-> Radek Retro eLeSo: Tak tvůj styl ohledně aut a toho okolo znám. Sice z toho nejsem nijak odvařenej, ale neberu ti to, rád se podívám. Tohle bylo myšleno obecně, že k tomu autu se to prostě nehodí (snižovat rádoby SUVčko). Doufám ale, že tímhle tvoje úprava neskončila. Chce to tomu dodat trochu styl, když už ho "tuníš".
-> Tony Outland: Kto je výrobca neviem. Vyzerá ako od Abrexu, má len inú plachtu a gumy. Uvidíme, už ju mám písanú na atlase ako ďalší model. Na pošte mám to Framo, včera mi došlo.
-> Zberatel: ty jo tu pragu by sem bral vypadá luxusně-> emberaly: ten rapid vypadá hrozně hodně čínsky (mám na mysli teď vyhotovení modeu dle obrázku)
-> Maty110l: Jediný co znám, tak je hnědá tempera a do hnědý tempery hrubym šmirglem oranžovou a trochu černý voskovky. Po zaschnutí matnej klaarlak a jemnějším šmirglem opět nastrouhat voskovky.
Začína dnes, trvá do nedele. Sú tam vystavené modely zo vštkých kategórií, autá, železnica, lietadlá, RC modely, lode...samozrejme sa tam všeličo predáva.
Tak po nějaké době přidávám novinky z mého modelářského stolu. Vlevo hasič. Tatra NV typ T, vpředu dvě 45 mm protitanková děla a v pozadí 2. série PPS-12.
-> yGeorg: Ten je super,taky by som tiez chcel. Ja mam dvakrat Saurer,jeden som kupil davnejsie a jeden dosiel niekedy v lete. No a zistil som,ze su oba rozdielne,maju ine spz aj tabulku kam idu.
-> Maťulo: ja som neparkuval...ale bolo to na pi-- skladované a niečo ťažšie položené-výsledok zohnutý ľavý A-stípik, vypadnuté predné sklo, odlomené bočné vetracie, odpadnutý jeden výfuk...no katastrofa, ale som rád, že som ju vôbec zohnal, v celom meste posledný kus
-> Nwkt: To ti bohužel neřeknu protože jsem ho kdysi dostal a je to už notnejch pár let. Pak byly stěhovačky a on zmizel kdesi v tuně krabic, našel jsem ho až před měsícem úplnou náhodou zaházenej v krabici ve sklepě. Výrobce je Maisto.