skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
nálepka škoda virt
takže samolepky jsou doma,tady přidávám fotku jako takovou malou reklamu

-> 4L4: Pošli mi to číslo účtu, ať ti to můžu zaplatit
lidi z Olomoucka co budou chtít samolepku tak ať si zažádají tady skoda.stable.cz/cz/index.
php?action=sho... .....shanime lidi abysme dali dohromady vetsi obědnavku takže pokud nemáte a chcete hura za nama

-> Martin2705: bohužel né, páč se mi to vyplatí když jich dělám hodně, protože ty si dejme tomu objednáš 5 samolepek, to je 25 korun a kvůli tomu tu šaškárnu nebudu podstupovat, ale když si tady stahněš logo v křivkách a u vás zajdeš do reklamky tak ti to tutově říznou a budeš to mít hned
-> 4L4: zdar hele tady na Olomoucku se ted probudily lidi a chtely by taky samolepky.....myslis ze bys mohl jeste par udelat? myslim ze bysme se dostaly minimalne na 10ks mozna i 20ks jeste bych se musel poptat kdo co vsechno by chtel. Napis mi do zprav. diky
já si cu taky objednat :)
-> 4L4: posíláš i jednotlivě?
-> 4L4: tobe a -> Nwkt: moc dekuju za samolepky
-> 4L4: Jasně šéfe, tak už jenom čekám na to číslo účtu

-> 4L4: Bezva, spočítám, přičtu 15 Kč za známky co jsi tam nalepil a pošlu to na číslo účtu, které mi zašleš.
jinak co se týče tý ceny tak jak jsem říkal na začátku. stříbrná a zlatá je po 10 kč, bílá / černá / barevná je po 5 Kč takže si to určitě spočítáte + 10 Kč za poštu.
číslo účtu vám pošlu do zpráv
číslo účtu vám pošlu do zpráv
-> Rabbit: jasně mám to pro tebe doma připravený, zítra ti to pošlu a nejdýl v pátek to tam máš
Nejede někdo kdo je schopen mi prodat samolepku do Budějovic o víkendu?
-> 4L4: Jsou tu, díky moc, pošli mi číslo účtu a částku
-> 4L4: Děkuji ti moc. Už ke mně taky dorazily moje nový děťátka.Takže bych taky prosil o číslo účtu+cenu-do zpráv.Díkes

4L4:
Už sem to doplnil. Pošleš mi to teda ještě? Díky.
Už sem to doplnil. Pošleš mi to teda ještě? Díky.
vše už by mělo dorazit, byl jsem teď chvilu mimo, měl jsem konečně dovolenou. Jediněj komu to nedojde je Rabbit páč adresa v ID sice je ale není k ní vaše jméno pane ;o)
-> 4L4: hod sem tvoje cislo uctu at ti tam muzem poslat prachy
nebo aspon do zpravy :)

Toz chlapi právě mi dorazily ty samolepky
takže tu mam 3x sedan v černé a 2x sedan ve stříbrné všechno na nalepení z venku. Kdo si to nechával posílat ke mě tak to tady má
předání asi na srazu nebo jak se domluvíme, to je na vás

Huráááááááá samolepky dorazily.
-> 4L4: Pošli mi do zpráv číslo účtu a částku kterou chceš poslat
-> 4L4: Pošli mi do zpráv číslo účtu a částku kterou chceš poslat
fňuk
-> 4L4: ozvi se pane velkomožný
*171* *171* *171* *171* *171* *171* *143*

-> 4L4: ozvi se pane velkomožný

uvidime, kdyby to spadlo tok to muzem plzenaci domluvit u nas v azuru uz sem si tam nechaval delat tricko
verim ze by se dalo domluvit i samolapky..

Zajímavý a to mi do zprávy psal že to odeslal ve čtvrtek

mne taky nic nedošlo
All
Mě taky ne, měl mi je posílat extra páč je nikdo z okolí nechtěl.
Mě taky ne, měl mi je posílat extra páč je nikdo z okolí nechtěl.
-> Nemky: -> Syny: Ještě nic nepřišlo

-> Nemky: Jestli je udela... Psal ze uz je poslal...

budme radi ze je nekdo pro nas vubec udela, snad behem tejdne prijdou:-)
-> 4L4: hmm uz je to tejden a porad nic... Nektri lidi jsou holt ferovy...
Ach jo, proc aspon nenapises at si polibime prdel!

Tak co? Jak to vypadá s těma samolepkama?
-> 4L4: Kua pořád nedorazili

hurááá takže samolepky budou co nevidět
-> FORM: vezmeš je na Doksy?

-> FORM: vezmeš je na Doksy?
Uz ji ciiiiiii

-> 4L4: vsak jim to tam ke me prohod a mi se tady uz nejak domluvime

hoši hoši říkal jsem do pátka a né do úterý
ale co mám s váma dělat máte štěstí že tak k do olomouce něco posílám jinak by jste měly smolíka

-> Leos_Mays_Hayes: njn

To bude mít 4L4 radost, že to objednáváme doslova last minute. Ty mé dvě samolepky prosím zevnitř.
-> 4L4: Ja bych taky poprosil, jestli to jeste jde, o pridani 3 samolepek "cerny sedan zvenku" do zasilky Shade Nouf. Moooc dekuji
-> Shade Nouf: ne v zalozce AKCE A SRAZY to bude lepsi :)
-> jack51: jasně přidej se hlavně to 4L4 řekni včas aby to stačil dat do tehle várky
-> Leos_Mays_Hayes: Olomouckej sraz škoda by byl super....založím na to téma v Pokec o všem
-> Leos_Mays_Hayes: Olomouckej sraz škoda by byl super....založím na to téma v Pokec o všem
-> Shade Nouf: Myslis ze bych se mohl taky pridat ???, jsem kousek od OL

-> Shade Nouf: Konečně někdo další z Olomouce :) S Matesem110L se chystáme uspořádat menší srázek Škoda tady v Olomouci. Co ty na to?
-> 4L4: Myslíš, že bys mi mohl přihodit 2 samolepky "stříbrný sedan" do zásilky k Shade Nouf? Byl bych ti zavázán.

-> 4L4: Pak mi taky pošli to číslo účtu a cenu-pořádek dělá přátele

ok takže zejtra nebo ve středu posílám
-> 4L4: jooo, tak jestli je to jen za 200, tak ti to pošlu hned, já se bál kolik si toho na mne neobědnali...

4L4:
Adresa je v ID. Pak ještě napiš číslo účtu a kolk tam chceš poslat
.
Adresa je v ID. Pak ještě napiš číslo účtu a kolk tam chceš poslat

-> FORM: ok fajne, ale není to moc tuším něco kolem 200 kč nevím přesně
-> Leos_Mays_Hayes: já jsem taky z Olomouce a posílá mi je, tak mu napis jaky chces a at ti to hodi ke me
-> 4L4: Jasně, tak až budu mít půlku nálepek z krku, tak ti to pošlu, což bude nejspíš po doksech, ok?