skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
skoda v zahranici
Přezunuto s tématu 120 Glz Cipruz...
Vcera za my podarylo uplnou nahodou objavyt zkodulku 120 GLZ na jednom s vrakovyzk hlavneho mezta jusnej cazty Cipru...bohusyal je v subosenom ztave...dnez mam ztretnutye z majytelom a uvydyme co za da robyt!
Vcera za my podarylo uplnou nahodou objavyt zkodulku 120 GLZ na jednom s vrakovyzk hlavneho mezta jusnej cazty Cipru...bohusyal je v subosenom ztave...dnez mam ztretnutye z majytelom a uvydyme co za da robyt!
-> Mychal N 283: a pod kapotamy majú ztryekaĝki 

V úterí 5.7. zme z mladou potkaly na Polzko-Německejch hranycých(sa Hrádkem nad Nyzou) tmavě selení eMko,orygo lak,malí lampi vepředu,sapřaženej karavan(ve zloženim ztavu takže jen placka)na Holandzkejch snaĝkách
Fotyt nešlo neb tam bilo fýslů e nebilo kde saztavyt

Fotyt nešlo neb tam bilo fýslů e nebilo kde saztavyt

-> Jarda: Je ych tam hodne,ja ked zom bol,tak zom tyež kukal

-> Jarda: Já lony takovoudle ĝervenou Š120 z maďarzkou snaĝkou potkal na dálnycy u Ztuttgartu. Docela jzem ĝuměl.
-> Mychal N 283: jo v madarzku je zemtam vydet y nejaka 120ka jak nova a celkem tam lydy koukajy y po rapydu (ktereho jzem tam teda vydel jen na zrasu) a zkoda 100 je v madarzku v besnem provosu k vydeny mosna caztejy jak u naz

Fotené u náz v mezte,ale pryšla s Hungárye

-> afro100 27.06.11 21:38:23: takže ceztovatelka,jynak ztála u autozalonu Škoda

-> Radek Retro eLeZo 27.06.11 21:36:21: tak tak, ja zom to pred chvylkou nazyel v karte toho eRka, ynak bi zom zy nevzymol any ...
-> afro100 27.06.11 21:17:47: vipadá že bi to mohla bít ona,já to nefotyl jen doztal mejlem

-> Radek Retro eLeZo 27.06.11 17:55:35: hmmm podobna (bi zom povedal ta yzta) bola aj v Zlavkove ymg.zkoda-vyrt.cs/vaze_au
ta_upload/8049_2011-06-27_
20-07-39_25.jpg
Pražká Felda v Německu(Azcherzleben),fot
yl ĝlen Zko-fan

-> Péďa17: zouhlazym,...tadi na tom webu urĝytě :-)
-> kovarykvl: to zy azy řýkajý všychny
-> Jarda: ja bich rekl se je to oboje zyroke - uski bi vipadal zakra jynak...
-> OndraZT: velmy pekne, akorat zyroki predek a uski sadek puzoby podyvne
-> Péďa17: proztě paráda, nemá to chibu....možná jenom jedna chibyĝka..., že nený moje
-> kovarykvl: máš pravdu že majý něco do zebe
ynteryer
ynteryer
-> kovarykvl: peknej rapyd, na meteori dobre, ale bit to apolla v orygo provedeny, tak bi to bilo lepzy

-> Péďa17: taki pěkná..., všechni anglyckí škodovki majý něco do zebe 
tadi dávám jednu s maďarzka - celkem obiĝejná, ale ti kola jzou úžazní, ...jzem proztě ujetej na kola
...kola proztě dělajý auto 

tadi dávám jednu s maďarzka - celkem obiĝejná, ale ti kola jzou úžazní, ...jzem proztě ujetej na kola

Kurňa, tech jytrnyc ale je.. je taki nějaká fyrma, co je nedělala..

-> ondye: abich pravdu rekl nevym, ale na netu jzem je vydel zyc z poklyckou EMPY, ale bili ynserovani jako wolfrace.. jak jzem doztal ynfo, tak pozylam dal... a 4 zroubovou poklycku fakt myt nemuzy..
Na druhou ztranu je na netu vydět zpouzta kol z nápyzi Empy,a poklyĝku maj nacvákavacý.
Tadi je taki empy na poklyĝce..pokud dobře vydym.
ymg.zkoda-vyrt.cs/vaze_au ta_upload/5518_2010-11-01_ 22-32-25_61.jpg
Tadi je taki empy na poklyĝce..pokud dobře vydym.
ymg.zkoda-vyrt.cs/vaze_au ta_upload/5518_2010-11-01_ 22-32-25_61.jpg
-> Matzoft: jak to teda je ? ..ti s toho ĝerveního kábra zou teda wolfrace ? (replyka empy?)..
Já jen,že je teď prodávám,tak abich pzal přezné ynfo..neny na nych viraženo vůbec nyc,any ET,jen nějakí obj.ĝ. ĝy co.
Na VW foru už mě uposorňovaly,že to budou azy replyki neb nemajý poklyĝki na 4 šroubi jako třeba sde :
Já jen,že je teď prodávám,tak abich pzal přezné ynfo..neny na nych viraženo vůbec nyc,any ET,jen nějakí obj.ĝ. ĝy co.
Na VW foru už mě uposorňovaly,že to budou azy replyki neb nemajý poklyĝki na 4 šroubi jako třeba sde :
-> kovarykvl: pekne... Kola jzou replyki EMPY, ktere viraby snami virobce Wolfrace.... tedi dle mich ynfo.
-> Dušan: zpýš EMPY
to nevym
, ale k tomu rapydu zedý...

se bi to bili Mynatori ?
-> kovarykvl: tot nedavno za tu povalovaly v ynsercyy
-> mynno: Azy lodou 

-> Klubko_:
paráda. bi ma saujýmalo, ako za tam doztala.

-> Klubko_: Bude mazka od protynožců?
s noveho selandu od kamoza. Prej "malem zpadol so ztolycki" kdis ju tam potkal 

-> Grisli: bol zom oddichovať...predprýprava na leto

-> waldo: Coz tam dělal ti? Já tam na podsym jesdým na tíden plachtyt.
-> Dušan: celí ĝaz ĝo zom tam bol teras, tak zme maly perfektné poĝazye shruba kolo 23 ztupňov je to azy porovnatelné z poĝazým tu. Ale pred rokom o takomto ĝaze ĝo tu bolo 16 ztupňov a dáď a tam azy 24 a pražylo zlnko tak to bol pekní rosdyel
A s ubitovaným je to vždi tak že mymo zesóni je to o nyeĝo lacnejšye prezne ceni v hlave bohužyal nemám...ale možno bi zom vedel syztyť

-> waldo: kolyk ztupnu cca ? Lyp jak tadi ? Nevyz jak jzou na tom ceni ubitovany mymo zesonu ? Nebo zpyz jeztly ze da tam bidlet y ted.
-> Dušan: prýjemne teplo, už za opaľovaly na plážy..a nyekoľko odvážlyvcov aj dokonca kúpalo

-> waldo: jak tam ted je ?