skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
odchod škodovek do nebe "
-> RON: Nějak se to bohužel sešlo, skončila technická, byl zespoda docela solidně nahnilej, papírově byl pořád psanej na firmu a ta už ho nechtěla nijak provozovat... A já teď už neměl čas ani finance další auto zachraňovat... Je mi ho líto, ale jednou to přijít muselo. Myslím, že už takhle mu byl pod mýma rukama prodlouženej život dostatečně
-> THOMMY : proc jsi mu to udelal, to byl tak KO?
-> Nwkt: ha ha syslit ???tak sa pod pozriet do mojej garaze, ja uz preberam co vsetko si dokazem vyrobit sam 

-> Lukaso358: tak si kur.... kupim bicykel a vodicak odlozim
asi mas pravdu

-> Stvivi: Za chvilku s tím zakážou jezdit nebo bude benál co litr to kilo zlata...hold doba škodovek favoritů a starších je pryč....Bohužel.
-> Stvivi: Musíš syslit
-> Nwkt: to akoze ano,ale niektore vozi sa daju vyvarit, no menej aut ,znamena aj mensi dopit po suciastkach ktore este ake take su, aj ked uz teraz je problem nieco zohnat tu .:((nemyslis??ja osobne na nove nemam tak jazdim starou skodovkou .
-> Stvivi: že vyzmizí ty vraky a polorozpadlý hujdy ze silnic
-> Nwkt: co presne myslis??
-> Stvivi: To je jedině dobře
Ked tak pozeram fotky ,tak ma napada ze za par rokov to bude ozaj vzacnost vydiet starsiu skodovienku .Ked ich tolko konci v peci.
Viem ze vrak je vrak a skoda do toho tlacit peniaze ,ale................je mi ich luto

-> Nwkt: Pochybuju, byla to 84" , ale jak jsem psal, převodovku s zadní nápravou by jsme mněli ještě vyzvedávat (pokud z ní něco zbylo), tak se necháme překvapit. A motor skončil v hutích už před několika lety, ´pro nás zbyla jen hlava s parohama a karbecem.
-> Enggik: lobra to nemá?
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Takhle jsme do dovezli, ven z toho šli jen okna a nějaký drobnosti. Zbytek jsme dostaly v bednách. Introš prakticky celej na vyhození (auto prožilo záplavy). Zadní nápravu s převodovkou, teprv budem vyzvedávat (uvidíme v jakým bude stavu). Možná sem si mněl nechat tu přední nápravu
, ta mne docela mrzí, ale bylo to celkem narychlo.

-> Enggik: celkem neočesané 

-> Nwkt: Hej, o tom viem. Som cakal, ze to tu niekto da ...
Je tam povolena prestavba (tiez to original takto nebolo) a takychto aut moc nebude. Dnes je vela inych (lacnejsich) variant, nez dopracovavat sa k tomuto prestavbou, obiehavanim uradov atd. a este s akym vysledkom a akymi prevadzkovymi nakladmi ...
Je tam povolena prestavba (tiez to original takto nebolo) a takychto aut moc nebude. Dnes je vela inych (lacnejsich) variant, nez dopracovavat sa k tomuto prestavbou, obiehavanim uradov atd. a este s akym vysledkom a akymi prevadzkovymi nakladmi ...
-> afro100: skoda-virt.cz/cz/.../2403
-borin-jezevec
-> rsvancara: odtahovka z auta, kt. ledva uvezie samo seba... no nwm ... :D
-> Kaprof: z toho by se dala udělat super odtahovka :-)
-> škodak: Vždyt ještě nevypadala zle :o/ A valníček..ten by se mi líbil..
-> Vojtik 13.04.11 19:06:01: Upadly ti kameny z poloos..

a tohle jsem ještě stihnul zachránit + ještě chladič a slušnej zadní nárazník
Konec jedné Škody 1100 MB. Během GO byly namontovaný blatníky a čela ze 100, ale podvozek byl původní a shnilý jak brambory. Známý mi o tom řekl, že ji likviduje, až když vypadala takhle...
-> Matthes, záškodník z TechWebu:

-> Voplik: Makám pořád

Matthes, záškodník z TechWebu 10.04.11 15:56:33 napsal:
→ doly120: Flinstoun
Ekologický pohon.
→ doly120: Flinstoun

Ekologický pohon.
-> doly120: Flinstoun 

-> doly120: hooo*nooooo ty taky neco delas

-> Kaprof: 

myschaak AZNP K.Hora 31.03.11 21:19:15 napsal:
→ Jožynek : kdo říká že bych ho vezl hned domů…jsou
i ilegální mezisklady

→ Jožynek : kdo říká že bych ho vezl hned domů…jsou
i ilegální mezisklady

Tak zítra půjde tato na poslední cestu
(souseda od naproti, akorát jsme si vzali pár věcí..)

Tomaso435 31.03.11 21:49:32 napsal:
→ myschaak AZNP K.Hora: né jenom do sebe družstevnicky
rejem :-) Svazu ZDAR!To musíš poslat čumkartou do Dox! Tady Ti to v kádrováku nepomůže.
→ myschaak AZNP K.Hora: né jenom do sebe družstevnicky
rejem :-) Svazu ZDAR!To musíš poslat čumkartou do Dox! Tady Ti to v kádrováku nepomůže.

Pičo neser
jsem si dělal prdel no....

-> myschaak AZNP K.Hora: né jenom do sebe družstevnicky rejem :-) Svazu ZDAR!
-> Tomaso435: -> MatesRS: "to nemá za mák smyslu,co děláte...to jste družstevníci?!"
-> MatesRS: ja vim, povrchovka, tos řikal 
E: noco prdel musí bejt

E: noco prdel musí bejt

Hlavně tuhle zimu,jak jsem to tak sledoval,tak stálo venku a dostávalo na prdel jako svině!!

Jono....
-> MatesRS: víš jak....podle sebe soudím tebe....tak tě asi bere podle svýho fáva

Ty vole Tomaso běž s těmahle kecama do řiti,prej potunil,vždyt jsem si jen nastříkal na modrou akorát ten plechovej kryt kolem rádia a popelníku a madla na dveřích,jinak jsem na tom nic nezkurvil
-> MatesRS: chyba....
myschaak AZNP K.Hora 31.03.11 21:20:26 napsal:
→ MatesRS: no tak asi o kastli mi ani nejde ale třeba
papíry,čelní sklo,no celkově bych ho na díly užil…už je teda po
ekolikvidaci nebo jak?
Jo dneska ho tam táta odvez a hnedka šel do tej svině co z toho dělá placku...
→ MatesRS: no tak asi o kastli mi ani nejde ale třeba
papíry,čelní sklo,no celkově bych ho na díly užil…už je teda po
ekolikvidaci nebo jak?
Jo dneska ho tam táta odvez a hnedka šel do tej svině co z toho dělá placku...