,ale chci vas jeste slyset.Jsem od Vas daleko a nechci vas ted zajebavat svymi komplexi,ale zivot jsem mel a mel bych na hovno.Chci se timto serverem s vami rozloucit,tak kdyby se nekdy policiste ptaly na to jak to bylo tak bylo to stresem.Nevim co a jak dal.Mou nej holku jsem stratil a tak se to dralo dal.Nemam vypity, ale nemuzu jiz dal.Napiste mi jeste par slov at mam, na co vzpominat a pak uz tomu bude konec

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:

Live is Live

Zastavil:Milacek

Extreme Tyres