skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
felicia fun
prohledat
5287 příspěvků (zobrazeno 825 až 874) od 03.04.2006 do 19.04.2025, založil/a Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace
-> Mr._Nosferatu: Na FUNy toho bylo vymyšleno hodně, ale kdo má ty originální díly platit? 

-> Jumbo: To už je vymyšlený, plachta až po zavřenou přepážku, s tím že v šíři přepážky je zip, aby šla srolovalat za otevřenou přepážku, jen teď nemůžu najít fotku.
-> Luky: Zajímavá plachta... Přemýšlel jsem, jestli by se dala udělat univerzální plachta na korbu, která by se buďto připojila k HiTopu, nebo by při zavřené přepážce byla až po přepážku...
-> Jarda - zrušená registrace 12.01.19 17:43:12: nejde mi to cez tel nakopírovať tak aspoň takto..
-> Jožynek 12.01.19 17:27:19: nenalezen

-> havlik: Nevíte prosím někdo, zda existuje RAL alternativa ke žluté barvě Škoda FUN 6518 (A8A8) ? Kvalitní RAL laky mám možnost sehnat za daleko lepší peníze.
-> Tomaso435: tak to zas tam nieje
-> castrol: a mám dvouramenej volant s velkým středem a barevným logem :-D
-> Mr._Nosferatu: nevim jestli mám nebo nemám imo, nikdy sem nezkoumal.
ale mám tam místo točkoměru velký hodiny
-> Mr._Nosferatu: nevim jestli mám nebo nemám imo, nikdy sem nezkoumal.
ale mám tam místo točkoměru velký hodiny

-> Tomaso435: To máš MPi bez imo ?
-> Tomaso435: tak to mas socku ako bracho akurat ma plochac 

-> ondie 07.01.19 16:05:23: lxi - je to teda 50kw v metle a tockomerem a ma plochej, u funa mam taky plochej

-> castrol: taky mám konstrukt :-D
-> Tomaso435: jj metlu, panel nemala ani ta ale zase mala construct
-> castrol: ta měla aspon metalízu pokud si pamatuju :-D :...
v tom mojem nebyl ani středovej panel :-D
v tom mojem nebyl ani středovej panel :-D
-> Tomaso435: tak to mas asi vacsiu socku nez bracho
a ten plochac ma

-> ondie: já sem za to rád že to je takhle, ten klíč stojí 35kč i s vybroušením 

-> ondie: podle mě to bylo jak píšeš, 98 vždy plochej klíč.
-> Tomaso435: S některejma věcma sem myslel,že přešli u FL plošně a voni takovejhle vejškrab zbytků
třikrát hanba.

-> ondie: je to tak no :) tam není ani zrcátko ve cloně, otevírání kufru od řidiče, otáčkoměr chybí, a docela sem čuměl jaký to má jiný kontrolky :-D nesvítí obdelníček a v něm černá ikona. ale svítí jenom ikona uprostřed černýho obdelníčku
-> Tomaso435: NewFace Fela v socce že má furt zubatej klíč jak škodka/fáčko ?? Nechce se mi tomu moc věřit,ale zkušenost i argument mi chybí ;)
Máme GLXi,ta plochej samozřejmě má.
Máme GLXi,ta plochej samozřejmě má.
-> Tomaso435: Já mám do FUNa placatý s vlnovkou...
-> ondie: nemá. felda ala 105S to neměla ani v roce 2000.
-> Luky: Myslíš jako plochej klíč z Faceliftový Feldy ? Ten má každá Felda od 98vejš ne ? Já jestli to bylo z výroby vše na jeden klíč ?
-> P@wlos 06.01.19 15:32:15: a já je prodal za trojku fungl nový 

-> P@wlos 06.01.19 14:46:24: No to sakra. Mít peníze, místo, čas a chuť, stálo by to za zvážení
-> ondie: zámek kastlíků je ze zámku palubní desky z Octavie I. Když jsem si to nechával přidělat, neuměli to udělat na starý typ klíče co mám. Mít novější s tou vlnkou v ploše, šlo by to
-> P@wlos: A jak to má vlastně bejt ? ..vše na jeden klíč jako celý auto ?
-> P@wlos 06.01.19 15:32:15: ze bych je prodal taky a mel zaplacenou pulku auta

-> P@wlos 06.01.19 14:46:24: jj, podbehy ma uz opraveny, ale jak vidim diru nakonci te korby, tak to pod plastama bude taky vesele... a nema narazak, ale zas zajimava striska
A u teto ovce ma videt nejakou zlatou funku... auto.bazos.cz/inzerat/... /Octavia-Rs-Dili-Cerna-991 0-SedanKombi.php ze to ti anglani tak prebarvovali...
A u teto ovce ma videt nejakou zlatou funku... auto.bazos.cz/inzerat/... /Octavia-Rs-Dili-Cerna-991 0-SedanKombi.php ze to ti anglani tak prebarvovali...
-> Jumbo 06.01.19 13:19:21: jasne
, prijde mi, ze klika jde naprazdno, budu muset vyndat sedacku a sundat ten tapec, to doufam pujde, kdyz to neni otevrene...

-> Jarda: nejde vyklopit stena? A mas odnisteny cudlik z vnitrni strany sreny? 

-> Jumbo 06.01.19 01:03:56: zatim ne :/ pravej drzi hodne, ale levej tam nedrzi vubec - teda jen v tom prolisu, musim zkusit jak psalmagor-no1 a nejak mi nejde vyklopit stena, asi neco se zamkem

-> Jarda: hezkej je, 200 bych za něj nedal, chce za něj supa v kombajnu, který začíná na 170 :(
Kastlíky jsou ještě levný, na podzim je někdo nabízel za 25
Kastlíky jsou ještě levný, na podzim je někdo nabízel za 25
-> Jarda: Proto bych si rád vyrobil kastlíky sám... Nepodařilo se ti ho náhodou vypreparovat, co?
auto.bazos.cz/inzerat/...
/Skoda-Felicia-Fun-16-1999
.php
docela se mi libi...
auto.bazos.cz/inzerat/... /ZADNI-KASTLIKY-SKODA-FELI CIA-FUN-16-PICKUP.php
12 litru za kasliky, tem lidem fakt uz hrabe :/
docela se mi libi...
auto.bazos.cz/inzerat/... /ZADNI-KASTLIKY-SKODA-FELI CIA-FUN-16-PICKUP.php
12 litru za kasliky, tem lidem fakt uz hrabe :/
-> itchy: Tohle je určitě Truckmann,ale pro obyč pickup.
-> itchy: třeba je, ale ne do FUNa... Přijde mi spíš na normál Pick-Up...
-> ondie: Jo, to zhruba odpovídá číslům který se mi podařilo dopátrat 

-> Luky 04.01.19 22:54:30: Dva. Pravej a levej 

-> Nwkt: kušuj, neřeknu 

-> magor-no1 04.01.19 21:22:29: A kde se dají sehnat? 

-> magor-no1 04.01.19 21:22:29: věděl by jsi kolik jich vyrobili?
-> magor-no1 04.01.19 21:22:29: aha, ja to mel zavrene...
zadní kastlíky existovaly , byli jiné . o maličko větší ( informace ověřená u výrobce kastlíků ) .
Přední kastlík se dá vymanévrovat velmi triviálně . : při otevřených zadních sedačkách a zvednutém sedáku se přední hrana vytočí ke středu vozu .
Teda , jestli si to pamatuju dobře :-)
Přední kastlík se dá vymanévrovat velmi triviálně . : při otevřených zadních sedačkách a zvednutém sedáku se přední hrana vytočí ke středu vozu .
Teda , jestli si to pamatuju dobře :-)
viz -> Nwkt 15.01.17 22:00:37:
Já to ani pořádně nafocený nemám. To auto bylo v neskutečným bordelu (špinavý, shnilý listí v interiéru, rozteklý bonbóny na řadičce), tak se to hned oloupalo při debordelizaci a pak už jsme jezdili bez toho
Já to ani pořádně nafocený nemám. To auto bylo v neskutečným bordelu (špinavý, shnilý listí v interiéru, rozteklý bonbóny na řadičce), tak se to hned oloupalo při debordelizaci a pak už jsme jezdili bez toho