skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Abrex a podobné modely (nejen) Škodovek
prohledat
13854 příspěvků (zobrazeno 8951 až 9000) od 23.10.2006 do 04.03.2025, založil/a Martin2705
-> doking: ono celkově většinou sklopky maj kratší rozvor než ostatní (agro/casky/NK/schwing)
Tohle mě čeká taky, neb agro má také podstatně delší rozvor než S3.
Zjistil jsem docela zásadní problém,týkající se stavby Tatry 148 CAS 32 z atlasovky. S3ka má kratší rozvor mezi 1a2 nápravou než caska,takže abych nedělal hybrida,musím ten podvozek nějak o 13mm prodloužit, jinak po přepočtení skutečného rozvoru S3 do měřítka 43,to cca odpovídá plus mínus 0,5 mm.
Nechcete někdo IFU,třeba na přestavbu? :-). Více přes SZ.
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 05.04.13 22:13:32 napsal:
→ mischicka 05.04.13 21:20:54: Ale tuhle ti závidím. Tuhle
a ještě valník bych taky chtěl.
Valník mám tenhle:
→ mischicka 05.04.13 21:20:54: Ale tuhle ti závidím. Tuhle
a ještě valník bych taky chtěl.
Valník mám tenhle:
No já jsem dřív tyhle plechové modely nějak přehlížel a přičichl k nim až před pár měsíci. Teď se snažím zkompletovat sbírku a z každého dalšího kousku mám velkou radost. Zvlášť když je tak pěkná

-> mischicka 05.04.13 21:20:54: Ale tuhle ti závidím. Tuhle a ještě valník bych taky chtěl.
-> mischicka 05.04.13 21:51:46: Tuhle už mám doma asi dva roky, kupoval jsem jí na Dožínkách od pána co měl stánek výhradně s věcmi od Kovapu. Někde mám i katalog. V té době se to české provedení ještě nevyrábělo, jinak bych si koupil to. Tuším že mě stála necelý čtyři stovky.
-> Nostalgik: Ty nálepky s nápisy jsem na to já nedal,páč ten rozdíl bílé barvy na modelu a na nálepce je jako pěst na oko,musím sehnat nějaký obtisky. Červený zábradlí by se mi líbilo více :-)
-> mischicka: No já kupoval jako novou od Kovapu, za cca 500 Kč.
-> mischicka: No já kupoval jako novou od Kovapu, za cca 500 Kč.
doking 05.04.13 21:34:23 napsal:
→ mischicka: Teď jsem si říkal,jestli to je nějaká
další verze a nebo ne,máš z druhé strany nápis feuerwehr nebo ne? Proč
z říše,ještě nedávno byla k dostání u nás a určitě bude
z nějakých zásob :-). Mám ji taky a v době kdy jsem ji kupoval jsem
trošku nadával,proč jako nedělají hasičku v českých barvách no a už
cca rok tomu tak je :-D
Ja som doknca vlani dostal úlne prvé kusy v českych farbách. Očakával som čisto červené, no bol som milo prekvapeny. Dokonca mám raritu, nakolko prvé kusy mali este červené zábradlia, potom uz iba biele. Dokonca aj nápisy v kabičke este chybali.
Ja som doknca vlani dostal úlne prvé kusy v českych farbách. Očakával som čisto červené, no bol som milo prekvapeny. Dokonca mám raritu, nakolko prvé kusy mali este červené zábradlia, potom uz iba biele. Dokonca aj nápisy v kabičke este chybali.
doking 05.04.13 21:34:23 napsal:
Mám, už máš odpověď v jiném příspěvku, nahrál jsem autentickou fotku i s krabičkou
Je z Německa, u nás jí někteří inzerují na webu, ale když se zeptáš, mají jen právě to klasické české provedení, viz. foto, které mám doma od minulého týdne.
Potěšilo mne, že z Německa jí mám za nějakých 35€ i s poštou a u nás mi jí před 14 dny maník nabízel za tisíc a víc a to byla v dezolátním stavu
Mám, už máš odpověď v jiném příspěvku, nahrál jsem autentickou fotku i s krabičkou

Je z Německa, u nás jí někteří inzerují na webu, ale když se zeptáš, mají jen právě to klasické české provedení, viz. foto, které mám doma od minulého týdne.
Potěšilo mne, že z Německa jí mám za nějakých 35€ i s poštou a u nás mi jí před 14 dny maník nabízel za tisíc a víc a to byla v dezolátním stavu

-> mischicka: Teď jsem si říkal,jestli to je nějaká další verze a nebo ne,máš z druhé strany nápis feuerwehr nebo ne? Proč z říše,ještě nedávno byla k dostání u nás a určitě bude z nějakých zásob :-). Mám ji taky a v době kdy jsem ji kupoval jsem trošku nadával,proč jako nedělají hasičku v českých barvách no a už cca rok tomu tak je :-D
Na návěs za Zetory jsem zvědavý Václave!
Můj včerejší úlovek z Aukra (po pěti dnech konečně na pátý pokus skončila aukce:-) :
Můj včerejší úlovek z Aukra (po pěti dnech konečně na pátý pokus skončila aukce:-) :
Toto je internacionální pomoc maďarským kolegům. Následovat bude chlaďák ČSLA a návěs za Zetora. No uvidíme...
-> zdenyk:
Někdy odpoví hned a někdy až na další pokus. Asi taky jde o to, co po nich chceš..
Někdy odpoví hned a někdy až na další pokus. Asi taky jde o to, co po nich chceš..

Zdravím, chci se zeptat na jednu věc. Odpovídají vám z Atlasu na E-mail? Děkuji
Za 4kila to šlo dlouhodobě v tankovací akci i s vínovým embéčkem nebo octou. Takto - kilopade max+pošta. A nikdo to chtít nebude.
Já jí i s autem, myslím, že 1000 MB kupoval před lety na Aukru za 800, takže bych to za 300 - 350 zkusil prodat, pokud už to tedy Benzina nenabízí a nerozdává.
Ale ne na Aukru, tam by ses nedočkal, čtvrtý den prodlužují aukce o 24 hodin, takže vlastně nikdy neskončí :-D
Ale ne na Aukru, tam by ses nedočkal, čtvrtý den prodlužují aukce o 24 hodin, takže vlastně nikdy neskončí :-D
Chlapi kolko by som za toto dostal, keby som to chcel predat??? Nemam na to vhodne miesto...
Hele, zrovna na to jsem myslel, když jsem psal poslední příspěvek
Polepším se

Polepším se

-> mischicka: Pro RC modely máte jiný vlákno :-D
Jj, definitivně to musí být menší kola - jednak, aby to odpovídalo realitě a jednak kvůli těm podběhům.
Tahle kastle oproti té fábiácké sedí níž a zvednout už nejde, takže by mohl nastat problém. I když je to spíš "nedělní záležitost", na blbnutí je ta z Fabie.
Tahle kastle oproti té fábiácké sedí níž a zvednout už nejde, takže by mohl nastat problém. I když je to spíš "nedělní záležitost", na blbnutí je ta z Fabie.
-> mischicka: tak kola robia auto to je pravda, a aj na skodovke vyniknu velke, ale ono sa to moc nehodi, taky extrem tuning .. tieto su original tamiya a bral som to od vas z mz-racing.net . inak urcite ebay a pod.
ono ked uz niec ine neni, tak aj jitrnice mozu byt :-)
inak videl som uz par tychto kasni tak "dodrbanych " ze azvyrezy blatniku az po okynka
ono ked uz niec ine neni, tak aj jitrnice mozu byt :-)
inak videl som uz par tychto kasni tak "dodrbanych " ze azvyrezy blatniku az po okynka
Milos 04.04.13 01:49:38 napsal:
→ mischicka: vim ze to nejsu skodovacke, ale zase sa
pouzivaju, a ahlavne su o dost mensie jak tie kalsicke 10kove , co na
to poviesDáš mi link, kde je koupit? vypadají solidně.
A pravdou je, že je potřeba menší kola, ta původní se sotva vlezou do podběhů.
→ mischicka: vim ze to nejsu skodovacke, ale zase sa
pouzivaju, a ahlavne su o dost mensie jak tie kalsicke 10kove , co na
to poviesDáš mi link, kde je koupit? vypadají solidně.
A pravdou je, že je potřeba menší kola, ta původní se sotva vlezou do podběhů.
doking 03.04.13 21:01:02 napsal:
→ mischicka: Moc to řešíš,co když něco takovýho
existovalo a jen to nikdo nevyfotil :-DJsem původně nevěděl, že to děláš Ty, jinak bych byl shovívavější
Ale když už jsem začal s tvrdou linií, musím jí držet
→ mischicka: Moc to řešíš,co když něco takovýho
existovalo a jen to nikdo nevyfotil :-DJsem původně nevěděl, že to děláš Ty, jinak bych byl shovívavější

Ale když už jsem začal s tvrdou linií, musím jí držet

-> mischicka: vim ze to nejsu skodovacke, ale zase sa pouzivaju, a ahlavne su o dost mensie jak tie kalsicke 10kove , co na to povies
-> libor79 03.04.13 20:11:23: Tak toto si pamatam kedysi davno ako dieta som mal. Odkial, kto mi to kupil a kde netusim. Ale boli to hlboke 80 roky.
Fascinovala ma na tom ta pridavna naprava a to, ze "hydraulika" kontajnera fungovala.
Fascinovala ma na tom ta pridavna naprava a to, ze "hydraulika" kontajnera fungovala.
-> mischicka: Moc to řešíš,co když něco takovýho existovalo a jen to nikdo nevyfotil :-D
Pořád to bude jen Ifa s korbou z Tatry, která má jiné proporce, jiné bočnice, jiná čela...
-> doking: skopku proč ne,ale zkráť tu korbu a dej jen jednu sajtnu
www.truck-forum.cz/forum/ viewtopic.php?p=425959&a.. .
www.truck-forum.cz/forum/ viewtopic.php?p=425959&a.. .
viete niečo o tomto aute od bburaga 1:43, nikde som nič také nevidel
bibendum30 02.04.13 22:51:46 napsal:
doking 02.04.13 22:35:21 napsal:
→ mischicka: Nějak je zužitkovat musím :-DA co
třeba takhle??www.stroje.kvalitne.cz/4/ 43.jpg
a ifu třeba takhle?? www.24valve.com/images/IF A-1.jpgNeraď mu, senážní bednu chystám já
→ mischicka: Nějak je zužitkovat musím :-DA co
třeba takhle??www.stroje.kvalitne.cz/4/ 43.jpg
a ifu třeba takhle?? www.24valve.com/images/IF A-1.jpgNeraď mu, senážní bednu chystám já

→ mischicka: Nějak je zužitkovat musím :-DIfu Ti zužitkuju, jestli nevíš co s ní.
→ mischicka: Nějak je zužitkovat musím :-DIfu Ti zužitkuju, jestli nevíš co s ní.
Luky 02.04.13 22:27:14 napsal:
→ mischicka: ty nálepky přijdou na povrch? Já myslel že
se lepí zevnitř, a až potom barva?Ne, lepí se zvenku.
→ mischicka: ty nálepky přijdou na povrch? Já myslel že
se lepí zevnitř, a až potom barva?Ne, lepí se zvenku.
-> bibendum30: potřebuju se zbavit přebytků a né vymýšlet něco na co nemám díly, když už, tak postavím další hovnocuc. Ten valník není blbej nápad,ale mám kolečka jen z nějakýho moderního mana,ale to by se sneslo
→ mischicka: Nějak je zužitkovat musím :-DA co třeba takhle??www.stroje.kvalitne.cz/4/ 43.jpg
a ifu třeba takhle?? www.24valve.com/images/IF A-1.jpg
→ mischicka: Nějak je zužitkovat musím :-DA co třeba takhle??www.stroje.kvalitne.cz/4/ 43.jpg
a ifu třeba takhle?? www.24valve.com/images/IF A-1.jpg
-> mischicka: Nějak je zužitkovat musím :-D
-> mischicka: ty nálepky přijdou na povrch? Já myslel že se lepí zevnitř, a až potom barva?
Dvě korby ze 148...víc si to komentovat nezaslouží...
Uvažuji,jestli má takováto úprava ify smysl. Možná by to vypadalo lépe bez toho kšiltu.
Tak opět něco pro kolegy ve službě. Volha Gaz-24 "Malboro" v této podobě sloužila ještě v roce 1979 u PMJ Brno.
Vím vím, tohle jsou ta, co patří k Fabii WRC, ale zatím jsem nikde na netu nenašel taková, co by se hodila.
-> mischicka: este bod 3, dat tam trosku vhodnejsi kolecka :-)
-> emberaly: V Dráčiku.
Chalani keby mal niekto zaujem, tak tu mam na vymenu nejake auta v sluzbe... Vymenim hlavne za:
TATRA 613
TATRA 603-1
BARKAS B1000
WARTBURG 353 LIMOUSINE
VAZ 2102 COMBI
...ponuknite...
TATRA 613
TATRA 603-1
BARKAS B1000
WARTBURG 353 LIMOUSINE
VAZ 2102 COMBI
...ponuknite...

alebo v nejakých hračkárstvach alebo stánkoch asi skúsim
emberaly => nadávno je mívaly v Levných Knihách za 69,-
Kde sa dajú kúpiť modely zo série áut v službe a koľko stoja?
Co vám přišlo většinou jako třetí model po IFě W50L?
Zamítnuté přispívání mají:
- aDAm (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: stále mimo téma