-> Jarda: Tak to nevím, já po něm chtěl fotky z toho jak to opravoval a říkal mi že fotky nemá, že se nic nevyvařovalo....tak sem mu napsal, že se mi to moc nezdá, že o to nemám zájem a hned mi začal nadávat, že sem marnil jeho čas a další kecy....
-> peter13789: Nedoporučuju, já se s ním bavil už před nějakým časem kdy tomu teprve dělal novou technickou, auto vypadalo hodně pěkně podle fotek a je na něm určitě hodně práce, ale když mi konečně po měsíci domlouvání poslal fotky korby tak mě to hodně rychle přešlo, prostě tohle se mi nezdá v pohodě....navíc pochybuju, že to někdo z Čech koupí, je to na prodej ve Skotsku u Edinburghu.
-> Jumbo: Připínací hačky mám taky, ale ocelový lanko je nejsis integrovany. A v horním rohu oblouku je jen ten maly trn a na plachte patent. To stribrny mezi tesnicimi gumami, co zapadnou do zlabku oblouku.
-> Skury: Ja mam HiTop a ten se kotvi bez vrtani, na zajistuje se propinacima hackama ktere se daji do zlabku pod obloukem a ty zmacknou to ocelove lanko do zlabku na oblouku...
-> Jirka168: Jestli je to ta, co si myslím, tak konstrukce se rozložit dá. Ale bez zásahů do auta to není. Musej se vrtat držáky toho černýho oblouku a do oblouku zezadu kotevní místa na tu konstrukci + lišta
Co jsem zjišťoval tak Hitopu byly asi 3 druhy, tak nevim, ale jestli by měl někdo zájem tak bych tu plachtu vyměnil za tu plachtu jen nad sedačky a nemuseli by se dělat žádný díry do auta např. Na to lanko jak se dá do toho žlábku v oblouku nebo za ten obyčejný Hitop
-> Skury: nikde netvrdím přeci opak, to je vidět i na těch fotkách na Škodateamu... Spíš by mě zajímalo kdo je výrobce nebo kde se dá ulovit, na živo jsem to nikdy neviděl
-> Nwkt: To je nesmysl šílenej... Já vím, že to je limitka a že díly nejsou, ale říct si 20 za něco co stávalo asi 5 by mi bylo dost blbý...
Jako když jsem nechával díly z FUNa, tak mi i kamarád z autodílů volal, jestli na to ještě mám díly. A že tam má zákazníka, co si kupoval nový díly (asi za 50)...
Ale že potřebuje sedák a že ten novej stojí 11. Tak jsem mu ten svůj nadělil za 5,5 a dal mu k tomu jako bonus zadní opěrky...
-> Jirka168: Nejsou a nebudou... Tyhle díly už těžko někdo prodá. To by musel mít jako kdysi já bouranej vrak. Ale dneska by asi po tý mý ráně stálo za to, to dát na stolici a ty nosníky srovnat.... Zase tak moc tomu nebylo. Ale vy tý době bylo lepší koupit jinýho.