Hrozba zimy - staré škodovky

prohledat
172 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 06.02.2007 do 25.02.2007, založil/a Pivson
řadit dle data
11:28:57
07.02.2007
Tuxik
jan.rydl@mfdnes.cz
11:25:24
07.02.2007
Tuxik
mimochodem google mi na dotaz jan rydl nasel tohle:

jan.rydl@skoda-auto.cz

nahoda ?
11:23:51
07.02.2007
Labros
-> Luukkyy: Za co si asi Kuka tu Carreru koupil? Za to, že vždycky přiběhnul před bránu a kopnul míč na tribunu?
11:19:35
07.02.2007
Luukkyy
V Automixu je krom plivání na staré Škodovky i lecos jiného. Takhle přispívá k bezpečnosti silničního provozu pan fotbalista: automix.centrum.cz/clanek .phtml?id=4984

slečny modelky nám občas jezdí pod vlivem: automix.centrum.cz/clanek .phtml?id=5128

lehce přes limit: automix.centrum.cz/clanek .phtml?id=5312

eventuelně opět nalitý: automix.centrum.cz/clanek .phtml?id=7165

Ale můj řidičský vzor je Franta Straka, góoooolll: automix.centrum.cz/clanek .phtml?id=5174

78 78 78
11:12:10
07.02.2007
Labros
Možná právě proto si to přečte, protože ho zaujme, že už je jako novinář slavný až na Slovensku. Tom to napsal dobře, akorát je to podle mě moc dlouhé (zvlášť pro osoby s jednodušší verzí řídicí jednotky uvažování.)
11:09:55
07.02.2007
Labros
-> p.b.: 3 3
11:01:54
07.02.2007
p.b.
-> Tom.t: Pěkně napsaný, ale měl jsi to napsat česky pochybuju že pan rydl ve svych 16ti letech hovorí po slovensky...
10:36:59
07.02.2007
Labros
Existují i rozumní lidi. Potěšila mě tahle reakce v komentářích:

tento clanek je naprosta hloupst i ja jsem na tomhle autu zacinal a ze bych ji nenastartoval v zime se mne nikdy nestalo a jizda do hor absolutne bez problemu i na sirokych pneumatikach jak rikam proste hloupost . a jak tvrdil muj ucitel v autoskole kdo nejezdil ve 120 ten ........
09:32:07
07.02.2007
rolls
-> Tom.t: dobreee....ten musel dostat vela takychto mailov4
08:56:57
07.02.2007
Filip Krtička - zrušená registrace
ještě jedna maličkost samo že tu uvažuji škodovku s odpovídajícím obutím podvozkem atd, ale to bych snad na tomto serveru nerozmazával
08:55:33
07.02.2007
Filip Krtička - zrušená registrace
Vždy když vidím že padá sníh tak mě svrbí ruce... tak se snažím být rychlejší než silničáří se solí, abych se mohl jet někam projet a nejvíce mě baví, že 120tka je hlavně o tom mezičlánku mezi volantem a pedaly. Občas je člověk rychlejší než by měl, ale ani v novém autě zákony fyziky neporazíš. A jak řekl jeden člověk, kdo nejezdil ve 120 jako by nikdy nejezdil. Protože s rozevlátým zadkem si poradím a když to někdy nevyjde, tak je to velké poučení, ale to je jízdou za hranou na silnicích 3 třídy. Ale při normální cestování nemám problém držet s novými auty krok a spíš nechápu, co se děje, že se táhneme mezi vesnicemi 50 km/h, asi nemám štěstí, ale škodovku jsem nikdy na začátku kolony neviděl. A ze svého vnitřního pocitu raději preferuji přetáčitvost, i když tato vlastnost je z pohledu bezpečnosti ne zrovna dobrá, proto se dnes auta vyrábějí s přirozenou nedotáčivostí, kvůli klasickým reflexům řidičů, protože spousta z nich by při prvním smyku odplachtila do první škarpy. Ale jak řekl jeden klasik ... Je to jen jeho názor a tohle zas můj3
08:23:56
07.02.2007
DuriQ
a o co vlastne ide daky zakomplexovany paranoik si nasiel zabavku srat nanho nech sa pelesi ked chce :) aj tak tym nadavanim a "vyhruzkami" si hovno pomozete :)
01:34:32
07.02.2007
ondie
já bych se vůbec nerozčiloval a na tyhle propagandisticky zaplacený články si zvyk..bude jich přibývat

(zloba je marná..oni vždycky budou mít peníze aby podplatili lživej text) ..úsměvem a vytrvalostí jim to můžem překazit
00:42:27
07.02.2007
Black Joe
sem v ráži už mě ten jednovokej šmejd jebe ... 161 166
00:25:46
07.02.2007
Martin-pce
No nevim co si o tom mam myslet.

Ja pracuju v dost velke firme a o tom stari auta to opravdu neni. Kdyz se rozhlednu po parkovisti u prace a vidim 8 let stary mondeo na sjetych letnich gumach, rozesranym motorem ze to nechyta a vedle moji skodovku na 2 roky starych zimakach co skitne na 1 pokus, tak nevim kdo je vic na snehu nebezpecnej a kdo brzdi provoz. Vetsinou v zime nadavam ja na ty felicije, favority a fabie a jine mladci vozy na letnich gumach co jedou jak z hnojem, protoze jim to klouze.

A pak dalsi priklad z zivota. Jeli sme s kamosema na chalupu na hory. Kamos meganem r.v. 2000 a ja svoji skudkou. On uvazl uz pod kopcem a ja vyjel az k dverim u chalupy5 .

Ten clovek nevi opravdu o cem pise24
22:24:41
06.02.2007
FORM - zlomená ojnice
3 3 3 Tomu se dá jen hezky od plic zasmát
20:55:03
06.02.2007
Syny
-> Rabbit: No a za 20 let to bude, vyzente ty vraky 3 valcovy 1,2HTP z nasich silnic a tak dale... Neudelas nic... Chce to jen nadhled. Me to treba nechava uplne v klidu 6 Kuva fix zasranej debil 37
20:45:12
06.02.2007
Rabbit
To chce klid. Jak se tak rozhlížim po silnici když někam jedu, tak škodovek šmahem ubejvá. Za pár let zbydou je ty naše a uplně stejně se bude nadávat na favority 4 .
20:24:44
06.02.2007
Vojtik
Tak si myslim, že jedinej, kdo má mindrák, nebo komplex je pan Rýdl. Já si naopak na zimu sháním vždycky škodovku a žádnej mindrák z toho nemám, stejně jako většina prozíravých občanů našeho železnohorského regionu, kde jezdí údržba silnic jen velmi sporadicky a když napadne sníh , tak jezdí jen ten, kdo má škodovku, či nějakého offroada.Vytahuju potom v kopcích okolo silnic , nebo ze závějí měšťáky se slavnejma moderníma předokolkama, co jim doporučil pan Rýdl a jemu podobní a co jsou v zimě prostě nejlepší. A vůbec, co tady budu řešit nějakýho podprůměrně inteligentního magora podplaceného od managerů škodovky, páč jim nejdou na odbyt tříválcový junioři a kazit si tim večer...My víme svý5
20:13:08
06.02.2007
aler105
jo peknej clanek8 me se sade jezdi dobre a tyhle komentare pana Rýdla se mi ale vubec nelibi. az ho potkas tak ho pozdravuj a prejed
19:56:41
06.02.2007
Luukkyy
-> minno: Já nevim, ale nikomu rozumnému stará auta nevadí. Jediný, kdo na ně nadává jsou arogantní kreténi typu mého bratra, kteří si spolu s titulem Ing. odnesli pocit, že sežrali Šalamounovo hovno a že jsou díky přírodním zákonům nadřazeny všem rádiovkám a cementovým lopatám s IQ pod sto.

A pak odprasí Felicií z 99 roku se porouchanou vodní pumpou a polofunkčníma světlama na kafe do Drážďan8
19:46:35
06.02.2007
minno
Ono je to také zvláštne. Neviem, ako by som sa ja pozeral na staré škodovky a staré autá všeobecne, keby som nebol "priaznivec". Ale myslím, že by som to aj tak prežíval normálne, proste hodnotil stav každého auta a šoféra v ňom zvlášť.

No a porovnávať moderné auto so starým? To je na diskusiu. Jediná spravodlivosť je, že aj na nové autá platia fyzikálne zákony rovnako.
19:39:26
06.02.2007
Tuxik
-> Tom.t: napsal jsi to dobre :-) ja mu psal taky ale nedelam si iluze ze odpovi

skoda.stable.cz/cz/index. php?id=7&i...
19:37:22
06.02.2007
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
-> Tuxik: -> minno: taky jsem to moc nemel chut psat, ale uz me skutecne nastval, tak si myslim ze bylo na case k tomu neco rict za nas vsechny ..

jsem se zahral na tiskoveho mluvciho virtu tak me doufam za to nekdo nezabijete4
19:33:49
06.02.2007
minno
-> Tom.t: super si mu to napísal, osobne by som mu napísal niečo tiež, ale pravdu povediac, nemám na to vôbec chuť a aj z tých článkov samotných mám divné pocity, je to ako hádzať hrach o stenu, vysvetľovať nevysvetliteľné. Rozumný človek si o tom myslí svoje a hlupáci nech zostanú hlupákmi.
19:25:25
06.02.2007
Tuxik
-> Tom.t: jsi grafoman 1 ale jinak moc pekne napsano 4
19:23:12
06.02.2007
Dobry den pan Rydl,

nedalo mi to a musim zareagovat na Vas clanok zo serveru automix.centrum.cz s vystiznym nazvom "Hrozba zimy - stare skodovky" ...

Uz dlhsiu dobu sledujem Vase zaujate clanky na temu starych skodoviek, a musim sa priznat, ze Vas uprimne lutujem, samozrejme dnesnym svetom hybu peniaze, a ani ja ani Vy nezijeme z lasky ale z penazi, ale myslim si ze zavadzat takymto sposobom verejnost za ucelom profitovat z reklamy na leasingove spolocnosti a samotne automobilky nieje v sulade s etickym kodexom novinara .

Ak uz povazujete za nevyhnutne pisat taketo clanky, co ak by ste do nich vclenili aspon trosku objektivity a nestrannosti ? Takymto sposobom akym sa prezentujete tymto a podobnymi clankami, idete akurat sam proti sebe, pretoze verejnost znala , vie uz v dnesnej dobe posudit objektivnost a nestrannost uvedenych informacii, máte ale pravdu ze tí ostatní ktorí o tejto problematike nič nevedia , sa dajú ľahko takymito povrchnymi informaciami ovplyvnit .

Ucelom tohoto mailu nie je kritizovanie Vasej osoby, ale rad by som poukazal na niektore fakty a skutocnosti, ktore by ste asi mali zaclenit do svojich clankov, samozrejme pokial chcete aby Vase clanky citatelov obohatili a neboli len ucelne v martetingovom zmysle.

Pokial Vam ale ide len o marketingovu ucelnost Vasich clankov a kvalitativna hodnota a nestrannost su pre Vas vo Vasej praci nepodstatne, vopred sa Vam ospravedlnujem za stratu Vaseho drahocenneho casu.

Citujem z Vaseho clanku :

1.) "Dokud se slunce směje, vidět je daleko a asfalt je suchý, tak jsou prostě jenom pomalejší.." - ak sa nemýlim, na slovensku ako aj v čechách máme zákonom stanovené limity maximálnej povolenej rýchlosti v obci, mimo obce a na dialniciach a rychlostnych komunikaciach, 50/90/130 km/h, tieto rychlosti su starsie vozidla skoda v dobrom technickom stave bez problemov schopne dosiahnut, a vykonovo su minimalne porovnatelne so sucasnymi vozidlami nizsich tried napr. fabia 1.2htp, fabia junior 1.0, a s mnohymi dalsich, ktore su konstruovane pre normalnych vodicov a nie pre pretekarov ... snazite sa vyvolat este vacsiu agresivitu na nasich cestach ako v sucasnosti panuje?

Rychlostne limity platia pre vsetkych rovnako, ci uz sedim v podla Vas "starom vraku" alebo v novucickom BMW ...

2:)"Kdo vyrazí v zimě se starou škodovkou 105 nebo 120 v nevalném stavu, je podobně nezodpovědný a nebezpečný jako mladý nezkušený řidič se silným autem a chutí závodit" - s týmto tvrdením by som súhlasil, ale mali by ste si uvedomit ze nie vsetky stare vozidla su v zlom technickom stave, su ludia, ktori si svoje vozidlo starsieho roku vyroby chrania, podctivo udrzuju a technicky zdokonaluju v ramci platnej legislativy, takze nie je na mieste hadzat vsetkych do jedneho vreca, v zlom technickom stave sa nachadza prevazne aj vacsina vozidiel rady škoda favorit , a vacsina porovnatelne starych vozidiel i zahranicnej vyroby, ktorych technicky stav je neuspokojivy a nebezpecny, z hladiska zlej a bohuzial dost casto ziadnej udrzby...

Myslite si ze zahranicne vozidla s novsim datumom vyroby v technickom preukaze su v zime na ojazdenych letnych pneumatikach bezpecne ?Su podla Vas bezpecne firemne vozidla ktore maju najazdenych radovo niekolko sto tisic kilometrov s minimalnou udrzbou v snahe podnikatelov eliminovat naklady na udrzbu ? V kombinacii s vodicom predcenujucim svoje schopnosti, mozno prave povzbudenym Vasím clankom ze nesedi v "starom vraku" ? Doporucoval by som Vam ist sa pozriet na dialnicu D1 v dobe snehovej kalamity a totalneho kolapsu, a ked sa budete dobre divat, zistite ze vacsina vozidiel ktore tu dialnicu blokuju a ktore sposobili retazove havarie, su vozidla znacne novsie ako spominane skodovky rady 105-120, su to vozidla na letnych pneumatikach s vodicmi ktori podcenili situaciu a precenili svoje schopnosti, myslim si ze starych skodoviek by ste tam nasli zlomok, čo tak si naštudovat štatistiky nehodovosti a potom pisat ?

Všetko je to o zodpovednosti vodiča, bohužial mladí dnes tej zodpovednosti moc nemaju, ale mali by ste si uvedomit že nebezpecni vodici su v prvom rade vodici pod vplyvom alkoholu a inych navykovych latok, vodici novych silnych a "bezpecnych" aut, ktorym sa predsa nic nemoze stat...

3.) "Optimální stáří osobního vozového parku podle mezinárodních standardů se má správně pohybovat od 8 do 10 let. V ČR se průměrné stáří automobilů pohybuje kolem 14 let! " - Vy si naozaj myslite ze optimalny vek vozoveho parku, pokial za volantmi budu sediet neznalý, nezodpovedni a lahostajni ludia, nieco urobi s nehodovostou ? To nemožete mysliet vazne ...

4.)"Chápu, že jezdit starou škodovkou je svým způsobem odraz jisté sociální situace, ale už v zájmu zdraví svého a často zdraví i rodiny by se měl každý majitel takového auta snažit pořídit si nějaký modernější vůz." Poukazuje přitom například na některou z posledních akcí velkých leasingových společností, kdy tři čtyři tisíce měsíčně na nové auto stačí" - k tomu asi len tolko., ze Ste ma nesklamali a krasne Ste ukoncili jeden zo svojich clankov ktory ma od objektivnosti a nestrannosti skutocne dost daleko.

Rad by som Vas poupravil ze jazdit starou skodovkou nie je vzdy odrazom socialnej situacie, su ludia, pre ktorych je to zivotny styl, ktori maju svoje auto postarsieho roku vyroby radi, ktori sa tomu skutocne venuju a tieto vozidla po narocnych renovaciach uvadzaju do stavu, ktory by mohli zavidiet mnohe sucasne vozidla... Prosim Vas preto aby Ste svojimi clankami neposkodzovali majitelov skodoviek starsej typovej rady 742, nakolko na to ani ako novinar nemate pravo.

Ak chcete byt objektivny a nestranny, mali by Ste poukazat vseobecne na technicky stav vozidiel na nasich cestach, bez ohladu na ich rok vyroby, poukazat na stanice technickej kontroly, aby svoju pracu odvadzali zodpovedne a predcizne a nevykonavali len "administrativne technicke kontroly" za isty obnos penazi ...

Bezpecnost a ovladatelnost automobilu je zavisla na jeho technickom stave, a bezpecnost cestnej premavky je skor obrazom zodpovednosti vodicov. To by Ste vsak ako novinar ktory chce publikovat kvalitne clanky v tejto oblasti mali vediet, bohuzial k Vasim clankom v sucastnosti viacej sedi privlastok "zaujaty" ako "kvalitný a nestranny"...

Pokuste sa nad svojou pracou trosku zamysliet, a dobuducna sa vo svojich clankoch opierajte o realne statistiky a fakty a nie o taketo pochybne vyjadrenia.

Inak Vasa praca nebude mat ziaden vyznam a pre verejnost znalu, budu Vase clanky akurat zdojom pobavenia.

Prajem Vam vela pracovnych uspechov, a dufam ze do buducna viacej objektivnych a kvalitnych clankov.

S pozdravom za československý server priaznivcov, vodičov a upravcov vozidiel škoda skoda.stable.cz/

Tomáš Takáč, Košice.
19:22:33
06.02.2007
Tak tohle me tak nasralo ze jsem to musel panovi Rydlovi vysvetlit za nas vsechny 5
19:20:36
06.02.2007
Filip Ráž
je se svoji skodovkou v nejvetsich zaplavach snehu vyjel uplne vsechno a to na starych óerkách... lidi co meli predohraby napr. fabie apod uvyzli v kopci ale jen ja jel jak kral!!! tak co kecaj, nevedi o cem mluvi... shade is good :) 34
18:35:10
06.02.2007
Hurdis
3 3 3 Pomóóc, tolik srandy na jednou neunesu, pan Rýdl je prostě důkaz, že i plod zakázané lásky dvou sourozenců to může dotáhnout daleko. Psát si s tímto člověkem na úrovni obchodních sdělení nemá smysl, již jsem to zkoušel při jeho minulých průjmových onemocněních, bohužel oponent není schopen udržet krok. Při jeho odpovědích dojdete k závěru, že film Ještě větší blbec než jsme doufali je natočen podle jeho životopisu.

V tomto případě by zřejmě pomohli pouze dobře mířené údery tohoto oblíbeného nástroje zakončené elegantním zaražením do....no však víme.1
zvětšit Hrozba zimy - staré škodovky - obrázek od Hurdis vložen 06.02.2007 18:35:10
17:57:22
06.02.2007
party_boy - zrušená registrace
No tak tu lůzu v tý diskuzi už raději neřešim.
17:55:07
06.02.2007
Syny
Ja uz to neresim... Stejne je to ztrata casu a budes akorad nasranej...
17:52:42
06.02.2007
myl@s
-> rapidmen: už tam normálně i znají můj duševní stav,prej jsem idiot3
17:49:33
06.02.2007
rapidmen
-> myl@s: Chválím52
17:45:39
06.02.2007
rapidmen
-> Tuxik: S tím podnikatelem bych to viděl na 10ti letýho klučíka, co nemá co na práci4
17:38:13
06.02.2007
Tuxik
Ted jsem se zas nastval, kdyz jsem si precetl nove komentare k tomu clanku... Nejlepsi je "pan podnikatel" ktery si udajne vozi prdel v Audi a skodovky by nechal sesrotovat... Lidska blbost nezna mezi
16:32:58
06.02.2007
Syny
-> Nwkt: To je tak ja mam 105 3
16:27:09
06.02.2007
myl@s
-> rapidmen: tak jsem mu tam tky něco připsal
16:22:41
06.02.2007
party_boy - zrušená registrace
Nepojedem toho kokota zmlátit? Že by se třeba sebralo 100 lidí a každej mu dal podle gusta?
16:18:13
06.02.2007
rapidmen
Každej z nás by tam měl hodit pár rozumných argumentů, aby bylo vidět, že nejsme jenom neinteligentní sociálové jezdící ve shnilejch škodovkách4
16:16:02
06.02.2007
rapidmen
Taky mě pan Rýdl nasral, je vidět jak moc nesnáší škodovky.Prostě pan Rýdl je primitiv a to mu dám písemně!

-> Tuxik 06.02.07 13:24:09: Krásně řečeno, taky jsem si neodpustil tam hodit komentář
15:47:36
06.02.2007
VeTeV
-> Labros: dobra dobra :-))
15:43:25
06.02.2007
Labros
-> VeTëV: 136 ty do toho nepočítej, to sou ty novější takový ty jo Favority. To sou už z půlky italský. A pak to koupil Volkswagen a druhou půlku dal z německejch součástek. 130 to je stejná mrdka jako 120, to má snad jenom dvě zrcátka místo jednoho a zadní mlhovku. Jo a boční lišty na dveřích. 2
15:25:37
06.02.2007
borrico
-> VeTëV: Tak ona je pravda, že kilo na tom s tou přetáčivostí není tak zle jako 120, protože má nádrž vepředu. I když to u mě asi moc nehraje roli, když v ní málokdy mám více jak polovinu objemu.3

Ale je pravda, že co si dovolím s kilem, nedovolím si se stodvácou. A to nejen v zimě. A přitom mám kilo na 14" a stodvácu emko na 13".
15:23:42
06.02.2007
chooki
hmm, no v poslednej dobe ma nic nevytocilo tak, ako tento kokot...tiez som mu pisal na mail.

Ludia, neda sa to nejak riesit ? Nejak to panovi rydlovi jasne vysvetlit...napisat mu maily, alebo v ramci skodovkarskeho zrazu ho navstivit...

toto uz je maximalna nehoraznost...blbost vladne svetom10
15:18:47
06.02.2007
VeTeV
-> borrico: a kurnik koukam na vas se zapomnelo :-))

-> Nwkt: vymluva :-))

kurnik asi napisu Rydlovi co se stane treba kdyz ma nekdo 136ku - pac to je pak jiny auto nebo co? a nebo 130? :-))
15:17:17
06.02.2007
Nwkt
-> VeTëV: Já taky páč byla řeč o 120, já mam 130 3
15:15:41
06.02.2007
borrico
-> VeTëV: Já můžu, já mám Š 110 LS, o té v tom článku nebylo ani slovo.3
15:13:12
06.02.2007
Labros
-> Ghetobiker: 3
15:05:12
06.02.2007
VeTeV
tak priznejte se - kdo vyjede dneska ven? ne aby vas to napadlo !!!
Extreme Tyres