-> tunerlada: Tak za těch 130 Kč, to asi lepší nebude no :-D, jako detaily jsou super,ale zpracování tristní,zejména přední a zadní sklo,je trošku hranatější,ze předu to tolik nevadí (kupodivu),ale zadek je strašnej, ten se fakt nepovedl,ani ty zadní světla, je to plast, neni to moc pevné,když za to člověk chytí a mě nejdou sundat z podstavce,budu odvrtávat šroubky, možná že je kovová ta spodní oblá část,to krytí podvozku...lak má taky chyby,kdyby to bylo lépe zpracované, co se týče konkurence modelu,tak má za 1800 Kč přebarvenou T4 do pražských barev (T4 užší skříň pro Drážďany),ale hrajou si na T3... pak je tu ze Slovenska velmi kvalitní model za 4800 Kč, vše v měřítku 1/87 a ten samý výrobce chystá T3 v měřítku 1/48 (americká 1/43),jako stavebnici (nevim cenu,ale snad do 2 tis) a nebo jako hotovou,ale to bude kolem 13 tisíc, stejně tak jako od Vector models kovová 1:43 za 12600 Kč,ta je velmi luxusní (viděl jsem ji,měl jsem ji v ruce),ale taky má chybičky (ručně dělaná),a takže když se u nás vyrábí autobusy 1:43 velmi kvalitně udělaný exteriér,řekl bych srovnatelně za 3000 Kč resin,tak ta tramvaj to je prostě ujetý a jen čekám,kdy se objeví nějaká v cenové relaci busů...
Pro neznalé veškeré odkazy:
T4 (T3) za 1810 Kč
www.mb-modely.eu/index.ph
p?page=shop....
za cca 4800 Kč
yozo-designmodels.blogspo
t.cz/
za 12600 Kč
www.automodels.cz/modely-
aut/.../3147-Tatra-T-3-M10
6-tramvaj-Praha-Vector-mod
els