skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Abrex a podobné modely (nejen) Škodovek
prohledat
13854 příspěvků (zobrazeno 2951 až 3000) od 23.10.2006 do 04.03.2025, založil/a Martin2705
-> Lubes: na mé poměry za 1500 drahý základ 

-> HLT: tak to je jasné ale prípadne ako karoseria na detailnejsiu prestavbu fajn

-> Lubes: pro děcka dobré. Ale ze sběratelského hlediska strašné zpracování. Ale aspoň něco 

O tomto ste už počuli?celkom fajna mierka 1:14. V ponuke rozne typy škodoviek 120 a tatra 603
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Já také ne, ale jak vidíš, bláznů se najde dosti.
Já bych teda asi nekupoval model za cenu přes dva tisíce od uživatele s minimem hodnocení (z toho od kupujících celé 3 hodnocení), jedinou aukcí, bez reálných fotografií, navíc když ten model ani není ještě oficiálně k dostání...
Byl by zájem o Erko od Itesu? Je žluté barvy, ovšem chybí kabel. Fotky případnému zájemci zašlu v SZ
Máš pravdu, Fox 2100,-, nevím, kde jsem sebral 1950,- ale to už je jedno. Pod 2100,- to opravdu asi nepůjde. Údaje o dostupnosti mění obchody každou chvíli. Co mám informaci, tak některé obchody jak FOX daly model do prodeje s tím, že k dostání bude na přelomu 10/11. Tzn.taková forma předprodeje. Kdo stihl objednat, měl by mít model garantovaný. V což doufám. Poslední info mám z pátku, že modely ještě nejsou v ČR.
-> miroussm:
Skoda 935 Streamline
Foxtoys - 2100,- / není skladem
Small Cars - 2544,- / momentálně vyprodáno
CK-Modelcars - ca 90,- euro / skladem
ck-modelcars.de/en/.../04 001
Předpokládám též že se časem objeví i v dalších cz e-shopech, stejně jako zmíněná Tatra od Matrixu. Ale cena asi těžko pod 2100,-

Skoda 935 Streamline
Foxtoys - 2100,- / není skladem
Small Cars - 2544,- / momentálně vyprodáno
CK-Modelcars - ca 90,- euro / skladem
ck-modelcars.de/en/.../04 001
Předpokládám též že se časem objeví i v dalších cz e-shopech, stejně jako zmíněná Tatra od Matrixu. Ale cena asi těžko pod 2100,-

-> skodovak123: Ano, Škoda 935 od firmy Autocult je opravdu krásný kousek. Co se ceny týká, je vyšší, ale adekvátní. Kvalita je možná srovnatelná s Matrixxem, který udělal překrásnou T87, za cenu ještě vyšší. Autocult dělá limitky v počtu 333 kusů a prohlašuje, že více jich nebude. Vyrábí především méně známé či zajímavé automobily. Je to poměrně nová firma a Škoda 935 je již druhý model z české, resp. československé produkce. První byl taktéž velmi povedený model Aero Minor. Škodovku mám objednanou již 14 dní, žel v ČR ještě fyzicky nejsou. U Minora jsem trochu prohloupil, ale hodlám ho ještě sehnat. Každopádně jsem velmi zvědavý, za jakou cenu se na Aukru od vyčůraného překupníka prodá. Ale když jsou lidi hloupí, dobře jim tak. Ať platí. Model bude normálně v české distribuci, FOX ho má za 1950,-, Smallcars o něco více a předpokládám, že ho bude mít i třeba Macmodel. A i kdyby všechny tyhle obchody selhaly, dá se v pohodě sehnat na E-bay za různé ceny.
Tak to je nádhera, jenom tá cena no...prostě limitka
aukro.cz/skoda-935-1-43-r arita-i5770086459.html

aukro.cz/skoda-935-1-43-r arita-i5770086459.html
-> vlkousek: Ale bude. Jenom ne na ty letošní...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jaj
tak to na vánoce nebude

-> vlkousek: +/- v příští pětiletce, jak je u Abrexu zvykem.
Ahoj,chci se zeptat nemá někdo přesné info o té škoda rapid 136 od abrexu? Potřeboval bych +/- datum vydání 

-> mzk: Hodně vymazlené to erko :)
A ešte pokus o valník Š1203 zkrížený zo Žukom s kultoviek. Akurát by mal byť o 3 mm dlhší,ale už som nechcel pridávať medzeru medzi kabínou a korbou. Tak uvidím čo s toho bude.
Dalšia je eRka z kultoviek,ktorú som upravil na model 71. Nechýba drevená prístrojová doska,prvomodelový volant,čalúnenie dverí. Zadné svetlá ako som už spomínal z eRky z abrexu a aj zásterky. Ale v skutočnosti vyzerá model lepšie ako na fotkách.
Ahojte,pridávam moje dalšie tri modely. Prvá ja Š 120 LS z kultoviek zo zlatej edície,čo vyšla v tej sračkovej farbe. Pridal som akurát tesnenie okolo okien a čierne strešné lišty.
Nechce někdo Poršáka? Jsem si říkal, kde mám já ten letáček... no a už mi přišly 4. 

fixed
-> Radek Retro eLeSo: Asi nějakej koktavej prohlížeč..

-> HLT 27.10.15 08:36:49: a ted' vložit ještě několikrát..........

Dnešní velká radost. Velký dík Nwkt za objednání a dovoz do Mostu 

-> Luky: smutny je ze cena nebude jen 40x vetsi :)
Já bych chtěl tu 911 Turbo z roku 1975. Ale tak čtyřicetkráttřikrát větší...

-> stepan: já dnes, našel jsem ve schránce letáček 

-> maca: Už včera objednáno, ale taky asi jen prvních pár čísel.
-> Mr._Nosferatu: já Porsche můžu.....uvidim jak budou vypadat na živo, přinejhoršim to utnu no 

-> Mr._Nosferatu: Zamyslím se nad tím.. nejnovější bych sice nemusel, ale ty zbylý mohl.
-> Jozka: První za 99, druhej za 299 a další za 499.
Z letáčku jsem pochopil že jde o kolekci jen 911ctek, nejnovější by myl být model z roku 2013.
Z letáčku jsem pochopil že jde o kolekci jen 911ctek, nejnovější by myl být model z roku 2013.
-> Mr._Nosferatu: Aha.. jsem právě zapomněl, jestli další sekaj za 299, 399 nebo i víc..
To půjde zas po prvním modelu zrušit?
kolik bude celková kolekce modelů? Taky bych si vybral 2-3 klasiky a šmitec...

-> Jozka: Asi jako vždy, okolo 500
Nějak nemůžu dohledat, kolik budou stát ty další..

-> maca: Už mám doma letáček, určitě bych si vybral, ale určitě né celou kolekci, ale tak 2 možná 3 modely.
Novinky od Abrexu pěkné, jen ve skutečnosti jsem toho kombíka Octavia III ještě nikde neviděl
-> Stepan FUN: na foru ewrc přestavuje modely
K.Arno www.kcm-rbr.cz/modely.htm l
Špacír spacirmodely.wz.cz/
Jirka Klementa sewellel.webnode.cz/
Zkus je kontaktovat, třeba je domluvíte
K.Arno www.kcm-rbr.cz/modely.htm l
Špacír spacirmodely.wz.cz/
Jirka Klementa sewellel.webnode.cz/
Zkus je kontaktovat, třeba je domluvíte
Zamítnuté přispívání mají:
- aDAm (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: stále mimo téma