-> Matulo: no jasně, ty už jsi snad někdy viděl hasiče s jinýma majákama než modrýma? Modrý mam i na tom valníku a mobilní operační jednotce.... Oranž má jen GTC
-> Zberatel: Když jsme u toho,existovalo to ve skutečnosti?
Matulo : Tak samo,že mě se líbí do dneška a taky ji vidim raději než meďáky a iveca,to je prostě stroj :-),
Jedině modré majáky,červený mi k tomu vůbec nesedějí. Vůbec ty barevné kombinace,jsou asi u všech verzí nespočitatelné :-D,je jich mraky,teda u hasiček mohli být max 4 protože byli červené a modré majáky a bílé a žluté žebříky,nebo nebyli náhodou i čiré majáky,myslím,že ne.
-> Luky.: dobre vidim? ty mas hasicku s modrymi majakmi??? To je raritka!!!
doking 12.04.12 22:28:37 napsal:
→ Luky.: mám taky od každé jeden kus,vyjma teda
hasičky,také má nejoblíbenější jako Matulova :-), mě tento hasičský
vůz fascinoval jako děcko ve skutečný velikosti,tak asi proto :-)
Presne! Aj mna dodnes fascinuje hasicska 815ka! rad si pozriem aj rozne videa.. Ked u nas v meste dostali hasici nove iveca a mercedesy, tak mi to trosku bolo luto...
Nejhorší je, že jak přepravník na auta, tak dempr jsem jako malej měl. A samozřejmě i itesáckou velkou 120 LS, autobus, velkej modrej zetor od igry,...
-> Luky.: mám taky od každé jeden kus,vyjma teda hasičky (mám 2),také má nejoblíbenější jako Matulova :-), mě tento hasičský vůz fascinoval jako děcko ve skutečný velikosti,tak asi proto :-)
-> Matulo: to já taky,jako malej jsem měl gtc a hasičku,jejich zbytky mám do dneška schované na náhradní díly :-D, ale pak mám hračku ze stejného období,která narozdíl odnich vydržela jen s pár oděrkami na laku (S5ka od itesu)
-> doking: urcite bola rampa aj na tej mojej cervenej dakarke, lebo v tych dierkach kam bola pripnuta su ulomene kusky bieleho plastu... len si to uz nepamatam! tie tatrovky maju vyse 20rokov ked nie viac! Hasicska je jak nova v 100% stave bez ujmy!!! Tu mam najradsej!
-> Matulo: chuděrky,takové dodrbané všechny :-(, nevím jestli kaden vyráběl červené dakarky bez ramp,ale řekl bych že ne,mám světelnou rampu jak 634,tak i na 615ce.
-> Matulo: no přepravník a dempra bych taky snesl. Ty bílý dakarky taky nemam, ale bez těch bych se tak nějak obešel možná. Jinak mám taky skoro kompletní sbírku kadeňáckých 815...
-> doking 08.04.12 20:53:26: ja mam takuto... trosicku dofarbena, ked som bol maly som patlal... ale ked bude niekedy cas, odfarbim to do povodneho stavu...
Včera přišla IFA z Atlasu .. taky se mi líbí .. tu si ještě nechám .. pamatuju si jak jich tady jezdili stovky .. a shodou okolností, jsem jednu minulej týden ještě viděl.
Uvidíme co bude v příští zásilce .. když tak ji vrátím a edici zruším.
Zamítnuté přispívání mají:
aDAm (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: stále mimo téma