Vyser se na takovyhle kraviny a uzivej zivota dokud muzes. Zrovna dneska jsem se dozvedel, ze jeden clovek s kterym jsem jeste v patek kecal zemrel ze soboty na nedeli na rakovinu ve svych 18ti letech. Vedel jsem, ze je nemocnej, ale docela me dostalo, kdyz si uvedomim, ze sem s nim v ten patek normalne kecal a v nedeli uz byl mrtvej.
Nikomu tim nepomuzes, mozna tak sobe, ale mel bys myslet i na ostatni, kteri te maji radi, kteri to pak odnesou nejvic. Ty mas alespon vyber, kamos bohuzel nemel.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Rozlucka
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Live is Live
Zastavil:Milacek
22:46:01
23.07.2007
23.07.2007

RadstaR
22:45:19
23.07.2007
23.07.2007

Fifa
-> U-Geen: My mame namysli komunitu-stroje maj prece jen omezenou spolehlivost, jak moc dobre sam vis

22:41:21
23.07.2007
23.07.2007

Fifa
-> michalik: Perfektni motto!
Ja to jen tak doplnim: Baba tě zradí vždy, Škoda někdy, ale virt nikdy.
Ja to jen tak doplnim: Baba tě zradí vždy, Škoda někdy, ale virt nikdy.
22:40:14
23.07.2007
23.07.2007

105
-> U-Geen:

22:34:12
23.07.2007
23.07.2007

U-Geen
-> michalik: pche, staci chyba v kodu :-)
22:32:48
23.07.2007
23.07.2007

105
ahoj. doufam ze nepisu pozde... z tohodle tematu sem se docetl te te nechala pro tebe milovana osoba.
Nechapu kdyz te ta divka milovala/miluje.. te opustila
je to pro tebe urcite nemila vec jako kdyz do tebe nekdo rejpe horkou jehlou. Pravdou je ze nevime co se v tvojim zivote stalo ... ale myslim si teda jestli chces a chce se ti ulevit tak nam muzes neco rict my te budem poslouchat a ujistuju te ze my nekteri mame casu dost
Nebudu te tady sekyrovat ani nadavat jakej ses chuj protoze bych si to nedovolil ale pravda je to ze lidi ktery postradaji zdravi a vyhlidky na aspon delsi a kvalitni zivot(sem mezi nema i ja ale to tu nehraje roli) .ano o tym o cem premejslis sem premejslel taky protoze sem videl jak videa jak dopadavaj lide se stejnou nemoci (amputace koncetin, selhani ledvin, slepota,, nebo taky ztrata inteligence na uroven predskolaka) mel sem dva duvody mel se strach a nemel odvahu takze to byla prakticky 0 kilova uvaha
a za druhe neni nic nad tym kdyz s kamosem vytahnes z auta motor a brutalne se zasmejete kdyz se bude neco nepodari nebo naopak podari,, myslim ze nejlepsi je kdyz si poskladas motor a potom ho projedes,,,,
kdyz se podivam jak vypadala tva skodovenka milacek po pozaru a jak vypada ted tak ses dost sikovnej kluk a mel bys to auto dotahnout do konce
mozna by ti pomohlo kdyby ses podival na rozzlobenimuzi.com tam mas nasledky vselijakych sebevrazd... chtel bys takhle vypadat ?? no to snad ne
mozna tady pisu best celler ale VYSER SE NA TO! a bez spat
rano bude novej den a tohle ti prapadne jak spatnej sen
Nechapu kdyz te ta divka milovala/miluje.. te opustila

Nebudu te tady sekyrovat ani nadavat jakej ses chuj protoze bych si to nedovolil ale pravda je to ze lidi ktery postradaji zdravi a vyhlidky na aspon delsi a kvalitni zivot(sem mezi nema i ja ale to tu nehraje roli) .ano o tym o cem premejslis sem premejslel taky protoze sem videl jak videa jak dopadavaj lide se stejnou nemoci (amputace koncetin, selhani ledvin, slepota,, nebo taky ztrata inteligence na uroven predskolaka) mel sem dva duvody mel se strach a nemel odvahu takze to byla prakticky 0 kilova uvaha

kdyz se podivam jak vypadala tva skodovenka milacek po pozaru a jak vypada ted tak ses dost sikovnej kluk a mel bys to auto dotahnout do konce
mozna by ti pomohlo kdyby ses podival na rozzlobenimuzi.com tam mas nasledky vselijakych sebevrazd... chtel bys takhle vypadat ?? no to snad ne

22:15:57
23.07.2007
23.07.2007

Majkí-110R - zrušená registrace
-> michalik: JO TO JE VISTIŽENÝ SKVĚLE UŽ TO VIDÍM NA TRIČKU Z DALŠÍ SERIE ŠKODA VIRT

22:14:11
23.07.2007
23.07.2007

Apple STS Chvojkovice-Brod
-> Milacek: koukej dopředu, to že se budeš otáčet zpět ti nijak nepomůže, víš kolik z nás si tady po večerech brečí na ramenou, obrazně řečeno, že nemaj babu, ale jak vidíš žijem i s timhle handicapem, kutíme ty naše rakvičky, dáváme si relax bna srazíkách, pokecáme...... tak proč to všechno zahazovat, jen kvuli tomu že to tu slečnu najednou přestalo bavit, asi neví co v tobě měla, tak at si hledá jinde, ne? tak hlavu vzhůru!
22:08:38
23.07.2007
23.07.2007

michalik-ten sedmý
jinak baba tě zradí vždy ale virt nikdy
21:59:48
23.07.2007
23.07.2007

Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
-> Tom.t: a sorry za ty preklepy, už píšu ty kráááááááávo jako debil
-> Milacek: a nezapomen ze šáde je mocná zbraň !
-> Milacek: a nezapomen ze šáde je mocná zbraň !

21:58:07
23.07.2007
23.07.2007

Rapid135
-> Milacek: divej ja pro babu udelal prvni,posledni,jeji mrzuty nalady sem snasel protoze sem ji scel pomoct,pak me kopla do prdele a muzu Ti rict ze prvni vecer(ten co se se mnou rozesla) sem myslel ze neco rozmlatim,tak sem se prevliknul protoze sem stejne potreboval ve sve budouci garazi obouchat omitky(prafda ze nekde sem to i prehnal) a sel sem spat tak znicenej ze sem byl rad ze lezim
21:56:55
23.07.2007
23.07.2007

Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
-> Apple: presne tak od hrocháče je muj svet taky barevnejsi
-> Milacek: a ty chlape neblbni, ja sem byl taky docela v prdeli, samy problemy a deprese, ženská žádná, mno a pak sem se dovalil na hrocháč, všude supr lidi a pohoda, samy stejne postižený škodofilii jako já, mno co vic si prat
udelal sem za vsim jednu velkou tecku a zacinam od znova, natankuju plnou do šáde a vyrazim nekam pryc zkusit stesti, jde to jen se nesmis zacit litovat , to sem delal taky, ale pek se neco zmenilo
tak hlavu vzhuru, koukej naleštit šáde at je zase o jednu udržovanou pojizdnou rakev víc, a nauč se tesit i z malickosti, jsou porad lidi co jsou na tom hur nez ty a nevzdavej to, tak nebud srab a poper se s tim životem, a nezapominej ze mas tady spoustu přátel , tady se vsichni jeden druhyho drzime nad vodou

udelal sem za vsim jednu velkou tecku a zacinam od znova, natankuju plnou do šáde a vyrazim nekam pryc zkusit stesti, jde to jen se nesmis zacit litovat , to sem delal taky, ale pek se neco zmenilo

21:47:19
23.07.2007
23.07.2007

Fifa
-> Milacek: Tak nam to sem jeste vsechno napis, pokud nemas komu zavolat avsecko mu rict a vypovidat to. Zejtra opravdu bede lip, vim ze to dneska zni nanic ale cas to nako vyresi. Je fakt ze je skoda ze jsi nebyl s nama napriklad na Hrocharne, takova akce a spoustu dalsich te krute namotivuje a vis ze to co delas stoji za to! Jen jak jsi doladil svy auto a suprove kreslis! Nezahod to vse ZBYTECNE!! Ja napriklad uz jsem bez pritulkyne par let. Taky mi je kolikrat nahowno. Ale zase jsou lidi kteri me drzej a uz kuli nim to nema cenu. I pokud by to mel byt jede clovek ktery te ma rad tak stoji za to tu pro nej byt!
21:43:27
23.07.2007
23.07.2007

Apple STS Chvojkovice-Brod
woe neblbníííí, přilítni s tou tvojí krasavicí se šípem ve znaku na srazík, a uvidíš jak je svět barevnější
21:41:55
23.07.2007
23.07.2007

michalik-ten sedmý
Syny 23.07.07 21:41:05 napsal: -> Milacek: A s tim zabijenim di do prdele... To sou tak blby napady ze to neni ani mozny... Tyvoe zajdi do mesta, vobhlidni kundy - urcite najdel lepsi a hezci nez ta co se na tebe vysrala, dej si pivaka, pokecej s kamosema a ser na to... Za par dni na ni zapomenes a budes rad ze se neco zmenilo
přesně tak
přesně tak
21:41:05
23.07.2007
23.07.2007

Syny
-> Milacek: A s tim zabijenim di do prdele... To sou tak blby napady ze to neni ani mozny... Tyvoe zajdi do mesta, vobhlidni kundy - urcite najdel lepsi a hezci nez ta co se na tebe vysrala, dej si pivaka, pokecej s kamosema a ser na to... Za par dni na ni zapomenes a budes rad ze se neco zmenilo

21:36:41
23.07.2007
23.07.2007

michalik-ten sedmý
nebo přijed na týden za náma do pardubek něco by jsme s dalšíma virtákama vymysleli a
ubytování by jsme taky sehnali
ubytování by jsme taky sehnali
21:34:47
23.07.2007
23.07.2007

michalik-ten sedmý
dej si pivko pust si nějaký super film na dvd jdi si lehnout a ráno si kup něco nového na auto.zkus na to zapomenout jsou horší věci v životě
21:13:37
23.07.2007
23.07.2007

Vojtik
http://www.youtube.com/wa
tch?v=SjYYd1swTuM
http://www.youtube.com/wa tch?v=HQRyCuhMFOc
Tyhle a dlalší podobné mě pomáhaj
http://www.youtube.com/wa tch?v=HQRyCuhMFOc
Tyhle a dlalší podobné mě pomáhaj

21:10:31
23.07.2007
23.07.2007

Vojtik
Je vidět, že jsi ještě nebyl s virtem na žádnym sraze, to už je pak jen jedna silná touha žít a zažít další Doksy, Hrošárnu...A už neposlouchej tu písničku, kdybych ji poslouchal celej večer, tak asi ráno visim na půdě
Pust si něco živějšího, něco tu sem pošlu, co mě vždycky vzeschopní, když jsem nasranej, nebo nějak zdrcenej ze života. Jinak teď jsem se byl jen tak na půl hodky projet škodárnou, oroštovaný rádio a hned má člověk jiný myšlenky

21:01:10
23.07.2007
23.07.2007

Labros
To je taky pravda, někdo leží na posteli třeba pod chemoterapií a je mu k smrti blbě a říká si, co je na světě důležitější než bejt zdravej, co bych za to dal kdybych mohl bejt zase zdravej a mít život před sebou, a teď si vem že ty si myslíš že tvůj život za nic nestojí, a přitom máš zdraví, jseš mladej, máš maminku, máš škodovku, máš spoustu věcí který máš rád, tak si uvědom, že je to úplně jinak, než se ti zrovna teď zdá.
20:57:00
23.07.2007
23.07.2007

Tuxik
-> Milacek: klid, ber to z te stranky ze nikdy neni tak zle aby to byl duvod delat nejaky blbosti... jsou lidi s mnohem vetsima problemama (napr. fetaci, alkoholici, lidi co jsou smrtelne nemocni...) a stejne se dokazou se zivotem poprat ... jedno selhani je duvodem k tomu aby se clovek snazil udelat priste neco lip ...
proste celej zivot je plnej prilezitosti... radost, smutek, psychicky problemy k tomu proste patri...
jednou je spatne a podruhy zas dobre, tak uz to chodi...
a pokud bych se mel nervovat kvuli holkam tak asi skoncim na psychiatrii, s holkama jsem mel vzdycky problemy ale na to uz jsem si zvykl.. je fakt ze v nekterejch chvilich ma clovek depky jak krava, ale co boli to preboli a pak si clovek uvedomi ze nema smysl trapit se kvuli kravinam... na svete chodi mraky holek, ztrata jedny neni duvod k nejakymu zatracovani sebe sama, proste si te nezaslouzila
vzmuz se, bez si s kamosema dat pivko, pokecej si s nima, bav se a uvidis ze se pohled na vsechno pomerne hodne zmeni...
takovyhle obdobi si prozije kazdej
proste celej zivot je plnej prilezitosti... radost, smutek, psychicky problemy k tomu proste patri...
jednou je spatne a podruhy zas dobre, tak uz to chodi...
a pokud bych se mel nervovat kvuli holkam tak asi skoncim na psychiatrii, s holkama jsem mel vzdycky problemy ale na to uz jsem si zvykl.. je fakt ze v nekterejch chvilich ma clovek depky jak krava, ale co boli to preboli a pak si clovek uvedomi ze nema smysl trapit se kvuli kravinam... na svete chodi mraky holek, ztrata jedny neni duvod k nejakymu zatracovani sebe sama, proste si te nezaslouzila
vzmuz se, bez si s kamosema dat pivko, pokecej si s nima, bav se a uvidis ze se pohled na vsechno pomerne hodne zmeni...
takovyhle obdobi si prozije kazdej
20:56:53
23.07.2007
23.07.2007

-> Milacek: proč bys nás měl otravovat jen to prosímtě neukonči di na pifčo lehni si a bude to o.k
20:56:17
23.07.2007
23.07.2007

radekp
-> Milacek: Jak říkají ostatní: dneska nic neřeš,zítra můžem něco podniknout,pokecat,koukne
š se na mojí káru.....
20:55:24
23.07.2007
23.07.2007

bond007
-> Milacek: jasne že sa neda na niekoho zabudnuť len tak ked sa poznate taku dobu. Zide z oči zide z mysle!!!
20:53:15
23.07.2007
23.07.2007

Milacek
Uz jsem videl spoustu ruznych deti s ruznymi postizenimy a nemocema,ale nechci na to myslet.Asi to bude ve mne, ze si to nechci pripustit.Nejradsi bych se neprobudil.Nechci Vas tu otravovat myma myslenkama a mou debilitou.Neotravuju vas:
20:52:46
23.07.2007
23.07.2007

Syny
Tyvoe moc to hrotis... Zadan holka nestoji za to se neco delat! ZADNA
Beha jich po svete jeste 3 000 000 000 takze bud v klidu

20:52:26
23.07.2007
23.07.2007

red.bill
-> Milacek: proč se omlouváš že brečíš?? dyk nikde neni napsaný že chlap nemůže brečet a navíc to neni ani ostuda ono kolikrát se ti při tom uleví a dostaneš ze sebe ten přetlak aspoň na chvíli... jinak v úplně stejný situaci sem byl když se chtěl zabit kámoš byl sem jeden z mála kdo se k němu neotočil zády když to potřeboval a pochybuju že se od tebe všichni odešli jen se začni pořádně koukat kolem sebe a určitě někoho najdeš a na druhou stranu aspoň uvidíš kdo je opravdovej kámoš a kdo ne... jak tu již padlo najdi si něco při čem na to nejmíň myslíš a tomu se věnuj ono se to časem poddá a bude to v poho hlavně neblbni žiješ jen jednou
20:51:32
23.07.2007
23.07.2007

radekp
-> Milacek: Chlape,dost možná jsem Ti z virtu nejblíž(myslím vzdáleností bydliště).Můžem něco vymyslet....
20:51:11
23.07.2007
23.07.2007

-> Milacek: já už nevím co napsat mám tady už 7 komentářu do kterých sem dal všechno a doufám že si to rozmyslíš jinak uš si se zmínil že by ses se mnou,2705 a hávlou rád setkal tak neblbni a na nákim srazu skočíme na pifčo

20:50:32
23.07.2007
23.07.2007

kuko
-> Milacek:
chlape, radim ti, dnesnu noc vydrz a zajtra sa chod pozret na najblizsie oddelenie detskej onkologie, snad pochopis jednu dolezitu vec v zivote, a to ze vzdy moze byt aj horsie...
to ze ta nechala holka a ze sa ti nedari, nieje dovod na koniec
chlape, radim ti, dnesnu noc vydrz a zajtra sa chod pozret na najblizsie oddelenie detskej onkologie, snad pochopis jednu dolezitu vec v zivote, a to ze vzdy moze byt aj horsie...
to ze ta nechala holka a ze sa ti nedari, nieje dovod na koniec
20:50:20
23.07.2007
23.07.2007

Milacek
Tohle je má kóža.Miluju jí,ale maso je maso a ta má je ...Ne sprostě, ale.Miluji ji.Víte je těžkě si myslet, že je to kráva a vysrat se na ni zapomenout a tak.Nejde mi to.Už dse snaží týden a je to čím dákl tím horší
20:48:51
23.07.2007
23.07.2007

bond007
-> Milacek: a to ju tu chceš nechať vieš čo je to za bolesť pre matku ked prežije svoje dieťa
20:47:05
23.07.2007
23.07.2007

Pedros
-> Milacek: Nebuď ještěr! Rozhodně hodit si smyčku není řešení a uvidíš,že se to změní..Já takhle uvažoval jako ty před rokem a čtvrt,kdy mě poslala jedna slečna do řitě,prostě si našla lepšího,mno a mě to lezlo na mozek,že jsem už chvilku váhal nad otevřeným okně. Ale jak říkám, zabít se můžeš kdykoliv a člověk potřebuje zjistit,že z té dotyčné se vyklube nakonec pěkná kráva-docela to pomáhá,pak si uvědomíš tu hloupost,nad čím si uvažoval
Možná si říkáš,že kecám z hladu,ale za čas mi dáš za pravdu.. Takže hlavu vzhůru,zkus třeba pracovat na sobě a na škůdce a uvidíš,že to bude v pohodě
P.

20:46:28
23.07.2007
23.07.2007

Milacek
A to je ta onqa osoba.
Bože já ji tak miluju

20:43:39
23.07.2007
23.07.2007

bond007
presne tak suhlasim s-> charon: schop sa je plno krasnych veci na svete čo všetko možeš ešte zažiť alebo skusiť.niektore ženy su falošne ale existuju aj take ktore maju srdce mal si len smolu že si na taku natrafil
20:41:18
23.07.2007
23.07.2007

Milacek
To je moje zlatko mamca
20:37:15
23.07.2007
23.07.2007

Tampajs
No chlape ač se neznáme doufám v to že to neuděláš.Určitě pro něco stojí žít.Kolikrát mám dny že přemejšlim pokud to dokonce života bude takovýhle jak to přežiju?Ale druhej den nebo za týden či měsíc se zase objeví něco co mi da chuť do života.Já poslouchám furt že sem bordelář zapomínám sem debil idiot nic neumim na co sáhnu to skurvim.Ale sám si myslím svý a přejdu to. Život je to nejdražší co máš a myslim že oželit ten velkej kus co máš před sebou je velká škoda.Seber kamarády nebo seber sám sebe jeď někam a pak až si to srovnáš se třeba vrať.Zajdi s kamarádama na pivo.Babu bych neřešil je ti 22 ne? Prožil si sní 4 roky.A podstatně větší část bez ní a taky to šlo ne?Já vim nemůžu ti do toho kecat stejnaqk to uděláš jak budeš chtít ty.Ale opravdu sebevražda? Moc lidem ublížíš.Včetně bejvalky.Podle mě by se zhroutila.Nevim jestli to tak chceš.Stejnak jeji reakci na to neuvidíš.
Jak říkám mluvit ti do toho nemůžu ale chtěl bych aby si minimálně zvážil to co cheš udělat protože takhle řešej problemy opravdu jen slaboši.Já sem oproti tobě sice ještě prcek ale vim co pro mě život znamená.Na svoje dno sem si taky sáhnul ale nikdy v životě byxch nepomyslel na sebevraždu a jestli jo tak na vteřinku a přemyslel bych to hned daleko hezčíma vzpomínkama.Sebere se a buď chlap.
Jak říkám mluvit ti do toho nemůžu ale chtěl bych aby si minimálně zvážil to co cheš udělat protože takhle řešej problemy opravdu jen slaboši.Já sem oproti tobě sice ještě prcek ale vim co pro mě život znamená.Na svoje dno sem si taky sáhnul ale nikdy v životě byxch nepomyslel na sebevraždu a jestli jo tak na vteřinku a přemyslel bych to hned daleko hezčíma vzpomínkama.Sebere se a buď chlap.

20:33:50
23.07.2007
23.07.2007

charon
-> Milacek: Já se tě zeptám jinak. Ja dlouho jsi teď sám? První dni sou nejhorší, ale věř tomu, že čas to spraví. Nebo už se nikdy nechceš dívat na hvězdy? Nechceš si nikdy dát pivčo? Zapálit foukačku? Jet s kámošama na čundr? Nechceš se celej večer řehtat s někým? Chceš o tohle všechno přijít? Nechceš nikdy cejtit teplo slunce na ramenou? Já ti to řeknu na rovinu, už jsem měl několikrát podobný dilema a stavy, ale tim, že si něco uděláš pouze ublížíš všem okolo a sobě stejně nepomůžeš. Takže zatni zuby, taky proto, abys tý dotyčný náně ukázal, že ona má smůlu, protože se na tebe vysrala, protože jich tady všude chodí spousta jinejch a lepších !!!
20:33:34
23.07.2007
23.07.2007

Milacek
Jeste tak ze tady budu pres noc sam.Bez nijkohoi prominte.Vium zer nebudu asi vypadat jhak cxhlap kdyz tady brecim,ale je top lac os srdce.mam takovy pocit jakoby umrela
20:29:47
23.07.2007
23.07.2007

bond007
-> Milacek: je to strasne tažko takto na dialku! Len zostan !!!! Neber si to čo je najcenejšie
20:26:46
23.07.2007
23.07.2007

Labros
-> Milacek: Chlape rano je moudrejsi vecera, rano to uvidis uplne jinak, a tady na virtu vzdycky nekoho potkas, a ver tomu co ti psali, ze ve dvaadvaceti jsi uplne na zacatku vseho, vsechno ted muzes zacit odznova, mladej lidskej zivot je nejcennejsi vec, ktery si musis strasne vazit a vzpomen na to zitra rano a vem sanci za pacesy

20:22:16
23.07.2007
23.07.2007

Milacek
Nemám na to žít dál.Všechno se sype.Brečím tu u kompu jako malej a jsem strašně sám.Nemám tu u sebe nikoho a to je pro mě to nejhorší.Kdybych se neozval tak sbohem.Je mi opravdu na nic.Samota mě ničí.Dávám tu odkaz na píseň, kterou teď poslouchám dokola jak idiot a když budete poslouchat text tak tak nějak to bylo page0.blog.cz/0612/6-metr
u-hluboko-videoklip-the-si
ms
20:19:40
23.07.2007
23.07.2007

Labros
-> Milacek: Je tezky na dalku takhle neco rict, ale pamatuju se, ze kdyz mi nekdy nebylo hej, tak nejlepsi co jsem mohl udelat bylo ze jsem sel za partou znamejch - kdyz vidis kolem sebe lidi a bavis se s nima a smejes se s nima tak dostanes uplne jinej pohled na vsechno. Nekdo si radsi pokeca s rodicema, to jsou lidi, ktery te budou mit radi vzdycky a pres vsechno, co jsi udelal a co rikaji. Je to proste tak. Anebo s kymkoliv, s kym si rozumis. Jdi a pokecej s kamosema, mamkou, tatkou, segrou nebo s kymkoviv o blbostech, a uvidis bude to vsechno uplne o necem jinem.
20:10:22
23.07.2007
23.07.2007

bond007
-> Milacek: ukludni sa a nerob blbosti kamo ser na všetkych čo nevedia oceniť teba a tvoju robotu. Tvoja priatelka možno je fajn ale ked ta nepodržala ale naopak ta nechala tak na nu zabudni.Teš sa z maličkosti, zmen prostredie,len nerob blbosti.
20:03:29
23.07.2007
23.07.2007

-> Milacek: jinak je ti 22 let průměrná životnost člověka je 79let takže máš ještě 57 let života tak to vožel

20:00:58
23.07.2007
23.07.2007

Mišell
-> Milacek: Přiklánim se k názoru ostatních,promysli to. Sbal se,vyjeď si svym autem na nějaký místo,který máš rád a popřemejšlej,jestli ti to za to stojí,nebo ne. Jestli je ta holka taková,jaká píšeš,že je(že tě má "jen" na práci),tak je to pi*a a ne holka,která by si tě zasloužila...a už vůbec ne taková,kvůli který by jsi měl se všim skončit. Tim samozřejmě chci říct,že za to nestojí žádná.
19:59:14
23.07.2007
23.07.2007

Martin2705 23.07.07 19:06:42 napsal: Majkí říká, že tu umíme oravovat auta. Já neumim ani auto opravovat, ale baví mě se v tom hrabat, přesto že sem hroznej nešika? A řeknu si:" Sem blbec, neumim opravit auto, zabiju se? Ne, ale mám radost z každý drobnosti, třeba teď sem si udělal centrál a byl sem na sebe fakt hrdej, i když je to kravinajo já třeba brousil flexou kit a brobrousil sem blatník takže to bylo f prdeli jenže sem si koupil novej nechal si namíchat barvu a sám ho stříknul a to je pocit prostě jak říkám nikdo neví jakej ten druhej je ale jen on sám ví jakej je von ted nevím jestli ste mě rozuměli ale chtěl sem říct že nikdo nemůže podle šikovnosti soudit toho člověka že ten člověk ví sám jakej je

19:56:18
23.07.2007
23.07.2007

charon
-> Milacek: Ona totiž sebevražda je určité řešení, ale ze všech úplně nejvíc na hovno
19:54:52
23.07.2007
23.07.2007

Milacek
Chtel jsem tehdy, tedy pred chvili jit jak jsem si sel dat cigu jit nekam do hajzlu a vzit si ho ALE AL"E.Fakt nevim jak dal.Kazdej mi rika ze se na ne mam vysrat, ale nejde mi to.Vite 4 roky jsou doba a prozil jsem s ni strasne moc krasnejch chvil, ale vsechno to zacalo autem a pak to slo dal a dal.Promintre tza to jak pisu, ale uznam to brecim ted
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Live is Live
Zastavil:Milacek