skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Ak47 Aktualizace
-> fine_ray: tak asi proto že si vybrali někoho od nás z česka...
-> tman: nu zamysli se proč to točili u nás.. asi proto aby ušetřili.
-> p.b.: neřek bych že se to moc řeší..je to spíš zajímavost.. a proč neukázat krásnou káru, že. trocha peněz se pak vrátí, ale řekl bych že o to vůbec nejde.To auto je super, neviděl sem naživ, takže neposoudim detaily, ale takhle zdály na fotkách super!
-> p.b.: neřek bych že se to moc řeší..je to spíš zajímavost.. a proč neukázat krásnou káru, že. trocha peněz se pak vrátí, ale řekl bych že o to vůbec nejde.To auto je super, neviděl sem naživ, takže neposoudim detaily, ale takhle zdály na fotkách super!
stejne si myslim že dostal balík pač v americe nešetří jak u nás... točili by to pro nejakyho čecha a nic by nedostal jen by mu řekli mužeš byt rad že si v televizi...

-> pyroman: jo myslím že lidi kteří to uvidí poprvé to v tom klipu tak sio toho ani nevšimnou. a podle mě ani čechy nenapadne že by se to mohlo točit u nás.
teď mi ten odkaz taky poslal brácha... parádička, jen škoda, že o tom, že ten rapid je z Čech a že je to rapid bude vědět jen málo lidí
tak to je fakt nářez.Ikdyž ho tam moc nebylo tak stejně super.Takovej krásnej pocit vědět že je tam český auto ikdyž by ho plno lidí vůbec nepoznalo
Jj,je to točený někde u Prahy a druhý místo bylo někde u Příbramy....Na TF to FUFU říkal a popisoval vše okolo natáčení....viz někde níž je tady na to odkaz...

-> Gryzly: Nekde niz je odkaz na diskuzi o nataceni klipu je tam komentar od zucastnenych
Super je jak někteří jedinci řeší kolik za to asi tak dostal, to už je jak na hřbitově při zalejvání kytek...
V tom klipu rabbit vypadá úžasně, jak stojí vedle tý ameriky
Už se těším až ho uvidim naživo.
V tom klipu rabbit vypadá úžasně, jak stojí vedle tý ameriky

-> Gryzly: v čechách..

Mě by zajímalo kde to natáčeli, respektive jak daleko se to atuo podívalo.
-> favo110lrs: Záleží na smlouvě mezi AK 47 a agenturou.
Někdo se půl dne válí před kamerou nahej na sněhu za 5 000,- Kč, někdo deset sekund zívá za 50 000 USD
Někdo se půl dne válí před kamerou nahej na sněhu za 5 000,- Kč, někdo deset sekund zívá za 50 000 USD

-> TUNER: hehe 
-> tman: cože ?? Rihanna není krasavice..?? já padam....
-> favo110lrs: normální natáčecí den na reklamu stojí +-10.000,- (podle role, kterou máš samozřejmě) vzhledem k tomu že to je "jen" auto.. důležitý je pak práva na obličej, v tomto případě na vůz. "nesmíš se objevit v reklamě na jeden rok, seš jen náš" atd.. to může být v řádech 100.000,- Ale nepředpokládal bych u auta..vše jsou jen spekulace muj odhad je 30.000,-max
možná 300.000,-

-> tman: cože ?? Rihanna není krasavice..?? já padam....

-> favo110lrs: normální natáčecí den na reklamu stojí +-10.000,- (podle role, kterou máš samozřejmě) vzhledem k tomu že to je "jen" auto.. důležitý je pak práva na obličej, v tomto případě na vůz. "nesmíš se objevit v reklamě na jeden rok, seš jen náš" atd.. to může být v řádech 100.000,- Ale nepředpokládal bych u auta..vše jsou jen spekulace muj odhad je 30.000,-max

-> TUNER: Voni to pochopili moc dobře

kolik asi za to dostali?
-> tman: Ja bych tipoval ze mu to investice do auta moc nezahoji.
taky sem teda čekal víc, mno a nějak extra krasavice to není... a rabbit za to musel dostat slušnej balík co?
-> fine_ray: Nesmíš pořád koukat jen na kozíííí

-> fine_ray: Oni to nechápou....

-> Tuner#2: sem si ani nevšim... musim si to jít pustit po čtvrtý a po pátý 

-> fine_ray: JJ Rabit a pár amerik

Tak je fakt, že ve videoklipu ten rabit je fakt nádherný
v tom klipu jsou auta?
tak z toho videa mam z toho auta zase uplně jinej pocit a libilo se mi to eště víc jak jen na fotkách
Hezký......hlavně ta paní....

-> myl@s: JJ taky jsem čekal trochu víc

-> Tuner#2: zajimavej klip,mockrat ho tam videt neni a toho Nissana snad vubec ne
PepaS- A tu karosařinu na Rabitovi dělal kdo. V Autosportu je zmínka o nějakým karosáři, to je asi docela machr. Fakt parádní práce. Na kolik to majitele cca vyšlo? Zmínil se? A co na tom vlastně dělal sám?
-> U-Geen: to je taky pravda
-> PepaS: no oni si ty clanyk pisou redaktori dost po svem, aspon co rikala Eva ktera tam kdysi mela auti taky.
Ten rok nereste, jak jsem rikal Adam je dost kecal a tak jim to nejspis placl. Je tam vic nepresnosti napriklad ze auto komplet rozdelal, ale ja jsem mu prodal holou kastli takze nemel co rozdelavat.
-> Majkl: Jj,taky jsem si rikal

moje ero bylo vyrobený na konci roku 80, ale prodalo se až v dubnu 82.
-> jerrom: to je možný
kdyz se koukenete na reklamu na OMV jak tam to zluty auticko kresleny hraje fotbal s micem, tak ma uplne stejny rosty na masce jako tehle rapid.. uz vim kde to okoukal :))
-> Pedros: tak nějaký úloženky asi jo...ale ofiko se vyráběly do 80
-> jerrom: éro se dalo sehnat ještě v 82,našel jsem kdysi papír s vypsanýma cenama,když se táta rozhodoval,co koupit.
Tuxik 13.06.07 18:06:15 napsal: -> Tuner#2: teda uprimne receno to auto vypada hrozne... dilensky zpracovani naprosto OK, ale celkovej dojem ty predni svetla jsou fakt hnus velebnostijj presne tak.Kazdej ma jinej vkus
no jelikož v 78 byly ještě eRka... až do 80...tak Garde určo nebylo
-> Tuxik: chudák škodovka

V 78 se nedělali ani Garde.....tak nevim co si to vycucali za rok.
Musim to vědět na beton,ten rok jsem se narodil a žádný Garde jsem kolem sebe neviděl...)))....
Musim to vědět na beton,ten rok jsem se narodil a žádný Garde jsem kolem sebe neviděl...)))....
-> aDAm: jako lak krasa, dilensky zpracovani taky, interier super... ale ty predni svetla to kazej
tisíc lidí tisíc chutí.me osobně se dost líbí....
-> Tuner#2: teda uprimne receno to auto vypada hrozne... dilensky zpracovani naprosto OK, ale celkovej dojem
ty predni svetla jsou fakt hnus velebnosti

no ale v tom roce co píše nebylo ani garde. Tak kde na to přišel?
-> aDAm: Tak Garde mělo na vývoz označení Rapid, to jde, ale když má Rapida, tak to Garde nazývat fakt nemůže :o))
tak at si klidne myslí ze na garde:) ale at tomu pak neříká rapid:)
-> aDAm: Když on si pořád myslí, že má kasli Garde :o)) už by bylo na čase, aby mu to Pepa vysvětlil

-> Tuner#2: no hlavně ten uvedeny rok výroby....