skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pozor na Stk Centrum v Brandyse
Ženskou když poprvé na STK vyrazí a přijede pak že už to má spravený, tak už potom hodně přimhouří oči. Takovou zkušenost mám z Motola.

-> Gryzly: dobry, pujcim si lambo a projdu 

-> Gryzly: s tou ženskou máš pravdu u ní (samozřejmě na autě) lecos prehlidnou
-> Gryzly: Ale nesmí tam potom přijet za 2 roky se stejnou závadou
-> Gryzly: Ale musí mít velkej výstřih co 

-> Teeny: Já mámk zase zkušenost že když tam pustím ženskou která si trochu zahraje na chudinku, tak taky kde co okeca když slibi že si to nechá opravit.
A až budou na STK kamery, tak vezmeme auto stejné barvy vrazíme na to svoje značky a mužem jet. aspon mi co máme seriovou barvu.
A až budou na STK kamery, tak vezmeme auto stejné barvy vrazíme na to svoje značky a mužem jet. aspon mi co máme seriovou barvu.
Gryzly 26.05.08 20:30:58 napsal: -> Labros: Ale na kameře to vidět nepujde. ;-)
tak tolik do toho nevidim
tak tolik do toho nevidim

-> Teeny: Obecně řečeno - uplatit někoho lze pomocí penízky a nebo protislužbami

zalezi taky na tom kdo to ne STK veze mam skusenost ze kdyz to tam veme nejakej servisman tak projde skoro vse
-> Z.Korky: viz 20:47:43
23.05.2008
Gryzly
23.05.2008
Gryzly
-> Z.Korky: Já je tam nemám a nic jim nevadilo
Ještě upřesnit.Ne vyhnilý a upadlý,ale pro nepotřebnost uříznutý.Jako by tam nikdy nic nebylo.
Ahoj.Opět Stk.Psal už jsem,že taky mám starosti,snad se už TK povede,ale vzpoměl jsem si,že na tý co mě nepustily mimo jiné vadilo i to,že nemám origo trubky na hever v prahu

-> Labros: Ale na kameře to vidět nepujde. ;-)
taky něco přidám - v tom Panoku v Brandýse jsou některý lidi fakt děvky (sorry) - kámoš si tam nechal dělat nějakej detail s brzdama (odvzdušnit nebo tak něco), předpokládaná cena asi 400,- za dva dny si pro to přišel a měl to za 3200,- argumentovali tim, že mu volali, že má v hajzlu to a to a že se to musí vyměnit. Kámoš neměl žádnej zmeškanej hovor ani smsku a ty starý "z.urvený" díly mu taky nedali, že je prej vyhodili.... takže bacha na ně, já tam třeba nikdy nepojedu
-> vaclav785: nemelo by. Podle vyhlasky by vsechny auta po 86(neli driv) mely mit naklapeni svetel. Jak rikam my to auto mame 10let a nikdy to nevadilo, az ted. Takze hodne zalezi na koho narazis...
-> vaclav785: jenže oni asi poznaj že to v autě bylo ;)
Labros 26.05.08 10:35:14 napsal:
Jo za nefunkční nastavování světel bohužel vyhodit může - holt lepší to v autě nemít. Za stahování okýnka by nemusel - respektive nemusel by to ani zkoušet. Světla se seřizovaly vždycky až na STK :) teď to má ale být zakázaný a nemělo by to být vidět na tý kameře.
asi jak kde,já jsem s matky fáčkem prošel a naklápění fungovalo jen na pravém světle.....ještě technik dodal že je to klasika
Jo za nefunkční nastavování světel bohužel vyhodit může - holt lepší to v autě nemít. Za stahování okýnka by nemusel - respektive nemusel by to ani zkoušet. Světla se seřizovaly vždycky až na STK :) teď to má ale být zakázaný a nemělo by to být vidět na tý kameře.
asi jak kde,já jsem s matky fáčkem prošel a naklápění fungovalo jen na pravém světle.....ještě technik dodal že je to klasika

-> gim: to znamená když z fáčka vyndám naklápěmí uplně celé seřídím světla tak to projde?
-> Labros: to sme uvazovali taky, zaslepit diru po ovladaci a draty nekam schovat, ale kdyz to je napsany v protokolu tak mame smolika :-(
A jak psal King níž všechny STK musí podávatpravidelně hlášení kolik procent aut neprošlo. A aby nevyčnívali z průměru, tak si průměrnej počet aut vyhoděj, a Céčkový závady se těžko hledaj na čtyři roky staré oktávii. Tak to odnášej auta s věkem 12 a víc let.
-> Crestik: S argumentama souhlas, ale trošku se mi příčí věta, že na STK je podřízeným majitel auta. Já přijíždím na STK jako zákazník (byť nedobrovolně) a za službu platím tj. poříd jsem zákazník. Nečekám, žádnou schovívavost nad závažnýma závadama mýho auta, ani nějakou servilitu, ale když se nějakej pičičmunda v plášti chová jak ředitel zeměkoule, je to na pěst. Stejnej model chování jako u blbějších policajtů nebo úředníků. Ještě pikantnějc to pak působí, když o tom hajzlíkovi víš, že za pár šustivejch papírků "zapomenutých" v TP, se z tebe může stát skutečný zákazník :)
když to tak čtu, tak škodouka nemá šanci prolízta a ni spotřebák na tom nebude bezchybně

no todle zatim resim pres znamyho co me jezdi na stk, bo to zaridi a ja tam jedu proste na jistotu - prohlidne auto napie me seznam zavad, do protokolu je neda a jelikoz vi ze nejsem cu.ak a veskere zavady co by byly fakt o hubu si opravim pac sem posranej az za usiskama....
Tatika ted vyrazili na cernaku kvuli tomu ze neslo stahovat predni okno a ze nefunguje nastavovani svetel. To okno beru ale svetla tam ty motorky za nas nikdy nebyly a ani to na tech 5 technickejch co auto zazilo nikdy nevadilo. Okno sme opravili ale motorky do druhovyrobnich svetel proste nepasujou :-/ auto sice 20let stary ale naprosto v poradku, motor ma emise jak novy auto a napravy sou taky v cajku. Holt staci narazit na blbce. Pak co sme se byli ptat u nas v servisu, tak se ptali na meno toho technika, tak jen rek " ja se tam na toho blba budu snad muset zajet podivat, tolik aut k nam sem od nej jezdi " udajne 90% veci naprosty kraviny.
Me ceka technicka za 3 tydny tak sem na to zvedavej jak dopadnu :-\
Me ceka technicka za 3 tydny tak sem na to zvedavej jak dopadnu :-\
-> Trax: jo mam i sikmy, rekli mi jen: vy to mate fakt hezky... nic vic.. a jeste zavolal vsechny okolo at se jsou podivat na peknou skodovku :)
jinak když to tak vemu, tak kdybych pustil nezpůsobilé auto na cestu, a ono způsobilo někomu smrtelnou nehodu, tak mojemu svědomí by stačilo né minimum, ale jedna za celý život...

-> King: jo, je jich minimum, to souhlasím...ale kdejaký šťoural ti do nehody o přednosti vytáhne, technický stav auta, a pokud se odborně zjistí, že se např (když tu byl zmíněný) nezasekává pás a včera to bylo na STK, tak je to nejmenší zjistit, kdo a v kolik hodin dělal technickou a je pěkně fprdeli...
-> King: jj, já s těma kontrolama souhlasím, taky s pořádnýma STK, btw jsem mluvil o stanici, která funguje teprve druhý rok. A nejsou tam lidi, co maj s bídou učňák a berou obálky ve velkým, aby je mohli ten den uvalit. Neříkám, že je to orloj s apoštolama, ono se taky jinak volí přístup k člověkovi, co jde vidět, že se o to stará, při výtce sklopí uši, a jiný přístup se volí pro šoumena, co poučuje technika (u nás bývalý automechanik s 30letou praxí a bohatýma zkušenostma) "to je eště dobré"..."to vydrží"...a neuvědomuje si, že na té lince je podřízený on, i kdyby to byl ředitel zeměkoule...
-> Crestik: btw: Ještě douška - pokud si dobře pamatuju, tak nehod způsobenejch technickým stavem je řádově pár procent z celkovýho počtu nehod - a to i za stavu korupce na STK.....
-> Crestik: Položme si ovšem otázku, proč to došlo až tak daleko, že ti úředníčci stojej hned u vrat STK a dělaj jim takvýhle dusna
Řek bych, že kdyby korupce na STK nedošla do takovejch obludnejch rozměrů, kdy naprosto troskoidní auta procházely za pár stováků "virtulání" tech. kontrolou, asi by nekonaly takový histerie. Není to tak dávno, co jsem figuroval jako poslíček dokladů na auto, kdy tam jsem vez papíry a prašule a zpátky majiteli se vrátily papíry+razítko a slušivé nálepky na SPZ :) O tom, že díky shodě jmen s jedním vychcánkem na STK mi na pevnou volali lidi ve snaze "předjednat" si výsledek kontroly jsem už taky psal :)

Řek bych, že kdyby korupce na STK nedošla do takovejch obludnejch rozměrů, kdy naprosto troskoidní auta procházely za pár stováků "virtulání" tech. kontrolou, asi by nekonaly takový histerie. Není to tak dávno, co jsem figuroval jako poslíček dokladů na auto, kdy tam jsem vez papíry a prašule a zpátky majiteli se vrátily papíry+razítko a slušivé nálepky na SPZ :) O tom, že díky shodě jmen s jedním vychcánkem na STK mi na pevnou volali lidi ve snaze "předjednat" si výsledek kontroly jsem už taky psal :)
-> felda1,6: Pravda je pokud vím trošku složitější - technická, která ma malý procento "vyhozenejch" je prostě podezřelá, takže pro známý jde cokoliv, kdo si to předjedná s příslibem finanční motivace asi taky nebude pruzen a pak máme kategorii obyčejných "ryb", kde se to pravděpodobně bere "podle xichtu" :)
-> felda1,6: šikana to není, je to jak píše -> petr s:
Taky mám jednoho rodinného příslušníka na STK a přesně, jak píše...zvláště jsou kurvy takoví ti známí, v našem případě ještě věřící. To je pak "Ty xyz, já to mám jen tudy..." Pak je bouračka, nebo něco, a je neskutečný průser, který si tu málokdo uvědomuje. Taky nikdo nevidí namátkové kontroly, které nejsou jednou za 20 let, ale poměrně často. To si tak ouředníci stojí schovaní, na výjezdu odchytí autíčko a hurá kontrolovat papíry a zpátky na halu zkontrolovat s dozorem. Nebo hurá zpátky s tím, jaktože auto vyjelo za 5min od vjezdu, když tam má být tuším 30-45min. To se některé případy neřeší jen stylem "tytyty", ale lítaj pokuty od statisíc po zavření stanice, v případě velkého průseru např u bouračky jde i o odejmutí svobody. Taky školení jednoho technika vyjde na 50-100tis, takže bych prosil ty, co tu mluví o buzeraci a zdržování, aby se na to podívali i z jiné strany...
Taky mám jednoho rodinného příslušníka na STK a přesně, jak píše...zvláště jsou kurvy takoví ti známí, v našem případě ještě věřící. To je pak "Ty xyz, já to mám jen tudy..." Pak je bouračka, nebo něco, a je neskutečný průser, který si tu málokdo uvědomuje. Taky nikdo nevidí namátkové kontroly, které nejsou jednou za 20 let, ale poměrně často. To si tak ouředníci stojí schovaní, na výjezdu odchytí autíčko a hurá kontrolovat papíry a zpátky na halu zkontrolovat s dozorem. Nebo hurá zpátky s tím, jaktože auto vyjelo za 5min od vjezdu, když tam má být tuším 30-45min. To se některé případy neřeší jen stylem "tytyty", ale lítaj pokuty od statisíc po zavření stanice, v případě velkého průseru např u bouračky jde i o odejmutí svobody. Taky školení jednoho technika vyjde na 50-100tis, takže bych prosil ty, co tu mluví o buzeraci a zdržování, aby se na to podívali i z jiné strany...
-> felda1,6: Nic přísnějšího není ale dávají si pozor komu to dělají protože lidi jsou blbci Projde mu třeba prasklé sklo a když když ho kontroluje policie tak řeknou že na technické jim to nevadilo
-> felda1,6: O ničem přísnějšim nevim, byl jsem cca před půl rokem s audinou na technický, vlezl pod auto, zahejbal jsem mu 3x volantem sem a tam, pak že najede na válce(měli jen jedny) ale sednul do auta, zjistil, že to je quattro, tak zase vylezl, kouknul na světla a jel jsem... Byl jsem během 4 minut venku... (Tak kdyby někdo nevěděl kam, tak do Lokte(hned u D1 na 65.km) )
a bude hůř mládenci.... před týdnem jsem neprošel s Bravou, byl jsem si na sto procent jistej že projdu bez ztráty květinky....nový komplet brzdy,nikde nic nechcalo,všechno svítilo... technik ovi se nelíbily světla-jeden motůrek se pohyboval pomaleji!!, zkoušel tahat za pasy,jestli se zasekávají,zkoušel mi volant,jestli jde stavět!!! rozbalil mi lékárničku a vysypal do kufru protože idiot přehlídnul cedulku s platností a nakonec jsem neprošel na silenbloky přední nápravy.!!!normální šikana
včera jsem na tý samý STK neprošel sfelicií kvůli prasklé manžetě a neseřízeným světlům!! ono se něco zpřísnilo ? já že takový kraviny se nikdy nepsaly jako vážná závada...
včera jsem na tý samý STK neprošel sfelicií kvůli prasklé manžetě a neseřízeným světlům!! ono se něco zpřísnilo ? já že takový kraviny se nikdy nepsaly jako vážná závada...

-> Majkl: A ty mas vystuzeny podelny ramena? Rekli ti neco na ne?
-> Petas.Kejdz: jak jsem psal dole, me tam pochvalili :)) a mam s nima dobre zkusenosti
-> Petas.Kejdz: Tak to to byl asi nějakej odborník co? Takový bych kopal rovnou do pr....
-> Petas.Kejdz: chybajuce plechy okolo motora a pod nadrzou su zavadou ??
wow ... ja ich tam nemam od 1996 a nikdy nic nebolo

tak dneska se v brandejse zase vyznamenali ...prijedu prijdu k okénku "ochotne" se ptaj jestli už mám udelaný emise já odpovídám zdvořile že ano tak paninka se teda uráčila a vzala si do rukly techničák a bla bla bla a že zaplatím 630 prej že ješte evidenčku tak řikám hmm tak jo no , po asi 10 min přišel p. Turkovič že prej můžu najet do dílny tak hnez co sem zhasnul motor tak hned hmm to je ale smrad hm a ten lak mno nic dem pod auto (už jen jeho přístup jéé zase škodovka takovej sráč a atd .. ) pak to trápil asi 4-5 min na brzdě a řekl hm mno asi to máš zavzdušněný ptže se propadá pedál . mno nakonec mne nepustil žeo .. jako závady např. : stav světel ( zezadu chyběl plastík ,nádrž ( nebyl tam krycí plech) , rámy a spojení kastle ( nebyly plechy pod motorem) , zadní náprava vidlice ( vyztužený podélný rameno) mno proste stk brandýs upa nej ...
-> Matsoft: kua
na mna je to moc skoro

-> rolls: nekdy zacatkem ledna... ale zajemcu je ocen mnogo.
-> Matsoft: hm...a kedy bude k mani?

-> rolls: jj. presne tak... bily lux bude s cz doklady
-> Matsoft: vazne budes to kabrio predavat? aj s cr dokladmi?

-> Jarda: diky.. Je mi jasny, ze jako majjitel cabria to chapes....
pod 100tis. kc je vzdy slusna cena za skoda cabrio