Kloggie 09.01.09 08:53:24 napsal: Já si myslim, že ten rapid je něco jinýho. Protože ten od Igry má uplně jiný lemy a tvar zadního okna. Jestli se s tím někdo opravdu předělává, pak je ta cena adekvátní, protože je na tom dost práce, zvlášť když to chce prodávat.
mám ho ted tady před sebou a je to úplně to samý -lemy,zadní okno,sedí to přesně
Já si myslim, že ten rapid je něco jinýho. Protože ten od Igry má uplně jiný lemy a tvar zadního okna. Jestli se s tím někdo opravdu předělává, pak je ta cena adekvátní, protože je na tom dost práce, zvlášť když to chce prodávat.
-> Zdeněk. 29.12.08 00:24:39: Co by to bylo, 120cka od Ixo aneb další firma co jí dělá 1:43 a stojí asi 900,-. Podívej se do diskuze níž, už se tu o ní bavíme v reakci na bláznivého maďara. A ten Rapid to je předělaný ten plastový natahovací dle mě.
Já bych too rapida udělal taky takhle kdybych ho měl.ALE NEPRODÁVAL BYCH HO JAKO TENHLE CLOVEK . NECHAL BYCH SI HO A NECHTEL BYCH NA TOM VYDELAVAT.A KDYZ UZ BYCH HO CHTEL PRODAT TAK NE ZA TAKOVOUHLE CENU