-> Jozka: Já taky neuvažuju, že bych odebíral dál tu kolekci. A Zetora myslím na aukru za to kilo prodáš. Stejně jim to zase bude trvat pár měsíců, jestli vůbec něco přijde. Mě třeba pořád dluží jednu T148 na ten kupon za 99Kč.
-> Tuner#2: Proč tak razatní postup, něco ti udělali?
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Abrex a podobné modely (nejen) Škodovek
prohledat
13854 příspěvků (zobrazeno 5151 až 5200) od 23.10.2006 do 04.03.2025, založil/a Martin2705
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Ještě o tom uvažuju - pouze o týhle padesátce, neb jsem s ní jako kluk jezdil u dědy, ale nějak se mi moc nezdá - a když už na prospektu...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 29.01.14 16:44:05: Právě jsem to roztrhal do koše...
Tak kdo si bude objednávat? Dneska přišel kupon poštou... Sice zase úplně nesmyslné měřítko, ale stejně to asi objednám... a kdyžtak pak prodám na aukru. 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : To je tak, když chybí agro tatry :-D
-> jourin 26.01.14 22:17:49: Kua to vypadá móóc dobře,kdyby něco časem bylo k mání taky bych asi rozbil prasátko

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : tohle už jsem dělal.ale teda bez předlohy :-D
Tak komu zbyla nějaký plonková korba na Tatru? 

-> jourin: Tak to se budeme těšit. 

Zatim je to stale vývoj, ale urcite dam vedet az to bude ve stavu kdy to pujde predobjednat :-)
-> jourin 25.01.14 21:40:26: jestli to myslis vazne tak se taky hlasim, urcite si neco objednam!
-> jourin 25.01.14 21:40:26: Co za kolik? :)
-> Tuner#2: Prijimam predobjednavky :-D :-D
-> jourin: Neprovokuj!
Ta 110L na odtahovce je bomba a žigul 1:18 taky

Ta 110L na odtahovce je bomba a žigul 1:18 taky

Pre tých ktorý by chceli kvalitný ťahač s návesom a majú pár euro navyše tak kuk sem :
ck-modelcars.de/en/.../b6 6000605
Objavil sa tam v zľave až po mojej objednávke. Ináč by už stál v mojej vitrínke. Podľa mňa sa to oplatí.

ck-modelcars.de/en/.../b6 6000605
Objavil sa tam v zľave až po mojej objednávke. Ináč by už stál v mojej vitrínke. Podľa mňa sa to oplatí.

--> mischicka : Ahoj. Dnes som to našiel na Bazoši. Neviem či by ťa to zaujímalo. Ide o model autobusu Mercedes CITIARO od Norev v 1:43. Napadlo ma to že v modelgaráži máš nejaké autobusy aj keď Škody možno by ťa zaujal.
ostatne.bazos.sk/inzerat/ .../Mercedes-CITARO-Autobu s-MHD-Bratislava-143-Norev .php
alebo tu :
ck-modelcars.de/en/.../t- suche?s=Mercedes...
Možno ti to nič nepovie.
P.S. Z Nemecka na Slovensko je poštovné 11 euro. 2x som si od nich objednal a spokojnosť 100% či s expedíciou zásielky či s modelmi. Netáram!
ostatne.bazos.sk/inzerat/ .../Mercedes-CITARO-Autobu s-MHD-Bratislava-143-Norev .php
alebo tu :
ck-modelcars.de/en/.../t- suche?s=Mercedes...
Možno ti to nič nepovie.
P.S. Z Nemecka na Slovensko je poštovné 11 euro. 2x som si od nich objednal a spokojnosť 100% či s expedíciou zásielky či s modelmi. Netáram!

-> Eidy: Jo no to taky :) je to ta nejlepsi mozna varianta, tlacim do toho, pripominkuju to, kritizuju to, delam chytryho a neplatim to :-D
-> jourin: Aha, já myslel, že to nějak iniciuješ.
Tak jsem dneska našel ve schránce letáčky na T148 od atlasu za 129 a i V3S hasiči taky za 129 ....
-> Eidy: Hele aby nedošlo k nějakému omylu :-) Ja s tím nemám nic společného, tohle připravuje foxtoys a airdesign :-) ja jim do toho jen kibicuju :)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : je právě taky od nich,na to kolik plánovali původně verzí,začínají nějak rozšiřovat modelovou řadu,asi aby se ten paskvil možná lépe prodával,třeba od takové casky,nejen hasičku a tady zmiňovanou policicii (zelená,bílá),ale už i také verze VB dle facebooku.
-> doking: No a tohle je od PC nebo od koho? Já právě všechny tyhlety stránky neprolízám, nemám na to většinou čas.
-> Tuner#2: Vím, ale uznej, že kvalita od jourina by byla nesrovnatelně lepší.

-> Eidy 25.01.14 01:44:04: To uz ma nachystany Abrex, dokonce ctyroko 

-> jourin: A bude sériový eRko? Já jen, že model Kóči 1:18 by byl fakt peckovní. 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Já ten model nijak extra neobhajuji,tak ta kabina je stejná jako ta u 138ky vojenský valníkový,to měněj jenom ty kapoty...já o tom taky jinak extra nic nevím,jenom sleduji stránky na fb a tak no
Meritko je 1:18 a cena jeste neni jasna :) asi budou dve provedeni, jedno vyrabeny ve velky serii a levnejsi a pak limitovany serie ruznych barevnych variant v propracovanejsim provedeni proti velkovyrobe. To bude drazsi protoze se to vsechno bude delat rucne.
-> jourin: Už to možná padlo, ale co to bude za měřítko? A jak moc to bude cenově (ne)dostupné? 

-> jourin 24.01.14 19:10:20: ja je to velký cca? Jinak fakt parádní, mě by se líbila za s číslem 42, 39 a bez čísla 

-> jourin 24.01.14 19:10:20: Super, takže okruhovka Martinovský bude? Do toho půjdu ;)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Snad jo :))
-> jourin: Já bych prosím chtěl jedno s Hauglandem, bude taky? :)
-> jourin: Hlavně, aby jejich sběratelská hodnota přesáhla náklady :D.
-> m8rinek: Pokud zelenou nedostanou tak techto pet bude mit slusnou cenu :D
-> jourin: Hlavně, aby dostaly zelenou...
-> doking 24.01.14 16:17:53: Co to je zač? Tohle připadá divný i mě. Ta kapota mi přijde nízká a blatníky nějaký moc kulatý. Ty byly stejný potom se 148, ne?
-> mischicka, doking: Nesmíš řešit až takovýhle detaily. To bys pak mohl vytknout i to, že má model bílé zrcátko a ne černé a bílý jen držák... kdo by se s tím maloval.
Nevím co kdo tenkrát, ale já jsem tuším psal něco v tom smyslu, že co jedno auto, to originál a vzhledem k tomu, že se to nelakovalo sériově...
-> mischicka 23.01.14 22:27:27: Když vidím ty barevný harakiri, tak dost pochybuju že by se drželi nějakýho originálu. Ten jeřáb měl být taky původně oranžový a prd. :(
Nevím co kdo tenkrát, ale já jsem tuším psal něco v tom smyslu, že co jedno auto, to originál a vzhledem k tomu, že se to nelakovalo sériově...
-> mischicka 23.01.14 22:27:27: Když vidím ty barevný harakiri, tak dost pochybuju že by se drželi nějakýho originálu. Ten jeřáb měl být taky původně oranžový a prd. :(
-> doking: Promiň, ale mě to připadá zatím jako to nejhorší. T-138 S-3 vypadá úplně jinak. Má první 138-ka není dokonalá, ale je si alespoň podobná. Dodělávám další dvě.
-> doking: Škoda té korby.
Že by další novinka,ze stránek Fox toys, za mě možná proporčně a vůbec zatím nejlíp vypadající model řady138/148 od nich, ale netoužím po něm,očekávám jiné. To že je ta korba zase z úplně jiného auta,je jim asi,ale úplně jedno...
-> mischicka: přinejmenším,to je detail,který se dá kdykoliv s troškou bílé barvy napravit.
-> doking: Jj, vím, že se to řešilo, ale tehdy jsem nemohl najít žádnou fotku.
Zamítnuté přispívání mají:
- aDAm (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: stále mimo téma