ta 720 ma ovela mohutnejsie predne A-ckove stlpiky ako ten bavorak, a nehovoriac o kilecku, z hladiska pasivnej bezpecnosti na tu dobu to je prinajmensom velmi zaujimave
-> petas: no kdybys to udělal trošku s citem na design auta tak by to určitě bylo super jinak si dokážu představit že by to vypadalo jako závodní užovky položený na zemi široký kola a bez nárazníků
-> Rapid: To je jasný že emko už má modernější design, ta 720 jsou čistý 70.léta, ale kdyby se jí snížil podvozek, daly jiný kola, spojlery, lakování tak by taky vypadala sportovněji. Normální 120ka na ulici taky nevypadá jako sporťák
-> chooki 30.01.07 08:57:27: to bylo k tomu jak si to napsal, řek bych ze Max o tom vi sakra hodne a to ze tady ustrelil jeste nic neznamena, pane neomylny.
-> Labros: hm, ja to neresim, jen me trosku prekvapilo co je dole psano. Na druhou stranu ta diskuze snad primela nekoho, kdo o tom treba tolik nevi, si neco precist nebo se aspon zamyslet nad tim jak ze to vlastne funguje, aby pak nepadaly vyplody jako napsal max. Ikdyz verim ze toho mozna vi dost, i proto je to s podivem :o)
-> Tuner#2: Tak tam jsi mel pravdu, ja protestoval jen proti tomu, ze klikova naprava je to spatny.. to urcite neni. A s tuhou ma neco spolecnyho jen napohled.
Tuha naprava se pouziva jen u terenaku, kde nejaky zmeny odklonu a rozchodu opravdu nikoho nezajimaji :))
-> Labros: pisou tam ze to je neco mezi, to jsem si taky myslel, na zacatku byla ale rec o skodovce, ta zadnou klikovku ani nic podobnyho nema, stejne tak tvrzeni ze lichobeznikova neni nezavisla atp. proste se do toho zamotal a napsal kraviny
-> Labros: max pisal o 120ke...o nej na tej stranke nie je nic :)
inac to co tam pisu treba brat s VELKOU rezervvou...najviac ma pobavil clanok o oleji castrol SLX 0W-30, s ktorym mate 10% usporu paliva..ha ha ha :)) nahodou ten olej samozrejme predavaju...vtipalkovia, takymto ludom neverim ani to ze dychaju
-> Labros: Ty kurva :)) zas zacinas ? :) a ja sa ta tu zastavam...mne sa uz k tomu nechce vraciat, ale pokial mam nieco robit pod autom v zime a je jasne ze to nestihnem spravit za 1 den na ulici, tak si to dam do servisu...ale ako som uz pisal, nikdy viac. a to ze vlecka je total shit, to vieme vsetci, a koniec diskusie na tuto temu.
-> Tuner#2: tak pis tu nabidku a nezabavaj sa, budes tam mat chyby
Tak vida nakonec ta stranka dava za pravdu Maxovi ja si ale stojim za svym, ze i kdyz ta klikova naprava muze konstrukcne pripominat tuhou, tak jizdnima vlastnostma je uplne jinde a spolecnyho maji jen jednoduchost konstrukce.