skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Škoda 720 Video
Hi, to sem rád, že videjko někoho potěšilo. Až se budu nudit, tak se poohlídnu po něčem dalšim

paráda....:)
-> Max: Jen teda dotaz... Co teda znamena nezavisly? Jako rozdil mezi predni napravou Skoda 120 a Favorit?
-> Tuner#2:
Tak to sem si myslel stejne...

-> Max: Aha, tak to jsem byl nějak mimo a žiju v tom, že nezávislé zavěšení souvisí s tím, že kola nejsou pevně propojena jako u tuhé nápravy. Možná je to slovíčkaření a každý si pod tím představíme něco jiného. Je jasné, že pak to nezávislé zavěšení má různé konstrukce jako Mc Pherson, kyvadlová, vlečná a já nevím ještě jaká.
Pak je otázka,jeslti si v AMR nepletou pojmy s dojmy a vědí co je nezávislý zavěšení...
Ale jelikož povídal,že se uvažovalo i o vzduchovym podvozku,tak proč by to nemohlo mít třeba multilink
Ale jelikož povídal,že se uvažovalo i o vzduchovym podvozku,tak proč by to nemohlo mít třeba multilink

samozřejmě že 120ca nemá....přední náprava je čtyrúhelníková lichoběžníková. Což rozhodně neni nezávislý zavěšení.
A zadní taky neni klasický nezávislý zavěšení,ale kyvadlová,případně vlečná. Každá má svoje výhody i nevýhody.
Fačko,felda,fabie a octavie I maji předu nezávislý (Mc Pherson) a vzadu klikovou nápravu.
Octavia II má nezávislý zavěšení na všech kolech.
A zadní taky neni klasický nezávislý zavěšení,ale kyvadlová,případně vlečná. Každá má svoje výhody i nevýhody.
Fačko,felda,fabie a octavie I maji předu nezávislý (Mc Pherson) a vzadu klikovou nápravu.
Octavia II má nezávislý zavěšení na všech kolech.

-> Dušan: Nema? Ja nvim ale do ted sem si myslel ze jo...
120ka snad má nezávislé zavěšení všech kol ne ? Proto tak dobře sedí
. Co je proti timu nějakej favorit nebo felicie

-> Max:
Mno ja myslel ze to ma i 120ca a vsechny auta...

-> Max: To má ale i 120cka ne?
-> Jirik : přiznávám že jse nevěděl že to má 4 x nezávislý zavěšení. To má až octávka II........

-> Fjoo: Prave proto neslo do seriovy vyroby

Parada, totalne ine auto proti kalsickej starej skodovke.
All:
Už to tu bylo, ale nepovedlo se mi najít původní fórum, tak sem udělal nový.
Je to fakt škoda, že to nešlo do sériový výroby.
Už to tu bylo, ale nepovedlo se mi najít původní fórum, tak sem udělal nový.
Je to fakt škoda, že to nešlo do sériový výroby.
-> Max: To ju, proti tomutok je Šáde řady 742 děsnej pekáč. 

krásný auto....škoda že jen prototyp
mohli jsem jezdit v něčem mnohem lepším :-)
mohli jsem jezdit v něčem mnohem lepším :-)
krasny auticko

Je krásní autítško.
Honza M:
Nekecej !? Já myslel, že sem tam tenkrát dával jen odkaz na archyv ČT. Odtamtud sem to stahoval přez program a od tý doby mi to leží na disku. Teď mě napdlo, že se o to podělim a ono už to šlo dosvěta od jinud jo?
Nekecej !? Já myslel, že sem tam tenkrát dával jen odkaz na archyv ČT. Odtamtud sem to stahoval přez program a od tý doby mi to leží na disku. Teď mě napdlo, že se o to podělim a ono už to šlo dosvěta od jinud jo?
ale ono šlo stáhnout i tenkrát protože ho mám v PC
Jinak fakt pěkný video

Honza M:
Já to vim, ale de o to, že tady by to video mělo jít stáhnout kdyby měl někdo zájem.
Já to vim, ale de o to, že tady by to video mělo jít stáhnout kdyby měl někdo zájem.
funguje ale už to tady bylo