skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
skoda v zahranici
Přesunuto z tématu 120 Gls Cyprus...
Vcera sa mi podarilo uplnou nahodou objavit skodulku 120 GLS na jednom z vrakovisk hlavneho mesta juznej casti Cypru...bohuzial je v zubozenom stave...dnes mam stretnutie s majitelom a uvidime co sa da robit!
Vcera sa mi podarilo uplnou nahodou objavit skodulku 120 GLS na jednom z vrakovisk hlavneho mesta juznej casti Cypru...bohuzial je v zubozenom stave...dnes mam stretnutie s majitelom a uvidime co sa da robit!
-> Michal N 283: a pod kapotami majú striekačky 

V úterý 5.7. sme s mladou potkali na Polsko-Německejch hranicích(za Hrádkem nad Nisou) tmavě zelený eMko,origo lak,malý lampy vepředu,zapřaženej karavan(ve složenym stavu takže jen placka)na Holandskejch značkách
Fotit nešlo neb tam bylo fízlů e nebylo kde zastavit

Fotit nešlo neb tam bylo fízlů e nebylo kde zastavit

-> Jarda: Je ich tam hodne,ja ked som bol,tak som tiež kukal

-> Jarda: Já loni takovoudle červenou Š120 s maďarskou značkou potkal na dálnici u Stuttgartu. Docela jsem čuměl.
-> Michal N 283: jo v madarsku je semtam videt i nejaka 120ka jak nova a celkem tam lidi koukaji i po rapidu (ktereho jsem tam teda videl jen na srazu) a skoda 100 je v madarsku v beznem provozu k videni mozna casteji jak u nas

Fotené u nás v meste,ale prišla z Hungárie

-> afro100 27.06.11 21:38:23: takže cestovatelka,jinak stála u autosalonu Škoda

-> Radek Retro eLeSo 27.06.11 21:36:21: tak tak, ja som to pred chvilkou nasiel v karte toho eRka, inak by som si nevsimol ani ...
-> afro100 27.06.11 21:17:47: vypadá že by to mohla být ona,já to nefotil jen dostal mejlem

-> Radek Retro eLeSo 27.06.11 17:55:35: hmmm podobna (by som povedal ta ista) bola aj v Slavkove img.skoda-virt.cz/vase_au
ta_upload/8049_2011-06-27_
20-07-39_25.jpg
Pražká Felda v Německu(Aschersleben),fot
il člen Sko-fan

-> Péďa17: souhlasim,...tady na tom webu určitě :-)
-> kovarikvl: to si asi říkají všichni
-> Jarda: ja bych rekl ze je to oboje siroke - uzky by vypadal sakra jinak...
-> OndraST: velmi pekne, akorat siroky predek a uzky zadek pusobi podivne
-> Péďa17: prostě paráda, nemá to chybu....možná jenom jedna chybička..., že není moje
-> kovarikvl: máš pravdu že mají něco do sebe
interier
interier
-> kovarikvl: peknej rapid, na meteory dobre, ale byt to apolla v origo provedeni, tak by to bylo lepsi

-> Péďa17: taky pěkná..., všechny anglický škodovky mají něco do sebe 
tady dávám jednu z maďarska - celkem obyčejná, ale ty kola jsou úžasný, ...jsem prostě ujetej na kola
...kola prostě dělají auto 

tady dávám jednu z maďarska - celkem obyčejná, ale ty kola jsou úžasný, ...jsem prostě ujetej na kola

Kurňa, tech jitrnic ale je.. je taky nějaká firma, co je nedělala..

-> ondie: abych pravdu rekl nevim, ale na netu jsem je videl sic s poklickou EMPI, ale byly inzerovany jako wolfrace.. jak jsem dostal info, tak posilam dal... a 4 sroubovou poklicku fakt mit nemusi..
Na druhou stranu je na netu vidět spousta kol s nápisy Empi,a pokličku maj nacvákavací.
Tady je taky empi na pokličce..pokud dobře vidim.
img.skoda-virt.cz/vase_au ta_upload/5518_2010-11-01_ 22-32-25_61.jpg
Tady je taky empi na pokličce..pokud dobře vidim.
img.skoda-virt.cz/vase_au ta_upload/5518_2010-11-01_ 22-32-25_61.jpg
-> Matsoft: jak to teda je ? ..ty z toho červenýho kábra sou teda wolfrace ? (replika empi?)..
Já jen,že je teď prodávám,tak abych psal přesné info..neni na nich vyraženo vůbec nic,ani ET,jen nějaký obj.č. či co.
Na VW foru už mě upozorňovali,že to budou asi repliky neb nemají pokličky na 4 šrouby jako třeba zde :
Já jen,že je teď prodávám,tak abych psal přesné info..neni na nich vyraženo vůbec nic,ani ET,jen nějaký obj.č. či co.
Na VW foru už mě upozorňovali,že to budou asi repliky neb nemají pokličky na 4 šrouby jako třeba zde :
-> kovarikvl: pekne... Kola jsou repliky EMPI, ktere vyrabi znamy vyrobce Wolfrace.... tedy dle mych info.
-> Dušan: spíš EMPI
to nevim
, ale k tomu rapidu sedí...

ze by to byly Minatory ?
-> kovarikvl: tot nedavno sa tu povalovali v inzercii
-> minno: Asi lodou 

-> Klubko_:
paráda. by ma zaujímalo, ako sa tam dostala.

-> Klubko_: Bude maska od protinožců?
z noveho zelandu od kamosa. Prej "malem spadol zo stolicky" kdyz ju tam potkal 

-> Gryzly: bol som oddychovať...predpríprava na leto

-> waldo: Cos tam dělal ty? Já tam na podzim jezdím na týden plachtit.
-> Dušan: celý čas čo som tam bol teraz, tak sme mali perfektné počasie zhruba kolo 23 stupňov je to asi porovnatelné s počasím tu. Ale pred rokom o takomto čase čo tu bolo 16 stupňov a dáď a tam asi 24 a pražilo slnko tak to bol pekný rozdiel
A z ubytovaním je to vždy tak že mimo sezóny je to o niečo lacnejšie presne ceny v hlave bohužial nemám...ale možno by som vedel zistiť

-> waldo: kolik stupnu cca ? Lip jak tady ? Nevis jak jsou na tom ceny ubytovani mimo sezonu ? Nebo spis jestli se da tam bydlet i ted.
-> Dušan: príjemne teplo, už sa opaľovali na pláži..a niekoľko odvážlivcov aj dokonca kúpalo

-> waldo: jak tam ted je ?