ja na to tak koukam na ty ceny a nechapu ... dyt je to vetsinou nahulvata urizla strecha a par vyztuh jak kdyby to delal franta z horni-dolni a takove cenovky .... navic at standart nebo lux tak to predelani na "kabrio" vzhledu tech kupatek jen uskodilo :(
jinak ta barva bude nejspis original kralovska modra, ma ji i dale estelle na RiCovi. Ale jestli konkretne na tomhle standardovi je to original se uvidi az podle blizsiho prozkoumani.
-> aDAm: sports pozname ale predtym tam bol tento kto sa xce pobavit skuknite tuto stranku : mysite.orange.co.uk/skoda
rapid rapid 136po tuningu s weberom az 55.7hp ma to overene na dyne
-> Matsoft: At ti rovnou edie a robie seženou adresy na ostatní zbývající kabria v UK a postupně to sem voz. Jako na Standarta s českýma papírama v ceně kolem 100 litrů bych si klidně pujčil. Ale Lux je pro mě fuj, jen polokabrio a vypadá to skoro jako normální rapid.
-> Majkl: Další věc že podle mě tadle modrá není origo, aspon ne z CZ, možná od LDD.
jinak velky dik patri kolegovi BNJARO, ktery mne na tohle auto upozornil, sice jsem ten den chtel prolezat ebay, ale on prisel o chvili driv nez jsem zacal s tim, ze tam je.....JJ to som jaaaa
-> kubina: tak technicak by to mit melo, znacky taky, kupni smlouvu bych mohl obstarat vsechno je krasny, jen me stve tech 2019 :( no treba se najde jeste jina cesta.. kazdopadne diky za informace, moc mi to pomohlo, pomalu se zacinam priklanet na stranu nechat pravaka :)
-> havlik: woe :) to zas ne, ale VBcko skoncilo ve srotu, s necim co ma prahy vystrikany PU penou nechci mit nic spolecnyho :-) VBcko bude z neceho uplne jinyho
-> kubina: o prestavbe normal rapida na Luxe premyslim ja :-) kdyz uz mi to kabrio uniklo tak si ho holt postavim no :-) ale az nekdy za hodne dlouho... ted mam rozdelany jedno auto a nejak nestiham
-> Majkl: 1-sehnat co nejvic puvodnich dokladu a tomhl aute GBtechnicak,kupni smlouvu,orig spz.auto zakonzervovat,ulozit do sucha a v roce 2019 se zrenovovanym autem ziskat veterana.pak to bude mit nejakou hodnotu.
kopii si postavit podle originalu(jak rikam neni nad to mit vzor) az na rizeni a s matejem to postavit na CZ doklady....
2-nebo tohle rovnou predelat a nechat to na CZ dokladech a jednou pro vzdy to mit jako prestavbu.