Škoda Lr , Rh ...

prohledat
104 příspěvků (zobrazeno 101 až 104) od 06.10.2006 do 03.12.2007, založil/a Vojtik
řadit dle data
13:48:15
06.10.2006
Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace
-> Vojtik: v pondeli poslu foto motoruLR,kamarad dnes kupuje a jedu s nim.

potom bych mel oskenovny povidani od hauglanda ohledne jeho kariery se skodovkama.

jinak na otazku jestli RS nebo LR tak jednoznacne LR-byl to povedenejsi vuz
13:10:17
06.10.2006
Vojtik
Taky pomýšlím nejspíš na LR, ale nevim, co je to přesně za skupinu a s jakou skupinou auta se můžou jet jaký závody, nebo jestli je to jedno. Taky sem moc zvědavej
12:56:02
06.10.2006
Gabriel
taky jsem velice zvědav stavím LR
12:45:34
06.10.2006
Vojtik
Tak je to tady, vzhledem k neustálým a čím dál více nesmyslným komplikacím které nám připravuje pan Vašina a spol. jsem se rozhodl pomaličku pečlivě postavit závodní škodovku, abych si tam vybil svoji lásku ke škodovkám. Nevím ale jaká bude nejlepší, asi bych chtěl něco na vrchy a okruhy, možná ještě rally a proto bych byl moc rád, kdyby se tady sešly informace, co vlastně která skupina přesně znamená, jaké jsou pro jakou skupinu podmínky a zákazy a na kolik skupin je schopné být jedno auto používáno, jestli je třeba nějaká universální skupina, se kterou se dá jezdit všechni a tak, ještě se v tom moc neorientuju, tak budu vděčný, když mě v tomto směru trochu poučíte a myslím, že nejen já... předem za příspěvky děkuji
Extreme Tyres