doking 08.02.13 10:10:10 napsal: → mischicka: Oranžový mám na GTC (Kolem světa), Tak jasné,že dneska to je model sběratelské hodnoty. Sklopka je fajn,podařilo se mi na aukru získat takovou v celkem cirkusové kombinaci barev,ale je to moc pěkný(taky mě něco stála). Mě v podstatě chybí do kompletní řady jen dvě bílé, nesehnatelné verze na dakar (bílé verze jsou celkem 4)
Kombinace barev snad ani nemá smysl řešit, koukal jsem na staré hračky a u některých jsem se vážně musel smát, ale holt byla taková doba a takhle se to bouchalo
O těch dvou bílých, o kterých píšeš jsem ještě před týdnem ani nevěděl, no uvidíme, třeba se někde objeví.
Pořád sním o nějakém zastrčeném bazárku, kde budou v top stavu za 50 Kč stejně jako podvalník za ITES osmsettřináctku
Luky 08.02.13 10:13:47 napsal: → doking: já se smířil s tím, že ty nejžádanější (sklopka, převozník, bílé dakarky) mít nebudu. Přeci jen dát za kus plechu v téhle velikosti přes litr…
Převozník je teď zrovna na Aukru další, koukni. Cena zatím není závratná.
doking 08.02.13 11:13:50 napsal: → Luky: Já nevím,mě přijde,že takové ceny byly 2–3 roky nazpět a teď to kleslo,protože to už skoro nikdo nechce. A zrovna sklopka,byla celkem bežná, ta tolik nestála (ta moje je jinej případ teda no :-D,nová a s krabičkou a ještě zajímavé barvy),přepravník mě myslím stál 800 Kč
Dřív jsem po nich moc nekoukal, až o Vánocích jsem doma náhodou zjistil, že to jsou 1/43, tak jsem je vytáhl z krabic s ostatníma hračkama a zařadil do sbírky. teď to jsou klenoty