Paganini 13.02.13 07:41:02 napsal: → mischicka
a ten katalog, to je taky perla. Obvykle se prospekty dávaj zadarmo, jen
Abrex za něj chce pade + poštovný.
No některé firmy katalogy prodávájí, Abrex má taky leták, který dává zdarma a pak katalog, který prodává, a při větším nákupu u Abrexu dostanete katalog zadarmo…
mj. napadá mě min. jeden příklad, kdy zcela dobrovolně za reklamu všichni zákazníci firmě platí a ještě ji hrdí ukazují, a to u „značkového“ oblečení
Myslíš trička od větví s nápisem "guccy"

?
Napadají mne jiné příklady, psal jsem to na FB. třeba IKEA a její 200 stránkový, volně dostupný katalog, Bernard a jeho zdarma rozesílaný firemní časopis, AR BULL a jeho 150 stránkový, už asi 13 let zdarma rozesílaný katalog, a tak bych mohl pokračovat dál.
Takže mi přijde pokroucená ta logika, že by člověk měl Abrexu za jeho reklamu platit. Nemyslím si, že by Abrex b yl kultovní záležitostá a jeho modely už vůbec ne, takže by spíš měli být rádi, že se to dostane mezi lidi. Takový pidikatalog je jistě levnější než reklama v denním tisku nebo dokonce TV.
Paganini 13.02.13 07:43:39 napsal: Flasch1994 12.02.13 18:33:27 napsal:
→ mischicka 11.02.13 20:54:42: To vim, sleduju to tam, když
ukázaly ty první pokovený, tak každej jim tam psal k čemu taková kravina
je, tak docela nechápu proč vydali další. Hlavně je sebevědomá cena,
třeba když kilo je kvalitou takový jaký je, určitě by se mi chtělo za
něj dávat 800.
a vzkazy na facebooku bych bral hodně s rezervou, to že 10 lidí píše, že pokovený modely jsou blbost neznamená, že se neprodávají…To ani nikdo nenapsal, každé zboží má svého kupce
A já si včera koupil Avii, krom jiného