-> Tuxik: 85 korun :-)))
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pozor na Stk Centrum v Brandyse
-> Jarda: 85kkc
-> Matsoft: a za kolik toho luxe budes prodavat?
-> Jirik [toreádor]: bacha woe to nejni k tematu ať tě nesmažou
-> Majkl: Jenmože Makaksoft nechtěl technikovi pohladit pipíška, nenabídl Startky bez filtru a flašu Tuzemáku. 

-> Matsoft: v brandyse me pochvalili a povolena manzeta na hrebenu jim nevadila, jen me upozornili..
-> VeTëV: ale tak Matěj by to neřešil a pak by se taky hádal chápeš ne

-> havlik: tak potom nechapu proc se tady matej cili - sam vi nejlepe jak na tom to auto je a me stacilo par minut to videt a bylo me jasny ze na stk todle nema narok....to je tak tezky to pochopit?
-> VeTëV: to většina z nás ne

-> Jirik [toreádor]: ty si proste Jizik
-> Matsoft: kluku ser na to a nez pujdes na stk dej to pekne do kupy - asi to je jedina rada co z nasich ust zazni
kazdopadne jak na tom sou treba brzdy? kurva dyt to auto je fakt polovrak a ja bych s nim osobne na stk nejel

-> Matsoft: kluku ser na to a nez pujdes na stk dej to pekne do kupy - asi to je jedina rada co z nasich ust zazni
kazdopadne jak na tom sou treba brzdy? kurva dyt to auto je fakt polovrak a ja bych s nim osobne na stk nejel
Můžu vymazat příspěvky od Matsofta ? 

Když už jsme u těch absurdností na STK, mě jednou vyhodili kvůli nefunkčnímu osvětlení zadní SPZ, napsali to do Bčka, takže jsem tam musel ještě jednou, debilové...
-> Matsoft: hele a ty myslíš že je neco alarmujícího na tom jak jsou stk odlišné? porád to dělajj jen lidi a každej ví jaku v tom má moc. čili neco jako moderátoři tady co?
kdyz si řekne tohle se mi nelibi tak ti to prostě dá sežrat. Klasika. me na stk buzerovali za blbej volant ve feldě a nakonec mi do protokolu nanpsal ani prd a ješte za neupevnenou rezervu... nehadal jsem se s nim. prostě magor tak sem držel hubu a krok kejval hlavou děla iaaaa iaaaaa a von byl spokojenej ... na debila natrrefiš kdekoli

nějak sem nepostřehl vážnost tohohle tema
-> Matsoft: alespon je prdel, ne ? :-)
-> Tuxik: noooo asi neee, ale odpovidas na zcela nemistnou poznamku v jinak vaznem foru a tim to forum zneuctujes...
-> Matsoft: porusuji nejak pravidla webu ?
-> Pavel P.: woe...
-> Tuxik: a ze muzu ty posledni 3 (i s timhle) prispevky smazat?!?
-> Tuxik: a ze muzu ty posledni 3 (i s timhle) prispevky smazat?!?
-> Pavel P.:

-> Matsoft: vyvěsme prapory jak na 1. Máje.. Matsoft si jednou sám uklidil auto...

-> Pavel P.: nahodou jsem si bilyho uklidil sam.... mezitim co mi Lenka uklizela cervenyho
-> Matsoft: tak já pojedu tady na Průběžnou do učňáku... když tam prošla tátova 120ka tak tohle musí taky aspoň.
jo kdyby ti ho lenka neuklidila tak to máš jako by ti tam vysypali popelnici...
jo kdyby ti ho lenka neuklidila tak to máš jako by ti tam vysypali popelnici...

-> Matsoft: no ja verim ze sezrany bylo, vsak bych ho taky nejdriv dal dohromady nez by slo na STK
-> kubina: Miro, auto bylo uklizeno, az na predni masku a golu na zadnich sedadlech.
-> Pavel P.: tam kam ja jezdim normalne, tak ne, ale tady anoooo...
-> Tuxik: a ty se zdrz komentare, ten cervenej, cos ho chtel koupit byl podle Johna shnilejsi jak tenhle...
-> Pavel P.: tam kam ja jezdim normalne, tak ne, ale tady anoooo...
-> Tuxik: a ty se zdrz komentare, ten cervenej, cos ho chtel koupit byl podle Johna shnilejsi jak tenhle...
-> havlik: hmm a řeknou mi že nevadí a až tam přijedu tak mě vyrazej
-> Pavel P.: si tam zajdi a zeptej se

-> havlik: no taky si myslim.. ale aby mě s tim nevyrazily...
-> Pavel P.: podle mě by jim to nemělo vadit
-> havlik: ten lem by nebyl problem, ale spíš mě zajímaj ty manžety..
-> Pavel P.: dáš plastový lemy a vylepíš silikonem a nikdo neřekne ani hovno
hele abych nezakládal další téma, tak by mě zajímalo jestli mě vyhoděj z STK když mám na rapidu roztrhnutý manžety na hřebenu a jeden lem shnilej..?
-> Matsoft: no Mateji co si budem povidat,je to herka a Tvuj smysl pro poradek tomu asi taky moc neprida
ale zaroven chapu,ze kdyz to mas na prodej tak do toho nechces cpat moc penez.

ale zaroven chapu,ze kdyz to mas na prodej tak do toho nechces cpat moc penez.

Holt každej se neposadí na prdel s otevřenou hubou že dojel rapid s uřízlou střechou.
-> Jirik: ne me rekl ze to je vyrobni vada skodovky - primo rekl pane a vy znate skodovku kde ten olej nechcije?
nevim, ale udelali stk fakt poctive - delal sem to v miste kde me sici varovali a on me jeste pochvalil ze takhle udrzovanou skodku dlouho nevidel...
kazdopadne s temadle verkama jit na stk je vzruso a jak rikam kdyz bude chtit najde pokazdy - a evidentne mateje chctel vyrazit
kdo chce psa bit hul si najde
nevim, ale udelali stk fakt poctive - delal sem to v miste kde me sici varovali a on me jeste pochvalil ze takhle udrzovanou skodku dlouho nevidel...
kazdopadne s temadle verkama jit na stk je vzruso a jak rikam kdyz bude chtit najde pokazdy - a evidentne mateje chctel vyrazit
kdo chce psa bit hul si najde
-> VeTëV: Se ví, máš říct, že máš ty převody konzervovaný oilem na zimu. 

-> Tuxik: byl jsem na 3 stk a vsude svetla, kdyz byly spatne postelovany stelovali.... takze tohle je evidentni neochota delat cokoli....
-> Matsoft: tak svetla strlujou - to me taky udelal - co se tyce narazku - na ty slapal jestli drzej :-))
i na kouli stoupal - takze mozna nejaka manie :-)))
ale olej na prevodovce kam ses podival mu byl putna
i na kouli stoupal - takze mozna nejaka manie :-)))
ale olej na prevodovce kam ses podival mu byl putna
-> Matsoft: ale prace toho technika neni aby ti to auto daval dohromady... jeho prace je zkontrolovat jestli mas auto v poradku a v opacnem pripade te vyhodi...
-> VeTëV: rikam, svislaky mi nevadej.... lem dat do nebezpecnejch a svetla taky je chujovina
-> Tuxik:
-> VeTëV: proste evidentne ten technik nedela svou praci, mne kdyz jezdim na normalni stk (bohuzel tam prestavby nedelaj), tak kdyz mam blbe svetla, tak vemou sroubovak a postelujou.... u narazniku by mi rekli-utahni si to atd...
-> VeTëV: proste evidentne ten technik nedela svou praci, mne kdyz jezdim na normalni stk (bohuzel tam prestavby nedelaj), tak kdyz mam blbe svetla, tak vemou sroubovak a postelujou.... u narazniku by mi rekli-utahni si to atd...
-> Matsoft: tak treba jen ty svislaky - to ej na vyhazov jen to sekne
ten lem byl celkem okousanej mam ten dojem co si pamatuju - tak na to sou dost alergische - to vim co me rikal na stk
svetla do vaznejch je kravina nehlede ze to klasicky stelujou - me to tak udelali
ten lem byl celkem okousanej mam ten dojem co si pamatuju - tak na to sou dost alergische - to vim co me rikal na stk
svetla do vaznejch je kravina nehlede ze to klasicky stelujou - me to tak udelali
-> Matsoft: tak vis jak je to celkem netradicni auto, uprava na levostran - treba s timnechteli mit nic spolecnyho a vyhodili te ze se toho bali - vis kulo - a kdo chce najit najde
-> Tuxik: svislaky mam ve vaznejch a vubec mi to nesere, mne sere ten lem, svetla, naraznik atd..
-> Matsoft: ten svislak byla lehka zavada... ono se vlastne nic stat nemohlo, maximalne to mohlo prasknout a upadnout kolo
-> Tuxik: zapomnel jsi ovsem dodat ze naprava neni original z auta...
-> VeTëV: ano, nahnilej je, ale rozhodne to neni nebezpecna zavada, svetla jsou ceska... obracene sterace mi tam taky napsali neboj... ale proste zavady ktery se pisou normalne do lehkejch, v nejhorsim do vaznejch napsat jako nebezpecny, to je moooooooc
-> Tuxik: sak to rikam, ze to byla polohujda - muselo by se na tom zapracovat aby to proslo legal cestou
-> VeTëV: polohujda ? hodne hujda...
v nedeli jsem se snazil dotahnout svislak protoze tam byla vule jak prase, ale dotahnul jsem to na krev a vule zustala... mimo to tam jsou vyrezly misky dorazu, takze dorazy v napravnici nedrzej... ma to shnily zadni lemy... nevim no..
v nedeli jsem se snazil dotahnout svislak protoze tam byla vule jak prase, ale dotahnul jsem to na krev a vule zustala... mimo to tam jsou vyrezly misky dorazu, takze dorazy v napravnici nedrzej... ma to shnily zadni lemy... nevim no..
-> Matsoft: tak zadni lem - ten vohnilej byl - to ruku na srdce
svetla - nemel si tam pravaky?
a treba obraceny sterace nic?
kazdopadne osobne se jim nedivim - ono to auto byla takova polohujda
svetla - nemel si tam pravaky?
a treba obraceny sterace nic?
kazdopadne osobne se jim nedivim - ono to auto byla takova polohujda