skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Prosim o pomoc - Patrani
-> Dale_Estelle: bojim se ze to nebude ono.... 

-> Matsoft: to to jen majkl nemohl vydžet

up.... a znovu jsem neco zaslechl o modrem cabriu v Praze.....
-> Tili: vim, prrej to byloo dost boreny atd... majitel ho pry porad ma. Jeden kamos snad ma na nej kontakt.
-> Matsoft: To auto bylo KO.Přestavěný garde dost brutalním způsobem(jeden bok Garde druhy Rapid) přední náprava "M" 130 motor,číslo ze 120 a papíry Š100 přestavěný na Rapid.Nevím kde mu je konec...Já ho chtěl koupit,ale pak jsme se nedohodli.Po třech návštěvách s penězma v ruce mě to přestalo bavit...
-> felda1,6: vim o tom. MEISE, cervena metla. Majitel ho stale ma.
-> Matsoft: v Teplicích v autobazaru dubská se prodávalo kábro rapid 136 rv tušim 89, na číslech. ale je to asi 5 let z5, bylo vínový a stálo 100tisíc
-> Syny: tak to mas jeste 5minut
-> m8rinek: Ne
Dneska sem se tu musel pobavit
Ja chodim spat tak ve dve vstavam ve 12 

-> Syny: ty vole spíš vůbec?
-> m8rinek: Vola mi nekdo? 

-> Matsoft: ty krávo a prej kdo je tady svetluška

to je dobrý tis viděl takovejch kabrijí a na vlastní voči sem viděl v praze snad jednoho jedinýho a to tvýho (několikrát)

az na pridavne dalky melo predek presne stejny jako 120.
Taaaak trosku obnovime.... tentokrate se nejedna o cabrio, ale o obycejne GARDE. ktere jsem pred lety prodal do KLADNA.....
vzadu za moji byvalou 120. pry byvalo videno u BAUMAXU, ale kdykoli jsem jel kolem, tak jsem ho nevidel :(
vzadu za moji byvalou 120. pry byvalo videno u BAUMAXU, ale kdykoli jsem jel kolem, tak jsem ho nevidel :(
-> Matsoft: Já jenom pro jistotu jestli myslíš ten co mám za kopcem. :o)
-> Fén: Jizni Morava - kupodivu.... vim ze je i nejaka jina pr*el co se jmenuje stejne, ale myslim samozrejme ten znamejsi 

-> Matsoft: Kterého Hodonína?
-> aceboss: nebylo, kdyz nevim SPZ.
-> Matsoft:
Že tě to pořád baví nebylo by rychlejší se kouknout registru motorových vozidel??Tam máš jejich majitele i s adresou za pár sekund

Obnovuji...
OKOLI HODONINA: GARDE CABRIO, pravdepodobne GRAF und STIFT, na CZ dokladech.... zatim vic info nemam
OKOLI HODONINA: GARDE CABRIO, pravdepodobne GRAF und STIFT, na CZ dokladech.... zatim vic info nemam
Tak opet obnovuji tema... na vcerejsi AUTOSHOW jsem dostal info, ze pred cca rokem a pul byl v Praze-Petrovicich viden MODRY RAPID CABRIO, tak prosim, pokud se tam nekdo pohybujete ci mate zname, tak zapatrejte
-> Tili: super, to by mohl byt ten z okoli Plzne o kterem vime, ze tam je, ale nic vic....
Mam foto z roku cca 2000-2001 nějakého staršího pána z okolí Klatov s Rapidem standaretem(červený).Foto pohledám a dám ho sem...
-> Gryzly: Brumov - Bylnice zní název obce. Auto stálo v Brumově.
-> aceboss: ano, ten s MTX zna toho s gardeckem, ale ja nemam kontakt ani na toho MTX
-> Bobesh: těch Broumovů je víc.
-> Matsoft: Já být tebou tak na to Garde jdu právě přes toho MTX-a její majitel bude určitě vědět kdo má to Garde takový auta se nepřehlídnou a pokud on má MTX tak na 99% zná i toho s tím Gardesem takový lidi se znají skoro všichni
a atkvý auto jen tak neschováš a nezamaskuješ
!
Podle mě zjisti kontakt na toho pána s tím MTX a máš vyhráno.

Podle mě zjisti kontakt na toho pána s tím MTX a máš vyhráno.
-> Matsoft: červený kabrio jsem viděl v Plzni,ale už je to dřív
-> aceboss: ano, odtamtud jsou jeji fota na auta5p.eu z oldtimer srazu - ale to neni 1) to je MTX o ktere mi nejde...
-> Matsoft: Jedničku znám ze Slavkova

-> Gryzly: Suzie je od Broumova

-> Gryzly: jj neco takoveho.. kdybych prohledal forum, tak bych to vedel na 100pct
-> Matsoft: já myslel žes zapomněl. Byl to Broumov?
-> Gryzly: o tom vim a mam i foto, proto ho sem nepisu....
-> Matsoft: nepsal tu někdo v nějakém tematu o kabriích že videl na procházce u nekoho na zahrade kabrio a že tam potom pujde a nafoti ho? myslím to bylo v broumově?
-> Matsoft: zabudol si na luxa co videl Haso niekde na slovensku :D
-> Matsoft: nic nic, ty muzikant a zachvilu su vsetky na dvore :)
obnovuji toto tema...
a pridavam
4) Lux (modry nebo cerveny) v okoli CERNOSIC - uz jsem o nem tady taky nekde psal....
5) Rapid Cabrio (asi MEISE) cervena metaliza TEPLICE
6) Standart CERVENY okoli PLZNE
a pridavam
4) Lux (modry nebo cerveny) v okoli CERNOSIC - uz jsem o nem tady taky nekde psal....
5) Rapid Cabrio (asi MEISE) cervena metaliza TEPLICE
6) Standart CERVENY okoli PLZNE
-> Karlos: ja vim a jsem tobe i Matspoftovi vdecnej, ale rikali mi to asi 3 ruzny lidi, a videli ji v dobe, kdy ta moje uz stala tam na dvore pod plachtou ...
-> M a r c e l - GARDE: Jsem od Benešova a kromě toho, že jsem objevil Meisu, kterou jsi pak díky bohu z těch lidí dostal, tak jsem tu za celých 22 let jiný Garde kabrio neviděl.

no tak v Teplicích sem teda zatím neviděl cabrio ale až ho uvidím tak se ozvu

-> M a r c e l - GARDE: prave proto se na to ptam.
okolo toho benesova prej je jeste jedno cerveny GARDE cabrio, stejny jako mam ja, taky se 4okem, rikali mi to naky lidi tam z okoli, ale nikdo nevi ci to je, ma to normalene SPZ...
-> Matsoft: je mi to jasny,ty nic...ty muzikant

Ja ne... kamos. Ale zmapovat to chce
-> Matsoft: ty mas o nejaky kus zajem?nebo to jen chces zmapovat??
Patram po 3 cabriich. Bohuzel ani u jednoho neznam majitele, jen jejich mista vyskytu.
1) Uherske Hradiste - Garde cabrio bez ramu (neplest s tim cervenym MTX rapidem, co tam jezdi)
2) BENESOV - nekdy na jare spatreno u nejakeho obchodaku a fotbaloveho hriste v okoli Benesova
3) Teplice - je tam uz pry dlouho a obcas jezdi.
Za jakekoli info dekuji
1) Uherske Hradiste - Garde cabrio bez ramu (neplest s tim cervenym MTX rapidem, co tam jezdi)
2) BENESOV - nekdy na jare spatreno u nejakeho obchodaku a fotbaloveho hriste v okoli Benesova
3) Teplice - je tam uz pry dlouho a obcas jezdi.
Za jakekoli info dekuji