Tak přišel mail od Abrexu, do prodeje jde Octavia II Facelift Combi Policie, Škoda Citigo 3dv, a reedice octavií, 1000mb a 120l vb.
a6.sphotos.ak.fbcdn.net/h
photos-ak-ash3/523396_5216
53141195293_1826991183_n.j
pg
a3.sphotos.ak.fbcdn.net/h
photos-ak-ash4/399636_5216
51151195492_1370289011_n.j
pg
a2.sphotos.ak.fbcdn.net/h
photos-ak-snc7/383246_5216
50074528933_1694168107_n.j
pg
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Abrex a podobné modely (nejen) Škodovek
prohledat
13854 příspěvků (zobrazeno 11001 až 11050) od 23.10.2006 do 04.03.2025, založil/a Martin2705
Profesionálny hasiči museli zasahovať v ťažko dostupnom teréne s T815. Na pomoc im prišli aj dobrovolní hasiči so Žukom a striekačkou PPS12
Týmto sa chcem ešte raz poďakovať Conwoyovi 69 za krásny model!

Týmto sa chcem ešte raz poďakovať Conwoyovi 69 za krásny model!
Flasch1994 07.09.12 14:43:32 napsal:
→ Nostalgik: odkud je tahle čajka?
Zohnal som pár kusov od jedného známeho ktorý mi zaobstaráva modely z Ruska a Ukrajiny.
→ Nostalgik: odkud je tahle čajka?
Zohnal som pár kusov od jedného známeho ktorý mi zaobstaráva modely z Ruska a Ukrajiny.
-> Nostalgik: odkud je tahle čajka?
-> m8rinek: Dobrej "imagemaker"
. Tam by se ale asi kovboj moc nevyjímal..

-> U-Geen: protože to máš blízko :D
-> Jozka: já to kouřit nebudu, spíš jde o takovou srazovou... skoda110r.com/archiv/.../ Motor%20Journal_15.jpg
-> Jozka: já to kouřit nebudu, spíš jde o takovou srazovou... skoda110r.com/archiv/.../ Motor%20Journal_15.jpg
-> m8rinek: Nejlepší byly v měkkým po 25-ti a s kovbojem..

-> m8rinek: nj my chodime do Podhorsky, tam je stejne nejlepsi :)
-> U-Geen: Jedinej jedlej kebab maj dole v lidický a to je 75Kč+maso navíc 10Kč+ovčí sýr 10Kč + 0,33 Coca-cola 25Kč.... Tak jsem se o 10Kč sekl :)))
-> Flasch1994: jooo vidiš, Americký máčka, chci aby mi žena z USA dovezla...dík
-> Flasch1994: jooo vidiš, Americký máčka, chci aby mi žena z USA dovezla...dík
-> Flasch1994: Na taxíky taky koukám, třeba DS-ka mi přišla příšerná.. zobl jsem jen modrej mercedes, ten byl jakž takž..
-> m8rinek: červený marlbora a 2 desítky.
burágo stojí 80 a je dvakrát hezčí. Jen nemá podstavec no...

-> m8rinek: kecas, kebap + 0.3 je za 91,- :)
-> Flasch1994: Já Ti nevim, ale co dneska koupíš za 130Kč? Kebab a malou kolu, za ty prachy bych asi zázrak nečekal...
-> conwoy69: kvalita, tos ještě neviděl amercon, sem od známího dostal zadara jedno číslo taxíků světa, už asi desátý nebo tak (mam jenom to první co stálo 49), a prej že japonský taxi, ono to mitsubishi i-miev xD ale o to nejde, kvalita fakt šílená, prodávat takovej šunt za 130 je zlodějina.
To mu vůči tomu přijde abrex ještě cenově dobře dostupnej a kvalita dobrá, o a moc lepší než třeba kultovní auta. Akorát ty ceny limitovanejch edicí no...
To mu vůči tomu přijde abrex ještě cenově dobře dostupnej a kvalita dobrá, o a moc lepší než třeba kultovní auta. Akorát ty ceny limitovanejch edicí no...
Včerejšek mě jinak velice potěšil. V trafice měli ARO 240 a od atlasu přišli dvě Avie a to přeskočili u mě dva jiné modely, po kterých tolik netoužím. Avie má sice blbá kola a nedořešenou záď, ale při přestavbách se to snad dá zachránit.
A už to zase začíná,teď se z novinkama roztrhne pytel a člověk nebude vědet co koupit dřív a co si odpustit, sakra....žlutá varianta Tatry od Kadenu,už je na cestě :-D www.svet-aut.cz/index.php
Cca za 14 dní má přijít do Fox toys červená varianta erka od Neomodels
Cca za 14 dní má přijít do Fox toys červená varianta erka od Neomodels
Zhrnúť Abrex do jednej vety?
Nemožná komunikácia so zákazníkmi, nedodržané termíny, slabá kvalita modelov s množstvom nedostatkov a predražené akčné modely zmenené za pár halierov.
Nuž čo už, ludia si ich modely aj tak kúpia, pretože nikto iný ich nemá v ponuke.
Nemožná komunikácia so zákazníkmi, nedodržané termíny, slabá kvalita modelov s množstvom nedostatkov a predražené akčné modely zmenené za pár halierov.
Nuž čo už, ludia si ich modely aj tak kúpia, pretože nikto iný ich nemá v ponuke.
Mě taky příjde ten abrex předražený, hlavně ty V3S, když jsem si jí teď kupoval, tak ze 3 co měly, měly dvě poškozený lak...
Tak abrex vytasil další emka svazarmy a tentokráte i kila. Cenu radši hledat nebudu
a6.sphotos.ak.fbcdn.net/h photos-ak-ash4/396119_5184 83174845623_1658415359_n.j pg
a6.sphotos.ak.fbcdn.net/h photos-ak-ash4/396119_5184 83174845623_1658415359_n.j pg
conwoy69 28.08.12 09:03:42 napsal:
Než budou ode mě nějaké novinky, tak přidávám foto kamarádova
autoparku v současném stavu.
To je nádherné, všetko pokope.
Než budou ode mě nějaké novinky, tak přidávám foto kamarádova
autoparku v současném stavu.
To je nádherné, všetko pokope.
Než budou ode mě nějaké novinky, tak přidávám foto kamarádova autoparku v současném stavu.
Zdravim. V septembri ide v Rusku do predaja 1000 kusova seria Tatry 148. Cena po prepocte okolo 50eur,to je teda dost za atlas tatru. Uvidime,kedy bude u nas ta oranzova a za kolko.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Díky. Tak já zájem nemám.
-> De&coN:
postimage.org/image/6rkuy xch7
postimage.org/image/83wq5 vlzp
postimage.org/image/b096s dy6j
Akorát jak jsem na to teď koukal, tak bych to stejně musel objednat na sebe a pak to někomu můžu přenechat, protože už tam je všude předtištěný moje jméno i adresa.
postimage.org/image/6rkuy xch7
postimage.org/image/83wq5 vlzp
postimage.org/image/b096s dy6j
Akorát jak jsem na to teď koukal, tak bych to stejně musel objednat na sebe a pak to někomu můžu přenechat, protože už tam je všude předtištěný moje jméno i adresa.

-> Zberatel: pěknej autopark

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Můžeš to naskenovat? Díky moc 

nevíte někdo kolik modelů je od Atlasedition ČR kolekce nákladní auta.díky
Kdyby měl někdo zájem, mám tu letákovou nabídku na model JAWA 354 od Atlasu za 69Kč. Já to pro sebe asi kupovat nebudu, tak klidně někomu přenechám.
Zberatel 22.08.12 12:19:13 napsal:
dit to skoro vypada jak Jawa 500 ohc rv 1955
dit to skoro vypada jak Jawa 500 ohc rv 1955
Tak to skusím, když se mi nebude líbit, půjde v policejních barvách kamarádovi. Z Avie budu dělat určitě VB "anton" a hasiče našeho SDH, kdyby se do toho chtěl někdo pustit také. No a na "matesa" připravuji nástavbu na popelářský vůz Bobr. Klidně to vemu přes "kopírák".
-> conwoy69: pozri sem: www.modelcarforum.de/show
thread.php?t=17287
Dnes mě přišla věrnostní odměna od Atlasu za rok 2012, kupon na model motocyklu Jawa 354 v měřítku 1/24 za 69 Kč. Co to zase bude?
Toto je môj nákladný autopark
A teraz ešte niečo k Atlasu: My sa môžeme tešiť v septembri na Aviu, v nemecku ju už majú, ebay.de je plný ponúk
V maďarsku namiesto Granitu, čo nám príde teraz, budú mať Zil MMZ 4505.
Na modelárskych fórach som už viackrát narazil na taký zoznam modelov, čo už v kolekcii boli a ktoré ešte len majú byť, z ČSSR áut je tam Škoda 706 RTK, Praga V3S a Tatra 111. Ale nakoľko to je pravda, to neviem, môže to byť aj "kachna". Nejaké veľké novinky uvidíme asi až na budúci rok na veľtrhu v Norimberku.

A teraz ešte niečo k Atlasu: My sa môžeme tešiť v septembri na Aviu, v nemecku ju už majú, ebay.de je plný ponúk

Na modelárskych fórach som už viackrát narazil na taký zoznam modelov, čo už v kolekcii boli a ktoré ešte len majú byť, z ČSSR áut je tam Škoda 706 RTK, Praga V3S a Tatra 111. Ale nakoľko to je pravda, to neviem, môže to byť aj "kachna". Nejaké veľké novinky uvidíme asi až na budúci rok na veľtrhu v Norimberku.
roberto950 12.08.12 21:39:01 napsal:
este z ineho uhla, aby ste mi verili, ze to nie je fotomontaz
Nádherná nostalgia!
este z ineho uhla, aby ste mi verili, ze to nie je fotomontaz

Nádherná nostalgia!
Ještě jedna fotka a jdu dělat něco užitečného. Když si představím , že mě ještě čeká letištní tahač a VN-ko, tak se objednám k Chocholouškovi.
-> conwoy69: To vyzerá pekne. Ešte pár foto pridaj.
Dodělávaná Tatra 148 S-1. Pár chyb jsem udělal, ale snad to nebude tolik vidět.
Aj mne! Supeeer! Tak sa máme na čo tešiť!
conwoy69 11.08.12 22:29:41 napsal:
…a těším se na tu Avii 31. to teprv bude přestaveb.
Dnes se mi v zákaznickém sektoru jako další model objevila AVIA A31!!

…a těším se na tu Avii 31. to teprv bude přestaveb.
Dnes se mi v zákaznickém sektoru jako další model objevila AVIA A31!!

Zamítnuté přispívání mají:
- aDAm (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: stále mimo téma