skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Abrex a podobné modely (nejen) Škodovek
prohledat
13854 příspěvků (zobrazeno 4001 až 4050) od 23.10.2006 do 04.03.2025, založil/a Martin2705
Dneska mi přišel od Atlasu GAZ 51, nechce ho někdo?
-> 26leonidas 14.10.14 19:40:49: Tak včera objednáno

Něco málo napíši k modelu Škoda 130RS 1:18 od Foxe. Zakoupil jsem variantu z Rallye Škoda 1979 - Haugland. Myslím, že tu už vše zaznělo, nicméně já jsem s tímto modelem spokojen. Nějaké výhrady se vždy najdou - "nízkoprofilové"
; gumy a zadní kola vystrčená ven, takové tuningové přední stěrače a křivě nalepené kryty světel na rampě. Nejsem si jistý také předními sedačkami, jestli byli ve stejné úrovni a stejného typu zrovna u této škodovky. Ještě dodám nějaké foto......... Jinak polepy a SPZ jsem ještě nedodělával, není čas
Nazdar kolegové! Měl-li by někdo zájem o věci k přestavbě Škoda 110R na rally vůz Udlínek-Pavlovský Rally Škoda 1975, zde jsou k dispozici obtisky...
sewellel.webnode.cz/produ cts/obtisky-skoda-110r-ral ly-udlinek-pavlovsky-rally -skoda-1975
a zde resinové díly...
sewellel.webnode.cz/produ cts/resinove-dily-vhodne-p ro-prestavbu-modelu-skoda- 110r-rally
Také mně nově najdete na Facebooku...
www.facebook.com/sewellel
sewellel.webnode.cz/produ cts/obtisky-skoda-110r-ral ly-udlinek-pavlovsky-rally -skoda-1975
a zde resinové díly...
sewellel.webnode.cz/produ cts/resinove-dily-vhodne-p ro-prestavbu-modelu-skoda- 110r-rally
Také mně nově najdete na Facebooku...
www.facebook.com/sewellel
-> Luky: www.svet-aut.cz/
-> doking: kde se dají sehnat ty kola?
-> tunerlada: Za ty peníze je to odpovídající. Žádná tragédie, žádná hitparáda. Celkově bych označil za průměr, ale vzhledem k ceně, není co řešit.
-> doking: Tak to by mohlo být "vyhovující".. 

-> Jozka: nee bude to čistě civil,ale s jinými koly a uvidím,jestli ještě něco navíc dostane. Ve stylu Fífova MB :-)
odtajnim jeden projekt MB 69,abych si doplnil, řadu, foto modelu 67/68 jinej úsměv dávat nebudu,ale stavím zbývající dve inovace MB,co Abrex nenabízí. Bude dobově potuněná,začíná se mi líbit :-), trošku nesedí spára v prostředním sloupku,ale to se ztratí.
Dále jsem se pustil do prodloužení ternno kabiny z Kadeňáckého terna,ale foto,až ve finále,teď je to nevzhledné,přitom kitování
Dále jsem se pustil do prodloužení ternno kabiny z Kadeňáckého terna,ale foto,až ve finále,teď je to nevzhledné,přitom kitování
-> tunerlada: Tak za těch 130 Kč, to asi lepší nebude no :-D, jako detaily jsou super,ale zpracování tristní,zejména přední a zadní sklo,je trošku hranatější,ze předu to tolik nevadí (kupodivu),ale zadek je strašnej, ten se fakt nepovedl,ani ty zadní světla, je to plast, neni to moc pevné,když za to člověk chytí a mě nejdou sundat z podstavce,budu odvrtávat šroubky, možná že je kovová ta spodní oblá část,to krytí podvozku...lak má taky chyby,kdyby to bylo lépe zpracované, co se týče konkurence modelu,tak má za 1800 Kč přebarvenou T4 do pražských barev (T4 užší skříň pro Drážďany),ale hrajou si na T3... pak je tu ze Slovenska velmi kvalitní model za 4800 Kč, vše v měřítku 1/87 a ten samý výrobce chystá T3 v měřítku 1/48 (americká 1/43),jako stavebnici (nevim cenu,ale snad do 2 tis) a nebo jako hotovou,ale to bude kolem 13 tisíc, stejně tak jako od Vector models kovová 1:43 za 12600 Kč,ta je velmi luxusní (viděl jsem ji,měl jsem ji v ruce),ale taky má chybičky (ručně dělaná),a takže když se u nás vyrábí autobusy 1:43 velmi kvalitně udělaný exteriér,řekl bych srovnatelně za 3000 Kč resin,tak ta tramvaj to je prostě ujetý a jen čekám,kdy se objeví nějaká v cenové relaci busů...
Pro neznalé veškeré odkazy:
T4 (T3) za 1810 Kč
www.mb-modely.eu/index.ph p?page=shop....
za cca 4800 Kč
yozo-designmodels.blogspo t.cz/
za 12600 Kč
www.automodels.cz/modely- aut/.../3147-Tatra-T-3-M10 6-tramvaj-Praha-Vector-mod els
Pro neznalé veškeré odkazy:
T4 (T3) za 1810 Kč
www.mb-modely.eu/index.ph p?page=shop....
za cca 4800 Kč
yozo-designmodels.blogspo t.cz/
za 12600 Kč
www.automodels.cz/modely- aut/.../3147-Tatra-T-3-M10 6-tramvaj-Praha-Vector-mod els
-> tunerlada 25.10.14 17:41:25: je to plast. Kvalita a detaily za tú cenu sú super.
-> CHIP: jaká je kvalita a detaily ? je to kov nebo plast? taky sem o ní uvažoval jako nostalgické vzpomínky na střední školu 

-> mischicka: Mě přišel mailem až ve čtvrtek. Ale jindy mi to taky chodí dřív.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Ten je z pondělka, ne? Tahle favorit "novinka" podle mne vyleze příští nebo přespříští týden.
-> mischicka: Mě ve čtvrtek přišel teprve ten "leták" -> mischicka 20.10.14 13:35:47:
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : No, myslel jsem, že rozřešení přijde už tenhle čtvrtek a nic, takže nezbývá než s nadějí očekávat ten další.
-> mischicka: No jsem na to zvědavej, ale stále platí, že si myslím, že to bude bílej Favorit s logem ČSA. 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Jj, ale myslím, že pro Abrex to prostě bude ČSA, které to, co dnes dělá Správa letiště Praha nebo ŘLP Jeneč, dělalo samo.
-> Nwkt: Sorry, chtěl jsem ještě přidat fotku...
Je to možný. Někde už jsem to videl, ale asi si to nikam neuložil nebo nevím kam.
Je to možný. Někde už jsem to videl, ale asi si to nikam neuložil nebo nevím kam.
-> mischicka: A podle mě to bude bílý Favorit s logem ČSA na dveřích. :)
A "Follow Me" auta neprovozuje ČSA, ale správce letiště, případně ŘLP.
A "Follow Me" auta neprovozuje ČSA, ale správce letiště, případně ŘLP.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Toho jsem tu už jednou dával myslím, ve spojích
-> Nostalgik: Podle mne to bude něco na způsob Follow me, ale obrázek jsem nenašel, jen fabie nebo yeti.
-> mischicka: Pardón, chcel som napísať ČSA.
-> Nostalgik: ČSLA nebo ČSA?
Má niekto fotku Favorita CSLA?
-> kraska98: počítám že již brzo - zde lze asi již objednávat? www.svet-modelu.cz/Advanc
edSearch.asp?M%25C4%259...
Nevíte někdo jak to vypadá s erkem 1:18 od Abrexu ? Kdy už konečně bude na trhu ?
-> doking: Tipuji to na čtvrteční novinku.
Toto mě teď trklo do očí,je to jen v sekci katalog na e-shopu ne, bohužel foto nelze zobrazit.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : No podle stránek Abrexu (ne e-shop,ale katalog), tak tam mají uvedené 4 verze vojenské policie Favorit.
S tou lopatkou,to prodávají jen někteří,ani Sparkys ji podle stránek nemá ( i když si myslím,že fyzicky v obchodě,jsem ji viděl)
S tou lopatkou,to prodávají jen někteří,ani Sparkys ji podle stránek nemá ( i když si myslím,že fyzicky v obchodě,jsem ji viděl)
-> doking: Hmm, taky mám ten svůj mix stále rozpracovaný a ještě asi dlouho tak zůstane...
-> Marto: To už docela dlouho. Spíš mě překvapilo, že v obchodech (např. Albert) je prodávají bez krabice a tím pádem i bez přiložené lopatky. Prostě jen tak jak je bez jakéhokoliv obalu.
-> mischicka: Já myslel, že už vojenská policie byla(?)

-> Marto: To už docela dlouho. Spíš mě překvapilo, že v obchodech (např. Albert) je prodávají bez krabice a tím pádem i bez přiložené lopatky. Prostě jen tak jak je bez jakéhokoliv obalu.

-> mischicka: Já myslel, že už vojenská policie byla(?)
Nasiel som v predaji Oranzovu Tatru na piesok , davam do povedomia :
hracky.alza.sk/tatra-oran zova-d2121664.htm
hracky.alza.sk/tatra-oran zova-d2121664.htm
Po dlouhé době dostává další přestavba finální podobu,ještě musím dodělat příslušenství kolem míchačky
-> Luky 17.10.14 10:32:38: same lepsie
Zamítnuté přispívání mají:
- aDAm (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: stále mimo téma