skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Abrex a podobné modely (nejen) Škodovek
prohledat
13854 příspěvků (zobrazeno 13501 až 13550) od 23.10.2006 do 04.03.2025, založil/a Martin2705
nikto zo slovakov mi nevie pomoct stym modelom skodofky? zhanam cervenu 120l. velmi budem vdacny

Nevíte někdo jak to vypadá s modelem Feldy? Kdy bude?
Sice to neni model od Abrexu a už vvůbec ne škodovka, ale to snad nevadí.
www.levneknihy.cz/DetailZ bozi.aspx?z=51698
Včera jsem je viděl v Plzni na Americký a vypadají docela dobře a cena 49 Kč je nádherná
www.levneknihy.cz/DetailZ bozi.aspx?z=51698
Včera jsem je viděl v Plzni na Americký a vypadají docela dobře a cena 49 Kč je nádherná

nenasla by sa tu nejaka ochotna dusa z cr co by kupila cerveny model S120L a poslala mi ho na slovensko na dobierku? u nas to predava jedna firma co viem a kokoti to maju vypredane
chcem to na vianoce...

A jak pokračuje Majkl s modýlkem?
-> Milos: uvidime jak to dopadne:-)
-> Nemky: nic ve zlym, ale mne to pripada ne moc vkusne, jinak napad dobry
-> myl@s: moc pekna stranka
nasel sem tam obrazek, kterej chci po novim roce vyzkouset, najit auto na ovladani se stejnyma rozmerama jako jsou rozmery modelu uzovky a vkusne to vpasovat, presne tak jako:

-> tomapa: ale aj tak dik za foto
-> tomapa: ja mam hnedu kamennu....kua to neni moja farba

objednaval ji nekdo z vas pres www.svetmodelu.cz?jestli jo,za jak dlouho vam prisla?psali do 2 dnu a uz je to pres tyden

luky.:tak to je hustý...:-)
www.modellauto.hu/index_a
.php¨
Vlevo nahoře v položce Make vyberte Skoda a budete čumět. teda aspoň já čuměl
Vlevo nahoře v položce Make vyberte Skoda a budete čumět. teda aspoň já čuměl

-> Gemini: 240,-
-> 120l: kolik to stoji ????
-> Boro125L: když jukneš ke mně, tak tam mám fotku modelu v mahagonové červené (taková červeno hnědá)
nema niekto ako vyzera hneda???dik

tak cervenu 120 som uz objednal...aspon budem mat nieco pod stromcekom aj ked to tak skoro neuvidim

tak konečně! už mám taky abrexovou 120.přesně taková,jaká je na obrázku.
(ta na obrázku není moje..)
(ta na obrázku není moje..)
-> Mates110L: Tady mam už pár dní inzerát: skoda.stable.cz/cz/index.
php?action=sho...
-> Falcon: Což o to, předelat by se dala, ale tahač T 813 6x6 nemá přezdívku Kolos, to měla T 813 8x8
-> Falcon: Což o to, předelat by se dala, ale tahač T 813 6x6 nemá přezdívku Kolos, to měla T 813 8x8

-> Luky.: Ty cceš tatru??mám tu plastovou co se s ní jezdí po písku,ale má porouchaný vyklápění
výrobce neznám...je to taová te metrová
Je tvá..jestli chceš

Luky.: Myslím tu 813 6x6 co měla dvě řiditelné přední nápravy... myslím že s trochou lidové tvořivosti by se dala přepracovat i na 8x8, kabinu mají stejnou, stačilo by dozadu přidat ještě jednu nápravu a předělat korbu.
Jinak mám starou Karosu, 1203 žlutou, V3S sklápěčku (ITES? Nevim), Talbota Tagoru a 2x Tatru 138... problém je v tom, že jsou některý opravdu "jetý". Proto jsem otevřen myšlence výměny více kusů za jedno éRo, protože o to bych opravdu stál.
Jinak mám starou Karosu, 1203 žlutou, V3S sklápěčku (ITES? Nevim), Talbota Tagoru a 2x Tatru 138... problém je v tom, že jsou některý opravdu "jetý". Proto jsem otevřen myšlence výměny více kusů za jedno éRo, protože o to bych opravdu stál.
-> Falcon:
ja mam od itesu tatru 613 zltu s ciernymi naraznikmi, nevymenis za kolos?
ja mam od itesu tatru 613 zltu s ciernymi naraznikmi, nevymenis za kolos?
-> Falcon: Já chci tu Tratru. Fňuk
BTW, kolos byla 8x8, ta 6x6 zas takovej kolos neni

BTW, kolos byla 8x8, ta 6x6 zas takovej kolos neni

Já mám od ITESu celkem dost kousků, ale 1) Ani jedno éRo
2) Žádnej z nich není v 100% stavu, o krabici ani nemluvě. Asi nejcennější je Tatra 813 Kolos 6x6 - pokud má někdo eRko v lehce ohraném stavu, vyměním

->120l: jasně že to mám komplet, a jěště jednu na náhradní díly, ale prodávat to nebudu. Aspoň zatím nee.
zdenyk:jestli ten vozejk máš celej,a na tý škodě 120 máš celý táhlo,tak to prodej (jestli k tomu máš i origoš krabici) protože pokud máš všechny víše uvedené věci tak můžeš dostat klidně 1000kč! jinak koukni na www.starehracky.cz tam sou různí takoví věci...atd

->Tuner#2: Přesně můj názor, nu a ceny jsou jasně vo něčem jiným když člověk cpe prašule všude možně, není na drahé "hračky". :-)
-> zdenyk: Burago v 1:43 jsou tak pro děti na otlučení při hraní na kobreci. Ale 1:18 už mají celkem slušný vzhledem k ceně. Ono dnes koupíš i ještě lépe udělanou 1:43 než jsou ty ruský, ale je to 800 - 1.000,- a to za tak malé auto nedám :o)
->Tuner#2: taky sbírám 1:43, už od 12. Škodovky mám od Š1202-pic-up až po Roomstera. Nivu a jiné lady a moskviče mám také z ruska, jsou fakt nej... Souhlasím s Tvím názorem na Burago, to nemá s maketama co dělat.
->120l: jo 1000MB mám taky, Š 120 L s vozejkem, Š 1203 v mnoha variantách ale je to náročnější na místo, tak 1:20 v klidu odpočívají v krabici v garáží.
->120l: jo 1000MB mám taky, Š 120 L s vozejkem, Š 1203 v mnoha variantách ale je to náročnější na místo, tak 1:20 v klidu odpočívají v krabici v garáží.
-> Milos: Můj oblíbený seriál z dětství :o))
-> Tuner#2: skoro jako pospekt od navstevniku

-> Pacisek: ale ty ceny!! 1800 a vejs...
-> Pacisek:

od abrexu nemám ale mám 3x1203,2x1000,1x120l.vše v 1:20 a 1x120l v 1:63.
potom favorita v 1:28 a vše je made in cz
a eště jiné (nejsou škodovky) všechno made in cz! ja to totiž sbírám
(na obrázku je ten 1000 ale ne můj ten je z
)zatim čau!

-> Majkl: Užovky nevedu :o))
-> Nwkt: Díky - to víš za mlada sjem to sbíral a mám toho plný pokoj - vybral jsem jen škodovky :o)
No prostě mazec na to že je to 1:43 made in USSR - mám to ještě z TUZEXu :o)
-> Tuner#2: Pěkná sbírka, nějaký favority mam taky
Jinak Abrex na to že je to 1:43, tak je to celkem pěkný - proti třeba Buragu, ale od rusáků se máme ještě co učit...
Niva 1:43
Niva 1:43
Zamítnuté přispívání mají:
- aDAm (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: stále mimo téma