skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
nálepka schéma řazení
-> Rabbit: nj, nas server je akysi pretazeny a nemozem to tam skopcit :/ tak zatial to nefunguje, ked to pojde tak napisem.
minno:
Nejsou
Nejsou
a tu su finalne opravene verzie 4q aj 5q vo velkom rozlisku tak tahajte :-)
www.dipsoft.sk/ftp_dat/sc hemy.bmp
www.dipsoft.sk/ftp_dat/sc hemy.bmp
tak som nasiel schemu na 4q a zistil som ze ta moja verzia 4q bola zla, nasiel som ale len totok (otocil som si to sam
):

Martin2705:
Jóó, tak mi na to ukaž předpis. Pročpak by to tam muselo béét? Já to řadit umim a nikdo jinej se mi do toho srát nebude. ( Ikdyž je občas asi zábavné pozorovat moje počínání když přesednu z Thalie do Škodovky.)
Jirik:
To je zajímavá teorie. Tak to si tam hlavně nedávej hlavici z auta který má 6ku na poloze škodovácký zpátečky. Někdo by ti moh zařadit jak píše Hurdis 17:39:36 29.08.2006
Jóó, tak mi na to ukaž předpis. Pročpak by to tam muselo béét? Já to řadit umim a nikdo jinej se mi do toho srát nebude. ( Ikdyž je občas asi zábavné pozorovat moje počínání když přesednu z Thalie do Škodovky.)
Jirik:
To je zajímavá teorie. Tak to si tam hlavně nedávej hlavici z auta který má 6ku na poloze škodovácký zpátečky. Někdo by ti moh zařadit jak píše Hurdis 17:39:36 29.08.2006
-> Jirik:

-> Martin2705: Takže když máte v káru řadičku ze Superba sice se schémátkem, ale s reverzem zamáčknout a dopředu, tak tam bejt nalepený nemusí ?
Já nevím, někomu pak šáde nebo fáva pučíte a ten vám to zhuntuje. 

-> Martin2705: musí jo? A když nemám?

-> Honza M: dokonce musí být, pokud neni vyznačeno na halvici páky
-> Jirik: ty si papek
ok, tak ja to hodim niekde vo velkom rozlisku. A ta 4q schema bola taka aku som ju nakreslil? Lebo mne sa nejako nepozdava...

ok, tak ja to hodim niekde vo velkom rozlisku. A ta 4q schema bola taka aku som ju nakreslil? Lebo mne sa nejako nepozdava...
-> Gryzly: na tohle je vyjímka. Schéma řazení tam může být...
-> Jirik:
a pak se divíš že máš furt v haj*lu převodovku, když to řadíš jak ten rusák: adín, dva, tri, čtyry, pjať, rjaketa!

a pak se divíš že máš furt v haj*lu převodovku, když to řadíš jak ten rusák: adín, dva, tri, čtyry, pjať, rjaketa!
A já myslel že se an čelní sklo muže lepit akorát dálniční známka. Co vy na to pane řidiči? ;-)
Jirik:
Fíha, ten je krásnej !! Už to tisknu a du to nalepit na okno.
Fíha, ten je krásnej !! Už to tisknu a du to nalepit na okno.

-> Jirik:

-> Jirik:

minno:
Nedal bys to někam ve věčim rozlišení? Aby to bylo hezký až se to vytiskne. Todle je takový kostrbatý. Alejinak si to pěkně udělal.
Nedal bys to někam ve věčim rozlišení? Aby to bylo hezký až se to vytiskne. Todle je takový kostrbatý. Alejinak si to pěkně udělal.
-> minno: asi tak
-> minno: kruh
ono nie je problém nakresliť ju. je okrúhla alebo elipsovitá?
pojedu do garaze za dva dny tak ji vyfotim pokusim se kolmo at ji muzete rovnou vytisknout
Nemoh baste to někdo vyfotit kolmo z vrchu vedne bez blesku a pak to někam dát ve velkym rozlišení? Prostě tak aby to šlo upravit pro tisk. Taky bych to bral, nemám jí tam od výměny skla.
Sice je to blbina, ale když už musim mít na okně nálepku LPG, která je vidět z venku, tak proč tam nemít i schéma řazení
.
Sice je to blbina, ale když už musim mít na okně nálepku LPG, která je vidět z venku, tak proč tam nemít i schéma řazení

-> Crestik 28.08.06 19:43:29: Taky se ti to plete a strkáš tam redukce ?

Mám jí tam tak kdyžtak ráno můžu dojít vyfotit a změřit :)
-> Crestik: souhlas, dobové věci mají své neodolatelné kouzlo..........
-> Nemky: nafot prosííím, to by se mooc hodilo, i ta 5tka se mi hodí:-)
-> Nemky: nafot prosííím, to by se mooc hodilo, i ta 5tka se mi hodí:-)
-> Crestik: když dobové, tak na eRko jedině 4q
mam ji tam v origo az pojedu do garaze tak ti ji vyfotim a hodim prumer
-> Honza M: já to chci na eRKo, stačí mi fotka a nějaký rozměr, podle kterého se chytím, vytisknu pak na samolepku, bude tam aj 5tka, dobrá frajeřinka
mě se tydle dobové kravinky prostě líbí

Mě to na skle vždycky sralo a říkal jsem si až to auto bude moje tak tohle bude ta první věc která půjde pryč
Ono zapamatovat si 4kvalty je velice složitý

-> Crestik: to je konečně někdo:-)
nejraději ten originál, nedá se to někde koupit nebo tak?nevíte někdo?oni to tam museli nějak taky dostat:-)
nejraději ten originál, nedá se to někde koupit nebo tak?nevíte někdo?oni to tam museli nějak taky dostat:-)
mel sem na okne krasnou netknutou a mrazem upadla

nemá někdo tuhle nápovědu na přední okno na fotce, případně s rozměrama? Byly bych vděčný....