skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Film s rapidem cabrio
-> MajkiTuner: skoda-virt.cz/cz/.../4181
7-ak47-aktualizace
-> MajkiTuner: ak-47

není to kabrio je oranzovej http://youtube.com/watch?
v=4WAapKx2TvM
-> MajkiTuner: A to je kabrio?
panové já bych řekl že jsem viděl takovýho oranžovýho Rapida v klipu Rihanny
ale v tom filmu vypadá mooc krutě,řek bych že to bude možna jeden a ten samej
-> Matsoft 18.03.08 00:34:15: co jsem to auto videl na zivo, tak ma 3bodove pasy, ne 2 jako moje, ma to nahore na Bsloupku pridelany takovy drzak navic ...
-> Matsoft: Já si to neztahoval, nadrzo jsem si to přeposlal na svuj mail. ;-)
-> Bruno: na DC na danskych hubech 

-> Gryzly: A dalsich 20 zabili aby toho jednoho kone utahli 

-> Matsoft: No jestli to je všecko tak si tam ten rapid moc nezahrál. Ale je to dobrý, škoda že to není v lepší kvalitě. Kdes to nakonec sehnal?
tak priznejte se... kdo si to stahnul? 

18.03.08 00:31:32 tímdle tuningem přidali škodovce aspon jednoho koně. ;-)
-> Matsoft: no matěji, musím říct, že jsi zapracoval. Není to u tebe zvykem ale dobrá práce, a tentokrát byhc se přiklonil k tobě, zdá se že by to auto mohlo být skutečně filmová hvězda, vypada opravdu jako to z filmu.........tech nahod je najednou moc souhlasim s tebou, rekl bych ze je to ono:-)
-> Matsoft: ja bych si dobolil typovat ze to bude jedno a to sami auto 

a kdo by si chtel stahnout ty cca 2.5min vystrizku, kde je cabrio (bohuzel je to z celeho filmu vse), tak muze...
ze seznamackeho mailu KAMPENOMDENRODEKO@SEZNAM. CZ
heslo je: redcow
bohuzel rozdeleno na 5 casti... neumim odeslat vic jak 5MB prilohu :(
ze seznamackeho mailu KAMPENOMDENRODEKO@SEZNAM. CZ
heslo je: redcow
bohuzel rozdeleno na 5 casti... neumim odeslat vic jak 5MB prilohu :(
podle polepu, predniho nasavace a zrcatek je... bohuzel nemam z ebaye stazene fotky v plnem rozliseni (a uz tam bohuzel nejsou), ale i z miniatury 90x70 pixelu je zjeme, ze napis SPORT na zadnim cele je.... neni to trochu moc nahod najednou?
tak a ted se nabizi otazka.... neni toto cabrio co je v CR nahodou to, co je ve filmu?
tak torent je bohuzel mrtwej... ale nevadi.... mam to odjinud... hodim sem par pictures
za chvili
za chvili
-> kubina: -> Matsoft: ovšem Makak, pořádně a nechrápat u toho, jak se děje doposud, neb budu nucen vystaviti plán služeb a uvést v činnost svou rákosku..........i já si od ust utrhnu a k tomu kubinovu bucku kus chleba věnuju, a ba co více, odtah z Madarské republiky při letošní návštěvě ti nebudu váhat zajistit

-> Matsoft: ale to italske pondebi primo vybizi..ja bych to nevzdaval a badal

-> kubina: nj.. ale obcas je to mravenci prace.... stale se snazim sehnat materialy o cabriich v italii a nic... asi to je dobova novinarska kachna.
makak,ackoliv zesmesnovan, odvadi slusnou badatelskou cinnost..i budvarek a kus bucku na Besinach v jeho prospech ozelim ......i kdyz sam mam malo
-> Majkl: to jsi koukal spatne 

že prej: Anyone remember if the Skoda is called Rabbit, Rabid or Rapid?
ty wole... to je blbost

-> Matsoft: na torrentech to nikde neni koukal jsem :))
-> Nwkt: snad bude......
-> Matsoft: A plná verze? 

-> Matsoft: Paráda

-> Matsoft: jú to je neco
diki

-> Matsoft: pekne ho prohani 

-> aDAm: v cem se lisi nevim... nebylo mi to napsano :(
-> Matsoft: a v cem se lisi? heh a producent ti to posle na DVD ze ;) spis zkus distributora
-> Matsoft: ty seš hustej......žiješ taky něčim jinym ?

Takze mam info jak o filmu, tak o danskych cabrioletech.
1) Danska cabria: velice podobna anglickemu standartu. Vyrobeno 9ks z cehoz byl 1ks odeslan na crashtest do CR, pote bylo vyrobeno 8ks.
2) Film: V muzeu maji jednu kopii, ale byl mi preposlan kontakt na jednoho z producentu toho filmu, takze mu jdu napsat :)
1) Danska cabria: velice podobna anglickemu standartu. Vyrobeno 9ks z cehoz byl 1ks odeslan na crashtest do CR, pote bylo vyrobeno 8ks.
2) Film: V muzeu maji jednu kopii, ale byl mi preposlan kontakt na jednoho z producentu toho filmu, takze mu jdu napsat :)
Copak to, ale jak tady šici do Makaksofta šijou, ale Makaksoft jest splachovací, jede si pořád svou.
Začíná to ale celkem hraničit s posedlostí.
Všade tma a na konci světlo s kábrem.

Začíná to ale celkem hraničit s posedlostí.
Všade tma a na konci světlo s kábrem.
tady taky nic: www.csfd.cz/search_pg.php
?search=rod...
Tak nikde jsem nic nenasel, tak jsem poslal rovnou dotaz do danskeho skodaklubu.. spolecne s dotazem jake jsou odlisnosti jejich rapida cabrio (vyrobeno udajne 9ks) od anglickeho standarta - vypadaji totiz stejne...
Netusite nekdo kde by se to dalo sehnat?
Tak tak, budeme se muset léčit sami skokem ze skály

-> aDAm: na to lék neexistuje... ani věhlasná kapacita jménem Chocholoušek si neví rady..