-> MimiMB: -> FrantaM: Ty vole kluci vyprdněte se na to,když Vám to nejde,nebo se chlubte něčím až to dotáhnete do konce a nebude to upatlaná koule něčeho,(chápu,že každý nějak začínal) mějte věcné dotazy, a né dotazy hodné debilů... Co si o Vás má člověk pak myslet,nebo se to nedá číst pořádně, řešíte prostě úplný pítchoviny a když dáváte fotky,tak i když ta fotka ideální být nemusí,tak sem aspoň necpěte rozmazané,na kterých je vidět úplný kulový (myslím to obecně a zpětně,jak tady již po nějakou dobu sleduji vaše příspěvky).
Je hezký,že Vás také zajímají Škodovky,ale nehroťte to,neblázněte z toho příliš,viz některé vaše výstupy zde...
-> MimiMB: Speciálně pro tebe,holt si mladý je ti 11 let,je fajn,že toužíš po tisícovce,ale vrať se na zem, a zařiď se podle reálných možností, jestli nebydlíš v rodinném domku s tolerantními rodiči a dílnou,tak se na shánění vraku embéčka vykašli rovnou, i ty vraky dneska už rostou na ceně. Prostě každý jsme vyrostli v nějaké době a podle toho máme koníčky a pod, já jsem si taky kolikrát nadával,proč mě nemohlo být třeba 20 let cca po revoluci,resp v době kdy se kdekdo zbavoval 603trojek jako vraků a pod....holt budeš za 7 let shánět třeba Octavii 1 jako budoucího veterána, nevím no,pokud teda EU do tý doby nezavede automatickou likvidaci vozů po 5-10 letech provozu...