Zrychlení z 0-100s (videa)

prohledat
214 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 11.02.2007 do 05.09.2007, založil/a Petrxall
řadit dle data
12:15:59
23.08.2007
Petrxall
-> Tuner#2: pěkný, ale čekal sem aspon částečnej záběr na tachák, takhle to je o ničem...

Jinak nemá někdo max. rychlosti na jednotlivý převodový stupně pro motory 742.120, 742.130 a 742.136? jestli je v tom vůbec nějakej rozdíl, ale měl by
12:06:00
23.08.2007
Petrxall
Tak má někdo další nějaký video? ale pravdivý, srandy už bylo dost 1
12:04:50
23.08.2007
Petrxall
-> Saky: koukám, že tě to evidentě taky baví se tady dohadovat, i přesto, že si o několik řádků níž psal, že už nebudeš reagovat... tlachejte si třeba v pokecu o všem, ale tady už je půl stránky jenom vašich keců o ničem a už vůbec ne k tématu.. jak malý dětska na pískovišti se dohadovat, kdo je větší deb**
10:54:23
23.08.2007
Crestik
-> DuriQ: proč by mě měli vyhrabat z popelnice, protože jsem se tu poprvé ozval? To má právo tu argumentovat jen někdo, kdo už má v téhle diskuzi několik příspěvků? Jsem rád, že jsem potvrdil teorii, že češi čtou co chcou, ale ty zas vesele potvrzuješ, že slovákům se zas nesmí nic říct nebo vytknout, jak už jsem si toho několikrát všiml. Někteří se naserou, někteří začnou rozumně odporovat a někteří začnou mluvit uplně z cesty a předstírat, že jsou nad věcí a berou to s humorem. Teď si vyber ty, kam patříš. A tu poslední větu, směrovanou na mě, jsem bohužel nepobral...
04:27:02
23.08.2007
Saky
vlezdoprdelkove nezastavejte se me -) buh to vidi a bude trestat...

-> DuriQ: skoda jen ze kdyz ti dojde argument tak se vrhnes na pouhe urazeni ostatnich jinak to mohla byt debata rozumna.. pokud te zajima jak je to s mymi 90konmi zeptej se lidi co ode me maji motor co sem jim k tomu rekl.. dneska uz sem se dost poucil diky virtu a par totalnim idiotum a davam ke vsemu navod jak pro pitomi amiky.. a pokud delaj podle navodu tak to funguje pokud ne a maji svoji hlavu at za mnou nechodej ze neco nejde... viz treba ze kotouce se odmasti (muze se sice zdat ze je to samozrejmost , ale uz jsem zazil jednoho co si stezoval ze to nebrzdi a ze ma desky od vazeliny-), nebo treba ze kdyz jsou ke kotoucum prevrtane naboje na jinou roztec,pak musi byt kolove srouby tak kratke aby se neopreli na druhou stranu o kotouc a nevylomili ho.. ze se do motoru leje olej a chladici kapalina.. atd.. pro nekoho samozrejmost, nekoho neodradi ani zvuk praskajicich kotoucu a vesele utahuje kolo dal v domneni ze lupou srouby.. a zopakuje si to 4krat na obou stranach-).. proste bud ten kdo si to koupi tomu aspon trochu rozumi a nebo at to da nekam do servisu..
00:34:14
23.08.2007
King
-> Labros: "Never argue with an idiot. He'll drag you down to his level and beat you with experience."1

Ale teď prosím jsem to citoval čistě obecně, protože se mi to líbí a jakákoliv podobnost se skutečnými id na Virtu je čistě náhodná

2
00:05:10
23.08.2007
Labros
-> King: prostě na jakejkoliv pokus o seriózní diskuzi dostaneš odpověď s defektníma inženýrama po roce 89 kokoti čuráci šibe na CZK mr vseumel teorie strun... prostě podle mě je v tuhle noční hodinu těžce napranej nebo něco ještě silnějšího 4
23:58:33
22.08.2007
Labros
-> King: já myslim, že on na něčem jede, ty jeho příspěvky jsou čím dál nekontrolovanější a jediný on rozumí všemu zatímco jemu nerozumí nikdo :))
23:53:16
22.08.2007
King
.....to jsem si zas nasral do huby!2
23:51:44
22.08.2007
King
-> DuriQ: Přiznám se, že prvně jsem to jenom zběžně prolítnul "rychločtením" a když jsem začul, že to tady smrdí konfliktem, přečet jsem dopodrobna :) Když už teda dáváš někomu sežrat, že neumí číst resp. má údajně problém s pochopením psanýho textu, dovol malej malej feedback od nezávislýho čtenáře. Předesílám, že pro mě je obsah důležitější, než forma, ale....prostě tvůj styl a sloh se tak snadno "nepolyká". Skutečně nemám problémy se slovenštinou, ale....(ono ani Sakymu by neuškodilo, kdyby se víc soustředil na čárky mezi souvětíma :)

A teď moje oblíbené vytržení z kontextu:

"...proste ked si kazdy cita to co chce tak to tak vyzera a u vas CZK to je snad narodny sport :)..."

V první řadě nehledím moc na to, že absence čárek, mezi větama to trošku znepřepřehledňuje, ale budiž -viz výše. Nemůžu si pomoct, ale i ve mě ta formulace vyvolává pocit, že většina Čížků trpí tímhle problémem na rozdíl od národa pisatele 4 Je úplně jedno, co se ti honilo hlavou, když si to bušil do klávesnice - to cos napsal, je jenom takovej výcuc, kterej si každej "non-ty" vyloží po svým. IMO ta věta byla zbytečná4

Osobně si myslím, že nemáš za potřebí psát v onom "siláckým" stylu plným kokotů, jebání a posílání někoho do základky4 Tenhle agresívní styl tady pěstuje víc lidí, ale poslat někoho do prdele jde i elegantnějc :) Ale asi taky nechápu psanej text, protože mi uniká důvod, proč se do Sakyho tak navážíš 4
22:54:37
22.08.2007
Labros
-> DuriQ: já myslím, že bys měl jít dneska spát :))
22:29:00
22.08.2007
DuriQ
chooki: to stoji za precitanie : )) ako sami si seru do huby to je natom najkrajsie : ))
22:21:29
22.08.2007
chooki
kokos uz tu zas vidim dlhe debaty...este ze to tu necitam...no viem co budem robit v duchode, ak este tuto temu niekedy najdem :)
22:17:57
22.08.2007
DuriQ
Labros: ty si tiez asi defektny : )) pici keby si to predtym necital tak ani nemuknem : ))

kua ze uz byl konec basniku v cechax... : )) ok fajn a dovolis mi sem pisat len to co mi dovolis : )) alebo ako to zacneme prevadzkovat ked budem chcet nieco napisat poslem ti to na schvalenie : )) lol tak tymto si ma fakt pobavil ci vy nemate slobodu slova to vam nedodali po 89tom : ))

a kde som napisal ze vsetci cesi ? "proste ked si kazdy cita to co chce tak to tak vyzera a u vas CZK to je snad narodny sport :)" ja som iba napisal ze u vas je to snad narodny sport a to sa nieslo v duchu otazky : )) kde som rozdeloval cechov od slovakov ??? vam uz s toho jebe pane Labrosi : ))

Tuner#2: ne ne a ne : )) proste ma seru s tym ze poniektori z inzinierov nevedia citat ale cest hoňo-rabilitam a pod. a cest vynimkam ktore fakt v tych hlavax aj nieco maju : )) to ze ma niekto titul neznamena ze ma aj nieco v hlave... : ))
22:00:37
22.08.2007
Tuner#2 - zrušená registrace
Tak a já to tady rozseknu - VIDEO zrychlení z 0-100 km/h je v mém mailu - odkaz jak se tam dostat je u mého auta.

A nechte toho děti.1
21:41:30
22.08.2007
Labros
-> DuriQ: a to jak jsi psal, že Češi narozdíl od Slováků si čtou co chtějí to mě pobavilo :)) to bych mohl zase říct, že všichni Slováci si píšou, co chtějí :) že mají zrychlení ze 130-180 za nějakou dobu a pak zase napíšou, že ta doba je jen orientační, že může být klidně dvojnásobná :))
21:39:15
22.08.2007
Labros
-> DuriQ: jsem úplně nepochopil co jsi chtěl říct tou feldou. Myslíš, že když přehodíš hlavu z feldy a vačku na favo motor tak že nedostaneš 50kW? a jak se to pak bude lišit od motoru felicie? jen kompresí a to mírně... jestli míříš k tomu že bude jiný průběh předstihu a plnění karburátorem místo vstřikovačema, tak si vzpomeň jak jezdila felda s karburátorem a rozdělovačem Tunerovi#2 (výsledky sprintů apod.) samozřejmě že když si budeš hrát s mapou předstihu a vstřikování tak nemůžeš skončit hůř, než s karbecem, o to se nehádáme
21:27:34
22.08.2007
DuriQ
RadstaR: hmm cim to bude vahou motora 40 ale ne to si robim len prdel 4
21:24:03
22.08.2007
DuriQ
Crestik: a teba odkial vyhrabali s ktorej popolnice ? si to pls precitaj a potom zacni tlaxat :)) a vrat sa pls do zakladnej... kde ta naucia pozorne citat toto je ta xoroba poniektorich czkcov ako som uz spomenul nehadzem do vreca kazdeho a ty si si don priam skocil : )) a kde beres to kvalitne svinstvo daj aj mne :))

Saky: ok ja sa rad nexam prekvapit kde som delil slovakov od cechov PLS cituj mi to... lebo ja to fakt akosik neviem najst ? : )) ty si fakt vseumnel aj s celym ustavom nobelochy cien... : )) a cim podkladas ty tie tvoje uzasne teorie tiez kazdemu otieras len mast okolo huby tak ako ocom... ja som tiez nevidel ani jeden graf s brzdy s tych tvojich odhadovanych 90ps co davaju tie tvoje motory to bolo tiez svojho casu tlaxanie picovyn do vetra ale mr. vseumnel je tady svajetej cloviek... oooo pan saaaaky oooo : )) fajn a nacom je zalozena teoria strun... a vsetci to ospevuju ake je to popici ale je to len teoria... a ja ti svoju teoriu nebudem podkladat nicim pretoze su to pre mna zbytocne vyhodene financie ked ti to tak chyba tak prosim skusaj sak vseumnelci to maju radi ne : ))
20:07:58
22.08.2007
RadstaR
I to moje video s 0-100 km/s za 30 sekund bylo jen nahrane 3 3 3 3 Mam tam taky 1.8 ale ta svine proste rychleji neakceleruje 1
19:02:05
22.08.2007
TUNER
-> ecartsiger: Na tohle by ti neskočil ani malej jarda od vedle....
17:40:28
22.08.2007
Saky
-> DuriQ: rozdelovat cechy a slovaky si zacal ty.. jen tak mimochodem..

a pro me a myslim ze pro vetsinu lidi s mozkem je dulezite kdyz neco tvrdim tak to necim podlozit a ne vymyslet kravinu a chtit po ostatnich at dokazou ze to neni mozne, to me vazne pobavilo-) jeste ze tomu tak nastesti neni nebot potom by byl patentovaci ustav plnej a nobelovku by dostavaly ti co vymysli nejvetsi kravinu kterou jim nikdo nedokaze vyvratit...

17:36:09
22.08.2007
Crestik
-> DuriQ: pokud si dobře pamatuju ze začátku tohodle tématu, začal jsi dělat z komára velblouda ty, a to uplně zbytečně, stejně tak jsi začal řešit národnost taky nejdříve ty. Dle mě trochu zbytečný dialog...
17:26:47
22.08.2007
DuriQ
ecartsiger: ja sa nehadam ja sa celkom dobre bavim a na cudzi ucet : )) to je natom to pekne : ))
17:26:05
22.08.2007
DuriQ
Saky: to ze si nadavas a ne len sebe ale aj ostatnym do tupcou je tvoj problem ne moj : )) ja vas mam v ucte co sa o tebe povedat zjavne neda : )) evidentne nezvladas situaciu synak : ))

a zase pan vseumnel nevi kam s konopim : )) heh tak co spravi ?!?!?!?!??? vytiahne narodnostnu otazku... lol tak to je fakt ubohost : )) ale podme dalej mne sa to paci (a predstavujem si sakyho ako ho ide jebnut za tym jeho pocitadlom binarnej sustavy) : )) ja na vasu adresu budem radsej cusat nerad hadzem vsetkych do jedneho vreca ako pan vseumnel : )) v kazdom pripade ty si v tom vreci sto pro : )) k tomu poladeniu : )) dobrim prikladom je felda 50kw jasan mala urcite modifikacie na hlave, vacke a ventilovych pruzinach :o) ale aj ked prehodim tieto veci z feldy na favo tak mi nepribudnu 4kw len pre niekoho pekne modre oci... ze... ale to nebude urcite sposobene plnenim a casovanim... (k tomu zbytku sa inzinieri v MB modlili aby im boli zoslane 4kw:) k tomu grafu ked chces tak ja ti graf nakreslim aky budes len chcet a uveris mi ze to je z brzdy ? asi ne ze : )) vis ojebat by som ta mohol jak placaty kamen ale naco... a nemienim kvoli takej kokotine vyhadzovat prachy na brzdu a na riadiacu jednotku a uz vobec nebudem travit cas s tym ladenim... nato ti serem z bratislavy az do prahy

a zato ze to vseumnel neumnel odladit cez zapalovanie a vstreky je jeho problem ja netvrdim ze to viem ale on mi to nedokaze vyvratit takze o com je to ... o pici debata zase, dokaz mi ze to je nemozne... a budeme sa dalej o niecom bavit 4
17:13:31
22.08.2007
Petrxall
Tak už se kluci nehádejte, vždyt život je tak krásný 1
16:00:39
22.08.2007
Saky
-> DuriQ: jo jo cesi sou banda tupcu jeste ze ste se odpojili.. hned Vam prumerne IQ stouplo .. s tim motorem sem to nepochopil a proto to nebudu komentovat.. ale snad kazdymu je asi jasny ze kdyz napisu ze vymeni vacku a hlavu ze k tomu potrebuje i zbytek seriovyho motoru.. samotna vacka mu opravdu nepojede.. a kdyz pojede tak bude poskakovat po palcich-) a az poladis skodovackej motor tak aby mel 55kw pouze zapalovanim a davkovanim smesi a tech 55kW odbrzdis a neodhadnes tak pak prijd.. a prst si u toho muzes mit kde chces..
15:27:14
22.08.2007
DuriQ
Saky: mno mam pocit ze ked nevies kam s konopim tak napises takuto kokocinu lol... se nam to tady zvrhava to mi pride ako keby tu niekto krical cecky ven de se samcit : )) ale aby sme prisli ku kamenu urazu :))

ako to ze su tu jedinci s IQ-TiQ moj problem neni kazdy je strujce sveho stesti... proste ked si kazdy cita to co chce tak to tak vyzera a u vas CZK to je snad narodny sport :) tak pricinu toho dementizmu by som hladal niekde v tychto korenoch... ja tiez nemam rad keci jedna baba povedala... a ked budem mat cas tak to meranie zo 130 - 180 spravim ale ne real ale taxo ako som pisal otazka je ci to bude v reale napr. 1s alebo 55s to neviem a tomu hovorim odhad cize nepresnot aliasz nedvoverihodna hodnota co sa rovna kokotina nazvy si to ako chces ked si tento fakt niekto obali do svojho pozlatka tak co snim ked ma IQ-TiQ...

co sa tyka uprav tak ty si vravel ze vymenou vacice a upravou hlavy v pohode vybehne wykon zo 46 na 55kw ale asi si zabudol na jeden hlavny aspekt teda dva ten hlavny je zapalovanie a ten o trochu menej hlavny karburacia, bez tej prvej veci si tam mozes nadrbat aj 30vaciek a vykon budes mat temner nulovy ze : )) mne sa paci ako sa kazdy ohana tym ze chipko tunning je na pikacu... je pokial je robeny na pikacu... pokial sa niekto dokonale vyhra zo zapalovanim a davkovanim paliva tak si dovolim tvrdit ze len touto upravou sa s prstom v riti dostat z 46 na 55kw s povodnym motorom ale komu sa chce sedet nekonecne hodiny pri programovani riadiacej jednotky jedneho motra... nikomu kazdy chce len chechtaky 1

takze ked si tu daky carda retarda povie ze chce 130konovy motor za 2500,- tak ja mu ho kludne dam ale len imaginarne : ))
15:14:57
22.08.2007
Petrxall
-> Saky: já s tebou plně souhlasim.. to video co sem sem dale je kec :-) točil sem s tim doma na stole, jen mě zajímalo, kolik lidí se na to chytí..
14:49:30
22.08.2007
DuriQ
TUNER: ale kludne napis sak sa nehanbi 3 len von s tym ulavi sa ti 40 nedus to v sebe : )) to musi ist von :)) heheh... ale ne sak co pohoda jahoda... klidek a nohy v teple 4 vis to je len taka reakcia na akciu spustena neopatrnostou jedneho pisatela : ))
14:46:30
22.08.2007
Saky
-> DuriQ: dobre napisu jeste posledni prispevek k tomuto tematu nebot se to tady opet zvrhava pouze v urazky a nic vic to nenese..

mozna se ti zda ze reaguju pouze na Tebe ale reaguju na kazdy takovyto tema s podobnejma odhadovejma parametrama a to z jednoho jedineho duvodu.. nebot internet je mocna zbran a cte to spousty lidi a mnozi z nich maji inteligenci mensi nez moderni mycka nadobi.. a pak nekdo napise vetu typu.. stocil sem setrvak o sest kilo vzal hlavu o 1,8mm a jede to jak pila ma to 130koni.. a stalo me to 2500,-.... nejaky tukan vidi cislo 130 koni 2500Kc a samozrejme se mu to libi nebot beznej motorar se mu za 2500 na ten motor podiva trochu poladi a vykon neprida.. a rika si 2500 to bych mohl jeste do toho pekace obetovat a budu mit vykon vetsi nez predseda JZD se svoji oktavkou 1,9TDi... a pak prijde ten kamen urazu nebot tenhle lojza si to neumi udelat a pak se zacne ptat kdo mu stahne hlavu a setrvak a slozi a nekdo mu napise ze treba ja, a ja kazdej tejden odpovidam minimalne na 3-5 mejlu podobneho stylu ze chce nekdo 130koni za 2500 ze to tak nejakej pepik na virtu rikal ze to jde.. tak ja rovnou pisu sem ze to nejde a setri me to mozna trosku prace.. ano mozna sem blbec ze to neumim.. a nebo spis neumim kecat jako vsichni ty ostatni.. tak bych byl jen rad kdyz se nektere parametry meri a nebo kdyz odhaduji tak kvalifikovane.. aby to nebylo proste jako vzdycky kdyz se pije sud (100piv) treba 10 lidi a pak druhej den 5 z nich vypravi ze meli pres 20 piv a tech dalsich 5 jich melo aspon 15...
13:40:55
22.08.2007
TUNER
-> DuriQ: Kdybych tě neznal,možná bych i něco napsal.....takhle mi to zato nestojí....2 4
13:25:50
22.08.2007
DuriQ
Saky: ja som to poxopil nesom tak sprosty ako sa zdam neboj 40 myslim ze ty si to tiez nepoxopil asi tak isto ako ja... tak ty si ma radis medzi mamrdov tak ja teba tiez a tak isto viem mat plnu hubu kecov v niektorych veciach a casovy plan nam utek ze jo :))

TUNER: mam taky pocit ze je... pretoze iny ako vseumnelci na cele zo Sakym mozu kecat pi*oviny a iny ne... a najvecsie ix umenie spociva v tom ze si vyberaju slovicka z danych vetnych spojeni a skladaju si to podla toho ako im to vyhovuje... tz ze preformuluju vyznam toho co niekto napisal na vyznam ktory danemu vseumnelcovy hodi : )) tak teraz neviem kto tu s koho robi blbca ci vseumnel sam zo seba alebo z autora... mne osobne pride byt za blbca ten vseumnel ktory ma tiez rozum ale mno ... :)) a ked niekto napise ze je to nemerane a je to len odhad tak sa to logicky neda povazovat za relevantne tvrdenie... ale vseumnelecka ryba sa na hacik chyti vzdy 40 inac vazim si ze si spravil meranie cez GPSko ja tu moznost nemam keby som mal tak sa jej rad podujmem :))

saky & tuner: hele kluci neblbnete dit ja vas mam rad... cikan nebo cernoch sak to je jedno...
11:15:00
22.08.2007
Saky
-> DuriQ: tys to jeste nepochopil? bud se muzem bavit nejak na urovni tzn nejak objektivne.. a nebo se hadat jak deticky na pisku a psat me to jede 250 ja mam 360koni a podobne nesmysly, a brecet kdyz ti nekdo rozbije babovicku nebo sen o rychlem aute .... vyber si.. zatim si v te druhe skupine.. ale nemusis se tam bat je Vas tam celkem dost..
11:03:59
22.08.2007
TUNER
-> DuriQ: Trestný to neni,ale každej se tak akorát vysměje......protože má trochu rozum....
09:26:00
22.08.2007
DuriQ
ecartsiger: takto to "skoro" ide aj na mojej plexovke ale na tej mam 175/50/13 kolecka : ))) a to sa toci same : ))) a real rychlost je inde : )) to toz vis tu na virte musit k tomu dodat protokol o merani a poveternostnych podmienkax ci ti nahodou nefukal vetrik do zad pod. lebo tu sa v odhadovej rovine teorii riadit je trestne 40
21:21:44
21.08.2007
Petrxall
-> Syny: a jakto, že nesvítí olej?
21:20:20
21.08.2007
Syny
dyt prosvitej ty kontrolky - to ma nekdo venku budiky a hejbe z rucickou rukou 3
21:18:48
21.08.2007
Petrxall
-> Gemini: nene 1
21:15:18
21.08.2007
Gemini
-> ecartsiger: zadne kolesa v lufte

3
21:10:21
21.08.2007
Petrxall
-> Gryzly: je to otočený o 90 stupnu
20:44:39
21.08.2007
Gryzly
-> ecartsiger: to je nějaký divný
20:10:41
21.08.2007
Petrxall
-> Saky: 130 - 180 za 15 sec? žádnej problém 4

Akcelerace Škoda 136
17:41:32
21.08.2007
DuriQ
Saky: sak ved v pohode ty si ma bral hned za slovicka a ne teba takze vidim ze si konecne pochopil co tam bolo napisane 40 ked si zadovazim GPS tak zadovazim aj log : ))
14:27:16
21.08.2007
Saky
-> DuriQ: byl drahy si zkus nekdy spocitat kolik beznej student prochlasta na kolejich za beznou dobu studia...

a poradim ti tady to klidne muzes odhadnout nebot tady je to uplne jedno, nebot rozptyl bude znacnej.. ale az zase budes udavat hodnoty zrychleni atp tak to mer a nehadej nebo aspon dodej GPS log jako tuner to da o neco vic prace napsat nez jen napsat zrychlim za 20s ..
14:24:24
21.08.2007
Saky
-> TUNER: tu moji ropu.. nicmene me staci jak to jede ted stejne me nikdo v beznym provozu nepredjizdi a pokud se obcas nekdo najde tak by me ani tech par koni navic nepomohlo-)
09:47:02
21.08.2007
DuriQ
Saky: rypat budem pretoze si trt ktori nevie citat, kua ako si sa mohol stat inzinierom to nepoxopim... : ))

ps: bol ten titul drahy ? 40
07:08:49
21.08.2007
MATTESS
Saky 20.08.07 22:54:27 napsal: -> DuriQ: nerejpej do neceho cemu nerozumis.. ja reagoval na tvejch 20s na 180 a neveril bych to ani Tobe ani nikomu jinymu se skodovackym motorem..

47 1
07:02:08
21.08.2007
TUNER
-> Saky: Na 380 Nm ty tvoje brikety nebo ten muj starej krám? Ono dostat to půjde s obou dvou,ale když bych měl dneska ropu,tak bych i věděl kde si jí nechat udělat....S benzínem je to horší a hlavně u mě k ničemu...:-(

A nebo rovnou koupit dvoulitrovou ropu BMW kterej má v základu 130 kW )))
22:57:42
20.08.2007
Saky
-> TUNER: to je slusny ja to zkousel jeste jednou a na 170 na 4ku za 16s pak uz musim radit a na tu petku na 180 potrebuju dalsich cca 10s..

nekde sem videl ze to chipujou na 380Nm a asi 160koni-) a chtej za to 10000-) coz je narust vykonu a kroutaku o 60pct-) za ty prachy to je zadarmo-) nekup to-)
Extreme Tyres