skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Ak47 Aktualizace
-> T: nene ma ho nejaky borec na stovce, byla v katalogu skoda jak vysel na podzim, je slovensky.. ten to mel uplne prvni, ale o nem jsem se dovedel az kdyz jsem to mel nastrikany
Majkl : ted koukam zte pises ze uz treti tak kdo jeste ma tuhle oranzovou krom tebe a AK47??? myslis toho Nisana?
to je naprosto sileny,na zacatku sjem si to neuvedomoval ael ted jak to vypada ze to vazne bude jezdit a z je to cista prace,no klobouk domu pred tou praci

-> Mr.Din: chce stihnout kopřivnici...
hezky chlapec maka ;)
masakér :)
jako čím dál hezčí...
jako čím dál hezčí...
hmm tady chce někdo stihnout Mimoň..

Tak panáček nám opět zapracoval: www.tuningscene.cz/index2
.html
A vypadá to, že sičas budět kaněc filma
A vypadá to, že sičas budět kaněc filma

takze majitel neklamal a ani nic netajil farba je taka aku som pisal uz vopred.nadhera!!!
TUNER: dobre tak ne on ale ten co mu to robil

-> Majkl: sak si to zkus udelat z toho svyho stanu

-> TUNER: taky si myslim

-> DuriQ: Myslim že zrovna ruce na tom nenechal....

Majkl: ako mne sa to auto paci... aby si to nechapal ze ne hlavne ma fascinuje to ze natom chlapik nehal ruky a polku mozgu... proste sa s tym fakt musel dost namakat a vysledok je pekny ale ten zadok je proste strasne odfusovany uplny humus sorry trochu zapracovat na tom zadku a bolo by to fakt prekrasne auto ... 

Majkl: sak ja sa nehadam... podstatne je ze to paci jemu
ale pre mna to auto je grcne tak isto ako napr. moje auto pre neho
proste mne natom po tej desingovej stranke strasidelne vadi ten zadok ako mne sa to strasne nepaci a pride mi to skor ako tuzing a ne ako tuning ale to je len moj nazor... ked sa vam to paci tak prosim

-> Gryzly: ...já nemám žádné tajné zdroje,ale jako sportovní kupé musí mít sportovní barvu,tak jsem zkusil tuhle...........takže halluz

-> juris: A to byla haluz, nebo nějaké podpultové informace?
MLuvíte tady o tom že to budu jezdit na podvalu ale proc by to nemoch přihlásit....známí a prachy dokážou divy
-> myl@s: ne, pod tuhle barvu se strika bila... ta modra je nahoda ze mej on i ja, pred tu bilou se strika jeste "podbarva" aby se "zatahnul" kit ...
-> Gryzly: Nijak...sem s Jardou mluvi a je to kravina...měl přijít o papíry

-> Jirik : jak dopad Revilák?
-> havlik: nebo se pod tu barvu musí podstříkávat modrá?
-> havlik: Cooper tam píše ve fóru,že tu střechu stříkali kvůli tomu,abyvyzkoušeli jestli je rovná
-> Luukkyy: ono celý to auto bylo napřed modrý to tam byla eště jedna fotka co sem nedal a majkl měl princeznu taky napřed modrou

-> mAATT: našel jsi je za 5 minut 12
z toho fóra je už admin smazal

-> Luukkyy: aby vyzkoušel,jestli je střecha´úplně rovná
-> Jirik : Souhlasím, vlastnictví takovéhohle auta je jeden z nejspolehlivějších způsobů, jak se nechat vybodovat. Nepatří li tedy majitel mezi viceprávné
Ale je krásnýýý
All: A proč tam dával tu modrou ??????

Ale je krásnýýý
All: A proč tam dával tu modrou ??????
-> DuriQ: me to nijak nevadi, nevidim dovod neco co se ti nelibi nazyvat hned jako "grc" ono libit a nelibit je dost subjektivni a verim ze majitel auto dela pro sebe a aby se libilo hlavne jemu ne nejakemu DuriQovi

-> DuriQ: zavři oči, už je to lepší ne?:-)))
ja nemozem pomoct ale mne sa natom aute strasne nepaci ako je rieseny zadok auta nic v zlom ale to je brutalny mega grc
keby ta kapota pokracovala tak ako zacinala bolo by to uplne o nieco inom po desingovej stranke celkovo je auti peknucke ale ten zadok je strasidelne zly... kua toto nepochopim clovek sa s tym natrapy jak svina zo vsetkym sa vyhra uplne nadherne a takto dodrbe zadok toz toto nepochopim

-> Majkl: To je jediný poznávací znamení

Revilorapida nekdo zboril?
Tohle vidět chlupáči na silnici, tak už je nikdo nevzkřísí. Tady už se to dostává na hranu s hazardem o papíry. Ale i tak počitám, že to bude jezdit na podválu a nedopadne to jako pilot Revilorapida..
tak a teď doufám že mě nikdo nebude buzerovat že jsem to sem hodil..ale tak co tam ve foru je to taky..kdyžtak to smažu no....
docela se divim ze nechal uplne seriovou predni kapotu... jinak to je zajimavy
tak ve foru už se objevily první fotky v novým laku, a je to opravdu lambo orange. fakt dokonalá barvička

-> Majkl: no myslim ze mu je jedno ci uz niekdo taku farbu ma,fakt netusim niesom snim nejaky kamos len som ho nedavno oslovil ohladom vyroby nejakych veci a tak medzi recou som sa ho na to spytal a odpovedal ze auto bude v lambo oranzove.takze neviem nic viac uz len cakat na foto.ale myslim ze ktym kolam by dost dobre sla.a ich klub myslim ze do dalsich rocnikov s dvojfarebnymy lakmi podla mna nevyde je to uz trosku take opozerane,mam pocit ze vsadia na perli alebo menavky,toto potvrdit neviem je to iba moj nazor.
-> juris: rejpale
,tak má více než 1 barvu

-> myl@s: ...ale měnavka není ani dvoubarevná

-> Tuner#2: tak to je měňavka,to mi jednobarevný nepříjde

-> myl@s: Vždyť na jednobarevné auta přešli už loni viz, třeba cooperova Astra.
-> VeTëV:

-> sulo: takže bude lambo oranžová? to se docela divim,že přešel na jednobarevnou verzi

-> Majkl: tak co das jinou barvu - co to porad resis?

-> sulo: tak mu rekni ze s oranzovou lambo perleti nebude prvni a to by byla skoda u takoveho auta... uz ji mam ja

-> myl@s: od majitela priamo.
-> sulo: lambo oranzova? to uz budou treti tu tam podle me nedaji