skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Ak47 Aktualizace
-> Nwkt: To vis jsem linej cist

-> Jaktak: Tak si ten "inzerát" přečti celej a pořádně
-> Jaktak: co že je na prodej? Rabbit? Není, slouží pro reklamu
Pekna prace to se musi nechat. Bohuz dneska je uz tunung prevazne o penezich. Myslim ze vitez minulyho tuningcupu edge s oranzovou oktavkou si taky nechal vsechno udelat u firmy. U me je nejlepsi cervenej favorit z decina, majitel si na tom vsechno delal sam a to auto je komplet predelany.
Myslim ze tenhle vytvor je na prodej za 1 000 000.
Myslim ze tenhle vytvor je na prodej za 1 000 000.
Pro rejpaly - mluvim všobecně, ne o Rabittovy....
-> Montér: Pokud se jedná o nějakou práci, tak je to fajne...tak to mám i já. Ale ne celý auto - jak sem psal níže.
-> havlik: Ano, je to o penězích..proto ted dřepim doma a nedělám na autě...a ještě o počasí
-> Tuner#2: Jinak.. kdybych chtěl dělat... je to příklad, nevim čemu na tom nerozumíte...
-> Montér: Pokud se jedná o nějakou práci, tak je to fajne...tak to mám i já. Ale ne celý auto - jak sem psal níže.
-> havlik: Ano, je to o penězích..proto ted dřepim doma a nedělám na autě...a ještě o počasí

-> Tuner#2: Jinak.. kdybych chtěl dělat... je to příklad, nevim čemu na tom nerozumíte...
-> David29: jinak taky souhlas s Montérem
-> David29: o peníze jde až na prvnim místě vždycky

-> David29: Přesně jako Montér. Nemám k tomu víc co dodat...
-> havlik: Když je i v prdelákově u nás, tak si myslím, že máš pravdu
-> havlik: Když je i v prdelákově u nás, tak si myslím, že máš pravdu

-> David29: Tak bylo to mysleny spis jako ze neumi lakovat, takze neni lakyrnik, ale porad to muze bejt tuner

-> havlik: To byl příklad..tak dejme tomu že nemám peníze..o to tady nejde 

-> David29: jak nemáš jak a kde:D v Praze nejni žádnej boxerskej klub? Nejni to zase o tvojí lenosti nebo neschopnosti něco najít? hmm...
-> Montér: To zas ale přeháníš... tak třeba já, bych chtěl dělat box..ale nemám kde a jak, ale i tak o sobě budu tvrdit že sem boxer?
-> David29: No a ted si presne trefil co vede ty lidi nechat si to stavet...a) nemaj kde co a jak a za b) neumej....takze bych nikoho podle toho tak rychle nesoudil...
-> Tuner#2: Vlastně je jediný, co dělat nebudu - nebudu vařit. Za a) nemám CO a za b) s tim neumim....
-> David29: Jo pomocníky to jsem taky měl. Vlastně to auto vzniklo samo. Hele pokud chceš takhle dělat auto, tak nebude ani za 100 let a hlavně nebude dokonalé to mě věř. Já jsem zatím takové domorobo nikdy neviděl. Možná budeš první, ale pokud to budeš stavět opravdu sám, tak toho se já už nedožiju

-> Tuner#2: Tak jednotlivý díly to sme zas jinde...mluvim o tom, když si necháš udělat lak (včetně broušení), motor, převodovku, napasovat jednotlivý díly, postavit nápravy... a pak to ty na nejvíš spojíš dohromady a ještě s něčí pomocí-))
Třeba já co chci stavět, nemám v plánu nic co bych nechával dělat (až teda na pískování, zinkování a pokovení, že)....
Třeba já co chci stavět, nemám v plánu nic co bych nechával dělat (až teda na pískování, zinkování a pokovení, že)....
David29 19.05.08 14:24:39 napsal: -> Tuner#2: Proč "lepší" než Rabbit? Pro mě je lepší třeba i posranej originál, když budu vědět že si to majitel dělál sám - nebo aspon většinu.
hmmm, tak to se u mě taky nezastavíš, já jsem na svým toho moc neudělal
hmmm, tak to se u mě taky nezastavíš, já jsem na svým toho moc neudělal

Treba by me zajimalo jak si Majkl obhaji kuzi v aute
"To neni tvoje kuze, nezajem." 

Ja myslim ze na srazech se hodnoti jenom auta, ne majitele, takze tak;-) Jestli si na tom delal sam nebo ne nemeni nic na tom ze to auto je u nas v CR jedinecne a samozrejme ze na srazech vyhrava.
-> David29: A jako ten "posranej originál" uděláš do sám? Ty máš doma lakovnu s vypalovacím boxem? Ty umíš kvalitně vyvařit auto? Umíš dobře rozebrat a složit motor a převodovku tak jak se to má přesně dělat? Já se přiznám, že teda opravdu ne a tím pádem se chlubím cizím peřím...
-> venni: Ne moje, žádný nemám... ty co se dělaj třeba na letišti :4:
-> Tuner#2: Proč "lepší" než Rabbit? Pro mě je lepší třeba i posranej originál, když budu vědět že si to majitel dělál sám - nebo aspon většinu.
Me spis serou lidi, co si auto nechaj postavit a pak machrujou jak to a to udelali sami :) Nebo nechaj neco udelat na aute a pak se chlubi zpusobem "Dneska sem udelal". 

-> David29: aha já pochopil ty Tvoje "závody" takhle 

jdu dom. tak zas někdy kucííí
proberem neprobraný

David29 19.05.08 14:17:22 napsal: -> venni: Ale rallye..bavíme se čistě o "amaterském" tuningu...
-> Tuner#2: Provedu Tak mě ukaž jediné amatérské auto postavené doma v garáži u nás, kde si majitel dělal všechno sám a je lepší než Rabit. Moc se na něj těším, ještě jsem takové neviděl a to jezdím na srazy 8 let.
-> Tuner#2: Provedu Tak mě ukaž jediné amatérské auto postavené doma v garáži u nás, kde si majitel dělal všechno sám a je lepší než Rabit. Moc se na něj těším, ještě jsem takové neviděl a to jezdím na srazy 8 let.
-> venni: Ale rallye..bavíme se čistě o "amaterském" tuningu...
-> Tuner#2: Provedu

-> Tuner#2: Provedu

-> Tuner#2: já mám svou garáž se svím výtvorem. takže závist je upně někde jinde neblázni

-> David29: to asi takové rally nemůžeš ani vidět co?Jezdci si taky jen diktujou jak jim maj mechanici nastavit podvozek 

-> David29: Tak to na moje ani v Doksech nekoukej

-> Majkl: dovednos obsloužení se u bankomatu ovláda každej
-> Psilocibin: Mám na to jiný názor. Tvůj jsem taky kdysi takový měl, ale byla to převlečená závist a naštěstí jsem z toho vyrostl. Třeba porážka od Adama v TC mě vůbec nevadila, protože to auto prostě "lepší" je, ale když bylo o chlup předemnou Brko, kde to stavěl všechno sám majitel, ale dle mě je to hnus včetně zpracování, tak to mě teda mrzelo. Takže ono to opravdu není o tom si všechno udělat sám. Co třeba vačku, tu taky dona nabrousíš lépe než p. Čepek, tlumiče uděláš doma výměnou za převoďák a Hušek je jen blb, který za to chce prachy? Takhle bych mohl pokračovat včetně přípravy na lak a lakování až do nekonečna.
-> Majkl: neříkám všechno ale využít maximálně svoje dovednosti
-> Majkl: Tak kdyby byly závody - vždycky u mě bude mít větší obdiv třeba 5. co si to stavěl sám, než ten kdo bude 1. a auž to takhle koupil, či si to nechal postavit.
Když přidu k autu - "Hezký, to sis dělal sám?" a on řekne "Ne, to sem takhle koupil", tak du okamžitě k jinýmu autu...
Když přidu k autu - "Hezký, to sis dělal sám?" a on řekne "Ne, to sem takhle koupil", tak du okamžitě k jinýmu autu...
-> Majkl: však to je jen na tobě jak u toho auta na sraze budeš stát s rypákem nahoru.... Začal sem stavět auto protože ho stavět chci a ne se koukat jak ostatní pracují a auto nabývá. Mě by to nebavilo. TC kvůli tomu odsuzuji.
-> David29: Ukaz mi kolik lidi tady si na aute delali vsechno sami :) Pokud chces kvalitni praci, tak tu proste vsude udelat nemuzes...
-> Psilocibin: jenze on nepotrebuje slyset jaky ma sikovny rucicky, ale rad slysi nazory ze ma super karu a rad vyhrava treba pohary.. v TC se taky nikdo nepta jestli si to delal ty nebo firma. Mas to, tak to mas a nazdar. Ja jsem si taky spousty veci nechal na aute udelat a neprijde mi ze bych se chlubil cizim perim..
Kdyz si necham postavit barak na klic, taky se s nim pak budu chlubit..
Kdyz si necham postavit barak na klic, taky se s nim pak budu chlubit..
-> Psilocibin: Ale jde taky o to aby to nějak vypadalo
-> Tuner#2: jen sem napsal co sem viděl. promiň ale neuznávám, když dáš auto někomu ať si hraje a ty platíš. Za dobu co si stavím své auto sem zjistil, že si spoustu věci dokáže člověk udělat sám. Taky nejsem karosář a dělám si kisnu sám.... Jestli na to člověk má tak ať si to zaplatí, ale pak nemůže čekat to, že o něm budou lidi říkat jaký má šikovný ručičky a odemě to taky neuslyšíš

-> Tuner#2: kdyby jsi to auto mel a byl s tim na srazu, dosli by za tebou borci a zeptali se te jak dlouho jsi na tom delal a kolik na tom bylo prace, rekl by jsi jim ja na tom nedelal vubec nic jenom s tim jezdim a vsechno delala firma???
-> Adam6666: Ne mluvil jsem s Adamem na loňských Válkách, ale i kdyby mě kecal a měl v tom jen prachy a ideu, tak o tu jde především. Jediný co se mě na tom nelíbí, že to auto "prodal" reklamce a opravdu si ho moc neváží, ale to je problém skoro všech bohatých.
-> Tuner#2: tak mozna rekl jak to ma vypadat, to je vsechno.... to je problem v tom ze vy si neco prectete v casopise, kde je napsane jak moc na tom delal a pak si kazdy mysli jaky je to kapr....

-> Psilocibin: LOL na tebe přesně sedí to co píšu i Davidovi. Tuning scene je jen klub a Adam sám postavil eRko s Issuzu motorem, pak Golfa a teď tohle. Ano není karosář, takže plechařinu mu dělala ta firma na odkazu, není lakýrník, takže to měl kupodivu v lakovně, ale třeba palubku dělal u sebe v garáži na rozřezaném torzu Rapida, atd. Já taky mám na autě spoustu věcí co jsem nedělal sám a to o mě budete psát za zády, že jsem Žlutku někde koupil a chlubím se cizím peřím? Když budu mít prachy, tak si hodím Porsche do Německa do Gembally a rozhodně se za to stydět nebudu, protože jsou prostě věci co doma neuděláš.
jednou jsem viděl na netu fotku jak mu(králikovi) kolem toho skáče šest lidí. to je dvanáct rukou. auto bylo postaveno během jednoho roku. sám by to nikdy tak rychle nedal. Myslím, že mu to dělala nějaká zlínská tuning firma.Nejspíš Tuning scene, ale jistej si nejsem. Jinak auto je to krásný, ale mě by neuspokojil pocit, že jsem ho nestavěl.
-> Tuner#2: Nikoho nepomlouvám..mluvim všobecně...
-> David29: Ale Adam se na tom autě podílel více než dost... než někoho pomlouvám, tak si zjistím alespoň fakta.
-> Majkl: Dobře... ale rozhodně když vidim tuningový auto, tak předpokládám že to je majitele práce, nebo se na tom nějak podílel.
-> David29: tak to mas mylnou informaci. Tuning je to mit neco cim se odlisujes od ostatnich. Nic o tom ze by sis to mel udelat sam.
-> David29: Jsou i firmy které ti udělají co chceš