skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Odstavená felicie fun
-> Sušenka: Gryzly myslel toho Rapida - měl vzadu MTX JOKER nebo tak nějak. Pokud je ten Fun jeho, tak konečně udělal něco pořádného - je to pecka. Okukoval jsem to v Doksech.

-> Gryzly: No jak se to vezme - ono je zoliku vic a Honza uz asi neni...
-> Sušenka: joker ?
-> JAKUB: Tohle je jednoho kluka z Vyzlovky od nas, driv mel takovy hodne olaminovany cerveny rapo...(kdysi jako prdel v Tuningu za 220 tis
)

-> Don Carlos: ta co poslal Nwkt tak to je nase firemni kdybs mel zajem napis do ID zaridime slevicku :-))
-> Don Carlos: www.sauto.cz/car_detail.p
hp?filter_car...
-> Don Carlos: Střelim od boku tak za 120-130 tisíc ?
Za kolik se dá taková felka sehnat? Je tady někde nějaká na virtu?
-> Luukkyy: no zas takova sranda by to nebyla,hlavne by to byla draha sranda
-> Mantrabeach: plachtu mit nemusis to je prevda za jizdy tam neprsi ale kdyz zastavis tak jo :-))
Jinak je jich jeste celkem dost a nikdo to nechce
-> Mantrabeach: plachtu mit nemusis to je prevda za jizdy tam neprsi ale kdyz zastavis tak jo :-))
Jinak je jich jeste celkem dost a nikdo to nechce
v tomhle autíčku jsem měl to potěšení se svést a zrovna na těch zadních sedadlech.je to paráda na léto.slyšel jsem ale že když prší tak ani nemusíš mít tu plachtu přes sebe protože na tebe za jízdy vůbec neprší.hned bych ho bral.1.6,palubní počítač to mělo,ty žlutý polepy,sedačky atd.fakt krásný auto a taky pěkně jede
-> Esso: Koupil Pikapa, vyřezal přepážku mezi korbou a kabinou a pak by to bylo jenom o tintilivantili. Kdybych měl dost munice, nechal bych nějakého profíka udělat laminátové díly na tu jezdící přepážku (konstrukčně by to nebyl až takový průser), upravit nárazníky atd. Pak už by to chtělo pěkný žlutý lak, žluté polepy budíků a kdybych byl fajnšmekr, tak žluté čalounění. Kdybych byl echt fajnšmekr, tak bych ještě někde sehnal 1,6 golfáckej motor a narval ho tam.
Nejvíc práce by z toho dala ta jezdící přepážka, jinak tam fakt nic extra neni. Otázka jenom zní, proč bych to dělal
Přestavba 1000 MB na MBX nebo Octavie (staré) na Felicii (starou) je technicky někde úplně jinde
Nejvíc práce by z toho dala ta jezdící přepážka, jinak tam fakt nic extra neni. Otázka jenom zní, proč bych to dělal

Přestavba 1000 MB na MBX nebo Octavie (staré) na Felicii (starou) je technicky někde úplně jinde

-> Luukkyy: by me zajimalo jak by si delal repliku
-> kliste: Já myslím, že to nikdy žádná exkluzivní rarita nebude, a to prostě proto, že není žádnej větší problém vyrobit repliku, narozdíl od MBX
Skutečně exkluzivní budou faka od metalexu

Skutečně exkluzivní budou faka od metalexu
já už mám i adresu majitele! je to firma ale nějak to nemůžu sehnat!
tak už vím kde ta chuděra stojí, jestli chce dát někdo lístek za stěrač nebo se pokus sehnat majitele pošlu mu místo do SZ
Kliste: Škoda 1100MBX byla vyrobena dokonce jenom cca v 1000 kusech.
jinak k tomu aby tam jeli 4 lidi a nechcalo na ne se davala jeste takova striska nad tu zadni cast sedadel co se vysune, takove polocabrio
a ubejvaj,kámoš jednoho v létě rozstřelil....

16:46:49
03.12.2006
03.12.2006
kliste
bude to za par let vzacnost jako mbx
bylo jich taky 4tis ks

-> Bobesh: fakultka mě taky napadla jako první
, s fotkama už nic neudělám, jsou dost nekvalitní

-> Hurdis: Nešla by tqa třetí fotka zostřit nebo zvětšit? Na baráku je znak podniku,za autem je stojan s barevnýma cedulema co maj ve fakultce ale jenom spekulace,ta plechová hala mě mate.
no vypada drabet pobouchanej :-)) takze i motor muze byt death kdyby nekdo chtel normal funkcni jednoho bych mel :-))
-> Fire: jdi do toho

-> havlik: no nic, konec blbych keců. si zjistim majitele a uvidim

-> Fire: tak to je blíž k nám do garáže vlak ti od nás taky pojede

-> havlik: ty jsi wůl
spis na to dame maják modrej a pojedem z Hradce az ke me do garaze ! ja te pak posadim na vlak, abys nerekl

vzhledem k tomu, že většina "funů" byla s 1,6 motorem, tak to klidně může mít přetržený rozvoďák a potkaný ventily
taky bych řekl, že stojí v nějakém uzavřeném areálu
ale to jsou jen spekulace
taky bych řekl, že stojí v nějakém uzavřeném areálu
ale to jsou jen spekulace
-> Fire: pšt
si tě vezmu s sebou jako hasiče a že to musíme odtáhnout aby nevzniknul požár ne?

-> havlik:
, ja te pak šplíchnu policajtům

-> Tom.t: takže se vlastně nepozná když si to někdo odveze. Takže kde že to stojí

-> Tom.t: i to je mozny 

nebude to nejaka čorka ? proč by to jinak tak nekdo nechaval

-> havlik: to by byl maras to mit
-> michalik: vsak mam pocit, ze toto, ve zlute bylo vzdycky pro 4 lidi !!!

FIRE-podle ty první fotky by se měli dát sedačky vyáhnout jak je tam ta klika a tyč
ale můžu se mílit nejsem si jstej
ale můžu se mílit nejsem si jstej
-> Fire: jj právě to je na tom nejlepší že je pro 4
-> Hurdis: nema otevrenou haupnu ?
-> havlik: taky by se mi libila :) to je celkem por 4 lidi, ne ? se daji vytahnout zadni sedaky

-> haso: ok beru auto bez motoru ten vám dam

-> havlik: si ju rozdelte

já cu taky
-> Hurdis: chudák malá

Zjisti info a napiš mi

za odovz jí beru at stojí třeba v ostravě :)