skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Ak47 Aktualizace
-> Jirik: ve spreji néééé?

-> Gianluigi: Jako že by sis ho koupil třeba granulovanej a nebo mraženej ?
kolik stojí top chop?
-> Jirik: Pročpak

-> Jirik:

Je Luukkyy pipíšek ? Hádám ano.

-> Luukkyy:
řekl bych že to nebude jednobarevný

Podle mého to už ani není tuning nebo styling - to je stavba supersportu v domácích podmínkách
Celkové provedení is totale bomba, sypu si hlavu popelem, že sem někdy řekl, že by to měl dělat ze shnilotiny
Tohle potřebuje stopro zdravý plechy.
Na autě vidim jenom jeden minus, zato pořádnej: I relativně malý ťukanec je špatně opravitelný až neopravitelný. Při větší pecce je odepsané celé auto. Z tohoto důvodu se takhle auta nevyrábějí a supersporty už vubec ne
A teď malá tipovačka:
Bude mít Rabbit platnou SPZ a TP? (podle mě by na to teoreticky měl, je to jen vo penězích)
Jakou bude mít barvu? ( Sázím červenou )
Bude mít tuningový ( alu plech, Sparco ), nebo decentní interiér ( věci z drahejch sériovek)? Hádám b
A poslední: Bude mít audio? Hádám ano!

Celkové provedení is totale bomba, sypu si hlavu popelem, že sem někdy řekl, že by to měl dělat ze shnilotiny

Na autě vidim jenom jeden minus, zato pořádnej: I relativně malý ťukanec je špatně opravitelný až neopravitelný. Při větší pecce je odepsané celé auto. Z tohoto důvodu se takhle auta nevyrábějí a supersporty už vubec ne

A teď malá tipovačka:
Bude mít Rabbit platnou SPZ a TP? (podle mě by na to teoreticky měl, je to jen vo penězích)
Jakou bude mít barvu? ( Sázím červenou )
Bude mít tuningový ( alu plech, Sparco ), nebo decentní interiér ( věci z drahejch sériovek)? Hádám b
A poslední: Bude mít audio? Hádám ano!
určitě bude patřit k nejobdivovanějším autům příští sezony(pokud to stihne)
je to přinejmenším super prace,asi bych na to nemel nervy se stim tak dlouho dělat.
poklona!
je to přinejmenším super prace,asi bych na to nemel nervy se stim tak dlouho dělat.
poklona!
Souhlasim s Jurisem,je to bomba až na ten předek...
-> Pacisek: ved tiez som myslel ze volvo ale potom som precital popis a lepsie si to vsimol

Tak tohle bude mozna prvni top chop, kterej se mi bude libit. Zatim je to super 

Renault Magnum ma taky takovyhle podobny svetla, ne? Jako by ciry ctyroko na storcku.
-> Gryzly 20.11.06 20:38:58: Dobre no , ale myslim ze tam puvodne meli byt tyhle: www.shoppay.be/blobs/.../
046-046-Volvo_fh16.jpg
mazec ak47 ma talent
-> Adam Radimovič: oktávkaj e ve světlech nemá, ale jak tendle tuning to nevim.
-> Adam Radimovič: souhlasím,že to bude v laku uplně něco jiného,ale ty svtěla měl dát z nějakého toho tahače,když už to chtěl na výšku,nevím mě se todle fakt nelíbí,ale zbytek je fakt maso....
-> juris: no hele ja ti nevim ty predni svetla vypadaji prinejmensim zajimave...a hodne na vzhledu udela az to bude final
ten týpek je dokonale šílenej ale má vkus

ze zadu je to masakrální
,ale ty přední světla jsou fakt shit

-> Adam Radimovič:
až sa hambím že ma to nenapadlo

Už jsem na něj taky koukal.Je to docela mazec, ale nechtěl bych to kitovat

-> Pacisek:
Škoda Rapid VR6 alias Rabbit
- 18" Dotz Las Vegas
- motor a náprava z VR6
- top chop
- přední čirá optika (OctaviaII)
vl. úprava + bixenony
Škoda Rapid VR6 alias Rabbit
- 18" Dotz Las Vegas
- motor a náprava z VR6
- top chop
- přední čirá optika (OctaviaII)
vl. úprava + bixenony
-> haso: nejsou nahodou ve svetlech? ;)
-> itchy: To nejsou svetla otoceny na vysku ale svetla z nakladaku volvo(myslim volvo) - typ ted nevim...
mozno blba otazka ale kde to ma vpredu blinkre?

riadna haluz a pecka, aj tie predne svetla otocene na vysku
Tak to je super pecka! Hlavně zezadu se mě to líbí!
suhlasim s gryzliym vsetko plech podla mna je to super nieje to len umelina parada pecka .... no jednoducho chore auto

je to mazec no....
Co myslíte, zůstane přední kapota seriová?
Já tomu moc nevěřim

Já tomu moc nevěřim
To bude fakt mazec
Hustokar

Žádné falešné plasty. Bez lamina. Plech pro všechno.
Tak toto tu ještě nebylo, je to něco uplně nového.
Tak toto tu ještě nebylo, je to něco uplně nového.
Je to pecka...
-> chooki: vec nazoru...
-> chooki: spis je evidentni ze penize nepostrada

no mě se to teda moc nelíbí....
Nejpěknější je stejně origo

Nejpěknější je stejně origo

jako pecka to je, bez diskusie...ale je evidentne, ze ten typek nema vobec vkus...to dokazuje jak ta Rka s motorom isuzu, aj ten tuzinogvy golf III aj tato obluda...totalne nevyvazene tvary
pecka...

tak to je pecka
Husty. Ty svetla mi tam ted nesedi musim si zvyknout,kazdopadne to bude pecka
...a to je Rapid??

Velmi pěkné.

jo tak na toto jsem opravdu zvědav
velmi pekna a cista praca nech sa dari
to jo vypadá zuřivě
-> Luukkyy: vypadá to celkem krutě
-> Luukkyy: konečně