skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Fabia Ii.
To ze maska nie je sucastou kapoty je dost prakticke. Aspon ked to tuknu lepici na krizovatke tak nemusia menit aj kapotu.
-> origo: přesně, taky jsem si hned vybavil nového Swiště
jinak co člověk to názor, ten můj je: nelíbí
jinak co člověk to názor, ten můj je: nelíbí

-> Jirik: a co se ti nezdá?vždyt to maj všechny automobilky stejný jen jakoby v jináým měřítku opel,wv,citroen,peugeot..
t.ak proč ne škoda?prostě maj svůj design,fabie taky byla voprclá podle octávky
ježiš to je paskvil zase ! nechápu jak si to někdo může kupovat, dyt je to skoro upe stejný jak Roomster.., tfuj...

-> Gryzly: přesně. tak...designově se vše ubírá trochu jiným směrem. Všechny nové modely jednotlivých tříd mají několik podobných znaků - zadní světla do tvaru C,maska (není součástí kapoty) světla zasahující nad hranu kapoty...atd.
Někomu se líbí někomu ne. Že nová fábie bude používat dost věci z roomstra bylo jasný. Vyvíjeli se zároveň a předek roomstra je v podstatě fabie (podvozkově).
Někomu se líbí někomu ne. Že nová fábie bude používat dost věci z roomstra bylo jasný. Vyvíjeli se zároveň a předek roomstra je v podstatě fabie (podvozkově).
to si robia srandu
este ten predok je dobry (podoba sa mi na joyster) ale zadok? to len kopat a kopat

este ten predok je dobry (podoba sa mi na joyster) ale zadok? to len kopat a kopat

Z boku mi to pripomina spis novej model Suzuki Swift.
-> Jirik: asi maj novej dízajn. předtím všecky auta přebrali předek od vochcávky a ted po deseti letech chcou změnu a na všecko plpnou fejs z rumstra
Nechápu, že když udělali Růmstra, tak že veškerá další produkce budou jeho klony v různých měřítkách.
Růmstr je stejnej jako Fabie. Až se bude dělat novej Superb a Octavia, tak to bude stejný jako Růmstr, ale velký jak VW Kráftr.
Prostě je to humus. Něco jako když si Mini Cooper zapíchá s Růmstrem a tohle z toho vznikne.
Růmstr je stejnej jako Fabie. Až se bude dělat novej Superb a Octavia, tak to bude stejný jako Růmstr, ale velký jak VW Kráftr.

Prostě je to humus. Něco jako když si Mini Cooper zapíchá s Růmstrem a tohle z toho vznikne.
celej Roomster

Pěkná o dost hezčí než ta předešlá
img147.imageshack.us/my.p
hp?image=fabi...
a clanok:
news.auto.cz/aktuality/no va-skoda-fabia-odhalena-fo to-primo-z-vyroby.html
sa bojim uz ako to tu bude taky
dalsich 30 rokv strastit

a clanok:
news.auto.cz/aktuality/no va-skoda-fabia-odhalena-fo to-primo-z-vyroby.html
sa bojim uz ako to tu bude taky