skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Ak47 Aktualizace
-> U-Geen: Myslel sem to tam že se chlubí jinou prací.. tuning přece o tom je, že si něco uděláš a pak se tim chlubíš, ne?
-> Borin: tak myslel som si to, ale ďakujem že ste ma tu vyviedli z omylu
-> David29: nerek bych ze pokud si neco koupis, tak ze je to chlubeni cizim perim...
-> RON: -> Yogi55: Jestli verite tomu, ze tohle si udelal sam doma v garazi, tak ste se asi zblaznili :)
-> Bedřich: nz

-> mAATT: Děkuju.
-> Majkl: Asi se rád chlubí cizím peřím...
-> Adam6666: jemu se na tom prave libi to "zamachrujes" 

jako ten clovek co to vlastni je tady v okoli dost znamy, nedelal na tom nic protoze je levy jak šavla, a kdyby mi to platil tatík tak jako jemu tak si to necham postavit taky (teda nenecham protoze je to podle me zas dalsi zkurvene auto- nejsem zastancem tuningu -no proste je to hnus at to delal kdokoliv) a ze prej doma na koleni tak to jsem malem spadnul pod stul
jako na co takove auto kdyz to jen nalozi na podvalnik, doveze nekam do prdele tam pojezdi po letisti, zamachruje, nalozi a jede domu???

-> Bedřich: www.hok-uh.cz
-> Bedřich: Pohledej téma AK47 tady na virtu...link tam někdo dával...možná dokonce i já 

Nevíte náhodou jaká firma mu to stavila?Ať se líbí nebo nelíbí lidi kteří mu to stavili byli více než šíkovní (a o nářadí to není).Osobně se mi to auto nelíbí, ale odvedná práce je na tom více než stoprocentní.Jen by mne oravdu zajímalo čí je ta práce.
-> Yogi55: Jestli tomu fakt věříš tak seš hodne naivní

-> syky.ja: kdyz pan penize a nic si na tom temer neudelas sam, tak si nemas ceho vazit.. a at mi nekdo nerika ze je skodovkar, ma to jen proto abych mohl ukazat na to ma, dle me k tomu nema zadnej vztah...
je to moc pěkný...ale kevlaru a karbonu bych se nezbavil...bilou kuži už má dost lidi ale kdo má kevlar a karbon...nikdo....
ale asi nevi co z penězma...znova to rozřezat a zase cely předelat a nastrojit....
kdyz sem ho videl v hradci jak v tom jede a kouři v tom ...cigaretu normoš šnupal vevnitř a klepal to jen taz okynka...zdalo se me že to padalo i trošku na auto...
tak se mě zdá že si toho moc neváži...
ale asi nevi co z penězma...znova to rozřezat a zase cely předelat a nastrojit....
kdyz sem ho videl v hradci jak v tom jede a kouři v tom ...cigaretu normoš šnupal vevnitř a klepal to jen taz okynka...zdalo se me že to padalo i trošku na auto...
tak se mě zdá že si toho moc neváži...

-> Yogi55: hm tak to evidentně víte špatně
-> Borin: tak pokial ja viem, tak si to robil doma
-> RON: Ty vole prej na koleni
Koukám že asi nevíš že Králík si to nechal postavit co ???

-> Boga 18.05.08 19:52:41: Todle je maserska fotka 

-> RON: Doma na koleni?
to snad nemyslíš vážně

Tohle auto mi prijde naprosto dokonaly... neznam nikoho, kdo by dokazal provest takto slozitou upravu, vlastne postavit nove auto doma takrka na koleni. I ty cerny polepy s reklamou se mi libi, nebot tohle auto ma delat show a svuj ucel to plni dokonale. Jsem zvedav jako to bude vypadat nastrojeny.
mě se hlavně čim dál víc a víc nezdá ta snížená střecha a useklá prdel, kdyby to bylo normální tak si myslim že by to vypadalo o dost líp třeba jo třeba ne to už asi nikdy nezjistíme

-> Boga: kdyz jsou prachy
-> Majkl: ty samolepky jsou fakt hnus...
Taky nejsem zastáncem radikálních uprav ale obdivuju ho že se do neceho takovýho pustil...
-> Boga: takhle jo, ale nesmim videt predek, zadek a samolepky
-> Aladin: A ještě jsou taky lidi co si hrajou na něco co nejsou a snaží se mermomocí všechno zaškatulkovat .)
jsou dva typy lidí... ti kteří z toho auta nemůžou a ti, kterým se to zdá přeplácané... podle mě je to už moc... to už není auto...
no už se mi to líbí ještě míň než v první fázi...
...už roupama neví co by na to nasral aby to zprznil...
-> Fén: Njn... Zlatý 15ky:D ty tam budou jen kvůli brzdám:D menší už tam asi nedám:D
Nechápu proč lidi se snaží nacpat na auto čím dál větší kola a to i na úkor ostatních věcí.
vykundil to 

-> spyker: jj
náhodou ty kola jsou sami o sobě pěkný, ale takový nemastný neslaný...dalo by se říct nesportovní....minulá evoluce se mi líbila teda mnohem víc, tvar těch blatníků byl dokonalej

tak nevím nebude z toho tuzing. ty lemy před tím byly lepší tohle se mi nelíbí
ááá tady někdo sleduje tuning forum
sem zvědavej na tu masku moc se mi nelíbí .. a ty kola mi přijdou takový suchý ...pač je máš už dost lidí..

sem zvědavej na tu masku moc se mi nelíbí .. a ty kola mi přijdou takový suchý ...pač je máš už dost lidí..
-> Nwkt: nejdriv barvu, ted kuzi, proc si nevymysli neco svyho? 

-> Majkl: Taky mě to napadlo 

tu kuzi okoukal ode me 

me se facelift taky libi...
Mně se ten facelift líbí...
týpek asi neví co s lovama jinak to nechápu

takhle to dopadá, když už majitel roupama neví, co by upravil, řek bych, že verze č.1 byla lepší. Tohle rozšíření je dle mě už humus

tak Rabbit už je předělanej..ještě víc rozšířený blatníky, 19" alu Tomason TN4, introš do bílý kůže, jiný maska, celkem široký podložky...barva ale zůstala původní oranžová.. no posuďte sami z odkazu :
www.tipcar.cz/skoda/skoda -130-.-rapid--tuning-ak47- cz-1500847.html
jenom mě překvapuje, že jsou novinky u toho "inzerátu" a ne na jejich stránkách... njn cOOper už na to asi s*re..
www.tipcar.cz/skoda/skoda -130-.-rapid--tuning-ak47- cz-1500847.html
jenom mě překvapuje, že jsou novinky u toho "inzerátu" a ne na jejich stránkách... njn cOOper už na to asi s*re..
-> myl@s: smazat?
ať se to neopakuje..?

-> Reeaper: známe

známe?
www.youtube.com/watch?v=4 WAapKx2TvM&mode=relate d&search=
www.youtube.com/watch?v=4 WAapKx2TvM&mode=relate d&search=
-> Fifa: No právě, že tam připojit nešlo.