A máme tu ďalšiu limitku, tentokrát V3S UN v zhrdzavenej podobe.
Bol by som zvedavý, či si česká armáda mohla počas hociktorej misie dovoliť nechať si tieto autá takto zchátrať vyvolajúc tak dojem krajiny bez financií na údržbu vozidiel a vyvolať tak zároveň posmešky na stav armádneho vozového parku. :D
Cisternovú V3S v takomto stave si viem predstaviť na vidieku, v armáde však určite nie.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Abrex a podobné modely (nejen) Škodovek
prohledat
13854 příspěvků (zobrazeno 4451 až 4500) od 23.10.2006 do 04.03.2025, založil/a Martin2705
Zdravím Vás po dlhej dobe. Viem že tu tento "modelár" bol už pár krát spomínaný, a tak by som sa chcel podeliť s mojou skúsenosťou s ním. Ide o modelára menom Zdeněk "Lykan" Kočí prípadne často sa vyskytujúci na aukre pod prezývkou nelly-n18 a podobné. Od neho som kúpil ešte na začiatku roku cez aukro krásnu Ladu VAZ 2104 vo farbách VB. Veľmi som sa na ňu tešil a tak som hneď za model zaplatil. Bohužiaľ ale s jeho výhovorkami o tom ako nemá čas, chodí aj on do práce a podobné veci, prešlo už skoro 5 mesiacov a model mi ešte stále nedorazil. Je veľmi vtipné stále dookola čítať prakticky tie isté výhovorky a potom sledovať na facebooku čo všetko stihol za ten čas, ale na poštu si proste cestu nenašiel. Už tu bola aj taká výhovorka, že model dávno poslal a že teda neni problém a zabalí presne taký istý (ručne prerábaný model, určite bude taký istý) a tak budem mať dva. Následne ale po pár dňoch sa už k tomu nechce priznať, že by niečo on posielal a samozrejme tento týždeň to pošle a model je u mňa raz dva. A na posledné správy už radšej ani neodpisuje a len ich otvorí. Ako hovorím, prešlp skoro 5 mesiacov, z aukra sa samozrejme vraj vymazal ( aukro.cz/show_user.php?ui
d=161774... ). Takže prepáčte za tak dlhý príspevok, ale chcel som Vás oboznámiť, že aj takí sa nájdu a preto mu prajem veľa šťastia s mojími peniazmi :) PS.: bohužiaľ obrázok je už len z archívu aukra, takže iba zmenšenina.
Promiňte že to sem pořád cpu, ale kamarádi se snaží udělat to samé, vlastníma rukama. Třeba se tu brzy objeví i jiné výtvory, a já budu moci konečně udělat cisterny PHM. PS. Hromadí se u mně spousta nástaveb. Korby z Tater, If a Avií. Pokud máte někdo zájem.
-> Jarda: Víš Jardo, kolik lidí by si koupilo třeba MTX? myslíš, že tolik aby to pokrylo náklady na vývoj modelu? já osobně si myslím, že ne. Baví mě číst ty věčný dotazy na FCB stránkách Abrexu ,,kdy bude tohle a kdy zas tamto". Stokrát dokola. Předpokládám, že Abrex nemá v plánu udělat řadu Škodovek a zrušit se. Jako firma plánuje budoucnost a tak logicky nemůže udělat všechny modely za jeden rok. Abrex má chyby, hlavně na modelech, ale musíme si uvědomit, že je to furt soukromá firma jejímž cílem je zisk. A to vědí sami nejlépe, jak zisku dosáhnout.
-> m8rinek: 2014
-> kraska98: kterýho roku?
-> Jarda: A protože Škoda je natolik dusí, že práce pro ně je priorita. Jakejkoliv model pro Škodovku prodaj najednou třeba v 50 tis. kusech. Na to se s individualně prodejnejma modelama nedostanou ani omylem + to, že prodeje stále klesaj, pač lidi míň utrácej.
110r 1:18 se má objevit na trhu nejpozději do října.
-> Jarda: no protože to dělaj pro škodovku
www.obautodily.cz/eshop/.
../skoda-fabia-rs2000-1-43
-concept-car-rallye-green-
metallic-id:10264.eshop
tak dlouho jim trva nez udelaj erko, rapida delat nechtej, stejne tak mtx roa, ale toto maji hotove hnet :/
tak dlouho jim trva nez udelaj erko, rapida delat nechtej, stejne tak mtx roa, ale toto maji hotove hnet :/
Tatra č.4 před kompletací. Trojku jsem na chvilku přeskočil, došla barva.
-> conwoy69: ta CASka vypadá fajně,těšim se na výsledek ;-)
-> miroussm: Majáky jsou daný blbě, do otvorů ve střeše, takže rampa nemůže být moc vysoká a musí být přesně nad původním místem. Pokud tedy nechcete střechu kytovat a přestříkávat. U Fav. VB by měla být trochu více vzadu. Pozdější Fáčka s hvězdicí na kapotě už měly anténu jako Felicie. Mohu dodat fotky.
Mám dotaz,existuje, škoda 1203 ,se zaslepenými okny v barvách Jednoty?
-> conwoy69: Policejní Favority měly anténu už vzadu? neměly to tak až Felicie?
Jinak pěkné, drobná úprava, ale hned modelu dá na autentičnosti. Jak mají vůbec přidělané v Abrexu majáky? lepené nebo je provrtaná střecha a je to nějak chycené zevnitř?
Jinak pěkné, drobná úprava, ale hned modelu dá na autentičnosti. Jak mají vůbec přidělané v Abrexu majáky? lepené nebo je provrtaná střecha a je to nějak chycené zevnitř?
-> doking 16.06.14 18:34:15: nn, na FB jsem se neptal. Tohle je můj FB
jo a sory za možná přehnanou reakci, na čtyřlístku jsem vyrostl, tak jsem možná reagoval zbytečně přehnaně 

-> 26leonidas: Superb v bílé jsem dělal už dřív, několikrát, ale všechny se prodaly, tenhle snad konečně zůstane.
V sobotu ráno montuji dvě nové vitríny a řádně uložím všechny modely, které jsou dneska jak v depozitáři jeden na druhém, takže to sčítnu a napíšu.
Nebo můžeš kouknout sem, většina (krom těch posledních) je zde:
www.modelgaraz.cz/produkt y/meritko-1-43
V sobotu ráno montuji dvě nové vitríny a řádně uložím všechny modely, které jsou dneska jak v depozitáři jeden na druhém, takže to sčítnu a napíšu.
Nebo můžeš kouknout sem, většina (krom těch posledních) je zde:
www.modelgaraz.cz/produkt y/meritko-1-43
--> mischicka : Na tieto (posledné prírastky) si pamätám len teraz neviem či s tvojej modelgaráže alebo si to ukazoval tu. Pekná práca, sú skvelé.
P.S. Koľko máš teraz policajných áut a z ktorých krajín? Plánuješ ešte niečo s touto tematikou?
P.S. Koľko máš teraz policajných áut a z ktorých krajín? Plánuješ ešte niečo s touto tematikou?
-> 26leonidas: Díky.
Superb se mi taky líbí - dělal jsem už v bílé (PSNI Station Car) a stříbrné (PSNI Armed Response), ale v té modré je snad nejhezčí.
Superb se mi taky líbí - dělal jsem už v bílé (PSNI Station Car) a stříbrné (PSNI Armed Response), ale v té modré je snad nejhezčí.
-> mischicka : Pekne si sa pohral. Všetky sú pekné no najviac sa mi páči ten Superb a Octavka Combi. Mňam. :)
-> Klubko_: Z kartiček jakoby telefonních, tohle byla nějaký klubová Čtyřlístku,neptal si se na to náhodou i na FB?
-> mischicka: A zrovna jediná pěkná barva, modrá Race, tam není... 

-> doking 12.06.14 01:36:53: tyvole, Pinďa! Z čeho to lepíš? Ze Čtyřlístků? 

-> rapido: Dělal ho Minichamps zcela určitě, ale to už by se asi horko těžko shánělo a když, tak za solidní peníze a to je pak zase škoda na přestavbu.
Edit: ale jo, dají se sehnat: www.ebay.com/itm/.../3510 91975861?pt=UK_Toys... www.ebay.com/itm/.../1807 19834244?pt=Diecast...
Edit: ale jo, dají se sehnat: www.ebay.com/itm/.../3510 91975861?pt=UK_Toys... www.ebay.com/itm/.../1807 19834244?pt=Diecast...
Taky jedno policejní auto z Prahy, které už má odježdíno BMW 535i, autíčko na předělávku jsem sháněl několik let Schabak- Německo, od Bburaga to není ono, jiný výrobce to nedělá v 1:43, nebo o tom nevím

Tatry jsou nádherný i proporčně ladí oku a na tu síť mě ještě napadla ta z masky ke křovinořezu,má ještě jemnější očka nežli mušák

-> conwoy69: Která z nich je ta moje :-D?
-> conwoy69 13.06.14 08:08:46: Vyčerpávající odpověď. 
Jen pořád čekáme na nějakou fotku ve větším rozlišení, hlavně té žluté... prosím prosím.

Jen pořád čekáme na nějakou fotku ve větším rozlišení, hlavně té žluté... prosím prosím.

-> roberto950: Ještě možná nějakou fotku udělám ale závěr to rozhodně nebude. Další dvě hasič. Tatry se kompletují a další dvě nástavby čekají na podvozek.
-> conwoy69 12.06.14 22:23:57: paráda, si sa vyhral, a ak sa bude dať, skús nám na záver dať aj lepšiu fotku ;)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Nejprve si veřejná bezpečnost Casky pouze půjčovala od jiných složek (armáda, hasiči) a dodávala jen osádku. Takže jezdily v továrních barvách, červená nebo zelená. Vozy zakoupené MV měli barvu khaki postupně doplňovanou bílými doplňky. Všechny úpravy se konaly v dílnách MV. V Brně byly úpravy třeba jiné než v Praze. Ona žluto-bílá Tatra myslím, že vznikla jenom jedna a původně byla také zelená. Většinou se přidával jenom žlutý lem viz. OT 64 SKOT. Vlastně první policejní Tatra 815 CAS vznikla také v dílnách v Brně a nikoliv v továrně.
-> conwoy69 : Myslím, že môžeš byť spokojný s tými Tatrami. :) Sú pekné.
-> conwoy69 12.06.14 10:28:28: Já jsem spíš myslel, aby jim je nerozmlátily nebo tak něco, ale i tohle je možné... Každopádně maják byl sundaný.
A byly to původně hasičské CASky přestíkané do jejich brav a nebo byly přímo již vyrobené v těch barvách?
A byly to původně hasičské CASky přestíkané do jejich brav a nebo byly přímo již vyrobené v těch barvách?
Jenom na ukázku. Zítra snad bude lepší foto. ACS 32 T 138.
-> conwoy69: Abych pravdu řekl, vodní dělo bylo první, co mě napadlo, proč tam ten maják není. Ale pak jsem si řekl ,,vždyť hasiči majáky mají a vodní děla taky". A vysvětlení je tak prosté..ale nenapadlo mě.
Zamítnuté přispívání mají:
- aDAm (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: stále mimo téma