skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
felicia fun
prohledat
5287 příspěvků (zobrazeno 875 až 924) od 03.04.2006 do 19.04.2025, založil/a Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace
-> Jarda: ty kastlíky? Ne ty jsou úplně jiný tvarově. A není to předělávka. Materiál je stejný jako u předních, není to nijak řezaný, lepený apod. A jsou i trochu vyšší
-> Luky: -> havlik: to je upraveny z tech prednich?
-> havlik: tak to je nějaká novinka, já znám jen tu historku že to v životě neviděli

-> Luky 03.01.19 14:55:24: z ats psali ze to zřejmě bylo za starých dobrých času vyrobeno 

-> Jumbo: zkousel jsem ji vyndat, uz na nicem nedrzi, ale nepovedlo se mi s ni vyklickovat :( druha je predpokladam zrcadlove, ty zadni budou muset byt o dost mensi...
Nepovedlo se mi to kvuli takovemu hlubokemu prolisu, co jde do blatniku, no a je to premrzle, tak jsem nechtel nic ulomit.
Nepovedlo se mi to kvuli takovemu hlubokemu prolisu, co jde do blatniku, no a je to premrzle, tak jsem nechtel nic ulomit.
-> Luky: a predse se toci 

-> Jumbo: no oficiálně asi ne. Nevím o tom, že by je kdy někdo viděl jinde než na tomhle autě. Na jiném autě asi nejsou, v katalogu ani etce taky ne.
To jsou takový věci mezi nebem a zemí, třeba tady na virtu jsou k vidění 14" ATS Classic 4x130, který se taky nikdy oficiálně nevyráběly, ani v ATS o nich nic neví...
To jsou takový věci mezi nebem a zemí, třeba tady na virtu jsou k vidění 14" ATS Classic 4x130, který se taky nikdy oficiálně nevyráběly, ani v ATS o nich nic neví...
-> Luky: Tak proč tvrdils, že neexistují?
-> Jumbo: dokonce jsem to i sám fotil a sám loupal ze svého auta 

-> Luky: Tak dokonce to sem dávals sám...
A co přední kastlík, nemá někdo rozměry?

A co přední kastlík, nemá někdo rozměry?
-> Jumbo: Jo taky jsem to někde zahlédl. Nejspíš nějaký bastl, oficiálně to neexistovalo, to nemůže nikdo na autě chtít...
-> Luky: Nějaký FUN tady na Virtu měl kastlíky na přední i zadní kapsy na korbě....
-> Jumbo: BTW o plánované výrobě kastlíků (a ostatních laminátů na Funa) mluvil eRman ze Škodateamu. Já jen aby se zbytečně netříštily síly
-> zdrub 03.01.19 09:36:00: To né, proběhlo to na FB, zaregistroval jsem to protože ten kluk bydlí ve vedlejší vesnici a trochu se známe. Ale bylo mi blbý ho sem dávat veřejně, nevím jestli můžu. Takže to zájemcům posílám přes SZ.
-> Jumbo 03.01.19 10:32:45: ono existovalo něco jako zadní kastlíky?
-> Jumbo 03.01.19 10:32:45: ono existovalo něco jako zadní kastlíky?

-> Jumbo 03.01.19 10:32:45: jedna mi tam moc nedrzi, tak mohu poskytnout, ale mam jen predni
Nemáte někdo detailní foto s rozměrama, případně výkresy kapes na korbu? Ideálně předních i zadních. Zajímalo by mě, jeslti by se daly vyrobit repliky, je to docela praktická věc.
Už mám nápad, jak vyrobit repliky žlutých kožených povlaků řadičky a ručky bez nutnosti zakázkové výroby, tak uvidíme, jestli se to povede...
Už mám nápad, jak vyrobit repliky žlutých kožených povlaků řadičky a ručky bez nutnosti zakázkové výroby, tak uvidíme, jestli se to povede...
-> Jumbo: A to je nějaká podpultovka že se prokecl

-> itchy: Luky se "prokecl" v tehle karte... skoda-virt.cz/cz/.../1206
4-fun-anglican
Mozem poprosit? Niekde som tu zachytil vyrobu zadnych okien na truckmana. Dostal sa mi jeden bez zadneho okna do ruk. Mame kontakt, orientacnu cenu? Nieco coho sa da chytit? Dakujem
-> Mr._Nosferatu: -> Tom Troll: Sice je vyrábí Kysela, ale jinak jako první ji měl udělanou týpek v Portugalsku. Tady se už jen okopčila...
-> Jarda: vím o jednom mtx rapidu na prodej :-) ale cenovka bude přes kouli asi..
-> P@wlos 14.12.18 15:23:52: alespon mtx rapid by byl
toho nikdy mit nebudu a to jsou raritnejsi auta, no a kdyz vezmu pocet vyrobenejch kusu, tak raritnejsi, nez fun je i ta moje dlouha niva :)))
-> chemlon 14.12.18 17:50:24: prave, je potreba, aby slo behem jizdy udelat nebe nad hlavou...

-> chemlon 14.12.18 17:50:24: prave, je potreba, aby slo behem jizdy udelat nebe nad hlavou...

-> Tom Troll 14.12.18 15:53:19: naprd je to že keď to zložiš tak sa to do auta nezmesti

-> Mr._Nosferatu: to je dobrý

-> Jarda: co je pro tebe dost raritního prosím Tě? 

-> Jarda: vůbec nevim,jen jsem našel foto
koho jsem viděl s Funem na plaťáku v pondělí u Měšic (Praha)? táhlo to nějaký BMW
-> ondie 13.12.18 13:49:31: zajimave, nevis kdo to delal?
stejne nevim, jak to resit, kdyz pojede nekdo vzadu, tak proste zmokne... a 30k za tu MTX strisku fakt nedam, ikdyz znam pani, ktera by mi ji mozna udelala za zlomek... no zas predlohu nemam
stejne nevim, jak to resit, kdyz pojede nekdo vzadu, tak proste zmokne... a 30k za tu MTX strisku fakt nedam, ikdyz znam pani, ktera by mi ji mozna udelala za zlomek... no zas predlohu nemam
-> Luky 12.12.18 20:54:05: presne tak, proto si funa povarim sam, ale na LUXe uz schanim klempire, ted jeden sikovnej a prej ma praci na rok dopredu :/ takze muzu rok setrit :)
-> Luky: já to taky považuju za lepšího pickupa... Místní zednící si to taky nemyslej :D:D:D.
-> Jumbo: o to nejde, ten díl se rozhodně dá udělat lépe a vsadit ho tam jako díl, ne po kouskách, ale to je úloha pro opravdový ,,bodyshop,,. Ona se pak ta cena opravy může ,,trochu,, lišit.
-> Jumbo: o to nejde, ten díl se rozhodně dá udělat lépe a vsadit ho tam jako díl, ne po kouskách, ale to je úloha pro opravdový ,,bodyshop,,. Ona se pak ta cena opravy může ,,trochu,, lišit.
-> Luky: áleží, jak se na to podíváš... Jako samostatný model skoro určitě, pokud začneš započítávat kombinace roků výroby a motorizací, tak už asi ne...
-> m8rinek: v mým měřítku to zase tak extrémně raritní škodovka není 

-> m8rinek: Ono už ty podběhy jsou prakticky nesehnatelný...
-> Luky: Tak použitelný určitě. Jen mě to tak zaujalo v kontrastu k ty zmiňovaný raritnosti ...
-> m8rinek: Ale tak určitě dá, ale myslím že je to plně použitelný
-> Luky: ono se to dá vylepit i trochu lépe ;).
-> m8rinek: čili že by si to zasloužilo poskládat z nových dílů a né lepit, nebo jak jsi to myslel?
-> Jarda: moc nevím co tím chceš říct
-> Luky: tak někde jsem tu četl, že je to nejraritnější škodovka. Nicméně netvrdím, že bych to uměl lépe...
-> Luky: tak někde jsem tu četl, že je to nejraritnější škodovka. Nicméně netvrdím, že bych to uměl lépe...
-> castrol: To je tak správně.
-> Luky 09.12.18 19:01:17: nejde ten domcek nejak sejdrem ?ci tak je to spravne
-> m8rinek: proč? Myslíš ty švy na podběhu? To se schová trochu kitu, nemělo smysl je měnit celý, tím spíš že není co tam dát
-> m8rinek 09.12.18 21:57:35: proc? uz jsem videl hodne horsi lepenici, pokud se mi to takto povede, tak budu rad
-> Luky: mas o hodne lepsi ten zadni spodek zadnich blataku

-> Luky: mas o hodne lepsi ten zadni spodek zadnich blataku

-> Luky: To ale asi neměl svůj den?
-> Jarda: Jo něco takovýho. Dělal to klempíř. Auto tam bylo asi od dubna