skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Abrex a podobné modely (nejen) Škodovek
prohledat
13854 příspěvků (zobrazeno 201 až 250) od 23.10.2006 do 04.03.2025, založil/a Martin2705
-> Lubes120: To je zajímavý exponát. 

www.garaz.cz/clanek/repor
taze-auto-moto-muzea-nemel
-kam-dat-vzacna-auticka-ta
k-pro-ne-opravil-cely-zame
k-21007305
Jsem zhruba pár desítek kusů před tisícovkou modelů škoda. Od 70. let výroby modelů po současnou produkci. Tatry, Bburaga, Matchboxy, Hotwheels, Welly ... to jsou spíše dary a uložené věci. Asi taky tisíc.
Partnerka si myslí, že jsem si statek na rekonstrukci vymyslel kvůli hornímu odkazu. Dodnes jsem neměl tušení.
Jsem zhruba pár desítek kusů před tisícovkou modelů škoda. Od 70. let výroby modelů po současnou produkci. Tatry, Bburaga, Matchboxy, Hotwheels, Welly ... to jsou spíše dary a uložené věci. Asi taky tisíc.
Partnerka si myslí, že jsem si statek na rekonstrukci vymyslel kvůli hornímu odkazu. Dodnes jsem neměl tušení.
-> Shatter: To tak dneska prostě je, navrhuje to Číňan, co to auto v životě neviděl a je mu to jedno, už se málokdy děje,aby kvuli dokonalosti,dělali x prototypů,dokud to nevyladí,věděj,že se to ve výsledku prodá tak jako tak...hlavně u modelu v 1:18 za 1700 Kč,v dnešní době,fakt nemůžeš čekat zázraky, to je třeba si uvědomit, a to ještě ta výrobní cena může být nevim,třeba do 1200 Kč a zbytek je doprava a marže atp (hrubej odhad). Kola jsou věčnej problém napříč všemi měřítky. Abrex to někde jednou říkal,že kola se musí o nějaká procenta zmenšovat,aby to nevypadalo blbě ve skutečných rozměrech v měřítku a to je to,na co si myslím,že Číňan kašle, hlavně teď u těch Škodovek 1:24
-> stepan: Hlavne kolesá majú divný pomer/mierku-puklica je strašne malá atď.. Predok vyzerá ako žiguli-svetlá mi prídu príliš veľké.. zadné svetlá vyzerajú byť úzke.. a nápravy sú podľa mňa tiež priúzke / resp. blatníky široké.. prosto v skratke - proporčne mi to neladí.
vcera dosiel jeden fajn modilek
-> Shatter: Co se ti na ni nezdá, kromě toho, že je strašně nízká teda.
-> Shatter 10.12.21 19:55:28: ja som si ju predobjednal už dávno, snáď to nebude až také najhorsie
Objavil som už reálne foto Triple9 škodoviek v m. 1:18. Mne sa chce plakať aké to je zlé. Čo vy na to?
www.automodely-hracky.sk/ automodely-hracky/.../8329 -Skoda-120-LS-cervena-1-18 -PREDOBJEDNAVKA-k-dispozic ii-v-roku-2022
www.automodely-hracky.sk/ automodely-hracky/.../8329 -Skoda-120-LS-cervena-1-18 -PREDOBJEDNAVKA-k-dispozic ii-v-roku-2022
-> Crestik:
Postrehol som model, ale zatial som si vyrobil iba garaz ktora je k Rapidu dostupna na stiahnutie. (Zmensil ju na cca 1:43)
Postrehol som model, ale zatial som si vyrobil iba garaz ktora je k Rapidu dostupna na stiahnutie. (Zmensil ju na cca 1:43)
...nevím, jestli to tu už bylo, ale pro něco pro papíráky:
PS: já už vystřihovánky všeho druhu už jen sbírám, kdyby někdo něco měl, tak odkoupím, příp. jsem schopen ohodnotit, co má cenu, a co je na podpalku.
www.mpg-modely.cz/www-web areal-cz-mpg-modely/.../16 25-Skoda-Rapid-136-1987
PS: já už vystřihovánky všeho druhu už jen sbírám, kdyby někdo něco měl, tak odkoupím, příp. jsem schopen ohodnotit, co má cenu, a co je na podpalku.
www.mpg-modely.cz/www-web areal-cz-mpg-modely/.../16 25-Skoda-Rapid-136-1987
-> Shatter: Je to vínová no. Jinak ano, ten Kaden je drahý. Ale je to prostě time machine do dětství. Těm jsem ochoten ty věci žrát, narozdíl od Abrexu, kterej mě neba.
-> Karlos (WIO46): Ja som si Welly všimol, mám ich doma a predbehol si ma tu s nimi :) Pripájam sa k -> HLT , veľmi pekné modely za tak nízku cenu.
A Kaden som tiež objavil, ale 15eur za taký malý a nie práve exaktný model, no, ešte som sa nerozhodol.
EDIT. Ešte otázka -> Karlos (WIO46) 11.10.21 19:52:19: : To je tá vínová farba? Vyzerá lepšie, živšie ako foto na eshopoch.
A Kaden som tiež objavil, ale 15eur za taký malý a nie práve exaktný model, no, ešte som sa nerozhodol.
EDIT. Ešte otázka -> Karlos (WIO46) 11.10.21 19:52:19: : To je tá vínová farba? Vyzerá lepšie, živšie ako foto na eshopoch.
-> Apple STS Chvojkovice-Brod:

-> dragon_cb_cz: nene, žádný čokolady, 24.máš poskládanej model
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: A jsou tam čokoládičky, nebo na každý den jeden ventil? 

-> Karlos (WIO46): také mám doma. Na tu cenu moc povedené hračky 

A co nový věci od Welly, taky nezájem? 1:39 za 150 a to samý dělaj i v 1:60, což objednat přes net nelze. Snad na favorita 1:60 narazím.
Hele, fakt se tu neřeší že kaden krom velkých jede znova i malý?
A i zkraje náběhu výroby jsou dostupné, narozdíl od větších.
A i zkraje náběhu výroby jsou dostupné, narozdíl od větších.
Pro projíždějící kolem rozhodně doporučuji hezký uděláno sbírku. Na místě je možné pořídit i modely Kovap.
Majitel sbírky má mnohem více v depozitu, ale bylo příjemné (nebo možná zarážející:)) zjistit, že část Matchbox a Bburago ve vystavenem máme částečně shodu.
A v modelech Škoda a Tatra 20.stol.jsem ve velmi vysoké výhodě.
Každopádně hezká prohlídka.
www.klukovskysen.cz/
Majitel sbírky má mnohem více v depozitu, ale bylo příjemné (nebo možná zarážející:)) zjistit, že část Matchbox a Bburago ve vystavenem máme částečně shodu.
A v modelech Škoda a Tatra 20.stol.jsem ve velmi vysoké výhodě.
Každopádně hezká prohlídka.
www.klukovskysen.cz/
-> doking: Vidíš dobre,už je to zmazané

-> moucan: Za Tatru, ja vidim autobus,Liaz a Favorit?
-> 11mAjA11: Co by si chtěl za Tatru? Kdyžtak PM.
-> rsvancara 24.07.21 17:22:08: Pěkná je.. 

Tak zkušenost s deagostini a kaleidoskopem. Na 6. zásilce mi poslali upomínku přesto, že jsem normálně zaplatil. Už to trvá přes měsíc, chodí mi další upomínky a výhrůžky soudem, parádní přístup... (Na všechny upomínky jsem reagoval a poslal potvrzení platby)
-> rsvancara: Celkem velká,to je 18ka , nebo 24ka?
-> saskyn2:
Asi ne, ja to vlastne popravde ani nikdy nevidel

-> 1560: budeš natáčet další díl sanitky?

-> doking: osobně si myslím, že tím, že to začne vycházet u nás, tak reálné prodejní ceny "dovozců" klesnou, takže další pozitivum, ale když tě to tak štve, tak už tady žádné info dávat nebudu, měl jsem tě díky modelům a tvojí sbírce tady za pohodového člověka nad věcí 

-> doking: ne, nezávidím překupníkům, je mi jasné, že něco asi doprava z Rumunska stojí, některé kusy, co mě zajímají beru z Polska, tak vím, za kolik se dají sehnat s dopravou tady, ale favorit z Polska za 1600,- + doprava eshop nebo aukro je trošku přepal, ale když si lidi nemůžou počkat a musí to mít hned a ty prachy dají, tak se to vesele bude prodávat dál 

-> Hřib: Co je pořád s těmi překupníky, závidíš, že to umí sehnat? Lidi jim tady za to trhají ruce....Každého volba. Je překupník a překupník, ale jen idiot, by to někomu dodával za děkuju/pokud nejsou kamarádi...Navíc je toho dotaženýho tolik, že si to vzájemně konkuruje a ty ceny zase tak vysoko nelezou...:-)
Chystejte si peněženky, 9.9. kilo za 199,- a pak od druhého čísla co 14 dní 549,- a vzhledem k ceně v Eurech to pojede asi i na Slovensku, překupníci co to tahají z RO nebo PL budou mít po piči 

Díky fimě AVD models a dovozci , se rozrůstá moje kolekce vojenských vozidel čsla a ačr.
Zamítnuté přispívání mají:
- aDAm (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: stále mimo téma